Holland2Stay

Geen contact mee te krijgen en als je ze telefonisch te pakken krijgt, krijg je of Engels sprekende mensen of hele arrogante personen. Teleurstellend bedrijf

Ik ben pas een weekje in mijn nieuwe studio in Nijmegen (De Génestetlaan) en het hele process van het boeken van dit woning ging extreem soepel en makkelijk door! Het is echt een eerlijk systee... Toon meer

Onlangs ben ik verhuisd naar een nieuwe woning en ik ben ontzettend blij met de service die ik heb ontvangen. Het hele proces verliep soepel, maar wat echt het verschil maakte, was de uitstekende hu... Toon meer

1. Eigendomsbeheerder
  2. Vastgoed verhuurbedrijf

Living better, together. We are property management specialists, offering rentals for (international) students and urban professionals in the Netherlands. We now manage more than 14,500 residences in the most vibrant Dutch cities, including Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, The Hague, Maastricht, and Utrecht. Together, we strive to create a better living experience for people from all over the world. Feel welcome to share your experience with us. Please don't hesitate to contact us directly for quicker and more efficient support!

Schending van onze richtlijnen

Alle reviews

(2.408)

239 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik huur op hof van vronestein

Ik huur op hof van vronestein, in Nieuwegein, bij H2S. Ik heb nu kortsluiting, geen electriciteit meer, in de meterkast staat dat ik Winkels moet bellen, zij hebben geen contract met H2S. De 24u service van H2S is niet bereikbaar. Wat nu? Wat een topverhuurder!

9 april 2024

Antwoord van Holland2Stay

Bedankt voor je review, Paul! Wat vervelend om te lezen dat je kortsluiting hebt gehad en niemand kon bereiken. Ik heb contact opgenomen met mijn collega's en hoor dat je gisteravond bent geholpen door een storingspartij. Mocht je hier nog verdere vragen over hebben dan kan je altijd contact met ons opnemen door een ticket te sturen in je Holland2Stay account.

Nieuwe woning

In deze woningmarkt is het behoorlijk lastig om een woning te vinden. Bij Holland2Stay gaat het net iets anders dan je gewend bent. Bij deze organisatie ‘boek’ je een woning, hierbij doe je een aanbetaling voor een woning. Dit doe je op basis van de foto’s die online staan. Als je vervolgens al je gegevens hebt geüpload, dan wordt de woning toegewezen. Super makkelijk! Echter doe je dit alles zonder de woning fysiek te bekijken, dat voelt wel een beetje gek. Mochten er dingen niet goed zijn bij de woning, dan kun je dit aankaarten en dan komt iemand langs om hier foto’s van te maken en die komen in je dossier te staan. Of als iets kapot is, dan wordt dit gefixt.

2 april 2024

Antwoord van Holland2Stay

Bedankt voor je review, Daisy!
Loïs - Holland2Stay

Al 3x een shared cost factuur…

Al 3x een shared cost factuur ontvangen..binnen 6 maanden!!! Het gaat over hotelschool Maastricht.
Geen uitleg.

WiFi werkt niet op de kamer. Meerdere keren aangegeven: niemand doet iets.

Slechte hulp en geen uitleg.
Waar kan ik een klacht indienen die wel behandeld wordt?!

28 maart 2024

Antwoord van Holland2Stay

Hi Kirsten! Bedankt voor je review. Wat vervelend dat er onduidelijkheid is over de ontvangen shared cost facturen en dat de Wi-Fi niet werkt. Gebaseerd op je naam hier op Trustpilot kan ik je helaas niet koppelen aan een account in ons systeem. Mocht je hier vragen over hebben dan kan je ons altijd een ticket sturen via je H2S account en deze review benoemen, mijn collega's uit Maastricht helpen je graag verder!
Loïs - Holland2Stay

Niks anders dan oplichters te noemen

Niks anders dan oplichters te noemen. Blijven jarenlang achter je aan komen met telkens weer nieuwe kosten terwijl je al 2x een eindafrekening hebt gehad. Met een hele grote bocht omheen lopen!

28 januari 2024

Antwoord van Holland2Stay

Bedankt voor je review en feedback, A.E! Wat vervelend dat er onduidelijkheid is over de kosten. Je kan ons altijd een ticket sturen via je H2S account zodat mijn collega's je hier uitleg over kunnen geven.

Huur ergens anders

Komen met belachelijk hoge energiekosten terwijl verwarming totaal uit staat. Vergeet je deposit. Deze krijg je toch niet terug. Ze zoeken wel wat om het mee te verrekenen.

26 maart 2024

Antwoord van Holland2Stay

Hi Eddy, bedankt voor je review en feedback. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over je verblijf in een van onze gebouwen. We nemen je feedback ten harte en zullen dit gebruiken om onze service te verbeteren.

Service H2S

April 2023 moesten wij halsoverkop het appartement uit vanwege dringende werkzaamheden aan ons appartement. We kregen hiervoor 3,5 week lang een vervangende woning, hartstikke fijn natuurlijk. De manier waarop dit werd gecommuniceerd en hoe dit is gegaan was echter schandalig. Maar dat is weer een ander verhaal. Wat nog schandaliger is, is dat we al vanaf april aan het wachten zijn op beloofde compensatie.

Termen als 'spoedig' en 'snel' en 'binnenkort' zijn ondertussen niks meer waard. Deze termen worden al maanden gebruikt maar er zit nog steeds geen schot in de zaak. We worden als bewoners continu van het kastje naar de muur gestuurd. Qua hulp, bereikbaarheid en betrokkenheid is het de afgelopen 1,5 jaar echt dramatisch geworden bij H2S. Service kan je het ondertussen niet meer noemen. Je betaalt servicekosten, maar van service is niks te merken.

Het is enorm jammer en frustrerend dat dit zo lang duurt en dat we in deze situatie het gevoel hebben dat we als bewoners niet gehoord of geholpen worden.

11 maart 2024

Antwoord van Holland2Stay

Hi Thijs, bedankt voor je review en feedback. Vervelend dat je je niet gehoord voelt. Ik zie dat je in contact staat met onze Area Manager en hoop dat het snel opgelost is. We nemen je feedback ten harte.

Comfortabel wonen

De check-in verliep erg soepel en het appartement zag er keurig uit. Toen de koelkast niet bleek aan te gaan is dit direct de volgende dag verholpen evenals het ventilatieprobleempje. Geweldig goede facilitair beheerder en klusjesman!
De entree geeft een veilig gevoel, volop parkeerplaatsen en de luxe van een modern gemeubileerde studio maken het verhuizen tot een plezierig uitje. Ik voel me erg bevoorrecht om zo te kunnen wonen!

Tip aan H2S:kies voor duurzamer en functionerend materiaal wb verstrekking van huishoudelijk materiaal (handveger en blik, lampje, bakpannen, afwasborstel)

16 februari 2024

Antwoord van Holland2Stay

Bedankt voor je review en complimenten, Astrid! Veel woonplezier gewenst!

Oplichters

In januari 2022 verhuisd en nog steeds komen we niet van deze oplichters af. Het begon al met dat er 300 euro ingehouden was van de borg voor schoonmaakkosten terwijl alles netjes opgeleverd was. Ja er is in gewoond, maar niet zo gek denk ik. (Voor dat geld huur ik zelf nog liever een schoonmaak bedrijf in)

Vervolgens kregen we in november 2022 nog even een afrekening van 2021 en 2022 van in totaal 653 euro. Ik heb gevraagd waar dit voor is en er werd toen aangegeven dat we zoveel moesten betalen, omdat er meer water, energie etc verbruikt was. Dit is een bizar hoog bedrag als je maar in je eentje bent en dat betaal je zelfs bij een energiemaatschappij niet eens. Toen ik vroeg of ze deze kosten uit konden leggen kregen we een mail terug 'Regarding the settlement cost, there's nothing we can do. We are not responsible for taking all the measurements and making the calculations, they are done by the company that provides the electricity and heating for all the tenants.' Dit is natuurlijk erg raar. Hun vragen je een rekening te betalen, maar ze kunnen niet uitleggen waar de kosten exact van komen.

Toen 2023, kwamen ze weer op de lijn. Dat we nog even die kosten moesten betalen of er komt een deurwaarder. Nogmaals gevraagd of ze de kosten uit konden leggen. Echter dit keer gaven ze aan dat het met overige service kosten te maken had. Ook gek, ineens totaal iets anders. Hierbij zijn mijn voorgevoel direct al dat dit niet klopt. Nog het een en ander over en weer gemaild.

Ook worden er geen facturen gestuurd. Er is alleen een overzicht zichtbaar waarin staat dat je moet betalen. Aangegeven dat zolang het geen echte factuur is, waarin exact staat voor wat ik moet betalen (bijv. 50 euro schoonmaak, 100 onderhoud, etc) ik niks betaal.

Ook is de 'pand manager' nooit aanwezig en als iets kapot is? Dan is dat jou schuld.

Let op: Wanneer je je sleutel in gaat leveren, zal er in ene niemand aanwezig zijn bij de overdracht. Hierop pakken ze je dus en nemen ze in ene van alles van je borg in.

Tot op de dag van vandaag, nog steeds geen deurwaarder en ik zal geen ene cent betalen.

Huur hier dus nooit!

1 februari 2023

Antwoord van Holland2Stay

Bedankt voor je review en feedback, Kim! Vervelend om te lezen dat je geen fijne ervaring met ons hebt. We zullen je feedback meenemen om onze service te verbeteren.
Loïs - Holland2Stay

Verwarming problemen, ze stelen je geld!

Sinds begin december is de vloerverwarming kapot. Deze blijft ondanks de stand van de thermostaat constant aan staan. Resultaat? Enorm hoge kosten! (600+ per maand voor 1 persoon aan enkel warmte, dat is de helft van mijn huur???) Overigens ben ik ook niet de enige met dit probleem in Dordrecht. Holland 2 Stay is telefonisch niet te bereiken, reageren niet op mails en zelfs het openstaande ticket wordt niet meer op gereageerd en afgesloten ondanks herhaaldelijk aangeven dat het probleem nog niet is opgelost?? Op moment van schrijven is het 27 graden binnen, terwijl het buiten vriest en er sneeuw ligt, met ramen open!?

19 januari 2024

Antwoord van Holland2Stay

Bedankt voor je review en feedback, Roel! Wat vervelend om te lezen dat je problemen ervaart met je verwarming en dat je ons moeilijk kan bereiken. Ik heb je melding nogmaals doorgezet naar mijn collega's en hoop dat dit probleem snel is opgelost!

Niet huren bij H2S!!!

Hier niet huren!
- Ze houden zich niet aan afspraken
- Komen wettelijke verplichtingen niet na
- Berekenen onterecht kosten door die niet te verklaren zijn.

Niet doen. Ik heb zelf gehuurd in Arnhem ben nu gelukkig weg.

1 januari 2024

Antwoord van Holland2Stay

Hi Bob! Wat vervelend om te lezen dat je een negatieve ervaring met ons hebt. Bedankt voor het delen van je feedback. Voor verdere informatie over kosten en verplichtingen kan je altijd een ticket sturen zodat mijn collega's van de betreffende afdeling je hier meer uitleg over kunnen geven.

Slechte communicatie en verwarmingsproblemen

Ik woon er nu 2,5 jaar en mijn verwarming is steeds stuk. Na meerdere keren bellen nemen ze nog steeds niet op. Online verzoek ingediend voor reparatie en ook daar komt geen reactie op. Na 1,5 week komt er een standaard mailtje dat er storing is. Ondertussen zit ik in 11 graden thuis met elektrische kacheltjes aan. Er komt ook geen compensatie voor al die keren dat de verwarming het niet doet.

In de zomer is het daarin tegen 33 graden in huis en ook daar wordt niks mee gedaan. Ongezond leefklimaat en een vreselijke communicatie.
Ik zou dit bedrijf aan niemand aanraden.

9 januari 2024

Antwoord van Holland2Stay

Hi Sanne! Bedankt voor je feedback. Vervelend om te lezen dat je problemen ervaart met de kou en warmte in jouw woning. We nemen je feedback mee om onze service te verbeteren.

Prioriteiten lijken lastig

Ik kom vingers en tenen te kort om bij te houden hoevaak de verwarming stuk gaat. Sinds de oplevering van het pand alle winters in de kou gezeten. Veel beloftes, geen resultaten.

5 januari 2024

Antwoord van Holland2Stay

Hi Lisa! Wat vervelend om te lezen dat je terugkerende problemen ervaart met de verwarming. Ik wil je review graag doorzetten naar mijn collega's maar kan helaas niet zien in welk pand je woont. Je kan ons altijd bereiken door een ticket te sturen via je H2S account, zodat mijn collega's je kunnen updaten over de situatie. Ik hoop dat je snel weer in een warme woning zit!

Verwarmingsproblemen, 0 communicatie

Elke winter wanneer het kouder is buiten, valt het centrale verwarmingssysteem uit dat warm water voor de vloerverwarming levert. Dit is nu de 12e storing in 3 jaar en Holland2Stay neemt geen enkel fatsoenlijk eigenaarschap van het probleem, reageren amper op tickets en zijn telefonisch niet bereikbaar (je krijgt altijd een bandje met: tenant care team is not available). Er is vooralsnog geen compensatie geleverd voor dit probleem.

Zeer teleurstellend.

English:

Every winter when it gets colder, the central heating system providing the warm water for the floor heating stops working. This is now 12th malfunction in 3 years, there has been no proper ownership of this problem. Holland2Stay barely respond to tickets created about this issue, aren't reachable by phone (the tenant care team is never available) and so far haven't offered any kind of compensation.

Very disappointing.

9 januari 2024

Antwoord van Holland2Stay

Hi Tom! Bedankt dat je de tijd neemt om je feedback en ervaring met ons te delen. Wat vervelend om te horen dat je langdurige problemen ervaart met het verwarmingssysteem in jouw woning en lastig contact kan krijgen met ons, excuses hiervoor. Ik heb je feedback doorgestuurd naar de Area Manager van jouw gebouw. Zij zijn op de hoogte van het verwarmingsprobleem en doen hun best om zo snel mogelijk een passende oplossing te vinden.

Holland 2 stay rekening,

Holland 2 stay,

Fijn dat er hier een reactie kwam. Uiteindelijk hebben jullie mij dus niet geholpen en is het een schijnreactie voor anderen.

Ter duidelijkheid: ik heb geen "ticket" aangemaakt en gestuurd. Wel ingelogd op jullie portaal waar wordt gewerkt met het systeem van "tickets": geen bericht gevonden (in mijn oude account). Ik heb jullie wel al gemaild zoals eerder vermeld. Maar nog geen duidelijke inhoudelijke reactie. Aangezien jullie mijn contactgegevens hebben (en mij kunnen bellen) en ik geen bewoner meer van jullie ben/niets meer huur. Zou ik het fijn vinden om te woord gestaan te worden. Ik heb mijn email inbox bekeken: ook daar heb ik geen reactie op het bericht kunnen vinden. En ik kan hier ook niet reageren (communiceren) op jouw reactie naar aanleiding van mijn klacht. Vandaar nu de tweede klacht hier.
Conclusie: ik kan jullie wederom niet bereiken/spreken of achterhalen/vragen waar de extra "servicekosten" van 2021 vandaan komen. Maar er wordt wel even laten zien aan de buitenwereld, middels een reactie hier, dat er iemand is die reageerd op een klachtenwebsite namens H2S.

Aangezien ik het niet voor reden vatbaar vindt hoe er om betalingen wordt gevraagd (gedreigd met een incassobureau; binnen 14 dagen betalen, aangezien de factuur nu nog net niet verjaard is) na bijna 2 jaar en er achteraf (zonder mijn weten) kosten bovenop de huur zijn gekomen (dat is zacht uitgedrukt): niet netjes dit. Ik heb altijd netjes al mijn rekeningen betaald in mijn leven. En nog nooit iets te maken gehad met herinneringen voor betalingen of betalingsachterstanden gehad! Dat zegt veel over het betalingssysteem en de variabele huurovereenkomsten van H2S.

Het is nog steeds niet netjes in een ticket met een verklaring waarvoor de kosten zijn gemaakt, als mensen al bezwaar hebben voor onverwachte kosten die achteraf worden berekend, om een bedrag over te maken die niet heel klein is: 330 euro. Zeker als je niet voor niets hebt opgezegd omdat het ongelofelijk duur is per maand voor 1 persoon om te huren!

Hopelijk is iedereen die dit heeft gelezen hiermee op de hoogte zodat het geen verrassing is, alvorens ze gaan huren. Ik heb absoluut geen zin meer om met jullie te maken te hebben. Uiteindelijk moet ik betalen uit je reactie af te lezen.. maar dan weet iedereen deze ervaring.

22 december 2023

Antwoord van Holland2Stay

Hi Leonie, bedankt voor je review en reactie. Ik hoor van mijn collega dat je afgelopen week telefonisch contact met ons hebt gehad. Ik begrijp dat de verzonden mails en verzoeken in je spambox terecht zijn gekomen. Ook heeft mijn collega je uitleg gegeven over de servicekosten en aanmaning.

De huur bevat, zoals in het contract beschreven staat, een voorschot op servicekosten. Dit gaat om zaken zoals elektra, gas, kosten voor de huismeester, etc. De jaarlijkse eindafrekening wordt het volgende jaar rond juli verzonden. Mochten de kosten hoger uitvallen dan dat je betaald hebt, dan moet je het verschil betalen. Als de kosten lager uitvallen, dan krijg je het overschot vanzelfsprekend terug. De eindafrekening die je in juli 2022 hebt ontvangen gaat dus over de servicekosten van 2021.

Mocht je nog verdere informatie willen dan kan je reageren op de mail die mijn collega je gestuurd heeft.
Loïs – Holland2Stay

Service?

Afgelopen april moesten wij halsoverkop het appartement uit vanwege dringende werkzaamheden aan ons appartement. We kregen hiervoor 3,5 week lang een vervangende woning. De manier waarop dit werd gecommuniceerd was schandalig. Maar dat is weer een ander verhaal. Wat nog schandaliger is, is dat we al vanaf april aan het wachten zijn op beloofde compensatie.

Telefonisch zijn ze niet bereikbaar (elke keer aan bandje dat er niemand aanwezig is) en op mails reageren ze amper. En ALS ze reageren (zeer sporadisch) schuiven ze alles af op de pandeigenaar of dat ze bezig zijn met cashbacks via een externe partij. Termen als 'spoedig' en 'snel' zijn ondertussen maar lege woorden. Er komt gewoon helemaal niks. Al 9 maanden. Lekker ga je dan met je huurders om zeg.

Tickets voor reparaties worden ook niet opgepakt. Of pas na meerdere reminders.

Je betaalt je scheel, ook aan servicekosten, maar van service is niks te merken.

----

UPDATE: @Lois

Dit bedoel ik dus. Al 9 (!!!!) maanden nemen ze 'spoedig' contact met ons op. Er komt helemaal niks van. Op mails wordt amper tot niet gereageerd en vorige week meerdere keren gebeld én vanochtend al 3x proberen te bellen maar niemand die oppakt. Jullie zijn onbereikbaar en blijven ons al maanden met een kluitje het riet in sturen.

Dus je collega's zijn helemaal niet in contact met ons. Dat is het hele probleem.

8 december 2023

Antwoord van Holland2Stay

Bedankt voor je review en feedback, Tom! Vervelend om te lezen dat je een negatieve ervaring met ons hebt. Ik zie dat je al in contact bent met mijn collega's. Zodra zij meer informatie hebben zullen ze direct contact met je opnemen. Hopelijk is het snel voor je opgelost!
Loïs - Holland2Stay

Ze laten je in de kou staan

Verwarming al een maand stuk, terwijl het buiten vriest. Klantenservice telefonisch niet bereikbaar. Via het 'ticketsysteem' wordt slechts sporadisch gereageerd. Met reparatieverzoeken wordt vaak niets gedaan. Borg wordt niet teruggegeven. Heel erg vervelend dit, en dat is een understatement. Denk heel goed na voor je bij H2S gaat wonen. Heel goed. Ze houden een mooi verhaal, maar hebben zeer (!) slechte service. Je mag het geen service noemen eigenlijk. Ondertussen betaal je er wel dik voor (bij).

7 december 2023

Antwoord van Holland2Stay

Bedankt voor je feedback, Patrick! Wat vervelend dat je verwarming niet werkt. We zijn helaas bekend met het probleem en ons team is druk bezig om een passende oplossing te vinden.
Loïs - Holland2Stay

Laat ik eerst beginnen met wat er goed…

Laat ik eerst beginnen met wat er goed gaat,
Sinds juli hebben wij een nieuwbouw (renovatie) appartement kunnen krijgen in arnhem,
De ruimte is groot, nieuw en het apparatuur wat je erbij krijgt zijn A merken.
Dit is het enigste positieve wat ik kan vertellen over h2s

De bouwvakkers die dit hebben gerealiseerd heb ik gemengde gevoelens over, ten eerste ik weet van de leveringsproblemen die geweest zijn dus dat het daardoor regelmatig uitliep neem ik hun niet kwalijk
, ten eerste ik begrijp het als je een nieuwbouw pand heb dat je genoeg oplever punten hebt, 2500 in totaal wat mij is verteld.
Als je de voorman zag en je sprak hem de eerste weken aan dan werd er bijna gelijk iets geregeld, chapeau hiervoor.

Nu het pand daadwerkelijk is opgeleverd en h2s de punten moet oppakken... nu begint de negatieviteit....

- de vloerverwarming werkt niet naar behoren

- vergeten elektra aan te leggen die tijdens een NEN1010 (Elektra oplevering) opgemerkt dienen te worden.

- schakelfouten in de bedrading waardoor lampen niet schakelen.

-losse lasdoppen boven het verlaagd plafond in onze woning (dient ook met de NEN1010 opgemerkt te worden)

Als je een ticket aanmaakt (repair task) krijg je 1x een telefoontje en na verloop van tijd wordt je bon afgesloten.
Mag je dus opnieuw terug mailen en hopen op reactie... tot nu toe 7x gebeld/gemaild over de vloerverwarming (vandaag nog een keer ivm een nieuw probleem)

De elektra in de algemene gangen en hallen doen het vaker niet dan wel

De elektrische schuifdeuren staan vaker zonder spanning dan dat ze werken.

Ik zelf ervaar dit nog niet maar regelmatig hoor ik medebewoners die beter kunnen douchen in hun woonkamer als het regent dan dat ze dit daadwerkelijk onder de douche doen.

Het is dat wij alleen tevreden zijn met de ligging van ons appartement en dat het hier ruim is, maar als het aan mij ligt en we kunnen iets anders krijgen dan dit dan doen we dit graag.

1 december 2023

Antwoord van Holland2Stay

Hi Sebastian, bedankt voor je review en feedback! We nemen je feedback erg serieus en ik heb je review daarom ook doorgezet naar de Area Manager van jouw pand. Wat vervelend dat je problemen ervaart met de vloerverwarming, elektra en bedrading. Ik zie dat je al eens een repair task hebt aangemaakt: ik raad aan om dit te blijven doen zodat mijn collega's deze meldingen door kunnen zetten naar externe bedrijven. Hopelijk is het snel voor je opgelost en kan je met plezier van je woning genieten. Voor verdere vragen en informatie kan je ons altijd een ticket sturen via je H2S account!
Loïs - Holland2Stay

Het raam van het appartement waar ik nu…

Het raam van het appartement waar ik nu ongeveer 1 jaar woon, is al 6 maanden kapot. En er is een zeer ernstige breuk. Na 6 maanden besloten ze het raam te vervangen. Vandaag hebben ze om 7.00 uur het gebroken glas kunnen verwijderen en om 15.00 uur nieuw glas kunnen plaatsen. We moesten ongeveer 8 uur zonder ramen zitten. Nederland is erg koud, dus thuis hadden wij het koud. Omdat mijn vrouw vanuit huis werkt, kon zij om deze reden haar werk niet doen. Als je nog geen nieuw raam hebt, waarom haal je dan om 7.00 uur het oude raam eruit? En het allerbelangrijkste: er zit een groot raam in huis. Het is uiterst gevaarlijk om dat raam daar vandaan te verplaatsen. Je kunt ons niet uren laten wachten zonder raam. Als we uit het raam vallen, betaal jij dan de ziekenhuisrekeningen? Of kunt u een baan voor ons vinden als we worden ontslagen omdat we niet werken? Wij kwamen een situatie tegen die bij zo’n groot bedrijf niet mag voorkomen. Als je ons niet zoveel uren slachtoffer kunt laten zonder raam. Ik zal klagen over deze situatie.

16 november 2023

Antwoord van Holland2Stay

Hi Buse! Bedankt voor je review en feedback. Wat vervelend om te lezen dat er zo lang tussen het vervangen van je oude en nieuwe raam zat. Dat had inderdaad niet moeten gebeuren. We zullen je feedback doorzetten naar het bedrijf dat je raam heeft geplaatst en hopen dat het niet meer voorkomt.

Super slechte ervaring

Super slechte ervaring !
Vrijdag de betalingen gedaan voor het aanmelden, de reservering gemaakt en gezamenlijk met telefonische klantenservice “terug bel” afspraak gemaakt.

Ik werd doorverbonden en er werd mij verteld dat men in weekend vrij is . Begrijpelijk…..
De Ik kon niet direct verder geholpen wordenmet de verdere stappen die mij best onduidelijk waren . …..220€ lichter .

Nu , na het weekend Dinsdag de 24e krijg ik een telefoontje met informatie dat de aanvraag gecanceld is .
Mevrouw gaf vriendelijke aan dat ik de betalingen proceduren opnieuw mag voldoen .

En stelde direct de vraag als ik wel voldoe aan de eisen en wat mijn rede was voor de aanmelding en zoektocht naar een tijdelijke woning .
Mevrouw klonk geïrriteerd nadat ik telefonisch antwoord gaf en een klacht had over de loop van zaken . De property manager deelde ook direct mee dat ik niet in aanmerking zal komen voor de woningen waar zij over gaat .

Ik ben verder niet geholpen het telefoontje was kort en duidelijk, kreeg wel netjes de tip ergens anders te kijken . De Property manager Capelle ad IJssel deed gewoon haar 9-5 werk . I dont blame you ☀️

26 oktober 2023

Antwoord van Holland2Stay

Hi Iris! Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je ons boekingsproces zo hebt ervaren. Het klopt inderdaad dat er strenge eisen zijn voor short-stay woningen. Ik hoop dat je snel een woning vindt!

Trap er niet in

Trap er niet in. Toen ik het appartement in trok maanden lang met problemen gezeten. Je wordt niet geholpen, alsmaar excuses, en je tickets worden gewoon verwijderd zodat je geen case kan opbouwen. Geen enkele vorm van compensatie. Toren hoge servicekosten voor zaken die niet worden uitgevoerd. Bij vertrek krijg je je borg sowieso niet terug om vage en onverklaarbare redenen. Holland2stay maakt graag gebruik van mensen in woning nood. Het is een slimme organisatie die met alle passie het geld uit je zakken klopt.

1 februari 2023

Antwoord van Holland2Stay

Hi Barend, wat vervelend om te lezen dat je een negatieve ervaring met ons hebt. We nemen je review ter harte en zullen kijken hoe we onze service kunnen verbeteren.