Bij het online bestellen kwam ik er niet helemaal uit. Na een mail te hebben gestuurd, kreeg ik heel snel een reactie en passende oplossing. Producten zijn ook snel verstuurd!

Behalve dat het een mooie tas is, was ik ook blij verrast door het persoonlijke berichtje bij het pakketje. Wellicht wel een idee om dikker papier/karton te gebruiken. Bij mij was het verpakkingsmater... Toon meer

Ik heb 2 tassen besteld, waarvan er 1 met vlekken uit de verpakking kwam. Nadat mijn klachtenmail in eerste instantie niet werd beantwoord, bleek na een 2e bericht dat hij niet was aangekomen. Gelukki... Toon meer

Wauw wat een mooi vilt! Ik heb een set met samples besteld en voor KLM night sky gekozen. Heel tof dat er ook fellere blauwe en zelfs gouden draadjes inzitten. Heb een groot akoestisch paneel best... Toon meer

1. Gebruikte spullen winkel

i-did ruimt de textielberg op. Dat doen ze door van oud textiel – zoals bedrijfskleding of consumenten kleding – gerecycled vilt te maken. In de ateliers werken mensen, die nooit of lang niet hebben gewerkt, zelfstandig mee om van gerecycled vilt prachtige tassen, interieur en accessoires te produceren.

4,4

Uitstekend

Mooie producten, ik ben fan

Mooie producten, ik heb al een aantal dingen zoals de slinger de kleine (toilet) tasjes en de snoerbinders. Ik ben fan.

3 juli 2023

Antwoord van i-did

Wat een leuke review. Dank voor je berichtje Erica en graag tot ziens!

mooi en verantwoord in 1

kocht een mooi en vooral verantwoord gemaakt cadeau voor mijn familie.
en ook een fijne snelle levering.
iedereen blij dus...

12 juni 2023

Antwoord van i-did

Super leuk om te horen dat je tevreden bent met je bestelling en deze enthousiast werd ontvangen door je familie! Dankjewel voor je review. Warme groet,

Goed afgewerkt tasje

Goed afgewerkt tasje, leuk design, vlot verstuurd

12 juni 2023

Antwoord van i-did

Zo horen we het graag Marjan! Bedankt voor je beoordeling.

I💚i-did

Mooi initiatief, kwaliteitsvolle producten, goede en snelle service.

29 mei 2023

Antwoord van i-did

Wauw bedankt voor je super fijne review Evi! Zo lees ik het graag.
Eva van i-did

Jullie zijn behulpzaam en snel in…

Jullie zijn behulpzaam en snel in contact betreft de mail.
Wel vind ik het vervelend dat al het producten teruggestuurd worden je hiervoor moet betalen. En dat je moet betalen boven bepaald bedrag als je besteld. Verder keurig

10 mei 2023

Hai Mieke,
Excuses voor de late reactie. Helaas kunnen wij als sociale en duurzame organisatie producten niet gratis laten retourneren. Dan zouden wij onze producten duurder moeten maken en dat willen we ook niet. Mocht je nog willen toelichten wat je bedoelt met 'En dat je moet betalen boven een bepaald bedrag als je besteld' dan mag je mailen naar eva@i-did.nl. Ik hoor graag van je!