Bij het online bestellen kwam ik er niet helemaal uit. Na een mail te hebben gestuurd, kreeg ik heel snel een reactie en passende oplossing. Producten zijn ook snel verstuurd!

Behalve dat het een mooie tas is, was ik ook blij verrast door het persoonlijke berichtje bij het pakketje. Wellicht wel een idee om dikker papier/karton te gebruiken. Bij mij was het verpakkingsmater... Toon meer

Ik heb 2 tassen besteld, waarvan er 1 met vlekken uit de verpakking kwam. Nadat mijn klachtenmail in eerste instantie niet werd beantwoord, bleek na een 2e bericht dat hij niet was aangekomen. Gelukki... Toon meer

Wauw wat een mooi vilt! Ik heb een set met samples besteld en voor KLM night sky gekozen. Heel tof dat er ook fellere blauwe en zelfs gouden draadjes inzitten. Heb een groot akoestisch paneel best... Toon meer

1. Gebruikte spullen winkel

i-did ruimt de textielberg op. Dat doen ze door van oud textiel – zoals bedrijfskleding of consumenten kleding – gerecycled vilt te maken. In de ateliers werken mensen, die nooit of lang niet hebben gewerkt, zelfstandig mee om van gerecycled vilt prachtige tassen, interieur en accessoires te produceren.

4,4

Uitstekend

Product nooit ontvangen

*product na 6 maanden wachten nooit ontvangen*

We hadden per ongeluk de bestelling van iemand anders ontvangen. Kan natuurlijk een keer gebeuren dat een pakketje verkeerd wordt ingepakt. Na het retour zenden kregen we netjes een mail dat onze eigen bestelling opnieuw was ingepakt en verzonden. Dat was in mei 2023 en tot op heden hebben wij nog niks ontvangen. Ook op mails wordt niet gereageerd. Ik wil graag mijn geld terug.

20 november 2023

Antwoord van i-did

Hai Rianne, ik heb begrepen dat mijn collega inmiddels contact met je heeft opgenomen. Wat ontzettend vervelend. Ik zie in ons systeem inderdaad dat er meerdere pogingen zijn geweest om een bestelling naar je te verzenden en ook dat er op je laatste bericht niet gereageerd is. Ik hoop dat er een fijne oplossing wordt gevonden! Ook namens mij excuses voor het ongemak. Groetjes, Eva

Veel goeds

Sociale en professionele organisatie, met kwaliteitsproducten gemaakt van reststromen. Alleen maar goeds. De vredesduif broche ziet er mooi uit.

27 oktober 2023

geen idee

geen idee, behalve dat ik na 10 dagen mijn bestrlling nog niet ontvzngen heb.

27 oktober 2023

Antwoord van i-did

Hai Hennie, bedankt voor je bericht! Ik neem via de mail contact met je op. Groetjes, Eva van i-did
edit: de producten zijn met wat vertraging toch aangekomen en Hennie was er heel blij mee.

Super bedrijf :)

Super bedrijf, goede producten, goed voor natuur en mens. Hoe I-did werkplekken aanbied is mooi om te zien. Mn bestelling was super snel geleverd en ik ben echt heel goed geholpen <3

21 september 2023

I-did levert snel en goede kwaliteit

Mijn bestelling zag er uit zoals op de website. De kleur is echt het KLM blauw en aangenaam in materiaal. De tas is qua maat een ruime shopper waarmee je gezien kan en wil worden. Ze leveren super snel. Ik ben heel blij met mijn aankoop.

20 augustus 2023

Antwoord van i-did

Wat een leuke review Monique! Super te lezen dat de tas naar wens is.

Top!

Goeie, mooie producten en snelle, fijne service. Echt een aanrader!

16 augustus 2023

Antwoord van i-did

Dank voor je fijne review. Leuk om te horen dat de producten en onze service naar wens is!

Snelle service

Stalen set was snel geleverd en ook nog gratis. Wat een goede service!

17 juli 2023

Antwoord van i-did

Wat goed om te horen! Dank voor je review.