Wat extra betaald voor een snelle levering. Door oponthoud bij de bezorging was de bestelling later bezorgd. Zonder te vragen werden de volledige bezorgkosten terugbetaald. Ook vriendelijk contact met... Toon meer
Al meerdere keren een hoed besteld bij Hoedshop en steeds naar tevredenheid. Soms valt de kwaliteit iets tegen, maar de retouren worden dan altijd correct afgewikkeld. Ook bij omruilen vanwege maa... Toon meer
DPD was mijn bestelling kwijt geraakt. Die deden moeilijk, eisten handtekeningen dat het wel geleverd was, het onderzoek loopt nog bij DPD maar Hoedshop heeft me het geld al terug gestort. Zeer goede... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Als postorderbedrijf voor hoofdmode biedt Hoedshop.nl zijn klanten een ruime keuze aan hoeden, mutsen, flatcaps, basebalcaps, bandana's en vele andere trendy accessoires. Naast de online verkoop en klantenservice via internet biedt Hoedshop.nl op de homepagina ook allerlei nuttige onderhoudstips en interessante achtergrondinformatie over hoeden.
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Duits bedrijf
Op geen enkele manier was het op de site duidelijk dat hoedshop.nl niet in Nederland gevestigd is, maar in Duitsland, waarvandaan ook de bestellingen worden verzonden. Dit neemt altijd extra dagen tijd, ook voor eventueel retourneren of ruilen. Als ik op de hoogte hiervan was geweest had ik zeker niet bij deze firma mijn hoed besteld. Ja, er staat in de kleinste lettertjes , nee, niet duidelijk, dat het bedrijf in Duitsland gevestigd is. Maar dat had best veel prominenter getoond mogen worden. de url Hoedshop.nl suggereert dat het NL is, en niet D

Antwoord van Hoedshop
Gewoon contact met een mens
Eerst wilde ik wat info over het type hoed om te kopen. Na de levering was de maat wat groot en weer contact gezocht.
Als je belt word je gewoon te woord gestaan door een mens; geen keuzemenu's, geen wazige antwoorden, maar gewoon contact met iemand die normaal advies geeft.
Het ruilen was geen issue; gewoon opsturen en hoed een maatje kleiner... en geen kosten aan verbonden.

Topkwaliteit en service!
Topkwaliteit en service. Erg vlugge afhandeling. Mooi verpakt.

Uitstekende en snelle klantenservice
Uitstekende en snelle klantenservice. Ik was niet blij met één van de bestelde producten en kreeg deze heel makkelijk retour gestuurd en kon die vervolgens ook makkelijk ruilen. Het is allemaal super georganiseerd en de producten zijn goed.
Mijn vaste hoedenleverancier
Al meerdere keren een hoed besteld bij Hoedshop en steeds naar tevredenheid.
Ook bij omruilen vanwege maatvoering geen probleem.
De webshop is duidelijk en met behulp van filters kun je snel het aanbod zien.
De uitbetaling na retournering duurt even, maar worddt steeds goed gedaan.
Uitstekend
Kwaliteit is goed en klantenservice is helemaal top! Aanrader!
Geweldige service ronduit
Geweldige service ronduit, goede producten en degelijk verpakt en verzonden. Omruilen ging perfect en zonder moeite. Aanrader!
Mooi produkt met zeer goede service
Pas bij de derde verzending van de mooie cowbyhoed, was de maat goed. Een beetje onze eigen schuld dus, tot 2x toe te klein besteld. Zeer goede service van Hoedshop om 2 x kosteloos retour en opnieuw te verzenden. Ook zeer vlot en prima verpakt in sterke doos ! Heel tevreden en blije klant!

Mooi en betrouwbare levering
Zondag 7 januari 2024 mutsen besteld. Geleverd in die week op een werkdag.
Giovanna Wolturban by McBURN, in de kleuren blauw en zwart.
Mooie kwalitatieve mutsen.
Extra betaald met express, was bezorgd binnen levertijd zoals aangegeven (portal gaf aan dat het nog onderweg was, maar ik kreeg het op tijd).

Antwoord van Hoedshop
De levering is vlekkeloos verlopen
De levering is vlekkeloos verlopen, mijn Stetson hoed is redelijk snel (dag of 3/4 ) geleverd, over de hoed zelf ben ik minder tevreden, ik vind het maar een slap geval, in de rand zit ook een valse krul, hopelijk gaat die er na een tijdje nog uit, het gaat over de Organic Traveler Hoed by Stetson, hij valt erg ruim, had maat S besteld maar nog te groot, gelukkig zaten er kurken strookjes bij waardoor hij iets beter past. Ik houd de hoed wel omdat ik er weken over getwijfeld heb om hem te bestellen en hij toch wel erg mooi is .

Doos volledig opengescheurd door DPD
Pakje verzonden door DPD en was volledig opengescheurd, duidelijk om te zien wat de inhoud was. Waarschijnlijk voor hun dan toch niet voldoende waardevol en met een stuk tape er rondgeplakt dan maar opgestuurd. Degoutant! Heb foto's van de volledig beschadigde doos. Verder van hoedshop zelf geen kwaad woord, item van hoogstaande kwaliteit. Spijtig van de dubieuze verzender

Super snel geleverd
Super snel geleverd en mooi verpakt
Ga zo door
Wat een goede online winkel chapeau

Goed maar traag.
Ik heb al flink wat petten besteld bij hoedshop.nl. De kwaliteit is uitstekend, de prijs heel redelijk, de keuze enorm.
Levering is traag, vandaar 1 ster aftrek. Maar aangezien alles uit Duitsland moet komen niet raar. reken op 4+ werkdagen. Laatste keer besteld op donderdag, dinsdagavond in huis. Dat beschouw ik als snel bij hoedshop.nl.

Antwoord van Hoedshop
Mooie hoed wel een beetje harder dan de…
Mooie hoed wel een beetje harder dan de Stetson.
Niet oprollbaar .Mooie kleur.
Snelle levering prima verpakt.
Op de service en de snelheid van…
Op de service en de snelheid van leveren en communiceren is niets aan te merken.
Wat de opgegeven maten betreft is het net zoals met kleding.Het ene merk valt wat groter uit dan het andere voor eenzelfde maat.
nette afhandeling en redelijk snel…
nette afhandeling en redelijk snel geleverd.
snelle levering en kwaliteit
Prijs/kwaliteit dik in orde
Makkelijk om iets te bestellen op de website.
Het artikel werd vrij snel geleverd en was ook goed verpakt zodat schade aan het artikel zo goed als onmogelijk is.