Erg mooie halsbanden voor mijn chihuahua's ontvangen. Zien er in het echt nog mooier uit. Bedankt Huisdierenstore.nl en tot de volgende bestelling! :-)
Ik bestelde bij deze website een vervoersbox voor kleine huisdieren. Alles wat ik erover wilde weten stond netjes in de omschrijving, denk aan afmeting, kleur, merk etc. Nadat ik betaald had kreeg i... Toon meer
het mondwater Tropiclean breathplus geeft goede resutaten ! het oogwater van Jean Peau is goed te verdragen door de hond en geeft al iets resultaat ! de shampoo en de glansspray van Jean Peau gaa... Toon meer
De bestelde hondenkam had geen roterende pennen i.t.t. de productomschrijving. Aanbod om het product terug te sturen is een standaard leveringsvoorwaarde. Het zou meerwaarde bieden om een alternatief... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Huisdierenstore.nl is de online dierenspeciaalzaak. Huisdierenstore heeft een breed aanbod van dierenverzorgingsproducten, voeding, medicijnen, speelgoed, manden, kooien en andere huisvesting voor uw huisdier. Huisdierenstore heeft haar merken nauwkeurig geselecteerd waardoor u uitsluitend de beste producten voor uw huisdier krijgt. De verzorging van uw huisdier is zeer belangrijk, mocht u dan ook vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Husidierenstore heeft producten voor honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen.
De Schakel 9, 5261 LL, Vught, Nederland
- 013-3030062
- info@huisdierenstore.nl
- huisdierenstore.nl
Erg mooie halsbanden voor mijn…
directe verzending en muilkorfje zit …
directe verzending en muilkorfje zit perfect!! Dank u voor alles!!
Prima ervaring
Verpakking en bezorging verliepen snel en netjes.
Website doet wat het moet doen
Website doet wat het moet doen
Lekker snel, bestelprocess was ook straight forward, goede layout en je bent waar je wilt zijn binnen 4 muisklikken, zonder je weg te verliezen.
(Te) late levering - goede communicatie
De vermelde leveringstermijn bij bestelling was 2 tot 5 werkdagen.
Na 10 werkdagen contact opgenomen met de verkoper. Hierop kwam via mail snelle respons met een onderbouwd antwoord. Na 15 werkdagen nogmaals contact opgenomen, terug met een snelle, correcte, respons + een dag later de levering.
Waarschijnlijk een foutje in het systeem bij transport...
S U P E R
We hebben voor de tweede keer iets besteld op deze website. Super ervaring en super service!
Tevreden!
Levering kwam na een kleine week thuis aan (dit was de geplande tijdsduur). Prima in orde. Degelijk ingepakt. Prima naar wens en verwachting. Zou zeker opnieuw gebruikmaken van de website voor nieuwe bestellingen.
snelle levering goede kwaliteit
Goede kwaliteit ook van verpakken. Tevreden over aankoop. Voldoet aan verwachtingen. Bezorging was ook veel communicatie over.
Voor herhaling vatbaar!!
Snelle levering, duidelijke informatie rondom bestelling/levering. Goede verpakking. Ik zeg: voor herhaling vatbaar!!
Vlugge levering en uitgebreide informatie
Eerlijke en goede informatie en vlugge levering
goede service
Het product goed en snel ontvangen na bestelling. Helaas was de desbetreffende halsband te klein voor onze hond. Dus deze heb ik terug gestuurd. Ik ga ervanuit dat de afhandeling van de retour bestelling net zo vlot zal verlopen
Prima, goedkoop en snel
Bestelling geplaatst.
Direct email met bevestiging.
Volgende dag in huis.
Supersnel, mooie prijs en goede communicatie.
Zou deze winkel direct aanraden bij vrienden en bekenden.
De spullen werden snel en netjes geleverd. Keurig gemeld over datum en tijd levering, zodat we niet de hele dag moesten wachten.
palmboom
Mooie palmboom, goede kwaliteit, snelle verzending, erg goed verpakt.
Wij zijn zeer tevreden
Product prima, levertijd prima
Ik had een scheidingswand besteld voor onze bench. De levertijd was 2 tot 5 werkdagen, op de 5e werkdag is het artikel netjes geleverd. Ik had wel een bevestiging van mijn bestelling ontvangen, maar geen bevestigingsmail wanneer deze geleverd zou worden (ook niet in mijn ongewenste post). Hier was waarschijnlijk iets mis gegaan, maar even gebeld met de klantenservice die mij direct kon vertellen wanneer het artikel geleverd zou worden en tussen welke tijd. Prima product en voldoet aan de verwachting! Zeer tevreden, zal er zeker nog vaker wat bestellen.
Prima
Geen problemen ondervonden bij de bestelling, alleen bezorging was niet zo snel, stond vermeld 2-5 werkdagen en kwam op de 5e dag. Product is ook naar wens, katten maken er goed gebruik van:)
Super snelle sevice
Dinsdag besteld woensdag
in huis super sneller kan volgens mij niet!!!!