Ben al meer dan 3 weken aan het wachten op sandalen. Krijg weliswaar steeds updates over verzending en dan wordt er gesproken over 4 dagen. Hopelijk kan ik deze zomer de sandalen nog dragen.
Schoenen veel sneller dan verwacht ontvangen. De gewekte indruk van blootvoets lopen kwam overeen met mijn verwachtingen en paste wel bij de prijs van ca € 50. Al die problemen met verzending en (hoge... Toon meer
Alles positief, heerlijke schoenen. Heb ondertussen 5 paar. Heb mijn hele wandelvakantie van 2 weken erop gelopen zonder problemen. Tijdens deze wandelvakantie was het soms wat regenachtig en de pad... Toon meer
De schoenen zitten comfortabel, zijn lekker warm door de binnenafwerking. Ook met een paar kousen zijn deze gezellig. Op onverharde ondergrond met scherp uitstekende stenen of takken niet echt aan te... Toon meer

About Hike Footwear
At Hike, we prioritize a healthier foot environment. Our footwear stimulates the natural alignment of your feet, preventing and reducing foot pain and deformities. When you choose Hike, you're making a lifelong commitment to the well-being of your feet!
Our Goal
Our mission is simple–it is to alleviate foot pain and improve foot health for our customers through carefully designed and supportive footwear for every season, prioritising the natural alignment of the feet, quality, comfort, and sustainability in every step.
Verenigde Staten
Vraagt klanten om een review
ze komen hun beloften niet na
beloven nieuw paar schoenen omdat de bestelden niet pasten maar tot op heden nog geen gekregen

Antwoord van Hike Footwear
Ik wilde mijn bestelde schoenen terug sturen. Ik kreeg bericht dat ik ze mocht houden en een ander paar uitzoeken. Ik wilde dit niet. Ik wilde geld terug en schoenen terug sturen. Bleek dat ze terug naar china gestuurd moeten worden, dit kost ruim 100 euro!
Ik kon ook de helft van mijn geld terug krijgen, boeven zijn het! Het is dropshipping, pas op!

Antwoord van Hike Footwear
De schoenen zien er echt niet uit. Het is een stuk plastic met wat stof eraan. Ik heb gemaild dat ik ze terug wil sturen, ik krijg na veel tijd eindelijk een antwoord. Ik stuur meteen een mail terug maar daarop wordt niet gereageerd.
Ik heb daarna steeds dezelfde mail gestuurd met dat ik de schoenen retour wil sturen, krijg ik alleen het aanbod om andere schoenen uit te kiezen.. niet normaal!

Antwoord van Hike Footwear
Maat is nog een beetje te groot, maar ik verander het schoen nie meer. Het is oké, meestal kan lopen met.

Antwoord van Hike Footwear
Ik zie veel dezelfde reacties. Na aan te geven dat ik niet tevreden ben met het product en het wil retourneren krijg ik eerst meerde mails met alternatieven.
Op de website wordt 100% geld terug garantie gegeven, echter moet hier wel voor gestreden worden.

Antwoord van Hike Footwear
kwaliteit is slecht. Het product wordt geclassificeerd als schoen, maar het is een panty met een stukje plastic er onder. het enige positieve dat ik er over kan zeggen: het zit wel lekker: maar geen schoen, en al helemaal niet voor outdoor behalve heet zand

Antwoord van Hike Footwear
Zitten erg fijn en veel meer feeling tijdens de Krav maga training met wat je doet.

Antwoord van Hike Footwear
Uitstekende, fijne, lichte schoenen. Ik draag ze graag. Ook de service en informatie van de verkoper zijn uitstekend. Ik ga zeker nog een paar Hike schoenen kopen.

Antwoord van Hike Footwear
Heerlijke schoenen en vrij snel ontvangen.

Antwoord van Hike Footwear
Ten eerste was de levering veelste lang, moest 5 weken op de schoenen wachten. Was nergens aangegeven. Het lijkt een Nederland bedrijf maar de schoenen komen gewoon via China (Aliexpress ofzo) aan.
Dan is het retour beleid niet wat ze beloven op hun website. Ik kreeg 2x een mail na het aanmelden van mijn retour met andere oplossingen (gratis mogen uitzoeken van een andere maat of 50% van het geld terug). Ze beloven 100% terug te betalen binnen 30 dagen na ontvangst. Waarom ik dat moet aanvechten is mij een vraagstuk?
Ik had 2 paar schoenen besteld 2 verschillende maten, om zo te kijken welke het beste zou passen. Nu passen ze beide niet en voelen ze erg goedkoop aan. Geen vertrouwen dat een ander product beter zal zijn.
Het feit dat je de schoenen niet retour hoeft te sturen, als je andere schoenen uitzoekt of 50% van je geld terug krijgt, zegt al genoeg. Ze verdienen miljoenen aan deze flut schoenen met deze but service.
Niet vertrouwen dus.

Antwoord van Hike Footwear
- Schoenen gekregen die niet paste,
+ MAAR Hike heeft dat onmiddellijk rechtgezet en nieuwe gestuurd in een grotere maat.
+ Het andere paar mocht ik houden en heb ik kunnen weggeven aan een kennis.
+ Hike reageerde snel en vriendelijk (maakt het uit als het AI is die hun mails schrijft?).
+ De schoenen zitten nu wel goed en zijn zeer fijn om te dragen voor alledaagse activiteiten.

Antwoord van Hike Footwear
Snelle levering, leuke schoenen, passen perfect..

Antwoord van Hike Footwear
Dit zijn zulke fantastisch fijne schoenen.
Ze zitten als gegoten door de rekbare stof bovenop. En zijn heerlijk luchtig voor in de zomer.
Ik draag ze van s morgens vroeg tot 's avonds laat.
Heel erg blij mee

Antwoord van Hike Footwear
De maat van de eerste twee leveringen was te klein, dus bestel zeker twee maten groter. Ik heb normaal maat 43 maar heb uiteindelijk maat 45 moeten nemen. Deze zitten nu wel lekker ruim maar je kan met aansnoeren wel compenseren terwijl het comfortabel blijft. De breedte van de schoen vooraan is zeer aangenaam. Het is even wennen door de flexibele zool, je voelt oneffenheden op de grond meer dan bij gewone schoenen, maar ik draag ze graag, zowel binnen huis als buitenhuis. De retour procedure en de niet goed geld terug garantie is niet helemaal zoals de website laat uitschijnen, maar ik heb uiteindelijk wel zonder bij te betalen de maat gekregen die past. De duurzaamheid op langere termijn zal zich nog moeten uitwijzen.

Antwoord van Hike Footwear
Ik ben erg tevreden over de schoenen. Aantrekken en lopen maar. Geen pijnlijke voeten, geen rugpijn. Gewoon geweldig. Het enige nadeel dat ik ondervonden heb is het feit dat het niet rechtstreeks naar Hongarije gezonden kon worden.

Antwoord van Hike Footwear
Ik heb een paar schoenen gekocht. Deze waren te klein, dus een nieuw paar gekregen. Ook deze waren te klein. Ik wilde beide paren terug sturen en mijn geld retour krijgen. Dat kan dus niet. Nu zit ik met 2 paar prachtige schoenen waar ik niets mee kan, en mijn geld is weg.
Maaike

Antwoord van Hike Footwear
Je hoeft de schoenen niet terug te sturen, maar je krijgt andere toegestuurd, maar als dat ook niet goed zit, ben je dus je geld kwijt....

Antwoord van Hike Footwear
Mijn eerste paar schoenen maat 38 zaten perfect toen tweede paar besteld weer maat 38 en helaas te krap, contact gehad via de mailen ik mocht nieuwe schoenen uitzoeken voor dezelfde prijs en hoefde niks terug te sturen, binnen korte tijd had ik de nieuwe en die zitten perfect, erg blij met de schoenen, geen last meer van mijn hielspoor en geen last meer van kromme tenen.