Har inte hunnit gå igenom alla räddade filer än, men det verkar bra!!! Det jag gått igenom är i alla fall kanon. Överlycklig att denna disk troligen gick att rädda helt och hållet. Mycket proffsig se... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Enkelt å sende inn harddisk som var ødelagt. Fikk raskt tilbakemelding om hvor stor sansynliget på hvor mye data de kunne få ut. Fikk avtalt kostnader og ca tid det ville ta. I mitt tilfelle fikk jeg... Toon meer
Så godt som alle filene - og det var en uhorvelig mengde - på min eksterne harddisk ble rekonstruert. Utrolig bra jobbet, verdt hver eneste krone! Profesjonell kundebehandling og service fra start til... Toon meer
Skuffande og absolutt ikkje verdt pengane så sant ikkje det er statshemmeligheter du må få tak i på disken din. Venta i 4 mnd og betalte 10 000 for å få igjen nesten ubrukelige filer og eit lass med s... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
We also recover your data in Sweden, Norway, Finland and Denmark.
Contactgegevens
Fjellgata 2, 2206, Kongsvinger, Noorwegen
- +47 62 81 01 00
- post@ibas.no
- ibas.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Fin og god oplevelse.
Fin behandling hele vejen igennem. Blev løbende orienteret om arbejdet gennem hele forløbet. Prisen er måske høj men vidste det fra begyndelsen, så det var ikke afskrækkende.
Veldig god service
Veldig god service, tilgjengelig på telefon. Men veldig dyrt. Synes det er mye om og men for å kunne åpne returnert/reparert disk, dere legger på ekstra sikkerhetsfunksjoner som er vrient å komme forbi for de av oss som ikke er veldig flinke med pc, dette er strengt tatt ikke nødvendig.
Hyvin toimi!
Kaikki sujui hyvin ja kaikki matskut saatiin talteen. Myös luvattua nopeammin tuli levy takaisin.
Profesjonelt.
Veldig hyggelig og rask service.
Veldig hyggelig og rask service.
Leverte harddisken, fikk raskt tilbud og valgte å gå for den rimeligste løsningen som var billigst.
All data ble rekonstruert og filene kom tilbake igjen, dog litt dyrt, men det er nok vanskelig å rekonstruere også
God oppfølging og godt resultat
Räddade en hel del data
Räddade en hel del data, men man ska ju veta att ju mer desperat man är ju dyrare blir det. Men.... för vår del värt varenda krona.... :)
Veldig hyggelig og profesjonelt…
Veldig hyggelig og profesjonelt behandling av kunder. Dette er ikke en billig tjeneste, imidlertid er håndtering av henvendelsen ryddig, punktlig og troverdig i alle deler av oppdraget. Anbefales uten forbehold. 😊
Död Extern hårddisk
Mycket nöjd med både kundservice och räddning av död extern hårddisk. Ibas lyckades rädda 100% av förlorad data. Rekommenderar dom varmt.
Fantastisk
Raske, holder tidsfrister og mest av alt så klarte de det som Elkjøp og andre ikke klarte!
Helt fantastisk :) Tusen takk!
Pålitelig og rask kundeservice
Jeg er veldig fornøyd med servicen. God tilbakemelding hele veien og sluttresultatet er supert.
Hurtig og professionel behandling
Hurtig og professionel behandling.
Jeg fik gendannet næste alle data fra en harddisk der ikke længere kunne ses fra min Windowsmaskine. Venlig og kompetent rådgivning af personale og jeg fik hurtigt svar på alle spørgsmål.
Mycket bra och snabb service
Mycket bra och snabb service. 90% data räddat från en disk med måttlig-stor yttre fysisk påverkan.
Hade önskat att möjlighet att kunna se ett utdrag av det möjliga räddningsbara materialet innan uppdraget startas. Detta för att verifiera och säkerställa att rätt enhet/innehåll räddas.
Skulle även vilja se möjligheten att kunna ladda ner räddat material i stället för leverans på hårddisk.
Mycket bra tjänst! Rekommenderas

Antwoord van Ibas
Positivt hele vejen
Positivt hele vejen. God service og ekspedering - det eneste er prisen der er meget høj for en privatforbruger - var denne anderledes ville det have været en klar 5’er
Helt fantastisk
Helt fantastisk - mistet alt av dokumenter og bilder fra min hardisk . Fikk raskt et godt tilbud med god forståelse for at jeg måtte få dele opp betalingen. Fikk god informasjon underveis. Nå har jeg fått alle bilder og dokumenter tilbake !
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.