H&M Reviews 18.995

1,5

Lange levertijd. Echt belachelijk. De knop volg uw zending laat al 4 dagen hetzelfde zien nl. uw bestelling wordt ingepakt en binnenkort verzonden. Ik hoop echt binnen enkele dagen mijn bestelling bin... Toon meer

Ik heb nu al een paar keer iets online verstuurd en het verbaasd mij echt hoe langzaam zo'n grote kledingzaak kan zijn met het verzenden van bestellingen. Ik wacht nu al bijna een week en hij staat no... Toon meer

Online kleding besteld en kreeg gewoon compleet wat anders toegestuurd. Vervolgens heeft dit bedrijf meer dan een maand de tijd nodig om zogenaamd mijn retour te verwerken en ben ik door Klarna gedwon... Toon meer

Jammer genoeg ontving ik 2 weken geleden een defect (gebruikt) paar lederen slippers. Daarnaast leken de slippers absoluut niet op de afbeeldingen op de website (jammer genoeg kan ik hier geen afbeeld... Toon meer

1. Kledingwinkel
  2. Babykledingwinkel
  3. Slaapkamermeubilair winkel
  4. Kinderkleding
  5. Winkel in modeaccessoires
  6. Schoenenwinkel

H&M offers fashion and quality at the best price in a sustainable way for women, men, teenagers and children. The range includes everything from sparkling gala outfits and exclusive designer collaborations to everyday basics and high-performance yoga wear to help fashion fans across the world dress their personal style.

1,5

Zeer slecht

19K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Waardeloos

Waardeloos, levering gaat mis en H&M stuurt je naar DHL. En DHL stuurt je naar H&M. Dus nu betaald voor niks en het wordt niet opgelost.

2 januari 2026

Teleurstellend

Teleurstellend, in de winkel veel gekocht en zou 20 % korting krijgen. Door slechte wifi daar lukte dit niet en werd ik naar de klantenservice gewezen. Thuis gebeld maar werd afgescheept omdat t in de winkel was gekocht. Moest ik maar terug gaan naar de winkel. De korting dus niet gekregen.

2 januari 2026

De meest beroerde klantenservice ooit

De meest beroerde klantenservice ooit! Schandalig!
Een papieren kerstster besteld komt volledig gescheurd aan, mist zelfs stukken van de grote punten en was duidelijk beschadigd retour gestuurd, niet nagekeken en toen naar mij verzonden.
Duidelijke foto's gemaakt en uitgelegd dat ik door ziekte niet in staat ben de ster te retourneren en voor die 11,99 euro ook niet speciaal iemand op ga trommelen.. de foto's zijn overduidelijk het is een artikel wat daar ook meteen de kliko ingaat, het gaat om zo'n klein bedrag en daar werd ondanks mijn uitleg m.b.t mijn situatie zo moeilijk over gedaan, beschamend!
Ik moest maar een buur vragen om het te retourneren?! Er werd met twee anderen overlegd, er werd gevraagd of ik voor 10 januari weer beter dacht te zijn?? Er werd nog net niet om mijn medisch dossier gevraagd! Dit gaat over 11.99 euro.. jullie moeten je diep schamen H&M! Ten eerste om een zwaar beschadigd artikel te verzenden en ten tweede om daar het probleem van de klant van te maken!

27 december 2025

H&M tegoedkaart (lees: geld) niet meer geldig

We wilden bij H&M Delft een H&M tegoedkaart inleveren. Om onduidelijke redenen kon dat niet. Het tegoed scheen in iedergeval niet meer gebruikt te kunnen worden. Ja, H&M dat is snel verdiend, zo kom ik ook aan goede resultaten. Nagevraagd bij de bedrijfsleidster. Mevrouw was erg onbeleefd en liep gewoon weg terwijl we in gesprek waren... Ik zie op Google reviews dat ik niet de enige ben met slechte ervaringen in dit H&M filiaal. Dus doorlopen en naar de concurrent

23 december 2025

Ze beloven korting aangezien mijn…

Ze beloven korting aangezien mijn zending door hun niet is doorgekomen en ik hier bijna 3 weken op heb moeten wachten. En als je dan contact opneemt met de klanten service draaien ze rond de pot en beëindigen ze het gesprek zonder verder te helpen !

20 december 2025

Slechte klantenservice

Vanaf begin dit jaar veel fouten bij online bestellen. Van verkeerde items tot niet goed verwerken van retouren. Durven ze nu te zeggen dat retourneren ‘op eigen risico’ is, terwijl de fout telkens bij hun ligt. Belachelijk…

18 december 2025

item besteld online

item besteld online, betaald en in afwachting van levering. Aantal mails gehad over item wordt binnenkort bezorgd. Dan na 10 dg oepsie product niet meer leverbaar.
Webshop niet op orde, erg lang nodig om daarachter te komen....
ben benieuwd hoe lang het duurt voordat het geldbedrag wordt teruggestort.

17 december 2025

Al jaren dezelfde basic t- shirts en…

Al jaren dezelfde basic t- shirts en onderbroeken.Laatste jaar zijn ze duidelijk aan her bezuinigen op kwaliteit, stof lubbert na 2x wassen , stof is veel dunner , geen pasvorm meer.Kan ze dus weggooien ,jammer was erg tevreden , betaal liever iets meer dan te moeten weggooien dan ga ik wel naar Primarkt dan weet ik zeker dat kwaliteit slecht is .Verbeter alsjeblieft.

12 november 2025

De traagste webshop ooit?

De levertijd en de retour duren tegenwoordig belachelijk lang. Iets besteld op 3/12. Vandaag toch al ontvangen. Ik weet niet waar H&M mee bezig is, maar ik denk dat ze dringend wat peper in hun g..t moeten strooien!

16 december 2025

Waardeloos

Blouse besteld (had deze al eens eerder besteld en was prima). Blouse die ik binnen kreeg rook vreemd en was ook vreemd van model. Duidelijk anders dan de blouses die ik al had. Retour gezonden. Nu ben ik op een blouse van nog geen twintig euro vier euro vijftig kwijt. Verzend en retourkosten. Laatste keer dat ik iets bij de H&M bestel. Van de maatvoering kun je niet op aan en kwaliteit verschilt ook vaak van artikelen die je al eerder heb besteld.

15 december 2025

Vandaag een spijkerbroek gekocht voor…

Vandaag een spijkerbroek gekocht voor onze zoon, staat er dan een regular broek voor €29,99. Vervolgens moeten we er €39,99 voor betalen. Smoesje was een andere kleurcode, waarop ik zeg hang deze broek dan ergens ander. Precies waar deze broek hangt van €39,99 staat het bordje van €29,99 . In mijn ogen gewoon oplichting. Normaal ben ik hier helemaal niet mee bezig, maar dit vind ik niet normaal. Vandaar een zeer slechte recensie voor deze winkel in Maastricht.

14 december 2025

Zeer lange levertijd…

Op 1/12 kerstkleding voor mijn zoon besteld en op de 13e nog steed niets binnen. Chatbot zei in eerste instantie dat het verstuurd was maar toen ik persoonlijk contact had kreeg ik te horen dat door de drukte het nog niet was verstuurd. Belachelijk dat het voor zo’n groot bedrijf zo lang moet duren. Afgelopen week bij diverse bedrijven besteld en dan binnen Max 3 dagen pakketje in huis. Hopelijk komt het binnen voor kerst. Nooit meer bestel ik hier.

13 december 2025

Bizar

Mijn dochter wacht al meer dan 2 weken op een spijkerbroek. Als een varken te woord gestaan aan de telefoon. We kopen er geen knoop meer!

12 december 2025

Belachelijk hoe ze met je omgaan

Belachelijk hoe ze met je omgaan! Ik wacht al 10 dagen en status is tot op vandaag nog "in behandeling" wil het graag annuleren om het dan maar ergens anders te kopen. Dit kan niet en ik moet maar wachten! Maar ze kunnen geen indicatie geven wanneer het komt. Ik wacht op pyjama's en sokken voor m'n kind welke hard nodig zijn. Jammer hm dat jullie zo klantonvriendelijk zijn!

12 december 2025

Bestel nooit online bij h&m!

Zelfs 1 ster is nog te veel. Nooit bestel ik nog online bij h&m! Ik raad het ook niemand aan! 2 pyjama's besteld op 01/12. Ondertussen zijn we 11 dagen verder. Op de klantendienst kunnen ze enkel zeggen dat het pakje nog 'zal verstuurd worden' Wanneer? Dat kunnen ze niet zeggen want er is nog geen track & trace code. Slechtste service ooit!

12 december 2025

Wat een ongelofelijke slechte…

Wat een ongelofelijke slechte klantenservice, totaal niet oplossings gericht.

2 wasmanden besteld bij de h&m home, pakketen zijn 1 bij 1 meter. Krijgen ze het voor elkaar er een van de 2 kwijt te raken. Daarna een maandlang tussen de h&m en de dhl heen en weer gestuurd.

Nog steeds niet opgelost, daarnaast vervelend te woord gestaan.

12 december 2025

Mijn pakket kwam in een maand terwijl…

Mijn pakket kwam in een maand terwijl er 6/7 werkdagen er op stond. SHEIN stuurt pakketjes van China zelf sneller. Slechtste ding dat ik eerste keer heb meegemaakt bij H&M ik hoop dat zo iets nooit meer gaat gebeuren of zal gebeuren !!!

29 november 2025

Vorig jaar hebben zij een fout gemaakt…

Vorig jaar hebben zij een fout gemaakt met de levering. Hier zeggen zij melding naar mij te hebben gemaakt, nooit ontvangen. Deze week heb ik per ongeluk twee orders in één bestelling retour gestuurd, de onaardige dame van de klantenservice heeft het uiteindelijk opgelost en zij dat dit de laatste hulp was. Na aangeven dat de eerste fout bij hen lag, was ze niet meer aanspreekbaar. Nu hebben ze ineens mijn account geblokkeerd en kan ik niet meer bestellen. Ik heb geprobeerd er juridisch op terug te komen, maar ze blijven bij hun standpunt. Wat een slechte service!

11 december 2025

Je kan beter niks bestellen bij H&M

Je kan beter niks bestellen bij H&M, het duurt vreselijk lang voordat het bezorgd wordt. Ik heb op 1-12 een bestelling gedaan, en het staat sinds die dag tot nu op verwerken. Echt zwaar triest

11 december 2025