KOOP NOOIT EEN HP-PRINTER!!!!!!!! Heb al enkele jaren een HP2722e deskjet-printer Op zich een prima printer, ALS DIE PRINT! Ik print slechts sporadisch en dan begint de ellende Heb ooit een v... Toon meer
HP maakt de slechtste printers die een mens zich kan voorstellen. De printer verliest constant verbinding, geeft de ene na de andere foutmelding en print sommige pagina's maar half. tegelijkertijd kos... Toon meer
Waardelos bedrijf geworden. Als je ooit een + abb heb had, dan word die opgeslagen in de printer geheugen. Een nieuwe orig cartriges wil de printer niet aannemen, en bellen naar service 30 min in de l... Toon meer
Hp callcenter en technici zijn Indiërs. Ze vroegen me eerst de reparatiekosten van 490 euro te voldoen en dan pas de hp laptop op te halen. Ze beloofden geld terug bij het niet kennen repareren.... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Diverse keren contact gezocht over…
Diverse keren contact gezocht over strepen op monitor. Het gevraagde opgestuurd maar oplossen gebeurde dus niet. Er werd zelfs geen contact meer opgenomen. Eerste melding 23-03-2026. Nog steeds niets opgelost. Waardeloze klantenservice dus nooit meer HP.
Heb een HP Officejet PRO 8600
Heb een HP Officejet PRO 8600, moesten nieuwe cardridges in ivm leeg, nu geeft printer aan dat de cardridges beschhadigd zijn en de printer werkt niet meer € 160 euro kwijt , printer werkt niet meer, en de service afdeling zegt pech. Waardeloze support
Wat een rot zooi daar
Wat een rot zooi daar. Moet een account aanmaken. Elke 5 seconden krijg je 4 puzzels en dan ben je der bijna (althans) dat denk je, dan kan je niet verder omdat er te vaak een aanvraag gedaan is. Lijkt alsof ze geen contact met de klant willen.
Nieuwe printer gekocht
Nieuwe printer gekocht, maar deze wil niet printen - veel apps en wifi instellingen - niks wekt - AI oplossing niks werkt. Beter terug alles op papier en typen daar verliest ge het minste tijd mee - bedankt HP.
Precies een kerkhof hier
Precies een kerkhof hier, meer dan 90 % ontevreden klanten. Pretentieus bedrijf, zal duidelijk ook van merk moeten veranderen. Blokkeren mijn printer omdat ik hun inkt niet wil kopen die meer kost voor een set dan een nieuwe printer. Stel u voor dat BMW zegt dat je enkel Esso kunt tanken, te gek voor woorden, zal hen toch een printer of 50 schelen per jaar, dat kan ik beloven...
0 sterren als dat mogelijk was geweest.
0 sterren als dat mogelijk was geweest.
Ik heb een HP Instant Ink abonnement afgesloten omdat HP belooft dat je nooit zonder inkt komt te zitten en niet meer naar de winkel hoeft. In de praktijk bleek het tegenovergestelde waar.
Volgens HP zijn er sinds 2024 geen cartridges naar mij verstuurd. In die periode heb ik wel maandelijks abonnementskosten betaald én meerdere keren zelf zwarte cartridges moeten kopen om te kunnen blijven printen.
Pas nadat ik de incasso heb stopgezet, kreeg ik te horen dat mijn printer volgens HP niet vaak genoeg online stond. Opvallend genoeg ben ik daar in al die tijd nooit over geïnformeerd, terwijl HP wel gewoon abonnementsgeld bleef incasseren.
Het meest frustrerende is echter de klantenservice. HP stuurt e-mails vanaf no-reply adressen waarop niet gereageerd kan worden. Cases worden gesloten zonder dat een normaal gesprek mogelijk is. De chatbot biedt geen oplossing en het is buitengewoon lastig om een klacht daadwerkelijk bij een medewerker neer te leggen.
Mijn probleem is niet dat er ooit iets fout ging. Mijn probleem is dat HP een dienst verkoopt die draait om ontzorging, maar zodra er iets misgaat moet je alles zelf uitzoeken.
Mijn ervaring met HP Instant Ink:
* Betaald voor ontzorging.
* Zelf inkt moeten kopen.
* Geen waarschuwingen ontvangen.
* Geen normale klachtenafhandeling.
* Wel maandelijkse incasso’s.
Ik zal in de toekomst geen gebruik meer maken van HP-abonnementen en kan deze dienst op basis van mijn ervaring niet aanbevelen.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf! Ik ben al 2 weken bezig om een bestelling te plaatsen wat maar niet wil lukken. Om een medewerker te spreken in Ned. toets 1. Krijg je alsnog een Engelstalige.
Contact met hp schiet voor geen meter op. Heb nu alles geannuleerd en ga ergens anders een bestelling plaatsen en wordt dus GEEN hp!
Wacht al meer dan een maand op mijn levering
Ik heb op 28 april 2026 een pc scherm gekocht in de on line store en deze is tot op heden 9/6/26 niet geleverd!
Met veel moeite soms iemand aan de lijn en die beloven telkens dat het in orde komt. Ik voel me opgelicht door die firma!
Koop hier nooit een printer
Koop hier nooit meer een printer. Ze sturen je printer op afstand aan laten deze niet meer functioneren en proberen je abbonemeneten aan te smeren waar ze niet voor leveren. Je koopt geen printer maar een stukje chantage middel voor hun om je leeg te trekken. Nooit meer HP
wtf contact
wtf contact , ze weigeren reparatie , nu wil ik mijn geld terug ! 4000€+
Barslecht kwaliteit prop NUL
Barslecht, mijn printer zal nooit meer HP zijn
kwaliteit van de inkt patronen en de afdrukkwaliteit zijn schrijnend.
Ik koop producten in winkels zoals action die betere kwaliteit geven voor hun geld dat deze brol die bovendien nog te duur is om bij naam te noemen.
Laatste keer dat ik een probleem meldde aan hen vertelden ze me "uw inktpatronen zijn heel oud", ik antwoordde hierop en wie verstuurd die oude inktpatronen dan !!!!
Ik ga sowieso stoppen me HP
Goedkeur gegeven op reparatie offerte en twee weken later nog geen monteur.
Bedrijfsmatig: A3 printer ging kapot buiten service. Melding gemaakt. Offerte in de email gekregen. Akkoord per email gegeven. Vervolgens gebeurde er niets. 8 keer gebeld. Steeds toezeggingen. Of herbevestiging van de offerte vragen. Nu kreeg ik te horen "er moet iemand van hogerhand nog naar kijken". Ik werd in de wacht gezet en na lang wachten kwam de toezegging dat er een monteur zou komen. Tussen eerste contact en nu al inmiddels 18 dagen!!
Wat een oplichters
Wat een oplichters! Jarenlang gebruik gemaakt van het InstantInkt programma. Op een gegeven moment merkte ik op dat ik steeds meer ging betalen, soms wel wel € 25,- per maand. Alles bij elkaar opgeteld was ik in de loop der jaren toch wel enige honderden euro's kwijt terwijl ik in al die tijd 1 keer (!) een setje nieuwe cartridges heb ontvangen. Dit leek me wel dermate onvoordelig dat ik het abonnement heb stopgezet. Mijn laatste (nog vrij volle) Instant Inkt Cartridges werden gedeactiveerd en ik kocht nieuwe, compatible, cartridges. Die deden het prima voor een paar dagen. En toen werden ze op afstand ook geblokkeerd!! Met andere woorden: ik kan nu prima cartridges, helemaal vol, weg gaan gooien omdat HP probeert me te verplichten haar dure cartridges te gebruiken. Je reinste chantage dit. En dat na al jaren veel te veel te hebben betaald. Nou, dat gaan we dus niet doen. Ik flikker het ding weg, koop een andre printer en zorg ervoor nooit meer een HP product in huis te halen.
Waardeloze klantenservice !
Waardeloze klantenservice !
Laptop welke nog onder garantie valt en waar de scharnier van los zit valt ineens niet meer onder garantie want ze zien schade op de foto. Er zit echter werkelijk geen krasje op de laptop ???
Hp printer drama
Hp printer kan, vlak na verstrijken garantie, geen verbinding meer maken met wifi. App via telefoon, desktop, wifi setup via IP-adres, 3 verschillende apparaten, aansluiten met kabels aan laptop of router... niks werkt. Het frappanste is nog dat ik bij wifi setup via IP-adres steeds de foutmelding 'pincode onjuiste krijg, hoewel ik en mijn extra paar ogen zeker weten dat het goed is gegaan. Ligt het eraan dat ik gestopt ben met instant ink? Customer service is dramatisch - enorm lange wachttijden, incapabele agents, 100x dezelfde uitleg ondanks dat je aangeeft dat daar het probleem niet zit, niet terugbellen en dan mailen dat jij niet opneemt. HP printer krijgt een enkele vlucht vanaf 2 hoog en ik ga over op canon.
klantenservice
Mijn printer werkte niet dus ik belde naar de klantendienst. Ik ben fantastisch goed geholpen door Mustafa!
MIjn laptop is anderhalf jaar oud en…
MIjn laptop is anderhalf jaar oud en alleen voor thuisgebruik geweest. De laptop ging vanaf het begin al stroef open, dat resulteerde na anderhalf jaar dat het beeldscherm rechts losliet, de oorzaak bleek een kapot scharnier. Na heel lang bellen met een waardeloze klantenservice werd de verbinding verbroken met de melding dat een andere collega die ik per chat gesproken had er mee bezig was en mij terug zou bellen, Want ze wilde laptop niet maken terwijl ik 3 jaar volledige garantie had. Ik ben nooit terug gebeld en op mails wordt ook niet gereageerd.
Zoals vele het reeds omschrijven een waardeloos bedrijf met slechte kwaliteit laptops en garantie stelt bij deze firma NIETS voor! Koop geen HP want je krijgt er miserie mee!!!
We zijn al vele jaren klant bij HP en…
We zijn al vele jaren klant bij HP en kopen daar al onze printers/laptop enz.
Gewoon onwijs tevreden over de klantenservice !
Vandaag problemen gehad met de printer en onwijs goed geholpen....zelf paar uur bezig geweest om probleem op te lossen en HP was met kwartier klaar. Alles werkt weer en goed geholpen door Mustafa
Op kantoor een printer/scanner gehad…
Op kantoor een printer/scanner gehad van HP, wat een hoop ellende zowel hardware- als softwarematig. Slechte printresultaten die we niet verholpen kregen, storingen en uiteindelijk kwamen de printopdrachten door zonder resultaat. (we zijn best technisch, hoop gedoe met updates draaien en probleemoplossen, tevergeefs). Het werkt gewoon niet. Apparaat staat nu in een hoek, we hebben een ander merk (begint met een B) gekocht, wat een verademing. Zo kan het ook
Pakket verkeerd bezorgd + slechte klantenservice
We hebben bij HP een monitor besteld. Was snel verstuurd en zou geleverd worden door DHL. Was gewoon thuis en stond vaak bij het raam te kijken maar heb geen DHL bus gezien, er is niet aangebeld, niks. Toch kregen we een bericht dat de monitor geleverd was, er was zelfs een handtekening gezet onder onze naam. Na contact opgenomen te hebben met HP kwamen we erachter dat er inderdaad een fout was gemaakt met de bezorging en het zou geretourneerd worden door de desbetreffende persoon. We weten momenteel nog niks en we zijn afhankelijk van die persoon die het gaat retourneren. Toen we vroegen of er nieuws was reageerde de klantenservice heel asociaal, zei dat we gewoon de mail van hun af moesten wachten.
Het is uberhaupt al moeilijk om met ze in contact te komen. Kan eigenlijk enkel via de chat, via de telefoon is er alleen een AI agent. Feit dat de bezorging al verkeerd is gegaan is niet goed maar om dan ook zo lakoniek te doen over de klantenservice is belachelijk. De monitor kost veel geld en we weten nu niet waar we op kunnen rekenen.