HP Reviews

9.715
TrustScore 1 uit 5

1,1

KOOP NOOIT EEN HP-PRINTER!!!!!!!! Heb al enkele jaren een HP2722e deskjet-printer Op zich een prima printer, ALS DIE PRINT! Ik print slechts sporadisch en dan begint de ellende Heb ooit een v... Toon meer

HP maakt de slechtste printers die een mens zich kan voorstellen. De printer verliest constant verbinding, geeft de ene na de andere foutmelding en print sommige pagina's maar half. tegelijkertijd kos... Toon meer

Waardelos bedrijf geworden. Als je ooit een + abb heb had, dan word die opgeslagen in de printer geheugen. Een nieuwe orig cartriges wil de printer niet aannemen, en bellen naar service 30 min in de l... Toon meer

Hp callcenter en technici zijn Indiërs. Ze vroegen me eerst de reparatiekosten van 490 euro te voldoen en dan pas de hp laptop op te halen. Ze beloofden geld terug bij het niet kennen repareren.... Toon meer

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

10K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(9.715)

1.427 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Batterij defect

Mijn batterij van mijn laptop is na 2 jaar gebruik al kapot. Ik probeer contact op te nemen via de chat, whatsapp en de telefoon en op alle drie de manieren word ik slecht geholpen.

28 oktober 2025

Alleen maar problemen met printer

Alleen maar problemen met printer. Hij print niet vanaf mijn laptop en nu ook niet meer vanaf mijn telefoon. Elke keer als ik bel moet ik de stekker voor 1 minuut eruit trekken. Heb hier geen tijd voor.

27 oktober 2025

Bah! - HP EliteBook X G1i 14 inch

Bah!, helaas verkoopt HP carepacks maar kan deze niet waarmaken, laptop drie maanden oud (1 juli 2025) direct bij hp gekocht met 3 jaar carepack zijn de onderdleen niet beschikbaar, defect moederbord waar een maand op gewacht moet worden. Heel slecht en de laptop is wel nog te kopen op in de HP store. HP EliteBook X G1i 14 inch ios het model waar het om gaat, koop deze dus niet, andere pc's zullen hier vast ook last van hebben. Support van HP is waardeloos, CarePack heb je niet s aan, een maand je laptop niet kunnen gebruiken van dik 2400 euro, en geen alternatief. Bah.

13 oktober 2025

Slecht printer!

We hebben een HP MFP 178 nw kleuren printer. Via 123 inkt gekocht. Garantie ho maar. Print super slecht. Allerlei vlekken.

21 oktober 2025

Ecologisch denken totaal afwezig

Een tot voor kort perfect werkende laserprinter wil om een of andere reden niet meer connecteren met mijn netwerk. Over garantie, dus geen support meer. Wegsmijten dus die handel. Echt niet van deze tijd!! Ecologisch 0,0… Mijn volgende printer zal zeker geen HP meer zijn. De dame van de support kwam heel verward over. Leek mij eerder een oud dametje die nog nooit iets over een printer of netwerk had gehoord. Ik zei ‘ik dacht dat ik met een technieker zou kunnen praten’. Ze zei ’daar praat u mee’ 😂😂😂. Zegt genoeg lijkt me…

17 oktober 2025

Laptop besteld maar niet geleverd.

Laptop besteld bij HP maar niet geleverd.
Op de site stond ruim op voorraad. Zaterdag besteld en twee weken later nog niet bezorgd. Na div keren bellen werd van alles beloofd maar niet nagekomen.
Hele slechte service. Nu na drie weken zonder laptop gezeten besteld bij Bol.com en na een dag geleverd.
Advies niet bestellen bij HP.

3 oktober 2025

Nooit meer HP

Printer aangeschaft, echt nooit meer. Met smartfunctie. Ik weet niet zo goed waar te beginnen. Wil vaak niet printer zonder foutmelding, dus geen idee waar probleem te verhelpen. Scankwaliteit erbarmelijk. Veel storingen die niet op te lossen zijn. Smartfunctie werkt eigenlijk nooit, want wel verbonden en online, maar printer niet te vinden (?). Online klantenservice bizar slecht, dus eigenlijk nooit een helpende tip van gehad. Echt weggesmeten geld, nooit meer HP voor mij.

12 oktober 2025

Goede printer Weggooien

Een prima printer waar ik netjes mee omgegaan ben, maar over garantietijd heen, wordt niet meer ondersteund door hp.

Ik mag hem wegdoen.

Absurd, omdat hij het a4 papier aanziet als papier dat ‘te lang’ zou zijn.
Er zit gewoon een foutje in het systeem wat er waarschijnlijk met een simpel foefje uitgehaald kan worden.

Geen zin meer in, levert niets meer op, dus mag ik als consument een nieuwe printer kopen.
Zeer waardeloos HP!!!

8 oktober 2025

bezorging niet zoals beloofd, Trustpilot gebruikt mijn adres? Trustpilot, is een Hacker, zoals zovelen

beloofd bezorging op bestel datum 27 sept voor betaling : na betaling , bezorgong op dinsdag ,dus maandag 29 werd dinsdag, ik heb op maandag zelf opnieuw gekocht en in winkel afgehaald, omdat ik het nodig had( bestellling311590) nu: truspilot zend me naar andere paginas en de oorsprong voor invulling van een op gegeven code niet meer terug te vinden, je gaat daardoor rond in Trustpis-Circles: is echt gezeur, is voor klant op geen enkele wijze behulpzaam.? u verkoopt mijn adres toch niet aan anderen? Dit
wil ik niet! we zouden u niet meer moeten informeren!

29 september 2025

Onkundige helpdeskmedewerker helpt je in de regen in de drup.

De verkenner op mijn all-in-one PC werkte zeer traag. PC was net iets meer dan 3 jaar oud, dus er moest voor telefonische hulp worden betaald. De eerste twee keer dat ik na een lange wachttijd met een medewerker werd verbonden werd de verbinding verbroken. Vervolgens waren er meerdere calls met een medewerker die weinig verstand leek te hebben van computers en ook bekende dat hij dit probleem nog nooit bij de hand had gehad (ofschoon mij op het internet al was opgevallen dat het probleem vaak voorkomt). Hij werd keer op keer verrast door de opties die de diverse menu's hem voorlegden. Na diverse opschoningsacties en nieuwe opstartpogingen was het probleem nog steeds niet opgelost en heeft hij systeemherstel uitgevoerd waarbij Windows opnieuw wordt geïnstalleerd. Dat lukt steeds niet, de schijfruimte op partitie 1 was te klein. Alle tests die werden uitgevoerd op de schijf waren echter positief. De vierde dag wilde de medewerker niet meer aan de telefoon komen. Een collega van hem adviseerde een hersteloperatie van Windows én harde schijf via de HP Cloud Recovery Tool. Dat werkte gelukkig wel. Dit goede advies had m.i. ook bij het eerste consult kunnen worden gegeven, dat had mij zo 12 uur aan nutteloze exercities en de overbodige aanschaf van een nieuwe PC - van Dell, dat dan weer wel - gescheeld.

3 oktober 2025

Vreselijk bedrijf services

Vreselijk! Niet kopen!
Ik kocht minder dan een jaar geleden een computer en hij deed het niet meer. De eerste ergernis van het moeten bellen met de klantenservice is dat ik alles moet opschrijven. Het is vreselijk. De medewerker spreekt geen enkele taal, en je moet wachten tot de chat is vertaald. Het was verschrikkelijk.
Nadat ik de computer op een tv had getest, werd er een bestelling geplaatst voor de reparatie van de laptop. Ze kwamen hem ophalen en ik dacht dat hij in Nederland gerepareerd zou worden, maar pas toen ik de pakbon zag, besefte ik dat hij naar Hongarije ging. Wat gek! Als ik dat had geweten, had ik hem niet opgestuurd.
Maar het ergste was dat ik me realiseerde dat ik hem had opgestuurd zonder mijn gegevens op te slaan, dus nam ik contact met ze op en annuleerde de serviceorder. Ik wilde mijn gegevens beschermen. De laptop was nog niet bij de monteur, en dat zag je aan de status. Ik vroeg de klantenservice om hem te annuleren, maar ze zeiden dat de service niet zou worden uitgevoerd.
Wat deden ze? Ze verwijderden mijn gegevens en ik was alles kwijt. Ze zullen zeggen: Oh, maar je bent gewaarschuwd! Ik weet het, maar ik heb ze op dezelfde dag dat ik het verstuurde ook laten weten dat ik de service niet meer wilde. Ik heb een brief met de laptop meegestuurd met het verzoek mijn gegevens te bewaren.

Ik koop nooit meer iets van dat merk en ik zal iedereen zeker vertellen over de stress en het verlies dat ik heb doorgemaakt.

22 september 2025

HP is steeds slechte geworden

Printerinstellingen worden steeds bijgewerkt, nu zijn er vreemde inste formaten in Windows 11 mei inch maten, fatsoenlijke drivers zijn niet te downloaden voor een Office jet 3833, krijg een blokkade op de website ??

10 september 2025

Waarom ik HP nu vermijdt

Ik doe onderzoek, en wou product informatie want ik was geïnteresseerd in de volgende merken van HP
Envy Photo Inspire 7924e
DeskJet 2720 / 2723
OfficeJet 3830 (all-in-one)
Maar, op het moment dat ik wat verdere specificaties wou weten over welke van de printers modellen voor mij het beste was, moest ik eerst een account aanmaken. Ja dag F HP lol

4 september 2025

Hp laptop na 1 week moeilijk opstarten…

Hp laptop na 1 week moeilijk opstarten 2 de week vroeg hij bios paswoord na een update . Nog nooit van gehoord terug binnen gedaan - antwoord nieuw moederbord zetten laptop 1350 euro nieuw 2 weken erna nog eens 850 euro dus heel dure laptop die onder garantie is . Nooit koop ik nog iets van hp NOOIT .

3 september 2025

Ik was jaren klant bij hp de eerste…

Ik was jaren klant bij hp de eerste jaren was alles goed ik heb ook de ink op tijd ontvangen ben twee keer verhuisd.geen probleem maar ndan heb ik er een jaar geen ink meer ontvangen.ik heb de klantenservice gebeld maar ze konden het niet oplossen dachten alleen dat alles goed was ik heb dan de ink opgezet dan was ook voorbij met de printer
Ik heb zelf een nieuwe printer gekocht maar deze kont ik niet aan de wifi netwerk verbinden
Weer klanten service een medewerker die niemand wil hij vond het niets dat ik geen drie of meer handen had..in een hand de telefoon de andere hand smartphone om mee te kijken. Ja aan het einde wordt ik klein gescholten en gezegd dat ik moet een laptop a schappen tablet gaat niet
Ik heb nog nooit een computer gehad.dus de printer dan retour

2 september 2025