HomeAlarm.nl Reviews

3,4

Na levering alles geïnstalleerd en gemonteerd. De app voor installatie kon echter niet via mijn Lumia550. Na enig zoeken via een andere smartphone is alles prima gelukt. Het monteren kost weinig tijd... Toon meer

Home Smartalarm gekocht. Werkt zoals verwacht. Installatie makkelijk. Instellen van Camera en Centrale unit zeer goed beschreven. Gebruik het alarm nu 2 maanden inclusief camera. Foutloos. Zeer goe... Toon meer

Goed produkt, echter de handleiding waarschuwt niet hoe je tijdens de instelling de sirene moet uitzetten. Dit gebeurt helaas pas wanneer je ca. 40 pagina"s heb doorlopen. Gevolg was dat het alarm st... Toon meer

Gemiddeld

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

waardeloze service niet bestellen

dit is gewoon een chuango alarm systeem alleen bij homealarm duurder waardeloze service egt kansloos bestel hier niets want als er iets verkeerd gaat dan sta je er alleen voor.
ze kunnen alleen engels praten en dit is nog niet zo erg maar ze komen uit zweden dus als je een verkeerd iets hebt duurt het 3 dagen voordat je het nieuw krijgt mocht je het al krijgen.
ik heb er 2maanden mee gevochten voordat het een beetje werkte achteraf had ik een ander systeem genomen zeker voor het geld dat je betaald bijna 800euro

18 oktober 2019

Niet thuis bij installatieprobleem

Alarm besteld, snelle levering maar ze zijn ze niet thuis bij installatieproblemen.
Afstand bediening werkt niet goed, ook het pad (code) reageert niet. Antwoordt is uit de handel genomen maar kijk op de webshop het wordt nog steeds geleverd. Omruilen doen ze niet.
De helpdesk laat veel te wensen over en wij zitten met een alarmsysteem van € 599, = wat niet werkt.
De Krab

7 maart 2019

Hallo allemaal.

Hallo allemaal.
We zijn zeer te vreden over het alarm systeem.
En dus ook hoe het werkt .
Even misschien aandacht punten die wij tegen kwamen.
Het buiten alarm unit lamp en sirene heeft ook een rode knipperlicht.
Deze blijft knipperen als het systeem ingeschakeld is.
Nadeel hiervan is dat ook een ieder kan zien of het wel of niet op scherp staat.
Dus altijd inschakelen ook al ga je even naar de buren en of een boodschap doen.
Dan de omschrijving van de telefoon .
Als er een alarm is krijg je wel een bericht maar geen telefoon bericht.
Denk dat het na een bepaalde tijd dit wel zal gebeuren maar dit staat niet in de om schrijving helaas.

Wel geef ik zeker de komplimenten hoe snel er gereageerd wordt op vragen.
Eigelijk nog binnen een uur dus een zeer groot plus punt.

Vriendelijk groet van een blijde klant.

11 januari 2019

HomeAlarm , prima voor de basis maar kan zeker beter.

+ Prijs en uitbereidingsmogelijkheden
+ Verschillende apparaten makkelijk te koppelen
+ Verschillende zone instellen
+ Afstandsbediening vanaf buiten in- en uitschakelen
+ Bereik van sensoren (schuur mee beveiligd!)

- Echt even door de software worstelen om de instellingen goed te krijgen
- Afstandsbediening met sleutel bos reageert te snel waardoor je ongewenst in- of uitgeschakeld wordt
- GEEN TAG
- Service enkel in Engels

11 december 2018

Compleet waardeloos. Geen instructie en kapot

Onvoldoende instructie voor installatie. Sirene werkte niet bij Arm Away stand (bleef dan continu afgaan). Meerdere malen de aansluiting gecontroleerd. Dat was juist gedaan, maar toch functioneerde het product niet. Na zeer korte tijd plofte de sirene uit elkaar. Deze ligt inmiddels dus al in de vuilnisbak. Kortom, als ik een score 0 kon geven, dan had ik dat gedaan. Compleet waardeloos.

10 december 2018

Dit systeem is gewoon een chuango H4…

Dit systeem is gewoon een chuango H4 alarm systeem en kost in nederland (cool blue) € 185 en bij deze site in denemarken €299 dus betaal je hier veel te veel.
een aangepaste prijs is niet mogelijk, er wordt gewoon niet gereageerd.

7 december 2018

HomeAlarm.nl zeker een aanraden!

Bij ontvangst van ons alarmsysteem bleek er 1 infrarood sensor te ontbreken. Hierover gemaild en binnen enkele dagen hebben we de ontbrekende sensor per post ontvangen.

Tijdens de installatie van ons alarm was niet alles duidelijk voor ons, dus weer gemaild en vrij snel een reactie ontvangen met aanwijzingen.

Enige aandachtspunt is dat er geen Nederlands sprekende helpdeskmedewerker is. Voor ons was dit geen probleem, omdat we zowel in woord als geschrift vloeiend zijn in Engels.

2 augustus 2018

Goede Service!

De eerste Hub deed het niet maar netjes binnen een paar dagen een 2e gestuurd en deze werkte goed. Vrij gemakkelijk te installeren en in te stellen.

26 juli 2018

Dit HomeAlarm Basic V2 systeem is een professioneel, gebruikersvriendelijk systeem, echt een topper

Dit HomeAlarm Basic V2 systeem ziet er degelijk en professioneel uit en is zeer gebruikersvriendelijk, ik heb het eerst 3 dagen getest en daarna geactiveerd en in gebruik genomen. Tot op heden geen enkel probleem tegen gekomen, dit is echt een aanrader om je huis te beveiligen en qua prijs prestatie is dit een topper.

23 juli 2018