HP Reviews

9.715
TrustScore 1 uit 5

1,1

KOOP NOOIT EEN HP-PRINTER!!!!!!!! Heb al enkele jaren een HP2722e deskjet-printer Op zich een prima printer, ALS DIE PRINT! Ik print slechts sporadisch en dan begint de ellende Heb ooit een v... Toon meer

HP maakt de slechtste printers die een mens zich kan voorstellen. De printer verliest constant verbinding, geeft de ene na de andere foutmelding en print sommige pagina's maar half. tegelijkertijd kos... Toon meer

Waardelos bedrijf geworden. Als je ooit een + abb heb had, dan word die opgeslagen in de printer geheugen. Een nieuwe orig cartriges wil de printer niet aannemen, en bellen naar service 30 min in de l... Toon meer

Hp callcenter en technici zijn Indiërs. Ze vroegen me eerst de reparatiekosten van 490 euro te voldoen en dan pas de hp laptop op te halen. Ze beloofden geld terug bij het niet kennen repareren.... Toon meer

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

10K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(9.715)

1.427 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

OMEN 25L Gaming DT GT15-2005nd PC

OMEN 25L Gaming DT GT15-2005nd PC
24-01-2025 gekocht 1 week in huis en toen de de rgb lichten aan de voorkant en van de cpu fan het niet meer.
op 17-03-2025 voor reparatie nieuwe moederbord
rgb werkte weer.
niet lang daar na weer de pc kapot pc boot op en gaat en dat doet die dan achter een .weer uit op 29-05-2025 reparatie moederbord weer vervangen
de dag dat ik hem terug kreeg deden de rgb lichten het weer niet meer ook lossen stekkers van de rgb en case fan zaten los in plaats van op het moederbord
op 6-06-25 weer voor reparatie opgestuurd nu weer wachten tot ik de pc terug krijg
niet normaal en als je dan een email stuurt naar hp met wat is er aan de hand met deze pc kan ik niet gewoon een nieuwe krijgen dan krijg je gewoon geen antwoord

24 januari 2025

Rommel die na de garantie uiteenvalt

Zal nooit nog een HP laptop kopen, na de garantieperiode braken de beide scharnieren en heb deze moeten fixeren met gevolg dat hij niet meer dicht kan. Waardeloze bouwkwaliteit voor zulk een merk !!!

10 juni 2025

Belachelijk dure reparatie!

Belachelijk dure reparatie!
Twee toetsen van mijn keyboard gingen los. Ik belde HP service. Die boden een reparatie aan ad € 350!
Mijn laptop was 3 jaar oud. Ze nemen niet hun verantwoordelijkheid voor een slecht product dat in China gemaakt is. Ik koop nooit meer een HP product.

10 juni 2025

Sluit geen inkt contract af

Na aanschaf van een All in One printer een maandelijks inktcontract afgesloten. Het was een laag bedrag dus maar besloten om het te doen. Na de tweede maand ging de maandprijs al omhoog. Als je per ongeluk 1 pagina te veel afdrukt dan wat in het contract staat ga de weer een trap omhoog. Als je minder print gaat het bedrag niet naar beneden met het gevolg dat je prints overhoud. Op een gegeven moment had ik ruim 150 prints over. Heb het contract stop gezet wat betekend dat je na een maand de printer niet meer kan gebruiken terwijl er nog 150 prints over zijn. Ook de scanner is niet meer te gebruiken alles is geblokkeerd. Je denkt een apparaat te KOPEN maar je krijgt alleen het gebruiksrecht bij het afsluiten van een contract. Het is gewoon machtsmisbruik.

26 mei 2025

Niet geleverde McAfee software bij aankoop van een computer

Bij de aankoop van een All-In-One computer van € 1.900 heb ik ook de McAfee software aangekocht. De acomputer is geleverd. De software niet. Als je contact met HP wil opnemen wordt je gedwongen dat te doen via de Chat of what's app. Duidelijk zit daar in eerste instantie een chatbot die antwoorden geeft. Uiteindelijk moet je van alle sdoorgeven. Aankoop nummers, serie nummers, je adres gegevens, een kopie van de aankoopbon. Ruim een halfuur verder is het half 6 en sluit HP dus de volgende dag krijg je de melding, we zijjn er weer en is uw probleem opgelost. Er wordt niet geken naar wat je allemaal al hebt opgestuurd. Vervolgens moet je weer een foto van je aankoopbewijs sturen en geen antwoord of je McAfee software nog wordt opgestuurd. Nu de 3e dag, exact hetzelfde. Ik ben het nu zat en ga wel ergens anders beveiligssoftware komen ook al heb ik er al voor betaald want om nu meer dan 1.5uur bezig te zijn en geen antwoordt te krijgen schiet niet op. Mijn advies, koop alleen een computer, geen extra software of toebehoren want als je het niet geleverd krijgt, krijg je het nnooit meer. Koop dat gewoon ergens anders.

6 juni 2025

absoluut abominabel

Plots werkt de printer niet meer, na alles zelf te moeten uitzoeken op hun onduidelijke website en onbestaande hulpopties, uiteindelijk toch meerdere mailtjes gestuurd met vraag tot hulp, na weken nog altijd geen antwoord ontvangen. slechte printers, slechte service, slecht bedrijf, nooit meer wat mij betreft.

3 juni 2025

Liefs -5hp printer gekocht maar…

Liefs -5hp printer gekocht maar helpdesk vreselijk we hadden een abonnement en zouden cartriges krijgen maar niet dus maar wel betalen.
Toen abonnement opgezegd en zelf hp cartriges gekkcht maar weken niet.
Moet dus via hp.
Onze printee die we betaald hebben is dus gewoon gegijzeld.
Schandalig.
Hoop dat deze tent gauw over de kop is.
Of hun beleid direct drastisch aanpassen.

30 mei 2025

laptop start niet op

De afgelopen maand ging opeens mijn laptop op slaapmodes en dan weer aan, en nu kan ik niet meer mijn laptop opstarten. Ik heb ook 2 andere opladers geprobeerd. Mijn laptop is iets meer dan een jaar oud, ik heb het alleen voor gamen. Ik heb de laptop nooit laten vallen of iets, echt slecht voor €1100.

24 mei 2025

Totaal waardeloze helpdesk

Totaal waardeloze helpdesk. Nadat ik met HP Support Assistant updates had uitgevoerd krijg ik een fout op een programma van HP.
De oplossing, die voorgesteld wordt : Toestel terug naar fabrieksinstellingen zetten. Dan ben je alles kwijt. Een echte schande.

21 mei 2025

wat een waardeloze printer en app

wat een waardeloze printer en app. Ben uit het niets uit het systeem gegooid en kom er gewoon niet meer in. Kan die printer nu gewoon weggooien. helpdesk etc moet je ook minimaal een HBO opleiding IT voor hebben. Echt te slecht voor woorden.NOOIT meer een HP printer oid van deze prutsers

20 mei 2025

Ik haat mijn printer

Ik haat mijn printer. Ik had hiervoor geen gevoel bij printen maar door deze printer is mijn ervaring voor de rest van mijn leven bezegeld. Ik ben niet meer de oude. Vreselijk onding.

16 mei 2025

Zeer slecht product en uiterst bedroevende klanten "service"

Wat een ontzettende slechte klantenservice en zeer slechte laptop. Nieuwe laptop gekocht die zichzelf continue uitschakelt. Uiteindelijk ter reparatie geweest, nieuwe ssd kaart en ventilator erin.. en voila niks opgelost. Ben je met iets bezig... schakelt hij zichzelf uit en ben je weer alle data kwijt. Nu al 1,5 jaar aan het aanmodderen. Als je HP klantenservice via de chat of aan de lijn hebt wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. U wordt binnen 24 tot 48 uur terug gebeld... na 2 weken en zelf al 3x te hebben teruggebeld.. heb je nog niemand gesproken die je kan helpen. Iedereen schuift het af... en als klant wordt je dus uiteindelijk gewoon niet geholpen. 800 euro betaald voor een laptop waar je werkelijk niks maar ook niks aan hebt omdat hij een ondeugdelijk product is. En HP klantenservice (laat dat service maar weg) heb je niks aan want je wordt gewoon NIET geholpen!!! Nooit maar ook nooit meer een HP product.

14 mei 2025

Waardeloze service

Waardeloze service – HP weigert verantwoordelijkheid voor ondeugdelijk product
Ik heb een draadloze muis en toetsenbord van HP aangeschaft, en nu is de dongel (de signaalontvanger) defect. Zonder dat onderdeel is de hele set waardeloos. Wat zegt HP? “Valt niet onder de garantie, koop maar een nieuwe.” Echt schandalig.

Dit is geen gebruikersfout, maar gewoon een technisch mankement. En toch wast HP zijn handen in onschuld. Geen enkele moeite om mee te denken of een oplossing te bieden. Klantenservice is ronduit waardeloos en klantvriendelijkheid ver te zoeken.

Laat dit een waarschuwing zijn: als er iets misgaat met je HP-product, kun je het blijkbaar zelf uitzoeken. Ik koop hier nooit meer iets van.

14 april 2025

Ik heb 25 februari een laptop besteld…

Ik heb 25 februari een laptop besteld 28 februari had ik nog geen bericht ontvangen
Hp gebeld omdat het gesprek de medewerker mijn vragen vervelend vond enkele uren daarna de bestelling geannuleerd
1 ,6,12,13 maart Hp gebeld op deze nummers 020-6545214/020-5040646/020-7219041 zonder resultaat klacht indienen via mail niet gelukt via de website niet gelukt
13 maart een bericht ontvangen van maaike hp Nederland ook zonder succes
Wat ik van HP store verwacht is mijn geld terug storten bedrag €928,01