Hunkemöller Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,1

de bh paste niet, ik heb hem naar een winkel in sint truiden meegenomen, daar heeft de verkoopster nagekeken of deze bh in een grotere maat bestelbaar was Omdat dit niet het geval is, heeft zij een... Toon meer

Het bestellen en jammer genoeg retourneren was heel gemakkelijk en snel verwerkt. De winkel waar ik het pakket opgehaald heb was nou niet echt een ware belevenis. Een beetje uit de hoogte zodra ze... Toon meer

Ik kocht gisteren 3 bh's zonder Beugel in Westerlo. Ik werd er zeer goed ontvangen en zeer vriendelijk geholpen. Toch de bh's zijn vreselijk van kwaliteit. Vandaag 1 getest en zitten zeer slecht.... Toon meer

De maten kloppen 9/10, de service in de winkels is heel goed, de producten zijn kwalitatief, altijd goede deals aanwezig en de webshop is eenvoudig maar fijn! Zeker aan te raden als je op zoek bent na... Toon meer

1. Winkelen en mode

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Lingerie online kopen? Shop nu eenvoudig de gehele Hunkemöller collectie online! Van BH's en slips tot badmode en nachtmode, je koopt alles op Hunkemöller.be

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 45% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

51 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Een absolute topper!

Ik ben zeer tevreden over dit product. Prijs kwaliteit een echte aanrader. Zowel de slip als de bh van DIVA zijn zalig om dragen en altijd verkrijgbaar in de mooiste kleuren. Ik ben fan!

10 mei 2025

Klantenservice onbereikbaar

Pakket was na ruim een week nog steeds niet bezorgd. Ik kreeg ineens een e-mail dat mijn pakket door mij geretourneert zou zijn. Vervolgens moet ik wel de retourkosten betalen terwijl ik uberhaupt nooit iets ontvangen heb. Klantenservice al meerdere keren geprobeerd te bereiken via het contactformulier op de website, e-mail en telefoon, maar krijg maar geen gehoor.

10 februari 2025

Waardeloze service

Een bestelling geplaatst die vervolgens nooit naar de winkel is gestuurd om de bestelling op te halen. Meerdere keren contact opgenomen met de klantenservice maar die laten niets van zich horen en zeggen alleen maar dat ik wordt terug betaald. Ondertussen ben ik nogsteeds niet terug betaald en wilde Hunkemöller niet helpen om de bestelling toch te kunnen ontvangen.

6 januari 2025

Slechte klantenservice

Ik wil een product retourneren en deed daarvoor een aanvraag in hun retourportaal. Ik kreeg een bevestiging van deze retour, maar geen retourlabel. Ik heb al de klantenservice proberen bereiken via hun formulier alsook telefonisch, maar ik krijg maar geen respons.

29 januari 2025

Superleuke en kwalitatieve producten

Superleuke en kwalitatieve producten, maar op de klantenservice moet je helaas niet rekenen. Ik had een probleem met een item van een bestelling en heb maar liefst 4x proberen te mailen en het contactformulier ingevuld, maar kreeg geen antwoord. Uiteindelijk met het item naar de winkel in Mechelen gegaan, waar ze het meteen hebben opgelost.

3 januari 2025

Er werd niets geleverd/terugbetaald

Er werd niets geleverd, hoewel bij alle bestelde producten stond "vandaag besteld, morgen geleverd". Meermaals contact opgenomen met het bedrijf, telefonisch en via chat telkens meer dan 30min wachttijd. Telkens het antwoord dat Bpost in fout was, terwijl Bpost het pakket nog niet ontvangen had. Nadien het excuus dat er 14 dagen wachttijd was en dat men niets zou ondernemen. Na 14 dagen opnieuw contact opgenomen, nog altijd geen motivatie om iets te doen en weer nieuwe wachttijd voor terugbetaling.

20 januari 2025