Holland2Stay

De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.

Geen contact mee te krijgen en als je ze telefonisch te pakken krijgt, krijg je of Engels sprekende mensen of hele arrogante personen. Teleurstellend bedrijf

Ik ben pas een weekje in mijn nieuwe studio in Nijmegen (De Génestetlaan) en het hele process van het boeken van dit woning ging extreem soepel en makkelijk door! Het is echt een eerlijk systee... Toon meer

Onlangs ben ik verhuisd naar een nieuwe woning en ik ben ontzettend blij met de service die ik heb ontvangen. Het hele proces verliep soepel, maar wat echt het verschil maakte, was de uitstekende hu... Toon meer

De check-in verliep erg soepel en het appartement zag er keurig uit. Toen de koelkast niet bleek aan te gaan is dit direct de volgende dag verholpen evenals het ventilatieprobleempje. Geweldig goed... Toon meer

1. Eigendomsbeheerder
  2. Vastgoed verhuurbedrijf

Living better, together. We are property management specialists, offering rentals for (international) students and urban professionals in the Netherlands. We now manage more than 14,500 residences in the most vibrant Dutch cities, including Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, The Hague, Maastricht, and Utrecht. Together, we strive to create a better living experience for people from all over the world. Feel welcome to share your experience with us. Please don't hesitate to contact us directly for quicker and more efficient support!

Schending van onze richtlijnen

Alle reviews

(2.408)

239 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Je word als bewoner niet serieus genomen

Vanaf dat Holland2Stay onze woning heeft overgenomen is het een grote shitshow.

En dat kan je wel letterlijk nemen want na een aantal waarschuwingen van ons als bewoners is er in augustus het riooloverstroomt. Ze hebben ons letterlijk in de shit laten zitten. Verschrikkelijke communicatie, moeten zelf alles maar uitzoeken, met als resultaat ongedierte, honderde euros aan schade waar ze niks mee doen, vieze geur.
Mensen die niet in hun woning kunnen wonen.

Eindrekening van vorig jaar die voor geen meter klopt. En dan alle andere gebrekken nog weggelaten zoals ramen die niet kunnen openen, slechte brandveiligheid, ventilatiesysteem die het niet doet en slechte kwaliteit apparatuur in de keuken.

Zou je aanraden er niet aan te beginnen om hier te komen wonen.

9 oktober 2023

Antwoord van Holland2Stay

Hi Astrid! Bedankt voor je review en feedback. Wat vervelend dat je problemen ervaart met onze service. Ik heb je review met verbeteringspunten doorgezet naar de Area Manager, we zullen dit intern bespreekbaar maken om onze service te verbeteren.
Loïs - Holland2Stay

Ga niet met hun in zee !!!

Ga niet met hun in zee !!!! Verschrikkelijk bedrijf!!! Je kan bellen wat je wilt na een uur krijg je een Engelse sprekende jongen die geen woord Nederlands spreekt, vervolgens geeft hij aan ik verbind je door je kan lang wachten moet nog steeds doorverbonden worden. Vaatwasser die het niet doet, verstopte douche, beloven van alles en nog wat maar komen letterlijk en figuurlijk niks na. Ze willen niks horen van financiële compensaties m.b.t onderhoudsgebreken aan de woning.

Het wordt tijd dat de tv of de krant hier langs komt.

1 januari 2023

Antwoord van Holland2Stay

Bedankt voor je review, Chaimae! Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over onze service en je verblijf in een van onze gebouwen. We nemen je feedback ter harte en zullen kijken hoe we in de toekomst onze service kunnen verbeteren.
Loïs - Holland2Stay

Onterechte aanmaning, lekkages en onbereikbaar

Tot twee keer toe onterecht een aanmaning gekregen door een incassobureau omdat Holland2Stay zijn zaken niet op orde heeft. Wij hebben altijd netjes betaald en nooit problemen gehad totdat Holland2Stay onze verhuurder is geworden.
Ook nemen zij NOOIT de telefoon op en zijn zij erg slecht te bereiken.
En als laatst hebben wij al anderhalf jaar last van een lekkage in het gebouw dat maar niet gerepareerd wordt. Wij zijn dus erg ontevreden.

19 september 2023

Antwoord van Holland2Stay

Hi Ira! Bedankt voor je review en feedback. Wat vervelend dat je problemen ervaart met het gebouw waarin je woont en onze service. Helaas kan ik je gegevens niet terugvinden in ons systeem en dit daarom niet doorsturen naar de betreffende Area Manager. Je kan altijd een ticket sturen via je H2S account zodat mijn collega's dit zo goed mogelijk voor je op kunnen lossen.

Wilde eigenlijk 0 sterren geven

Tot tweemaal toe gebreken aan het raam gemeld in december 2021. De hoofdklacht was dat er kou en wind door het raam kwam omdat het niet goed sloot. Dit is NOOIT gerepareerd. Meerdere klachten en tickets hierover aangemaakt in 2022 maar telkens geen goede oplossing. Vanaf 2021 werd mij verteld dat het van de buitenkant opgelost moet worden en dit zou pas kunnen bij ‘goed weer’. Dit is echter nooit gebeurd tot heden in 2023. Als gevolg van dit handelen hebben ze mij als huurder letterlijk in de kou laten zitten. Bovenop dit alles durven ze nog een rekening te sturen ‘heating costs’ over het jaar 2022 van €981 voor 25 units. De verwarming is namelijk enkele malen kort aangeweest doordat ik dit VERPLICHT was vanwege een raam waar kou doorheen kwam.

30 augustus 2023

Antwoord van Holland2Stay

Bedankt voor je review, RA! Wat vervelend om te lezen dat je langdurige problemen ervaart met je raam. We nemen je feedback ter harte en gaan kijken hoe we onze service kunnen verbeteren.
Loïs - Holland2Stay

bedrijf die graag spook rekeningen…

bedrijf die graag spook rekeningen stuurt na 1.5 jaar en service is 0.0

21 augustus 2023

Antwoord van Holland2Stay

Hoi Br! Bedankt voor je review en feedback. Wat vervelend dat er onduidelijkheid is over een ontvangen rekening. Helaas kan ik je naam hier op Trustpilot niet terugvinden in ons systeem, daarom kan ik niet zien welke rekening je hebt ontvangen na je check-out. Je kunt ons altijd een e-mail sturen naar info@holland2stay.com zodat we dit kunnen specificeren en al je vragen kunnen beantwoorden.

Recentere review:

Recentere review:
Even een nieuwe review om de (voornamelijk) jonge mensen weer te waarschuwen.
Dit bedrijf stuurt nu ineens weer een dreigmail dat ze een incassobureau gaan inschakelen omdat ik 11.50 euro niet heb betaald voor servicekosten van anderhalf jaar geleden. Nooit laten ze iets weten en nu komen ze ineens met een dringende waarschuwing dat ik binnen 14 dagen moet betalen.
Holland2Stay moet zich schamen en ik wacht wel weer op het volgende mailcontact, want volgens mij kunnen ze mij niet loslaten.
(Ps.: bespaar mij de moeite Holland2Stay, reageer niet als je gaat zeggen dat de regiomanager al contact met mij heeft opgenomen, of dat ik mag mailen naar weet ik info@..., tenzij je mij het mailadres van je directeur kan geven).

Oude review:
Verschrikkelijke organisatie waar je niet moet gaan huren. Ik weet eigenlijk niet waar ik moet gaan beginnen. De borg van 1000 euro wordt onterecht ingehouden, en ook al laat je de woning tot bijna nieuwstaat achter, dan nog hebben ze het gore lef om 500 euro aan verfkosten te verrekenen. Dit doen ze dus nadat je drie jaar lang elke maand de hoofdprijs af tikt voor een studiootje. Lichte gebruikersschade is dus zelfs voor je eigen rekening. Dus zorg ervoor, als je er gaat wonen (niet doen), dat je geen enkele schade maakt!

De checkout wordt gedaan door een schoonmaakster van een extern bedrijf, dus niet eens door H2S zelf, dus je kan je ook niet verdedigen want de schoonmaakster kan alleen maar het verhaal aanhoren en er verder niks mee doen want ze WERKT NIET voor H2S. Lekker makkelijk om zo je verantwoordelijkheden en zeurende en klagende klanten af te schuiven.

Dan wil je ze bellen, lukt niet. Dan ga je het noodnummer bellen, die kan je dan wel doorverbinden met de juiste vestiging (in dit geval Arnhem). Daar horen ze je verhaal aan en blijven hameren op dat je een ticket kan indienen en verder niks. Oftewel, weer afschuiven.
Als je gaat mailen, verwacht dan niet de volgende dag antwoord, dit kan namelijk tot wel langer dan anderhalve maand duren.

Dan woon ik al anderhalve maand in een andere woning en heb ik alsnog mijn borg niet ontvangen want ze durven ook nog een email te sturen dat mijn ‘proof of deregistration’ niet correct is. Ten eerste: was daar even twee maanden geleden mee gekomen toen ik dat bewijs had ingestuurd. Ten tweede: is het niet voldoende bewijs van uitschrijving dat ik al anderhalve maand uit die woning ben?

Juridische stappen zetten tegen deze organisatie lukt niet want het is een David vs. Goliath verhaal, en daarbij hebben zij zichzelf op alle vlakken ingedekt zodat er geen enkele kans op empathie/meedenken mogelijk is. Het enige wat mogelijk is, wat ik die jongen van locatie Arnhem ook heb verteld, is H2S zo slecht mogelijk naar voren laten komen in de media, in mijn ogen terecht maar hij dacht daar anders over.

Schofterig hoe zij met huurders omgaan, en ik lees hieronder dus vele vergelijkbare verhalen over de communicatie en de borg.

24 augustus 2023

Antwoord van Holland2Stay

Bedankt voor je review, V! We nemen het mee om onze service te evalueren en verbeteren.
Loïs - Holland2Stay

Het personeel is erg vriendelijk en…

Het personeel is erg vriendelijk en hulpzaam.Alles is boven mijn verwachtingen ik ga door een zeer pijnlijke en moeilijke periode hun hebben het zo goed en makkelijker voor me gemaakt jullie zijn een top bedrijf hou van jullie.

20 juli 2023

Antwoord van Holland2Stay

Bedankt voor je review, Z! Als we iets voor je kunnen betekenen dan kan je ons altijd een ticket sturen in je H2S account. We helpen je graag!
Loïs - Holland2Stay

Slechte en amateuristische communicatie.

Persoonlijk ben ik nooit met holland2stay in zee gegaan. Zij hebben later het beheer overgenomen. Ik heb bij deze partij een borg van ruim 3000 euro openstaan. En heb uit angst vanwege de slechte geluiden over deze verhuurder alles in extreem goede staat opgeleverd.

Jammer dat je dan pas bijna 2 weken later na de checkout een bevestigingsmail krijgt dat je borg binnen 30 dagen verwerkt word. Echter is tijdens de checkout nadrukkelijk beloofd dat als ik alle bewijzen en documenten voor die datum zou inleveren het bedrag binnen 30 dagen vanaf de laatste checkout retour zou zijn.

Als je met de klantenservice belt word je niet geholpen en word er gewoon gezegd dat dat nu eenmaal de regels zijn en een fout was in communicatie.
Het enige dat je vraagt is om kloppende informatie en een verwachting waar je op kunt rekenen.

Oftewel, Holland2stay is de zoveelste partij die zich graag boven hun huurders plaatst. Om nog maar te zwijgen over de veiligheid en vele diefstallen in en rondom het gebouw!

@Reactie naar H2stay.

Contact met de betreffende manager heeft al plaatsgevonden voor het schrijven van deze review. Mijn gegevens zijn dus bekend. Echter enige medewerking word niet geboden. Indien de eerdere belofte van de 30 dagen na checkout word nagekomen is er niks aan de hand.

6 juni 2023

Antwoord van Holland2Stay

Bedankt voor je review en feedback! Wat vervelend om te lezen dat je geen fijne ervaring hebt met de check-out. We streven er inderdaad naar om de borg binnen 30 dagen terug te storten. Omdat ik je naam niet kan verifiëren in ons systeem kan ik je bericht helaas niet naar de juiste afdeling doorsturen. Je mag ons altijd een bericht sturen via info@holland2stay.com of een ticket via je Holland2Stay account zodat we je zo goed mogelijk verder kunnen helpen.
Loïs - Holland2Stay

Wat een verschikkelijk slecht bedrijf

Wat een verschikkelijk slecht bedrijf, in januari is onze lokatie overgenomen door H2S en wat is dat een achteruit gang, overmatig overlast voornamelijk in de nachten, pand is niet goed beveiligd er liggen gewoon zwervers in de gebruikelijke ruimtes te slapen, bewoners en huismeester die bedreigd worden als je iemand aan spreekt om gedrag of overlast en wanneer je dit meldt aan de verhuurder H2S dan doen ze helemaal niets met deze problemen, maar ze weten niet hoe snel ze een mail moeten sturen als ze geld van je moeten hebben.

Ik raad iedereen dan ook echt af om dan maar ooit met H2S in zee te gaan, ze zijn er alleen maar voor het geld en niet voor de bewoners

1 juni 2023

Antwoord van Holland2Stay

Bedankt voor je review en feedback, Jerry! Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over onze service. Omdat ik je naam op Trustpilot niet aan een contract in ons systeem kan koppelen kan ik je review helaas niet doorsturen naar de juiste afdeling. Je kan ons altijd bereiken via telefoon (+31 85 130 55 00) of email (info@holland2stay.com) zodat we je zo goed als mogelijk verder kunnen helpen.

Loïs - Holland2Stay

Slecht.. alles wat ik kan zeggen

Wat een slecht bedrijf is dit. Via hun proberen te huren, er is geen tot weinig mogelijkheid tot contact. Alles netjes ingevuld en doorgegeven. Zelfs nog mails er achter aan gestuurd met extra informatie. Nog is het niet goed genoeg. Ineens krijg ik bericht dat ik ben afgewezen. Ik wilde graag weten waarom en bel gelijk naar de klantenservice. Enige wat ze zeggen is dat ze je niet kunnen helpen en je proberen door te verbinden. Degene die je moet hebben kan niet opnemen en je wordt opgehangen.

21 april 2023

Antwoord van Holland2Stay

Hi Serra Fenne! Bedankt voor je review en feedback. Vervelend om te lezen dat er wat mis is gelopen met de communicatie. Ik zie dat je inmiddels met mijn collega hebt gesproken en hoop dat het is opgelost voor je.

Slecht bedrijf

Gehuurd van aug 2021 - aug 2022. Slecht in communicatie. Na één jaar nog een extra factuur ontvangen voor aanvullende servicekosten. Ik huur al acht maanden niet meer bij Holland2Stay. Wanneer ik heb verzocht om een toelichting wordt er vaag aangegeven dat de servicekosten zien op de periode dat ik huurder was.

Tijdens het huren blijven reparaties lang liggen, ondanks meermaals te bellen. Wanneer je aangeeft een ingebrekestelling te sturen als het niet snel wordt opgelost, kunnen ze het wel ineens snel komen maken.

Verzocht om een contractswijziging. Meteen een factuur ontvangen voor de administratiewerkzaamheden, welke nooit zijn verricht. Het contract is immers nooit gewijzigd.

Bij het verlaten van de woning hebben ze 3 maanden (!) de tijd genomen om de borg terug te betalen. Hiervoor heb ik zeker tien keer gebeld, maar ze zochten continu een excuus buiten hen om.

Kortom: erg nare ervaringen met dit bedrijf!

12 april 2023

Antwoord van Holland2Stay

Bedankt voor je feedback, Marlein. Vervelend om te horen dat je terugkijkt op Holland2Stay met een negatief gevoel. Ik zal je feedback doorsturen naar de juiste afdeling zodat wij onze service kunnen blijven verbeteren. Een gedetailleerd overzicht van je servicekosten kun je terugvinden in je Holland2Stay account, mocht je hier nog verdere vragen over hebben dan kan je ons altijd bereiken via info@holland2stay.com of +31 (0)85 130 55 00.

Geld dieven

Goeie god, al meer dan 1.5 jaar niet meer via hen aan het huren, en nog steeds een rekening krijgen voor nog meer servicekosten van 2021 met een bedrag van 500 euro! Ook alleen in een mailtje met ja graag 500 euro betalen binnen 14 dagen. Geen onderbouwing niks, daar moet je om vragen. En alsnog heb ik dan mijn twijfels bij de correctheid van de cijfers.

Let op ze berekenen zelfs 'depreciation' van de meubels! Dat was bij ons een additionele 900 euro op de afrekening. Dat slaat nergens op, want je betaalt ook maandelijks al voor de huur van de meubels. Ja dan snap ik wel dat iedereen nog zo'n mega rekening er achteraan krijgt.

Succes dus met het terugkrijgen van je borg en je krijgt er dus ook nog een fikse rekening achteraan. Geld dieven eerste klas!

4 april 2023

Antwoord van Holland2Stay

Bedankt voor je review, Momo. Vervelend dat je het zo ervaren hebt. Je kunt een gedetailleerd overzicht van de servicekosten vinden in jouw Holland2Stay account. Mocht je onderbouwing willen dan kan je ons altijd contacten via info@holland2stay.com of +31 (0)85 130 55 00. We lichten het graag toe.

Geld Dieven eerste klas.

Ik heb een jaar in het pakhuis gezeten.
Nu een jaar later krijg ineens een email of ik even 175 euro servicekosten wil betalen van 2021
En ook nog van 2022!

Servicekosten altijd netjes betaald samen met de huur en nu wil H2S van iedereen die daar gewoond heeft ook nog geld aftroggelen.
Ga niet met deze mensen in zee want je zal genaaid worden, op welke manier dan ook.

Wanneer H2S geld van je wil hebben sturen ze je graag een email met een datum, betalen of er komt nog 45 euro plus 21% btw eroverheen!
Ze zijn nooit bereikbaar, dus zal je altijd het noodnummer moeten bellen.
En dan bellen ze je niet eens op, maar mailen ze je weer.

Tijdens het uitchecken op afspraak kwamen ze niet eens opdagen, dus het kostte mij weer een halve dag van mn werk om H2S een plezier te doen.
Mijn advies..ga nooit, maar ook nooit iets huren van H2S!
De support spreekt ook niet eens Nederlands, ook weer zoiets.
Uiteraard ga ik dat niet betalen, zonder enige onderbouwing of wat dan ook.

Dit is het bedrag en betalen maar.
Shame on you H2S!!
Eerst zeggen dat alles netjes betaalt is en vervolgens iedereen een rekening sturen.
Hypocriet bedrijf..niet meer en niet minder.
Ben blij dat ik weg was, en velen anderen ook.

De groeten!

27 maart 2023

Hi Andres,
Vervelend dat je het zo ervaren hebt. Je kunt een gedetailleerd overzicht van de servicekosten vinden in jouw Holland2Stay account. Mocht je onderbouwing willen, wees vrij om ons te contacten. We lichten het graag toe.

Voor 565 EUR in de kou

Onze dochter huurt voor 565 EUR per maand woonruimte via Holland2Stay aan de Hotelschool Maastricht. De verwarming is al sinds november defect en de temperatuur komt niet boven de 16 graden. Er zijn op 15 december 2022 op aandringen van ouders wat noodheaters beschikbaar gesteld die op 23 december 2022 weer ingeleverd moesten worden. Tot op heden is de verwarming nog steeds defect waardoor de woonruimte niet voor studeren geschikt is. In de algemene ruimte is ook geen verwarming en zijn geen heaters beschikbaar gesteld. Op 21 maart zou door Holland2Stay toelichting gegeven worden in een bewonersvergadering maar deze is door Holland2Stay geannuleerd. Het lijkt er op dat Holland2Stay een 'defecte verwarming' gebruikt om stookkosten te besparen ten koste van bewoners. Holland2Stay heeft schriftelijk laten weten geen aansprakelijkheid te aanvaarden en niet bereid te zijn tot enige vorm compensatie. Wij zijn als ouders inmiddels maanden met deze partij bezig en hebben de zaak nu aan een advocaat overgedragen. Zorg dus in ieder geval voor een rechtsbijstandsverzekering als je ooit met deze partij een contract moet afsluiten.

22 maart 2023

Antwoord van Holland2Stay

Bedankt voor je review en feedback, Maarten. Ik begrijp de frustratie en heb je feedback direct doorgezet naar ons team in Maastricht. Zij zijn op de hoogte van de situatie en doen er alles aan om de situatie te verbeteren.
Loïs – Holland2Stay

Stundenten benadeling

Een student aan de hogere hotelschool Maastricht die verplicht een jaar op de campus van Holland 2 stay moest wonen. Nu achteraf een enorme rekening aan reparatie kosten waar ik nooit iets mee te maken heb gehad. In plaats van de verantwoordelijke hiervoor te boeten, wordt de gehele community erop afgerekend. Begrijpelijk dat het lastig is dit goed in kaart te brengen, maar enkel met een vork rekeningen uitdelen omdat we student zijn en daarom ‘naïef’ vind ik belachelijk. Zou dit bedrijf ondanks de prachtige accommodaties die zij leveren, niet aanraden helaas.

17 maart 2023

Antwoord van Holland2Stay

Hi Maartje, vervelend dat je met een negatief gevoel terugkijkt op je eerste jaar op de campus. Neem even contact op met jouw Property Manager door op kantoor langs te komen. Dan kunnen we je meer informatie geven over waar de kosten vandaan komen.
Loïs - Holland2Stay

Wees voorzichtig met dit bedrijf!!

Wees voorzichtig met dit bedrijf!
Zorg dat u bij het uitchecken en inchecken foto’s maakt ! Anders komt dit u duur te staan . Ze hebben bij mij 2700€ gerekend om zogenaamd te schilderen opnieuw ben bij de nieuwe bewoners wezen kijken dit was uiteraard niet gebeurd
Helaas konden ze dit bij me borg eraf halen en kan er nu weinig meer aan doen . U word heel slecht behandeld en raad dit bedrijf echt ten zwaarste af echt SCHANDALIG wat ze hier allemaal doen !!

10 maart 2023

Antwoord van Holland2Stay

Hi Nordy, vervelend om te lezen dat je geen fijne check-out ervaring hebt gehad bij ons. Ik zie dat mijn collega contact met je heeft gehad betreft de factuur en voor/na foto's van het schilderwerk en ik hoop dat hiermee je twijfels zijn weggenomen. Ik zal je feedback intern doorzetten.
Loïs - Holland2Stay

Vriendelijke mensen, die wel hun werk doen.

We kregen een makkelijk te gebruiken portaal, waar wij (als bewoners van een flatgebouw) met gemak reparatie service kunnen aanvragen. Edit: En die ook nog is snel gerepareerd werden trouwens! Van vast-zittende gordijnen, lamp in de berg-ruimte vervangen, of de silicoon in de badkamer vervangen. Alles ging vlot, en ook nog is dezelfde week of gewoon de volgende week.

We kregen nieuwe internet routers, die sneller zijn dan onze vorige. En we kregen een nieuwe deurbel, die met telefoon werkt. Wat voor mij erg handig is vanwegen dat ik nu postbezorgers de pakjes in mijn meterkast kan laten bezorgen.

Ze hebben ook beloofd om alles te schilderen en te vernieuwen. En ook om de sport-ruimte te renoveren. Eindelijk wordt onze best aardige servce-kosten bedrag van 70 euro goed besteed! (vergeleken met onze vorige vastgoed beheerder.)

Nog even zien of ze hun belooftes nakomen! En of ze de energie-afrekening op tijd zullen storten, samen met de 350 euro die ieder van ons van de overheid zou moeten krijgen. Ik heb er voorzichtig wel hoop in!

Wilde dit review schrijven, omdat goed werk hoort ook beloont te worden.

9 februari 2023

Antwoord van Holland2Stay

Bedankt voor je review, Just! We wensen je veel woonplezier bij Holland2Stay!

Geen aanrader

Ik heb gedurende 6 maanden een appartement gehuurd in de "Lee Towers" in Rotterdam en heb bijzonder slechte ervaringen met Holand2stay. De gangen worden slecht schoongehouden met vuilnis op de gangen, er wordt wiet gerookt in het trappenhuis en met de regelmaat van de klok zijn de liften kapot. Bij het uitchecken werd ik geconfronteerd met een exorbitante rekening voor een kapot raam. Al met al een slechte ervaring en ik zou dit bedrijf bij niemand aanraden. Wegblijven.

31 mei 2022

Antwoord van Holland2Stay

Jammer om te lezen dat je niet tevreden was over je verblijf bij ons, Robin. Bedankt voor je feedback.

Prettig contact

Het contact met Holland2stay verliep altijd goed. Wanneer ik een vraag had kon ik gemakkelijk contact opnemen en werd er erg snel gereageerd en gehandeld. Het appartement was ook erg mooi. Ik raad Holland2stay zeker aan!

26 januari 2023

Antwoord van Holland2Stay

Bedankt voor het achterlaten van een review, Lara!

Zeer slecht check out

Er wordt best snel gehandeld bij vragen, maar telefonisch zijn jullie slecht bereikbaar. Ook tijdens door de weeks kantoor-/openingstijden. Daarnaast ben ik zeer ontevreden ove de check out procedure/moment. Ik heb en afspraak op tijd voor mijn check out moment, maar degene die voor de check out kwam, was 1,5 uur te laat. Vervolgens gaf hij aan dat H2S bij checkt out altijd tussen 14.00-16.00 komen dus hij is niet te laat. Maar dat stond niet vermeld in het mailtje die mijn afspraak werd bevestigd. Dus ik heb lang zitten wachten en vervolgens waren jullie telefonisch weer niet bereikbaar. Ik heb paar keer geprobeerd te bellen, maar er werd niet opgenomen of ik kreeg meteen een automatisch antwoordapparaat dat jullie niet te bereiken zijn. Verder heb ik alles volgens de procedure en video het appartementje schoon gemaakt. Ik heb zelfs speciale badkamer en toilet reinigingsmiddel gebruikt, maar bepaalde vlekken/kalk was gewoon niet te verwijderen. Toch geven jullie aan dat het niet oké/schoon genoeg is en dat de extra schoonmaak kosten op mijn rekening komt. Dit heb ik vaker gehoord van andere bewoners die weg gaan bij H2S. Alles is schoon en netjes achter gelaten, maar toch krijgen zijn ook de extra schoonmaak kosten op hun rekening. Ik heb het gevoel dat H2S gewoon standaard extra schoonmaak kosten meerekent bij elk bewoner die weg gaat. Ik ben zeer ontevreden over de check out moment. Dat kan en moet een stuk beter.

29 december 2022

Antwoord van Holland2Stay

Hi Yuk Ling, bedankt voor je review en feedback. Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over je check-out. Onze excuses dat onze collega niet op de afgesproken tijd aanwezig was en dat je ons niet goed kon bereiken. We nemen je feedback ten harte en gaan ermee aan de slag. Een van mijn collega's gaat zo snel mogelijk op je openstaande ticket reageren. Mocht je nog andere vragen hebben, dan horen we het graag!