Holland2Stay

Geen contact mee te krijgen en als je ze telefonisch te pakken krijgt, krijg je of Engels sprekende mensen of hele arrogante personen. Teleurstellend bedrijf

Ik ben pas een weekje in mijn nieuwe studio in Nijmegen (De Génestetlaan) en het hele process van het boeken van dit woning ging extreem soepel en makkelijk door! Het is echt een eerlijk systee... Toon meer

Onlangs ben ik verhuisd naar een nieuwe woning en ik ben ontzettend blij met de service die ik heb ontvangen. Het hele proces verliep soepel, maar wat echt het verschil maakte, was de uitstekende hu... Toon meer

De check-in verliep erg soepel en het appartement zag er keurig uit. Toen de koelkast niet bleek aan te gaan is dit direct de volgende dag verholpen evenals het ventilatieprobleempje. Geweldig goed... Toon meer

1. Eigendomsbeheerder
  2. Vastgoed verhuurbedrijf

Living better, together. We are property management specialists, offering rentals for (international) students and urban professionals in the Netherlands. We now manage more than 14,500 residences in the most vibrant Dutch cities, including Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, The Hague, Maastricht, and Utrecht. Together, we strive to create a better living experience for people from all over the world. Feel welcome to share your experience with us. Please don't hesitate to contact us directly for quicker and more efficient support!

Schending van onze richtlijnen

Alle reviews

(2.408)

239 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Raad het zeker aan

Zeer goede communicatie. Veel mogelijkheden. Het is lichtelijk prijzig, maar wel echt fantastisch!

5 januari 2023

Antwoord van Holland2Stay

Bedankt voor je goede review, Eline!

Dieven!

Dieven. Ze rekenen algemene kosten voor alle bewoners terwijl sommige bewoners hier niks aan doen. Nu willen ze de pest control service laten komen voor muizen voor maar liefst €13000. Ik wist niet dat muizen vallen zo duur waren geworden tegenwoordig. Vorig half jaar rekende ze 90/100eu per uur om schilders in te huren. Prijzen die zo absurd hoog zijn dat het onmogelijk is om als student dit allemaal te kunnen. Nooit hier vrijwillig komen wonen!

Antwoord van Holland2Stay

Hi TheD, jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over het wonen in de Student Residence. De algemene kosten dragen bij aan het verbeteren van vaardigheden en capaciteiten die je nodig hebt om succesvol te zijn in de gastvrijheidsbranche. Zoals reeds gecommuniceerd is er actie vereist van een externe bestrijdingsdienst. Voor extra toelichting ben je altijd welkom op ons kantoor op de campus.
Inge - Holland2Stay

Ze blijven maar onnodig geld/boetes vragen

Ze blijven maar onnodig geld/boetes vragen aan studenten voor onzinnige dingen. Nooit is iets goed

Antwoord van Holland2Stay

Hi Marijn, jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over het wonen in de Student Residence. De boetes dragen bij aan het verbeteren van vaardigheden en capaciteiten die je nodig hebt om succesvol te zijn in de gastvrijheidsbranche. Voor extra toelichting op de boetes ben je altijd welkom op ons kantoor op de campus.

onterechte boetes

Overal worden onterechte boetes voor uitgedeeld, het ligt altijd aan andere en nooit aan de organisatie zelf!

Antwoord van Holland2Stay

Hi Jules, jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over het wonen in de Student Residence. De boetes dragen bij aan het verbeteren van vaardigheden en capaciteiten die je nodig hebt om succesvol te zijn in de gastvrijheidsbranche. Voor extra toelichting op de boetes ben je altijd welkom op ons kantoor op de campus.

Geldklopperij

Contract afgesloten onnodig veel boetes uitgedeeld zonder enige goede reden. Leggen het probleem bij jou luisteren niet naar je als je met oplossingen of tegen woord komt. Vaak probleem van andere studenten waar jij dan ook voor moet opdraaien. Gewoon geldklopperij!

Antwoord van Holland2Stay

Hi Gerard, jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over het wonen in de Student Residence. De boetes dragen bij aan het verbeteren van vaardigheden en capaciteiten die je nodig hebt om succesvol te zijn in de gastvrijheidsbranche. Voor extra toelichting op de boetes ben je altijd welkom op ons kantoor op de campus.

Waardeloos…

Waardeloos…. Alleen maar boetes… geld vragen voor dingen die eigen verantwoordelijkheid zijn

22 november 2022

Antwoord van Holland2Stay

Hi Frits, jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over het wonen in de Student Residence. De boetes dragen bij aan het verbeteren van vaardigheden en capaciteiten die je nodig hebt om succesvol te zijn in de gastvrijheidsbranche. Voor extra toelichting op de boetes ben je altijd welkom op ons kantoor op de campus.

H2S is not okay

Bedrijf probeert op alle manieren ook geld te verdienen over de rug van studenten. 13.000 euro rekening om muizen weg te halen is niet okay.

Antwoord van Holland2Stay

Hi Imre, jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. Zoals reeds gecommuniceerd is er actie vereist van een externe bestrijdingsdienst. Voor meer toelichting ben je altijd welkom op ons kantoor op de campus!

Fast and professional service

Fast and professional service. Easy system. Great studio.

12 november 2022

Antwoord van Holland2Stay

Thanks for your review, Bob!

Nog maar een keer dan

Nog maar een keer dan. Zie mijn vorige reactie en het antwoord daarop. Er is nooit gevraagd om een bewijs van in/ uitschrijving. Pas toen wij na een maand wachten op de borg reageerden werd hierom gevraagd. Het is ons geld en niet van jullie, het zou jullie sieren om nu zelf eens actie te ondernemen

7 november 2022

Antwoord van Holland2Stay

Hi Sylvia, het spijt me te lezen dat er blijkbaar een miscommunicatie is geweest. Dat is natuurlijk niet onze bedoeling. Ik zie dat we op 30 september, na jullie check-out, een e-mail hebben gestuurd met deze informatie. We zullen kijken hoe we dit in de toekomst kunnen verduidelijken. Ik zie dat de borg klaarstaat in de eerstvolgende verwerkingsbatch om terugbetaald te worden.
Inge - Holland2Stay

Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan…

Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan om de volgende redenen:

1. “Klantenservice” kan alleen maar zogenaamd Engels spreken terwijl ze in Nederland opereren en de meeste van hun klanten Nederlands zijn.

2. Ze komen hun afspraken niet na in de zin van dat ik om 13:00 had afgesproken voor een laatste controle van het appartement en ze kwamen anderhalf uur later aan.

3. Ze zijn vrijwel totaal onbereikbaar via de telefoon.

4. Ze brengen redelijk hoge kosten in rekening m.b.t. het schoonmaken van je studio ook al heb je deze schoon achtergelaten.

5. Ze laten het gebouw totaal verloederen in de zin van vuilniszakken die je op de gang vindt. Troep in de lift.

Het enige pluspunt is dat je op hun website een account kan aanmaken en redelijk makkelijk reparaties kan aanvragen.

Het gebouw waar ik een jaar heb gewoond werd in de eerste maanden van mijn verblijf door een ander bedrijf beheert en het contrast tussen dit bedrijf en holland2stay is schrikbarend naar mijn mening.

21 oktober 2022

Antwoord van Holland2Stay

Bedankt voor je feedback, F. IJ. Vervelend om te lezen dat je een negatieve ervaring met ons hebt gehad. Omdat het overgrote deel van onze huurders Engelstalig is, communiceren wij inderdaad in eerste instantie in het Engels. Hoewel we veel Nederlandstalige collega's hebben, kan het zijn dat de communicatie via een Engelstalige collega plaatsvond. Het spijt ons dat de pre-checkout afspraak niet op tijd was. Vervelend ook om te lezen dat we telefonisch niet goed bereikbaar waren, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We zetten je feedback door naar de juiste afdelingen. Mocht je nog vragen hebben over de gemaakte kosten, laat het ons weten!

Hoge kosten

Ook al maak je je studio goed schoon, ze verzinnen wel iets waardoor je hoge kosten in rekening krijgt: ‘filters afzuigkap schoonmaken’ of iets in die richting. Daarnaast brengen de hoge kosten in voor het verven, voor een klein studio ruim €300. Borg terug hoef je dus zeker niet op te rekenen.

Belachelijk!

1 september 2022

Antwoord van Holland2Stay

Hi Anouk, vervelend om te lezen dat je negatief terugkijkt op je verblijf bij ons. Als de netheid van de woning niet voldoet aan onze richtlijnen, wordt er inderdaad schoongemaakt en eventueel geverfd. Ook het schoonmaken van de filters van de afzuigkap is iets wat door de huurder schoongemaakt moet worden. Omdat ik geen contract kan vinden via jouw naam hier op Trustpilot, kan ik niet specifiek in jouw situatie kijken. Mocht je graag een toelichting op de gemaakte kosten willen, dan kan je ons altijd telefonisch bereiken of een mailtje sturen (info@holland2stay.com). We horen graag van je!

Geld klopperij!!!

Zelf heb ik een jaar bij Holland 2 stay gewoond. Het bedrijf is vreselijk. De borg wordt gegarandeerd ingehouden, dus bereid je daar op voor. Ondanks dat je alles helemaal schoonmaakt volgens de richtlijnen, krijg je sowieso schoonmaakkosten extra. Daarnaast gaan ze schilderen, spullen vervangen ect. noem het maar op en dit gaat van je borg af. Het kleine restante deel van de borg die ik nog terug kreeg duurde maanden en de communicatie is slecht. Daarnaast werd mij verteld dat je energiekosten betaald, mocht je teveel betalen krijg je het terug. Ik kreeg een afrekening van 1300 euro. Reken dus maar op geen borg terug en nog bijkomende kosten.

17 september 2022

Antwoord van Holland2Stay

Hi, bedankt voor je review en feedback. Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. We horen het graag als je nog vragen hebt, we helpen je graag. Je kunt ons mailen (info@holland2stay.com) of een ticket sturen via je online account.

Geen verrassingen achteraf

Leuk wonen! Er moet wel beter gecommuniceerd worden omtrent de all-in prijs. Na mijn verhuizing kreeg ik een email dat ik ruim €600 extra moest betalen aan energieverbruik.

24 augustus 2022

Antwoord van Holland2Stay

Hi Talbi, bedankt voor je review! De benoemde kosten betreffen de servicekosten. Zoals in je contract is omschreven, betaal je een voorschot voor inderdaad energie en bijvoorbeeld elektriciteit. Ieder jaar in juni ontvang je een afrekening van de servicekosten van het voorgaande jaar. Je betaalt voor wat je hebt gebruikt. Heb je hier nog vragen over? Neem dan even contact met ons op, telefonisch (+31 85 130 55 00) of per email (info@holland2stay.com). We helpen je graag!

review

Mijn kamer was niet compleet schoon, maar wel ruim

23 augustus 2022

Antwoord van Holland2Stay

Hi Nadja, bedankt voor je review. Het is niet de bedoeling dat je woning niet schoon is als je incheckt. Laat het ons alsjeblieft weten als we nog iets voor je kunnen betekenen!

Campus hotelschool Maastricht

Mooie nette kamers op de campus van Maastricht hotelschool!

Nieuwe producten duren wqt langer, maar dat heeft goede redenen. Verder erg tevreden!

22 augustus 2022

Antwoord van Holland2Stay

Hi Marjet, bedankt voor je review! We doen inderdaad ons best om het inventaris zo snel mogelijk compleet te maken.
Inge - Holland2Stay

Amonet 4 A03 ik wil graag verhuizen…

Amonet 4 A03 ik wil graag verhuizen maar u komt uw belofte om schoon te maken en onkruid weg te doen niet na. Ik wil dat deze week nog alles geregeld wordt,
dan kan ik eindelijk verhuizen. Graag actie!!!!!

26 juli 2022

Antwoord van Holland2Stay

Hi Pie! We zijn hard aan het werk om het appartement in orde te maken, zodat je zo snel mogelijk je intrek kunt nemen.

H2S is echt een waardeloos bedrijf

H2S is echt een waardeloos bedrijf. Ik heb hier 1 jaar gehuurd en tijdens de verhuurperiode mierenoverlast in het hele gebouw gehad. De mieren zijn onder andere in de stijltang van mijn vriendin gekropen waardoor die kapot ging (+- 200 euro). Dit wilden ze niet vergoeden omdat ze hun best hadden gedaan de mierenoverlast in het hele gebouw aan te pakken, afijn. Na 1 jaar heb ik mijn contract opgezegd en vervolgens kreeg ik een narekening voor het matras, afstandbediening, bank en schoonmaakkosten (550 euro). Dit terwijl ik voor vertrek een halve dag zeer grondig heb schoongemaakt. Het matras (deze ligt voor geen meter) en de bank (zit voor geen meter) heb ik beide in de eerste week vervangen en bij mijn ouders in de garage gezet. Hier is vervolgens nooit iets mee gebeurd tot ik er weer uit ging. De afstandsbediening lag ook met zekerheid nog in het apartement. Ik heb vervolgens gebeld maar ze bleven stug volhouden dat zij in hun recht staan en dat ik voor de afgesproken termijn moet betalen. Op mijn vraag om een second opinion, samen met een van de huisbazen nog een keer het appartement te controleren werd zeer arrogant van tafel geveegd, daar sta je dan als weerloze student die maandelijks 700 euro naar H2s bracht.

Oprecht waardeloos, denk alsjeblieft 3 keer na voor dat je hier een kamer gaat huren, of beter, zie er compleet vanaf!

23 juni 2022

Antwoord van Holland2Stay

Hi Edwin, bedankt voor het achterlaten van een review. Vervelend om te lezen dat je zo'n negatieve ervaringen hebt gehad met ons. Dat zien wij natuurlijk zelf ook liever anders! Ik kan jouw naam hier op Trustpilot niet direct koppelen aan een contract bij ons, dus ik kan je inhoudelijk gezien helaas niet helpen via deze weg. Mocht je graag iets willen bespreken, neem dan vooral contact met ons op per telefoon (+31 85 130 55 00) of email (info@holland2stay.com). We helpen je graag!

Extra (onnodige) schoonmaakkosten

1 jaar gewoond in een studio van H2S. Nooit echt klachten tot dat ik ging verhuizen.
Ze vragen je om de studio schoon achter te laten, prima! Op de dag van verhuizing mijn studio van top tot teen schoongemaakt en dat heeft me 3 uur gekost.

2 dagen later krijg ik alsnog een rekening voor schoonmaakkosten….
1000 euro borg en de huur is ook niet goedkoop. Zou er goed over nadenken om hier te huren…

16 juni 2022

Antwoord van Holland2Stay

Hi Daphne! Jammer om te lezen dat je check-out niet naar verwachting is gegaan. Helaas kan ik jouw naam hier op Trustpilot niet koppelen aan een contract bij ons, dus ik kan de details van de check-out niet zien. Weet dat je ons altijd kan bereiken als je vragen over je check-out hebt!

Beautifull Building

Beautifull Building! And what a clean Building!
Perfect location and nice people.

26 mei 2022

Antwoord van Holland2Stay

Hi Mike, thank you for leaving a great review!
Inge - Holland2Stay

Een bedrijf waar je in eerste instantie…

Een bedrijf waar je in eerste instantie niets mee te maken zou moeten hebben en waarbij de service dan ook nog slecht blijkt te zijn.

Ik en een groot aantal andere ex-huurders van een pand in Groningen hebben een contract met de oude beheerder van het pand, waarbij wij per 1 maart de huur hebben opgezegd. Holland2Stay zou het beheer overnemen per 1 april, hier waren wij informeel van op de hoogte gesteld. Nu blijkt echter dat zij per 11 maart het volledige beheer op zich hebben genomen, inclusief het financiële beheer.

Je zou denken, hier hebben wij als ex-huurders niets mee te maken. Helaas blijkt dat anders te zitten en krijgen wij de borg terug van de nieuwe beheerder Holland2Stay, hier zijn wij nooit van op de hoogte gesteld.

10 weken en talloze telefoontjes en mailtjes later zijn wij nog niets wijzer geworden over de terugbetaling van de borg. De belofte dat het zsm wordt geregeld is vaak gemaakt maar een precieze datum durven ze niet aan de geven.

10 mei 2022

Antwoord van Holland2Stay

Hi Anouk! Bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je onze service als negatief hebt ervaren. Ik kan me voorstellen dat het erg vervelend is dat je op de teruggave van de borg hebt moeten wachten, onze excuses! Je hebt gelijk dat de communicatie niet optimaal is geweest. Uiteraard hadden wij dit ook graag anders gezien. We nemen je feedback over onze service ten harte en gaan hiermee aan de slag! De terugbetaling van de borg is inmiddels voltooid. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons altijd bellen (+31 851 30 55 42), mailen (zln@holland2stay.com) of een ticket sturen!