Wat extra betaald voor een snelle levering. Door oponthoud bij de bezorging was de bestelling later bezorgd. Zonder te vragen werden de volledige bezorgkosten terugbetaald. Ook vriendelijk contact met... Toon meer
Pakje verzonden door DPD en was volledig opengescheurd, duidelijk om te zien wat de inhoud was. Waarschijnlijk voor hun dan toch niet voldoende waardevol en met een stuk tape er rondgeplakt dan maar o... Toon meer
Al meerdere keren een hoed besteld bij Hoedshop en steeds naar tevredenheid. Soms valt de kwaliteit iets tegen, maar de retouren worden dan altijd correct afgewikkeld. Ook bij omruilen vanwege maa... Toon meer
DPD was mijn bestelling kwijt geraakt. Die deden moeilijk, eisten handtekeningen dat het wel geleverd was, het onderzoek loopt nog bij DPD maar Hoedshop heeft me het geld al terug gestort. Zeer goede... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Als postorderbedrijf voor hoofdmode biedt Hoedshop.nl zijn klanten een ruime keuze aan hoeden, mutsen, flatcaps, basebalcaps, bandana's en vele andere trendy accessoires. Naast de online verkoop en klantenservice via internet biedt Hoedshop.nl op de homepagina ook allerlei nuttige onderhoudstips en interessante achtergrondinformatie over hoeden.
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Top kwaliteit
Snelle levering goed verpakt en een prachtige goed zittende pet.
Duidelijke communicatie en snel verzonden
Duidelijke communicatie, snel verzonden. Helaas met DPD, dat is bij ons meestal een voorbode van vertraging. Zo ook dit keer. DHL en PostNL zijn duidelijk sneller.
De spullen komen netjes ingepakt en verzorgd. Aanrader.
Kwaliteit hoeden
Kwaliteit hoeden, snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding.
Prachtige zomerhoeden
De hoeden zijn zoals aangegeven op de site en ik ben erg blij met ze. De levering was ook zeer snel. Zeer tevreden.
Fijne online winkel
Bestellen van de stetson cap ging gemakkelijk. Op tijd bezorgd. Alleen jammer dat de cap te groot was terwijl ik reeds een stetson van dezelfde maat heb. Maar daar kan Hoedshop niets aan doen.
Reageert niet op mail, had een vraag gesteld over hoe een bestelling te betalen.
Dit kan alleen maar met paypal en de vraag was of er andere mogelijkheden zijn om te betalen.
Reageren niet op deze vraag, wordt dus niet serieus genomen
Op tijd geleverd,keurig verzorgd
Op tijd geleverd,keurig verzorgd. Niks mis met alles,heel tevreden.
Helaas kan hoedshop.nl z'n afspraken…
Helaas kan hoedshop.nl z'n afspraken niet nakomen. Hun keuze om met DPD vervoerder te werken is zéér ongelukkig. Levertijd 1-2 werkdagen word nooit gehaald. En transparantie en informatie verstrekken ho maar. Ook na een mail aan de klantenservice bleef duidelijkheid uit. Zéér teleurstellend. Gaan we nooit meer doen kopen bij Hoedshop.nl
En ook na dagen gewoon niet reageren vind ik zéér verwerpelijk. Wat een minachting van deze firma.
men levert wat men verkoopt de info…
men levert wat men verkoopt de info hierover is goed. De track en trace was erg slecht en stond 7 dagen op "onderweg" naar het depot. Opeens werd het aan de deur geleverd zonder dat het traject op de track en trace te volgen was.
Alles komt overeen met hetgeen de…
Alles komt overeen met hetgeen de bestelling en ook de verwachte leverdatum. Het bestelde product voldeed volledig aan mijn verwachting.
Uitgebreid assortiment, maar trage levering
Uitgebreid assortiment, maar de bezorging is dusdanig traag dat ik de volgende keer wel een andere aanbieder ga zoeken. Moest meer dan een volle week wachten op mijn bestelling. Ze beweren binnen 1 a 2 werkdagen, dat kun je echt wel op je buik schrijven.
Mooi vissershoedje
Mooi vissershoedje, past perfect en snel geleverd.
O ja, en betaalbaar.
Prachtige pet alleen de levertijd was…
Prachtige pet alleen de levertijd was een beetje lang ondanks extra betaling
Levertijd klopt niet
Op de website staat 1 tot 2 werkdagen levertijd. Ik heb 7 werkdagen moeten wachten. Geef dan aan dat er gestreefd wordt naar max 2 werkdagen levertijd met eventuele uitloop van.... Dat is wel zo eerlijk! Er wordt een verwachting geschept waar niet aan voldaan wordt.
Een hele mooie hoed die het geld dubbel en dwars waard is.
Een hele mooie hoed die heel goed verpakt was voor verzending.
Iets duurder dan een andere zomerhoed maar het geld zeker waard.
Mijn man is er erg blij mee.
Correct en op tijd geleverd
Prima webwinkel
De wijze waarop de hoeden verzonden worden zou een voorbeeld moeten zijn voor verpakking prutsers zoals bij Amazon. Alles perfect. Het enige nadeel is dat het een Duitste winkel betreft, dus verzending duurt wat langer dan je zou verwachten, ook is het terugsturen wat omslachtiger dan vergelijkbare shops. Aangezien je iets moet passen en de kans groot is dat het teruggestuurd moet worden dan het omslachtig dat er vooraf betaald moet worden, dat is zeker een probleem als je meerdere artikelen op zicht wil hebben. Dit is de reden voor 4 sterren ipv 5. Maar deze shop is toch een aanrader, zou er zeker weer wat bestellen.
Ik heb de hof nog niet gekregen
Ik heb de hoef nog niet gekregen. Er stond 1 a 2 werkdagen. Inmiddels is het een week geleden dat ik m besteld heb. Dacht een leuke hoed voor morgen, feestje, te hebben omdat er een korte verzendtijd voor stond helaas nog niet binnen. Hoed voor feest gaat niet door