Jeg havde et spørgsmål til en af varerne som Claus hurtigt fik svaret på selvom det var søndag. Hurtig forsendelse, gode produkter og god service. Kan kun anbefale hoved-grej og vil til hver en tid br... Toon meer
Super service, hurtig levering. Absolut en fornøjelse at handle med Claus. Bestilte skumpropper til mine Samsung Buds PRO, idet de originale gav hud-irritation. Skumpropperne lukker perfekt til, så... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hoved-grej.dk leverer en fremragende service, hvor man tydeligt mærker, at ejeren gør sit absolut bedste for sine kunder. Jeg har handlet her flere gange, og både produkterne og servicen har altid v... Toon meer
Claus er en fantastisk ildsjæl inden for hovedtelefoner. I årevis har han været drivkraften bag et forum for hovedtelefonentusiaster, hoved-fi.dk, og nu tager han sine erfaringer med i sin webshop. U... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
En butik med speciale i hovedtelefoner og grej til at gøre dem bedre. Alle mine produkter er valgt ud fra mest mulig lyd for pengene princippet. Jeg bruger selv mine produkter og kender dem, jeg giver dig ikke bare den dyreste ting jeg har og siger den er bedst. Jeg vil hellere finde ud af hvad du rent faktisk kan lide og sælge den vare der passer bedst til lige netop dig og din musik. Hovedtelefoner er min passion og jeg ønsker at dele min passion med verden, for der findes ikke noget bedre end at nyde sin musik med hovedtelefoner på. Jeg går meget op i at mine kunder får den gode service de fortjener. Så vil du have mest mulig lyd for dine penge og have service der er en konge værdig, er du kommet til det rette sted. MVH Claus
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Har fået levering af to omgange
Har fået levering af to omgange, den første levering passede ikke og jeg fik en ny leverance ub. Super kundeservice 😄.
Kan kun anbefale dem.

Dutter
God service på trods af pakketransporten mellem jul og nytår

Helt tilfreds med køb.
Bestilte memory skum propper til In Ear hovedtelefoner og de fungerer som de skal. Rigtig god pris i forhold til Comply. Trods leverings problemer med DAO der syltede pakken er jeg helt tilfreds. 5 stjerner.

Antwoord van Hoved-Grej.dk
Har købt et par memory-foam tips til…
Har købt et par memory-foam tips til mine AirPods pro hos Hoved-grej.
Ordren blev behandlet MEGET hurtigt, også selvom JEG kom til at vælge en forkert farve! :-)
Ordren blev ændret, inden afsendelse, og jeg fik mine tips meget hurtigt!
De varmeste anbefalinger herfra!

Super god service
Super god service! Varene kom blev sendt omgående.

God og hurtig betjening
God og hurtig betjening! Købte dutter til mine Air PODS pro, som passer perfekt!

God og hurtig service 👍
God og hurtig service 👍
Så hoved grej kan ikke gøre mere.
Håber at se min pakke snart da jeg havde forventet den igår.

Super tilfreds!
Har lige købt nye AirPods Pro, havde desværre et stort problem med at de bliver ved med falde ud under normalt brug f.eks ved at gå, hvilket er træls med så dyre ting. Så disse skumpropper til AirPods Pro, og tænkte det lød meget fornuftigt. Er så glad for dem, ville ønske jeg havde fundet dem før. De virker 100%, og nu kan jeg gå uden de overhovedet rykker sig. Kan 100% anbefale at købe hos Claus, og anbefale disse skumpropper.

Antwoord van Hoved-Grej.dk
Jeg har lige købt et par hovedtelefoner…
Jeg har lige købt et par hovedtelefoner på hoved-grej.
Rigtig god oplevelse !
Personlig svar mail fra forhandler , 3-4 timer efter bestilling besked fra dao om at varen er afsendt .
Det kan man da kalde hurtigt !

Antwoord van Hoved-Grej.dk
Jeg bestilte en julegave og blev…
Jeg bestilte en julegave og blev utrolig lettet da pakken allerede blev sendt afsted få timer efter bestilling!

Hurtig og god service!
Wow, hurtigere service har jeg ikke oplevet! Jeg bestilte skumpropper til et par inears søndag aften, og de blev sendt samme aften! Jeg vender helt klart tilbage til siden, næste gang jeg mangler gear til hovedtelefoner.

Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice, hurtig levering, og bare alt man kan savne på en webshop leveres her. ❤️

Antwoord van Hoved-Grej.dk
Fantastiks kundeservice og hurtige…
Fantastiks kundeservice og hurtige svar!
Dette er bestemt et særtilfælde, men grundet distancen mellem Claus og mig selv så tilbød han, i stedet for at vente 3-4 dage på fragt, selv at levere pakken. Det er ikke mange steder man får lignende service. Dertil er produktet, som beskreven på hjemmesiden. Helt igennem en fantastisk oplevelse at handle hos Claus og Hoved-Grej.dk.

Antwoord van Hoved-Grej.dk
Kundeservice når det er bedst
Spændende produkter, skarpe priser og ikke mindst kundeservice når det er bedst. Har købt en dac/amp og flere sæt hovedtelefoner hos Claus og det er gået glat og fint.

Antwoord van Hoved-Grej.dk
God pris, hurtig levering og go kundeservice
Gode priser og hurtig levering.
Jeg skulle måske have taget kontakt inden jeg købte tips (ørepropper) , da jeg ikke helt kan få dem til at passe og de falde af mit headsæt. Men jeg har fået den bedste service efterfølgende og en go forklaring på tekniske spørgsmål og jeg kan klart anbefale at handle hos Claus.

Ingen klager
Varen var som beskrevet i produktbeskrivelsen samt på billederne. Varen blev sendt og modtaget inden for den lovede tid.
Udover ordrebekræftelse fik jeg en personligt skrevet besked fra Claus, der takkede for ordren.

Suveræn kundeservice
Bestile et par Brainwavz hm5 puder fra hoved-grej.dk og kan ikke andet end at sige jeg er godt tilfreds.
Kvaliteten:
Puderne er helt i top og føles rigtig dejlige at have på. De kom på uden for meget besvær, og sidder super godt på mit Hyperx Cloud Flight headset.
Servicen:
Det er ikke andet at sige her end at den var helt i top. Ikke nok med at man får ordre bekræftelse, som man gør alle andre steder, så skriver Claus også en personlig mail til en.
Det kom lidt bag på mig, men det var en positiv overraskelse da det føltes noget mere personligt.
Man kan mærke at Claus har styr på det her og derfor ærgrer det mig lidt at jeg ikke tog kontakt før jeg bestilte.
Alt i alt en 5/5 oplevelse fra Claus side af, og jeg kan ikke andet end at varmt anbefale denne side til folk som handler ind til ørebøffer! :)

Den bedste oplevelse
Den bedste oplevelse jeg har haft i lang tid.
Jeg bestilte nogle skumpropper til hovedtelefoner fredag aften, bestilte med levering til en pakkeshop og havde dem i hænderne søndag formiddag. Perfekt sevice!

Perfekt!
Næsten intet at sætte fingeren på, perfekt handelsoplevelse!
Bestilte et par Sivga Phoenix høretelefoner og de kom et par dage efter.
Det eneste der kunne være bedre, var et billede af Sivga Phoenix som mange andre høretelefoner har, blev lidt overrasket over hvor mørke denne model (kan?) være og mit nuværende headphone stand er af lysere træ hvilket mit OCD ikke er glad for :)

Antwoord van Hoved-Grej.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.