Hace algo más de dos semanas que lo uso cada día y la mejora es considerable. No sé si conseguiré erradicar el problema al 100x100, pero seguiré el tratamiento, a diario, durante unos días más. El res... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hej Vi är mycket nöjda med maskinen, service och fin och snabb respons på de frågor vi haft ! Vår son är väldigt glad och kan nu hälsa på människor igen och han kommer fortsätta behandlingen me... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastic device. It has already worked wonders after just a few weeks of use. My son has struggled with this his entire life, and it’s almost impossible to get appointments with dermatologists, so we... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det är helt fantastiskt att få hjälp till det här besväret som jag drabbats av i hela min ungdomstid. Det får mig att må så mycket bättre när jag har tårra händer.(inte svettiga) Den ända nackdelen är... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hidroxa är ett familjeföretag från Göteborg som specialiserar sig på jontoforesmaskiner. Vi svarar alltid på dina frågor inom 24 timmar.
Zweden
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Desde pequeña sufriendo de hiperhidrosis hasta que descubrí hidroxa y estoy muy feliz con el resultado.
El trato de la empresa es impecable, me llegaron los cables con algún pequeño defecto y me contestaron al instante y me enviaron a España la pieza nueva.
Ahora estoy embarazada y qué pena no la puedo usar y estoy deseando volver a usarla porque me ha cambiado la vida.
Amazing customer service. All questions answered fast.
Noticed effects after 12 days!
Totally recommended
Tardé un poco más de lo esperado en notar los efectos (tres semanas), pero me ha funcionado bien. Es verdad que es un poco engorro tener que estar toda la vida con las descargas, pero eso es limitación de la propia iontoforesis y no culpa de Hidroxa.
La máquina llegó sin problema y lleva funcionando estupendamente desde hace meses, me alegro mucho de haberla comprado. La recomiendo completamente.
Jeg kan ikke undvære mit Iontoforese apparat, den betyder så meget for min livskvalitet, denne behandling fik jeg anbefalet af min hudlæge for ca 20 år siden, og den har været en del af mit liv siden. For ca 4 år siden købte jeg den hos Hydroxa og er yderst tilfreds med købet.

Antwoord van Hidroxa
Jeg har slitt med overdreven svette i mange år. Da dette produktet ble presentert som en mulighet valgte jeg å gi det et forsøk. Dette er jeg utrolig takknemlig for at jeg gjorde.
Det tok et par uker før jeg fikk god effekt. Jeg henvendte meg til Hidroxa underveis for veiledning, og fikk raskt hjelp. Da effekten inntraff var den veldig bra. Jeg har sluttet omtrent helt å svette på hender og føtter. Nå gjennomfører jeg behandlingen annenhver dag.
På et tidspunkt brakk jeg den ene kabelen. Jeg henvendte meg igjen til Hidroxa, som sendte nye kabler på dagen!
Jeg er utrolig fornøyd med både utstyr og kundeservice, og anbefaler alle i samme situasjon til å gi det et forsøk!

Antwoord van Hidroxa
A veces, sin saber por qué, se queda como bloqueada. Cuando giras la rueda para que comience a pasar la corriente, no sube, ni aparece nada en la pantalla, como si no encendiera. Hasta el momento, ha vuelto a funcionar al día siguiente o después de apagarlo y encenderlo un montón de veces. Pero no me parece normal.
Si funcionara bien siempre, es cierto que sí que mejora mucho el sudor, pero aparece, como con las operaciones, sudor compensatorio por otro lado. En mi caso ahora empapo las ropas a la altura de la barriga y la espalda.

Antwoord van Hidroxa
Min datter mærkede allerede en bedring efter kun én uges brug 👏 så vi er meget positive over den bedring og forventning til afhjælpning af svedige håndflader, som hun har i vente ved videre brug 🤞💪 Så kan kun anbefale andre at prøve det.
I bought it for my husband. In the past he had used a similar machine with good results, so we decided to buy another one, at it worked too, but this one is more modern and better. We are very happy with the purchase.
Hidroxa kjøpe jeg til min kone for hun svettet hele tiden, derfor ville vi prøve denne maskinen, desverre så hjalp ikke dette i det hele tatt for henne, derfor retunerte vi maskinen... Håper andre vil få glede av maskinen..

Antwoord van Hidroxa
Jag har haft problem med min extrema handsvett så länge jag kan minnas..Tills jag provade denna produkt.. Var lite osäker i början men efter ca 2 veckors behandlingar, gick min dröm i uppfyllelse..Min handsvett är ingenting nu jämfört med innan.. Är så lycklig.. Nu kan man prata med folk utan behöva tänka på handsvetten..
Skönt att kunna känna sig "normal" 🤓
Jag spelar padel och vilken stort skillnad det blev 😊Nu vågar man bland annat slå hårdare utan att behöva oroa sig för tappa greppet.. Synd att jag inte fann denna grymma produkt tidigare 😎
Mvh Gary
God virkning hvis man vedligeholder arbejdet. Det er dog lidt tidskrævende.
Jeg har vært plaget siden ungdomstiden med hyperhidrose.
Har lest og hørt om denne maskinen.. Men ventet i det lengste før jeg investerte i en selv.
Og da jeg endelig fikk en, og begynte behandlinger...fikk jeg sjokk... Merket etter bare 2 små behandlinger at noe skjedde..
Synes det er et helt fantastisk produkt...
Etter en ukes tid med daglig behandlinger, er hverdagen blitt totalt forvandlet!!
Har gjennomført en "sympatikus-blokade" under armene pga av over-svetting.... Men ble da hardt rammet på resten av kroppen(rygg,mave og i lysken)
Nå har jeg hatt behandlinger i ca 4 uker...... Og har fått et nytt liv...
Svettetokter max 1 gang i uken ved spesielle anledninger(mot normalt 5-10 ganger daglig).
Så dette....er noe jeg på det varmeste vil anbefale til alle som måtte ha slike problemer
Et fantastisk produkt!!!
Jag upplevde problem med ja var varm, inom vården hade ja ingen hyperhindros.
Efter flera års väntan och använt krämer/roll-on så stötte ja på denna. Dock upplevde jag problem på fler ställen än dem som rekomenderas men har provat lite dock är d lätt att få brännskador men ja upplever produkten som bra.
Jag upplevde resultat efter en vecka något.
Jag kommer fortsätta använda produkten.
Fantastisk oppfinnelse! 14 dagers behandlinger gjorde underverker for min sønns plager med håndsvette.
(Redigerat)
Jag tyckte maskinen verkligen fungerade toppen i början men nu upplever jag att den inte längre ger samma resultat och jag har inte ändrat något i hur jag utför behandlingen. För fötterna är de 80% svettfria så det resultatet är jag nöjd med. Men mina händer är kanske bara 40% svettfria.
Om du har mindre svettningar så kommer maskinen fungera men om du har kraftiga svettningar så kanske inte du kommer nå 100% resultat, men svettningen kan ju ändå förminskas.
Jag kommer fortsätta använda maskinen då jag inte har något annat alternativ.

Antwoord van Hidroxa
Jättebra service och bra maskin värt och köpa!☺️ Tacksam för bra köp som faktiskt hjälper mina svettningar.
Jag tycker att det verkar fungera, men det är svårt att veta för det är så varmt just nu ca 28 grader varje dag. Jag använder ansiktsmasken mest för mitt värsta är från halsen och uppåt. Jag hör av mig längre fram.
Non ci posso credere: FUNZIONA!
Dopo 40 anni con questo fastidioso problema che, non sempre, ma spesso mi affliggeva, soprattutto con caldo e stress, sono bastate meno di due settimane di trattamento e.. magia!
Il bello è che non sudando più le mani, si è regolata anche la sudorazione generale, ed è fantastico.
Solo una parola: GRAZIE
I am very happy with the Hidroxa experience. They have always been very helpful in answering my questions. Also, the product works very well. Thank you