Ik ben zoals vele zojuist op een zaterdagavond gebeld door HEM Energie!!! Zeer dreigend, agressief en onbeschoft aan de telefoon. Dit ging over tot bedreigen en intimidatie. Hierin werd verteld dat i... Toon meer
HEM
Grootste oplichters die er zijn! Mijn ouders betalen elke maand netjes het veelste hoge bedrag. Maar dat is nog niet alles. Ze hangen geregeld aan de telefoon over achterstallige betalingen die er ni... Toon meer
Verschrikkelijk bedrijf corrupt!! Wij hebben een vast contract afgesloten die na 2 maanden ineens verhoogd werd, wat dus al niet kan! Wij hebben daarna direct opgezegd en een opzegboete gekregen van... Toon meer
Pas op! Niet mee in zee gaan! Dwingend, dreigend met sancties en met valse voorwaarde is mijn niet Nederlands sprekende huisgenoot in zee gegaan met deze energie maatschappij. Ook meerdere malen is... Toon meer
Een groenere wereld betekent een beter milieu. En een beter milieu betekent ook een betere leefomgeving voor mensen. Bij HEM vinden wij het daarom belangrijk om met onze klanten mee te denken en ze te adviseren. Samen kunnen we belangrijke stappen zetten die bijdragen aan deze groenere wereld. Met kleine stapjes binnen je eigen huishouden kunnen we al een verschil maken en daar focussen wij ons graag op.
Grote Bickersstraat 74, 1013 KS, Amsterdam, Nederland
- 020 – 225 99 34
- klantenservice@hem.nl
- hem.nl
Betalinsdreigementen van HEM Update 21 sept
Ik lees review van mensen die telefonisch zijn benaderd voor een betaling. Ook wij hebben na contractbeëindiging een sms met betalingsverzoek, terwijl al eerder wij een emailbericht hebben ontvangen dat de opzegboete is kwijtgescholden. Ze proberen op alle manieren mensen geld afhandig te maken met dreigementen. TRAP ER NIET IN !! Neem contact op met De Geschillencommissie.
Na weken reactie ontvangen.
Inmiddels is procedure gestart bij de geschillencommissie.

dreigementen over openstaande rekening
Mijn vader is uiterst onbeschoft behandeld door een medewerkster van de debiteurenafdeling. Er werden dreigement geuit en hij werd gedwongen om het geld( aanzienlijk bedrag) nu over te maken, anders werd er beslag gelegd op zijn spullen. Ik heb getracht om met deze medewerksters in contact te komen, maar dat lukt niet. Ik wil een leidinggevende spreken en heb een klacht ingediend. Dit is te erg voor woorden.

Antwoord van HEM
Geld afpersen van onschuldige mensen…
Gister weer na lange tijd gebeld door HEM werd echt onbeschoft benaderd. Dat ze niet langer willen wachten en dat het te lang duurt.. Ik vroeg voor wat het bedrag was enige wat probleem was mijn opzegvergoeding en die is kwijtgescholden. Meneer zegt doodleuk jij MOET 1600 euro betalen omdat je 3 jaar voor ons contract hebt getekend en dit is de eindafrekening. Wat al helemaal niet klopt. Was bij deze leverancier 2 maanden als klant klopt al sowieso niet. Terwijl ik nog verder ging met mijn verhaal hing deze gewoon op in mijn gezicht. Krijg ik gelijk een mail met hartelijk dank voor ons recente gesprek zoals afgesproken betaallink?? Ik heb niks afgesproken?!?!? Deze mensen proberen mensen af te laten schrikken die niet veel weten en betalen gelijk. Trap er niet in!

1 ster is al teveel
1 ster is al teveel. Wat een slecht bedrijf. Of in andere woorden, oplichters. Je word gebeld door een zogenaamd tussenpersoon en die noemt lagere tarieven dan je nu hebt. Vervolgens krijg je per mail je contract die je online moet tekenen, maar waar geen tarieven instaan (mijn fout inderdaad dat ik getekend heb).
Nooit een energierapport gekregen en er toevallig na 4 maanden achter komen dat je veel te veel betaalt. Direct opgezegd, 4 maanden 295 per maand betaalt en dan nog een afrekening krijgen van 958,-
Gebeld, maar ongeïnteresseerde zuchtende mensen aan de lijn. Vervolgens een betalingsregeling getroffen voor een periode van 12 maanden. Na 2 maanden keurig op tijd betaald te hebben een telefoontje met de mededeling dat de regeling stop is gezet en dat je alles in 1 keer moet betalen. De reden: het is overgezet naar debiteuren en ze willen nu alles in 1x hebben, beter kan de man het niet verwoorden. De man van debiteuren begint over een mail die zogenaamd verstuurd is waarin dat allemaal verteld wordt en zegt dat die mail allesbepalend is. En als we niet direct betalen dat ze beslag gaan leggen op je loon en de deurwaarder langs komt. Als je vervolgens dan nog niet instemt met ze wordt de medewerker boos en begint tegen je te schreeuwen. Wellicht gaat het met de HEM niet meer zo gaat na alle negatieve aandacht en de boete die ze onlangs gekregen hebben en is dit een laatste stuiptrekking om nog geld binnen te krijgen. Ik hoop dat er nog harder opgetreden word en dat zelf voelen wat zij bij heel veel mensen aangericht hebben.

Onbeschoft
Onbeschoft behandeld aan de telefoon. Beloven dat er geen onkosten verbonden zijn aan overstappen. Maar daar klopt uiteindelijk niks van.

Ongekend slecht (bedrijf)!
Ongekend slecht (bedrijf)!
Telefonisch contact is drama, grote mond tot dreigen aan toe.
Energie tarieven klopt niks van, en komen met onbeduidende (louche) cijfers/rekeningen op de proppen.
Dreigen letterlijk zonder pardon zonder enige kennisgeving per post met 1000,- boete bij niet tijdig betalen.
Als je vraagt om een specificatie van gemaakte kosten dan is dit ineens heel erg moeilijk

Antwoord van HEM
Een woorden maffia en oplichter bdrijv.
Een woorden maffia en oplichter bdrijv.

Antwoord van HEM
Ga absoluut geen contract aan met de…
Ga absoluut geen contract aan met de HEM, het zijn oplichters eerste klas. Afgesproken tarieven worden niet nagekomen, klantenservice ver onder peil. Agressieve verkopers en medewerkers van de klantenservice en tarieven worden uit het niets verhoogd!
Een gewaarschuwd mens telt voor twee

Antwoord van HEM
Wat een bedrijf niet normaal en bel je…
Wat een bedrijf niet normaal en bel je ze , en ze zeggen elke keer wat anders ! Om hopeloos van te worden ! Eindafrekening van 4 maand van 347 in nov en nu nog niet gestort of verrekend , en dan nieuwe afrekening van 6 maand van 847 betalen in mijn eentje ben hele dagen van huis en kook niet thuis vind knap om dan zo’n rekening te krijgen ! Wat een afzetters dat dat zo maar kan , en dan ook nog onder toezicht van ACM HEEL APART DIT

opnieuw lastig gevallen doir HEM
DI23VII24 uiterst vervelend:
vandaag weer gebeld door HEM
ze hebben contact verbroken met DEBT: zeggen een nieuw jasje te hebben aangetrokken en dat er nog een openstaande factuur zou bestaan, van rond de 1.100€ terwijl alles is in april met al een laatste betaling is afgesloten
ik heb gezegd dat mevrouw alles op papier moet zetten en aangetekend naar mijn huisadres moet sturen
laatste geluid van mevrouw: ‘ik hoef u niets op te sturen … ‘
mijn verbinding viel toen weg
ik had eerder betoond dat ik in langere tijd in het buitenland verbleef en de verbinding vaak slecht was …
einde verhaal

Antwoord van HEM
HEM zit mensen op te lichten door…
HEM zit mensen op te lichten door hogere prijzen te hanteren dan ze beloven.

Antwoord van HEM
Gebrek aan transparantie, slechte service
Mijn schoonouders zochten in maart contact met Vattenfall, op een vage manier zijn ze toen in contact met HEM gekomen. de medewerker heeft hen een contract aangesmeerd, ze waren niet eens bewust ervan dat ze iets hadden toegezegd totdat ze opeens een brief van hun vorige energieleverancier hebben gekregen over de opzegging van de contract. Nooit een fysieke contract of brief ontvangen, ook nooit een factuur gezien. Telefonisch is HEM ontzettend slecht bereikbaar, ruim een uur in wacht gestaan terwijl je 2de wachtende bent. Mevr aan telefoon zit te zuchten, zegt weinig, is traag in reageren. Nu wij een overstap hebben geregeld, is opeen alles mogelijk (fysieke brieven, een account op de website waar ze voorheen geen toegang hadden). Ook nu ze weg gaan, worden ze plotseling door “Vattenfall” gebeld over HEM (net zo vaag zoals in begin).

Wordt hier geen klant!
Wij zijn zonder onze toestemming ineens klant bij HEM. Geen idee hoe dit kan. We willen dit terug gedraaid hebben. Telefonisch niet bereikbaar, er neemt niemand op, op mails wordt niet geantwoord.
Conclusie: wordt hier geen klant!!

Afgelopen jaar "nog" geen problemen
Nou, mij jaarafrekening is weer binnen, nu nog kijken of de €678,54 uiterlijk 23 Juli op mijn rekening staat.
Al eens eerder 4 maanden moeten wachten op mijn geld.
Het zou fijn zijn als ze hun afspraak nu eens nakomen en ik eens een positievere recentie kan schrijven.
Wordt vervolgd....
22-7-2024
Nou, bij deze een aanpassing, ik heb de centen al binnen, dus netjes volgens hun afspraak, ik heb dus weinig te klagen over HEM het afgelopen jaar.
HEM, zet dit door, want jullie kunnen het dus wel, zou fijn zijn voor iedereen, voor zover in ieder geval bedankt voor het nakomen van jullie afspraak, ga zo door.

Antwoord van HEM
Valse voorwendselen zo begon het horror…
Valse voorwendselen zo begon het horror verhaal mij er van overtuigen dat ik 40% minder zo gaan betalen als bij mijn vorige leverancier wat blijkt nu dat ik uiteindelijk 3x zoveel betaal als voor dat zou worden gecorrigeerd is uiteraard nooit gebeurd
Uiteindelijk was het mogelijk om het lopende contract na uitspraken van het ACM op te heffen
Nu komen ze met een opzegboeten van €2365,- terwijl dit helemaal niet mag en werd mij geadviseerd door HEM op linkje te klikken en dan zo alles opgelost zijn
Deze mensen zijn zo doortrapt het is een bonk ellende kost je bergen met geld
Ik ben in een jaar tijd ruim €4000,-meer aan energie lasten gaan betalen
Mijn advies hang meteen op klik niet op linkje etcetera

Antwoord van HEM
Blijf weg bij deze oplichters
Blijf weg bij deze oplichters.
Het heeft mij bakken met geld gekost.
Positief is dat ze goede verkopers in dienst hebben. Knap dat ze mij konden overtuigen. Dat moet ik ze nageven.

Antwoord van HEM
Niet mee in zee gaan rond uit…
Niet mee in zee gaan rond uit schandelijk!!! Ik heb nooit een contract met HEM afgesloten niets ondertekend nooit een contract in me mail ontvangen tot ik 25 juni bericht krijg dat ik overstapt naar HEM voor een jaar en 253 p.m
Terwijl ik bij gewoon energie met een contract van 4 jaar voor 180 euro zat 1 juli zal mij nieuwe contract in gaan ik heb gebeld gemaild nu sturen ze per mail voor het eerst mij zogenaamde contract op zonder een handtekening en de tijd lieve mensen was 3 uur ‘s nachts dat ik een contract met HEM heb afgesloten via de telefoon hoe komen deze mensen er toch bij! Ze zijn niet goed snik en dat dit kan in Nederland

Antwoord van HEM
HEM is haar telefonische afspraak nagekomen
Via een tussenpersoon zijn wij onder valse voorwendselen van onze huidige energiemaatschappij onder contract gekomen bij HEM. Er was ons toegezegd, dat wij geen eindafrekening van onze huidige energiemaatschappij zouden krijgen. Deze kwam dus wel en dat was best een behoorlijk bedrag. Na mailverkeer en uiteindelijk een telefonisch gesprek met een medewerkster van HEM, werd mij toegezegd, dat HEM ging proberen ons weer onder contract te krijgen bij onze huidige maatschappij. Dat zou betekenen, dat wij het bedrag van de eindafrekening teruggestort zouden krijgen en ook de betaalde maandbedragen aan HEM. HEM heeft zich aan haar telefonische afspraak gehouden, waardoor wij de hiervoor genoemde bedragen daadwerkelijk teruggestort hebben gekregen

OPLICHTERS
Lieve mensen ga nooit in zee met deze oplichters !! Ze zijn niet te bereiken 1 en al ellende ! Je wordt opgebeld en bedreigd met bkr dat dit bedrijf nog überhaupt bestaat echt werkelijk een schande ! Doe het aub NIET BLIJF WEG

Antwoord van HEM
HEM Energie is vragen om problemen
Ga alsjeblieft niet bij HEM Energie. Ze hebben hun administratie niet op orde. En hebben geen moeite om hun klanten te kleineren en te bedreigen. Meerdere malen (6×) het zelfde bewijs moeten leveren over dat ik geen bedrag open heb staan. Voor alsnog staar er volgens hun zeggen een rekening open van 1400 euro omdat ik ben overgestapt naar Essent. Dit zou een boete bedrag zijn. 14 februari heb ik gesproken met dhr A Stevens tot nu toe de enigste die wel vriendelijk is en mij heeft verteld dat die boete onterecht is. En dat deze kwijtgescholden wordt. De meneer van debiteuren zei dat als ik niet zou betalen hij wel even langs zou komen en hij het geld wel zou komen halen als ik niet snel betaalde. Vervolgens krijg je continu een mail met een betalingsregeling. En dat je de betalingsregeling niet bent na gekomen. En dit terwijl hun hun eigen administratie niet op orde hebben.
Of terwijl denk goed na voor je bij de HEM ga