Ik ben erg teleurgesteld in de online klantenservice van Hunkemöller. Ik heb een BH online besteld. Ik draag altijd hetzelfde type en ben daar normaal erg tevreden over. Even gepast na ontvan... Toon meer

Het bestellen en jammer genoeg retourneren was heel gemakkelijk en snel verwerkt. De winkel waar ik het pakket opgehaald heb was nou niet echt een ware belevenis. Een beetje uit de hoogte zodra ze... Toon meer

de bh paste niet, ik heb hem naar een winkel in sint truiden meegenomen, daar heeft de verkoopster nagekeken of deze bh in een grotere maat bestelbaar was Omdat dit niet het geval is, heeft zij een... Toon meer

1. Winkelen en mode

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Lingerie online kopen? Shop nu eenvoudig de gehele Hunkemöller collectie online! Van BH's en slips tot badmode en nachtmode, je koopt alles op Hunkemöller.be

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 71% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Teleurgesteld in de online klantenservice…

Ik ben erg teleurgesteld in de online klantenservice van Hunkemöller.

Ik heb een BH online besteld. Ik draag altijd hetzelfde type en ben daar normaal erg tevreden over. Even gepast na ontvangst en het zat zoals altijd goed. Na de eerste dag dragen kwam ik er echter achter dat er een productiefout aan het product zit: het bandje zit niet goed door het verstelbare plastic deel, waardoor het bandje niet versteld kan worden en steeds afzakt.

In plaats van een passende oplossing, zoals een vervangend artikel of een retour met terugbetaling, kreeg ik het advies om de BH zelf te laten repareren bij een kleermaker en daarna de kosten te declareren, of om naar een winkel te gaan. Juist omdat ik weinig tijd heb voor dit soort gedoe, bestel ik online.

Wat mij vooral tegenvalt is dat ik van een bedrijf als Hunkemöller, waar je in de winkels altijd netjes en professioneel wordt geholpen, veel meer verwacht had van het online klantcontact.

Helaas voelde de hele afhandeling totaal niet klantgericht en bleef een echte oplossing uit. Jammer, want nu loop ik rond met een BH met een productiefout waarvan het bandje steeds afzakt.

2 maart 2026

Antwoord van Hunkemöller

Wat ontzettend vervelend om te horen dat je zo’n teleurstellende ervaring hebt gehad met onze online klantenservice, zeker omdat je normaal gesproken tevreden bent over onze producten en service in de winkels. Ik begrijp heel goed dat je, juist omdat je weinig tijd hebt, online bestelt en dan verwacht je natuurlijk een snelle en klantgerichte oplossing – helemaal bij een productiefout.

Het is absoluut niet de bedoeling dat je met een ondeugdelijke BH blijft zitten of zelf allerlei moeite moet doen om het probleem op te lossen. Je mag van ons verwachten dat we dit netjes en snel voor je regelen.

Om dit goed voor je op te lossen, bied ik je graag de keuze:

Je kunt de BH kosteloos retourneren en ontvangt het volledige aankoopbedrag terug .
Mocht je de BH willen retourneren, dan ontvang je van mij direct een gratis retourlabel en verdere instructies. Kies je voor een vervangend artikel, dan regel ik dat meteen voor je.

Nogmaals mijn excuses voor het ongemak en de eerdere afhandeling. Ik waardeer het enorm dat je de moeite neemt om dit te delen, want alleen zo kunnen we onze service verbeteren. Ik zorg ervoor dat je nu wél de service krijgt die je van Hunkemöller mag verwachten!

Zeer tevreden

Mooie overzichtelijke website met duidelijke uitleg. Vlotte gratis bezorging in de winkel, in de winkel vriendelijk verder geholpen en mocht daar ook meteen passen. Hunkemöller heeft mooie kwalitatieve producten. Koop regelmatig iets en kwaliteit is echt wel goed ( op 1 keer na, maar dat werd meteen opgelost). Winkel hier graag.

30 januari 2026

De omtrek om de BH te sluiten was veel…

De omtrek om de BH te sluiten was veel te kort voor maat C. Jullie maken enkel de cup groter maar niet de sluiting, deze moet veel langer zijn.

24 januari 2026

Antwoord van Hunkemöller

Dankjewel voor je feedback! Ik begrijp heel goed dat het frustrerend is als de omtrek van de bh te kort is, terwijl je wel de juiste cupmaat hebt gekozen. Dit is een veelvoorkomend probleem en ik leg graag uit hoe bh-maten werken en wat je kunt doen om een betere pasvorm te vinden.

Bij bh’s wordt de maat aangegeven met een cijfer en een letter, bijvoorbeeld 75C. Het cijfer (bijvoorbeeld 75) staat voor de omtrek (de bandmaat) en de letter (bijvoorbeeld C) voor de cupmaat. Als je merkt dat de omtrek te strak zit, kun je het beste een grotere bandmaat proberen. Hierbij verandert de verhouding tussen band en cup ook een beetje. Hier een handig stappenplan:

Stap 1: Kijk naar je huidige maat, bijvoorbeeld 75C. Stap 2: Als de omtrek te strak is, ga je één maat omhoog in de band (bijvoorbeeld naar 80). Stap 3: Om de cupgrootte gelijk te houden, ga je één letter omlaag in de cup (dus van 75C naar 80B). Dit heet een “sister size” en zorgt ervoor dat de cup ongeveer even groot blijft, maar de band ruimer wordt.

Voorbeeld:

75C te strak? Probeer 80B.
80C te strak? Probeer 85B.
Let op: De band van de bh zorgt voor het grootste deel van de ondersteuning. Het is belangrijk dat deze goed aansluit, maar niet knelt. Je moet twee vingers onder de band kunnen schuiven zonder dat het strak zit.

Mocht je toch liever een langere sluiting willen, kun je ook een bh-verlenger gebruiken. Dit is een accessoire waarmee je de band tijdelijk wat langer maakt.

Wil je advies over welke maat je het beste kunt proberen, of wil je weten welke bh’s een langere sluiting hebben? Laat gerust je huidige maat en wensen weten, dan denk ik graag met je mee!

En bedankt voor je feedback, want hiermee kunnen we onze producten en pasvormen blijven verbeteren.

Veel keuze en goede prijs

Veel keuze en goede prijs, snel geleverd, mooie collectie

1 januari 2026

Antwoord van Hunkemöller

Wat leuk om te horen, dankjewel voor je positieve feedback! Fijn dat je blij bent met de ruime keuze, de prijzen, de snelle levering én onze collectie. Daar doen we het voor! Mocht je nog vragen of wensen hebben, laat het gerust weten ik help je graag verder. Veel plezier met je aankoop!

Mooie pyjama’s,alleen snap ik niet dat…

Mooie pyjama’s,alleen snap ik niet dat je boven en onderstuk apart verkoopt. Ik had het niet opgemerkt.

11 december 2025

Antwoord van Hunkemöller

Wat fijn om te horen dat je de pyjama mooi vindt! Bedankt voor je compliment.

Ik begrijp heel goed dat het verwarrend kan zijn dat het boven- en onderstuk apart worden verkocht. Bij Hunkemöller kiezen we er vaak voor om pyjamabroeken en -tops los aan te bieden, zodat je zelf je favoriete combinatie kunt samenstellen qua maat, kleur en stijl. Zo kun je bijvoorbeeld een andere maat top dan broek kiezen, of verschillende prints combineren.

Mocht je per ongeluk maar één deel besteld hebben, laat het gerust weten! Dan denk ik graag met je mee over een oplossing of help ik je bij het vinden van het bijpassende stuk.

Helemaal niet tevreden

Helemaal niet tevreden. Ben al jaren klant en bestel bijna altijd online. Deze keer was het helemaal niet volgens verwachting. De beugel van de zwarte beha stak uit en was amateuristisch al toegenaaid, bh rook niet nieuw maar naar een vrouwengeur. Contact opgenomen en intussen de bh teruggestuurd maar enorm teleurgesteld dat jullie als bedrijf de arrogantie hebben om klanten kapotte items toe te sturen.

5 december 2025

Antwoord van Hunkemöller

Wat ontzettend vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad, zeker als trouwe klant. Ik begrijp heel goed dat je hier teleurgesteld en boos over bent dit is absoluut niet de kwaliteit en service die je van ons mag verwachten.

Het is niet de bedoeling dat je een bh ontvangt waarvan de beugel uitsteekt, die amateuristisch is gerepareerd of die niet fris ruikt. Dat je dit hebt meegemaakt, spijt me oprecht. Je mag er altijd op rekenen dat je een nieuw, ongedragen en onbeschadigd product ontvangt.

Je hebt inmiddels contact opgenomen en de bh teruggestuurd dat is helemaal goed. Zodra je retour bij ons verwerkt is, ontvang je uiteraard het volledige aankoopbedrag terug op je rekening. Nogmaals mijn excuses voor het ongemak. We waarderen het enorm dat je al zo lang klant bent en ik hoop dat we je bij een volgende bestelling weer het vertrouwen kunnen geven dat je van ons gewend bent. Mocht je nog vragen of verdere opmerkingen hebben, laat het gerust weten ik help je graag verder.

Snelle levering. Producten netjes verpakt.

4 december 2025

Antwoord van Hunkemöller

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je positieve feedback! We doen ons best om je bestelling snel en netjes bij je thuis te bezorgen, dus het is leuk om te lezen dat je daar tevreden over bent.

Alles ok

Alles ok. Goede producte, en prijs.

21 november 2025

Antwoord van Hunkemöller

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je positieve feedback! Geweldig dat je tevreden bent over onze producten en prijzen.

top!

Snelle levering, kwaliteitsvolle producten

31 oktober 2025

Antwoord van Hunkemöller

Wat leuk om te horen, dankjewel voor je compliment!

Mooie pasvorm

Mooie pasvorm. Jammer dat er geen andere kleuren zijn

3 november 2025

Antwoord van Hunkemöller

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de pasvorm, dankjewel voor je compliment! Ik begrijp dat het jammer is dat dit model niet in andere kleuren beschikbaar is. We proberen ons assortiment zo gevarieerd mogelijk te houden, maar sommige modellen zijn inderdaad maar in één of een paar kleuren verkrijgbaar.

Tip: houd onze website en nieuwsbrief goed in de gaten, want we voegen regelmatig nieuwe kleuren en collecties toe. Wie weet komt jouw favoriete model binnenkort wel in een andere kleur!

Slechte kwaliteit en slechte service

Vandaag op aanraden van de klantenservice met mijn 3 maanden geleden gekochte BH naar een winkel gegaan. De beugels staken er nu al uit namelijk. Ik kreeg te horen dat de BH absoluut niet in de wasmachine gewassen mocht worden. Dat stond duidelijk op het label. Bij de aankoop is mij dit niet verteld, dus ik waste hem op 30 graden en de fijne was. Het lijkt erop dat ze bij slechte kwaliteit een waslabel erin doen voor op de hand wassen, want dit is gewoon hele slechte kwaliteit. Ik heb BHs bij SHEIN gekocht die beter van kwaliteit zijn en de klantenservice is dan ook nog beter! Ik koop hier nooit meer!

25 oktober 2025

Antwoord van Hunkemöller

Wat ontzettend vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad, zeker als je speciaal op aanraden van onze klantenservice naar de winkel bent gegaan. Ik begrijp heel goed dat je teleurgesteld en boos bent, zeker als de beugels al na drie maanden uitsteken en je het gevoel hebt dat de kwaliteit niet is wat je mag verwachten.

Het klopt dat we bij Hunkemöller altijd adviseren om het waslabel goed te volgen, omdat dit de levensduur van het product verlengt. Sommige bh’s mogen inderdaad alleen met de hand gewassen worden, en dat staat dan op het label vermeld. Ik begrijp dat het frustrerend is als je hier bij aankoop niet op gewezen bent en je ervan uitging dat wassen op 30 graden en fijne was voldoende zou zijn.

Het is zeker niet de bedoeling dat je na zo’n korte tijd al problemen hebt met de kwaliteit van je bh. Je mag van ons verwachten dat onze producten lang meegaan, zeker bij normaal gebruik en het volgen van de wasinstructies. Je feedback over het waslabel en de communicatie in de winkel neem ik serieus en geef ik door aan het betreffende team, zodat we onze service kunnen verbeteren.
Ik wil je graag verder helpen, ook al begrijp ik dat je vertrouwen nu een flinke deuk heeft opgelopen. Bedankt dat je de moeite neemt om je ervaring te delen dit helpt ons om te verbeteren.

Personeel dat jou als klant uitlacht ...

Als je in Dendermonde op straat lastig gevallen wordt door een groep mannen van de barbier ernaast en het personeel van Hunkermoller komt vrolijk buiten om je mee uit te lachen dan getuigt dit van heel weinig respect naar jou als klant toe. Ik ben er zeker van dat er mensen zijn die hun job bij Hunkermoller wel meer ter harte zouden nemen en deze banen met veel plezier willen invullen.

24 oktober 2025

Antwoord van Hunkemöller

Wat ontzettend naar om te horen dat je zo’n vervelende ervaring hebt gehad in Dendermonde. Ik begrijp heel goed dat je je hierdoor niet gerespecteerd en zelfs gekwetst voelt dat is absoluut niet hoe wij bij Hunkemöller met onze klanten om willen gaan.

Iedere klant verdient het om zich veilig en welkom te voelen, zowel in als rondom onze winkels. Het spijt me oprecht dat je dit hebt meegemaakt en dat het personeel niet de steun en het respect heeft getoond die je mag verwachten. Dit nemen we zeer serieus en ik zal je melding direct doorgeven aan het betreffende filiaal en onze klantenservice-afdeling, zodat dit intern besproken en opgevolgd kan worden.

Mocht je je ervaring verder willen toelichten of wens je persoonlijk contact hierover, laat het gerust weten. Je feedback is heel waardevol en helpt ons om onze service en klantgerichtheid te verbeteren. Nogmaals mijn oprechte excuses voor deze situatie.

Verzending winkel dicht

Hele mooie collectie en normaal gaat alles vlot. Alleen kon ik nu een winkel kiezen voor verzending die blijkbaar weken dicht is. Dus ik heb geen idee wat en als ik dat nu nog zal ontvangen. Vind dat echt niet kunnen.
Ondertussen reactie ontvangen. Alsook dat mijn beide pakketten geleverd zijn en vandaag kunnen ophalen.

14 september 2025

Hi,

Bedankt voor je feedback.
Wat jammer om te horen dat je bestelling is verzonden naar een winkel die momenteel gesloten is, dat is natuurlijk erg vervelend.

We willen je vriendelijk vragen om contact op te nemen met de klantenservice. Zij kunnen de status van je bestelling voor je nakijken en je verder helpen.

Hunkemöller