Hoved-Grej.dk Reviews 239

TrustScore 5 uit 5

4,8

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde et spørgsmål til en af varerne som Claus hurtigt fik svaret på selvom det var søndag. Hurtig forsendelse, gode produkter og god service. Kan kun anbefale hoved-grej og vil til hver en tid br... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, hurtig levering. Absolut en fornøjelse at handle med Claus. Bestilte skumpropper til mine Samsung Buds PRO, idet de originale gav hud-irritation. Skumpropperne lukker perfekt til, så... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hoved-grej.dk leverer en fremragende service, hvor man tydeligt mærker, at ejeren gør sit absolut bedste for sine kunder. Jeg har handlet her flere gange, og både produkterne og servicen har altid v... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Hifi-winkel

Geschreven door het bedrijf

En butik med speciale i hovedtelefoner og grej til at gøre dem bedre. Alle mine produkter er valgt ud fra mest mulig lyd for pengene princippet. Jeg bruger selv mine produkter og kender dem, jeg giver dig ikke bare den dyreste ting jeg har og siger den er bedst. Jeg vil hellere finde ud af hvad du rent faktisk kan lide og sælge den vare der passer bedst til lige netop dig og din musik. Hovedtelefoner er min passion og jeg ønsker at dele min passion med verden, for der findes ikke noget bedre end at nyde sin musik med hovedtelefoner på. Jeg går meget op i at mine kunder får den gode service de fortjener. Så vil du have mest mulig lyd for dine penge og have service der er en konge værdig, er du kommet til det rette sted. MVH Claus

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Kan varmt anbefales!

Hurtig levering, god service og kvalitetsvarer.

2 oktober 2020

Antwoord van Hoved-Grej.dk

Hej , Mange tak for din anmeldelse, det er altid en festdag her i huset, når jeg får 5 stjerner..

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God oplevelse, hurtig levering, rimelige priser

Ledte efter nogle nye puder til to Razer headsets, og faldt over hoved-grej.dk - var i tvivl, og tog derfor kontakt over facebook.

Super service, Claus hjalp mht at vælge den korrekte størrelse og pakken blev sendt samme aften!

Kan roligt sige jeg kommer igen... kan varmt anbefale hoved-grej.dk fra min side af!

21 september 2020

Hej Javid
Tusind tak for din anmeldelse og det glæder mig at du er glad for dine nye puder. Tak for catten på facebook, det var yderst lærerigt for mig..

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fin hjemmeside + betjening.

Med en hjemmeside der er så beskrivende og simpel at fine rundt i, ender man ikke med fejl køb.

God service!!

14 september 2020

Antwoord van Hoved-Grej.dk

Tusind tak Jesper, jeg har jo for kort tid siden fået min hjemmeside redesignet, så det glæder mig meget at du synes den er nem at finde rundt på..Jeg gør også en del ud af at komme væk fra kedelige standard beskrivelser og have nogle der rent faktisk fortæller om produkterne, skønt det også bliver værdsat..

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har virkelig fået en super kundeservice…

Har virkelig fået en super kundeservice og oplevelse af seriøsitet da jeg handlede ved Hoved-grej. Stedet kan varmt anbefales !

21 augustus 2020

Antwoord van Hoved-Grej.dk

JUBIII 50 anmeldelser, jeg tror jeg holder en lille fest med mig selv....Mange tak Brian, jeg håber de nye propper kan være i dine ører..

God individuel service

Efter jeg bestilte varen var Claus klar med en personlig besked udover standard beskederne fra hjemmesiden. Det er god service! Kan kun anbefale denne hjemmeside til hi-fi interesserede.

20 augustus 2020

Antwoord van Hoved-Grej.dk

Mange tak for de pæne ord, en personlig besked følger med alle ordrer, det er noget jeg altid selv har savnet ved online køb, så det ville jeg selv gøre anderledes, jeg håber du bliver glad for dine nye lyttebøffer..

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En rigtig god førstegangsoplevelse med…

En rigtig god førstegangsoplevelse med hoved-grej.dk
Jeg bestilte i torsdags en mifo-05 kl ca 19:30. kl ca. 20 får jeg en besked fra DAO om at de har fået pakkeoplysninger på forsendelsen og at jeg har mit produkt indenfor 2-4 dage. Det er sku hurtig respons, pakning og afsending.
Lørdag kan jeg så hente min pakke og nu har jeg så haft et par dage til at prøve produktet af også. Og absolut en beklagelser her fra. Det fungerer efter hensigten og har en glimrende lyd (uden at jeg er istand til at udtale mig fagteknisk på området)

En ting jeg har bidt mærke i er at der lader til at være en beskrivelse til hvert produkt der er skrevet af Claus (der har hove-grej) og at det ikke lader til at være en dansk oversættelse af beskrivelsen fra producentens side. Det lader heller ikke til at være "standard"udvalget af produkter han fører.
Det er alt sammen med til at give en fornemmelse af at de produkter han forhandler er nøje udvalgt, testet og så bagefter er der skrevet beskrivelse af produktet.

Hele siden og oplevelsen giver en fornemmelse af at der sidder en ildsjæl bag, som går op i forbrugeren i sidste ende sidder med en god oplevelse.

Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

- Kasper

19 augustus 2020

Antwoord van Hoved-Grej.dk

Tusind tak, det er jo sådan en anmeldelser hvor man sidder med helt røde ører bagefter, jeg håber du bliver glad for dine Mifo og får du nogle problemer af nogen art så skriver eller ringer du bare, jeg er altid klar til at hjælpe.

Hurtig levering, god oplevelse

Meget hurtig levering og varer modtaget præcist som beskrevet på hjemmesiden (øre-tips til in-ear)

27 juli 2020

Antwoord van Hoved-Grej.dk

Mange tak Henrik, jeg håber de passer til dit brug .

Har kun roser at give.

Har kun roser at give.
Fantastisk sted at handle, med super service. Og man får masser af lyd for pengene.

Ingen tvivl 5 🌟🌟🌟🌟🌟 herfra.

23 juli 2020

Hej Christian
Mange tak for den fine anmeldelse, bare jeg havde et sted jeg kunne anmelde dejlige kunder, for så fik du seks stjerner..

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Behøver jeg sige mere end at give 5…

Behøver jeg sige mere end at give 5 stjerner? Claus sætter kunden i centrum og er fantastisk udi kundepleje! Produkterne han sælger står han som en ægte lydentusiast bag, og det kan man mærke.

21 juli 2020

Antwoord van Hoved-Grej.dk

Hej Rasmus, tak for dine dejlige ord, jeg håber du bliver glad for dine nye TWS.

købte Auglamour AT200

Jeg er overrasket over hvad man får til pengene! Jeg købte Auglamour AT200 ved Claus, jeg prøvede dem af til én træning og derefter smed jeg mine Airpods på hylden.

Samtidig med at jeg fik mine inears hjem så fik jeg også ekstra propper i forskellige størrelser med, uden ekstra omkostninger! :D

Leveringen var så hurtigt at jeg ikke kunne nå at ramme McD, købe et hav af cheeseburger og nå hjem igen før jeg kunne hente dem. Fantastisk!

Jeg kan varmt anbefale Claus og hans butik!

16 juli 2020

Antwoord van Hoved-Grej.dk

Mange tak for de pæne ord, MacDonalds er slet ikke så hurtige som folk siger..

Har lige købt en X1s pro ved Claus

Har lige købt en X1s pro ved Claus, bestilt den Søndag og samme dag bliver den sendt. det er jeg ret imponeret af. super mange tak for det. kan helt klart
anbefales herfra, og helt sikkert ikke sidste gang jeg bestilter ved ham.

Keep it up claus :)

9 juni 2020

Antwoord van Hoved-Grej.dk

Tak for de pæne ord Dion, jeg håber du er glad for den lille ny.
Jeg sender alle ugens dage, så får hunden også lidt ekstra motion.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt eartips til vores beoplay…

Jeg har købt eartips til vores beoplay E8 3 rd.
super kundeservice fra Claus ,hurtig levering, ikke sidste gang
jeg handler der.

3 juni 2020

Antwoord van Hoved-Grej.dk

Mange tak Carsten, jeg er glad for at jeg kunne hjælpe dig og står klar nærmest døgnet rundt, hvis du skulle få brug for det.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig fin butik som endda bringer lidt…

Rigtig fin butik som endda bringer lidt Chi-Fi til den Danske marked. Kundeservice er tydeligvis noget, som butikkens ejer går højt op i. Jeg fik hurtigt svar, som var udførlig, og pakken blev derefter sendt hurtigt også. Kan klart anbefale siden her.

18 mei 2020

Antwoord van Hoved-Grej.dk

Mange tak Sergei, jeg håber du er glad for dine nye puder og du synes de er lige så lækre som jeg gør..

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hoved-Grej.dk er en unik butik

Hoved-Grej.dk er en unik butik - Udover de mange spændende produkter, til priser der kan match Amazon, så får du også en service der er helt i top!
Her har du med en butik hvor ejeren er så passioneret omkring sine produkter at kun det bedste er godt nok! For Hoved-grej.dk handler det om, at KUNDEN skal få en god oplevelse!

17 mei 2020

Antwoord van Hoved-Grej.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det er sådan noget der gør at det er sjovt at have en butik og det gør samtidigt en lidt trist og blæsende Søndag utroligt meget bedre.

Den varmeste anbefaling

-Hvis du læser det her og bruger Trustpilot til at hjælpe med en beslutning, så har du allerede taget det vigtigste skridt, for resten af processen er 100% ligefrem. Vælg Hoved-Grej. Hvis du skal overtales, så læs herunder hvorfor.

Det er svært at komme med noget der ikke er blevet påpeget på siden her, hele oplevelsen med Hoved-Grej.dk var smooth, intuitiv, HURTlG (30 min fra ordre til afsendelse kl 18) og - hvilket er ekstremt sjældent - faktisk lærerigt hvis man har spørgsmål.

Man ser så mange små sider med gode idéer til, hvordan man kan bruge en trend til at tjene penge på en bølge; og en gang imellem finder man så en side som denne her. Hoved-Grej.dk er en side, hvor en ægte ekspert arbejder i sin niche, for at spare forbrugeren for de tusindvis af timer han selv har brugt på at kunne finde kende og anbefale de produkter han sælger.

Det er en decideret genvej.

Som en entusiast er det også nemt at elske siden. Jeg kender de fleste af produkterne og ved, hvor svært det er at støde på dem, når hele google er fyldt med betalte artikler for produkter som du finder hos de større varehuse, hvor det handler om at malke forbrugeren. Den her forretning handler om at forbrugeren ikke skal snydes for deres penge hos f.eks Hi-fi klubben, som lover god lyd men sælger dyrt.

Hoved-Grej.dk er kun fair priser og ejeren er jeg sikker på sælger mere for din skyld end hans egen.

Den varmeste anbefaling

29 april 2020

Antwoord van Hoved-Grej.dk

Mange tak Mikkel, det er dejligt at ens arbejde værdsættes også tak for dine anbefalinger til nye produkter, som jeg naturligvis undersøger og overvejer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, priser og produkter

Claus er en fantastisk ildsjæl inden for hovedtelefoner. I årevis har han været drivkraften bag et forum for hovedtelefonentusiaster, hoved-fi.dk, og nu tager han sine erfaringer med i sin webshop. Udvalget er velvalgt, og Claus gør et stort nummer ud af at finde ukendte nicheprodukter, som slår konkurrencen væk i sin prisklasse. Så vær ikke nervøs, hvis du ikke kender navnet, Claus finder de nye superbøffer, før de slår igennem bredt!
Service i verdensklasse, fremragende produkter og gode priser - så kan man vist ikke ønske sig mere :)

25 april 2020

Hej Anders,
Sikke en dejlig start på weekenden, solen skinner og en skøn anmeldelse fra dig, så kan man vist ikke ønske sig mere..

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Handlede nogle in-ear og fik super god…

Handlede nogle in-ear og fik super god sparing af Claus.
Yderst kompetent herre - handler der snart igen.

Mange anbefalinger herfra!

15 april 2020

Antwoord van Hoved-Grej.dk

Tusind tak Mads, håber du bliver ved med at holde af dine IKKO..
Skønt med 5 stjerner i disse dystre Coronatider, det gør hele dagen bedre..

Lees meer over geverifieerde reviews.