Bij het online bestellen kwam ik er niet helemaal uit. Na een mail te hebben gestuurd, kreeg ik heel snel een reactie en passende oplossing. Producten zijn ook snel verstuurd!

Behalve dat het een mooie tas is, was ik ook blij verrast door het persoonlijke berichtje bij het pakketje. Wellicht wel een idee om dikker papier/karton te gebruiken. Bij mij was het verpakkingsmater... Toon meer

Wauw wat een mooi vilt! Ik heb een set met samples besteld en voor KLM night sky gekozen. Heel tof dat er ook fellere blauwe en zelfs gouden draadjes inzitten. Heb een groot akoestisch paneel best... Toon meer

1. Gebruikte spullen winkel

i-did ruimt de textielberg op. Dat doen ze door van oud textiel – zoals bedrijfskleding of consumenten kleding – gerecycled vilt te maken. In de ateliers werken mensen, die nooit of lang niet hebben gewerkt, zelfstandig mee om van gerecycled vilt prachtige tassen, interieur en accessoires te produceren.

4,4

Uitstekend

Een tas met vlekken maar goed opgelost

Ik heb 2 tassen besteld, waarvan er 1 met vlekken uit de verpakking kwam. Nadat mijn klachtenmail in eerste instantie niet werd beantwoord, bleek na een 2e bericht dat hij niet was aangekomen. Gelukkig is het daarna goed opgepakt en naar tevredenheid opgelost.

2 oktober 2024

Antwoord van i-did

Hai Silvia, jeetje wat vervelend! Waar heb je precies naartoe gemaild? Ik zie geen mail van jou in onze klantenservice. Zou je mij willen contacten via bestellingen@i-did.nl? Het liefst met een foto van het product. Je kunt ons ook altijd bellen of de producten retourneren. Alle informatie vind je op onze website: https://shop.i-did.nl/pages/contact. Ik hoor graag van je! Groetjes, Eva

Wat een leuk bedrijf

Wat een leuk bedrijf. Naast dat ze vooruitstrevend zijn in de recycle branche. Doen ze ook heel veel voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ik zeg ga vooral als bedrijf een kijkje in de keuken nemen bij I-did. Leuk om dit jaar eens een kerstpakket met impact te geven ook daarvoor kan je terecht bij I-did.

3 oktober 2024

Antwoord van i-did

Dankjewel voor je fijne review Marielle! Heel veel plezier van de producten en graag tot ziens. Groetjes, Eva

Bij I-did denken ze mee

Bij I-did denken ze mee, zodat je bestelling compleet aankomt en je gelijk kunt monteren.

22 augustus 2024

Antwoord van i-did

Wat ontzettend leuk om te lezen Gerben, dankjewel voor je review en graag tot ziens! Groetjes, Eva

Top product, goed verwerkbaar en isolerend

Het vilt van I-Did.nl is kwalitatief goed en stevig. Daarnaast veelzijdig in te zetten. Levering is top geregeld en de verpakking was prima op orde.
Voor mijn opdracht een wand en plafond bekleed met vilt. Eindresultaat is top, net als het product. Hier wil ik vaker mee werken.
Bedankt I-Did en groetjes,

Meubelmaker Alkmaar

20 augustus 2024

Mooi!!

Hele mooi producten en nog duurzaam ook. Wat een ontdekking!! Heel jammer dat de webshop binnenkort gesloten wordt voor consumenten. Nog maar snel een tweede bestelling plaatsen….

4 maart 2024

Wat een fantastisch sympathiek bedrijf

Wat een fantastisch sympathiek bedrijf! Het contact is persoonlijk. Er wordt ook snel gereageerd en er wordt mee gedacht. Ik heb alleen nog stalen van de verschillende kleuren behang besteld. Een keuze kan ik nog niet maken, ik hoop dat in de toekomst zeker te kunnen doen.

31 januari 2024