Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har inte hunnit gå igenom alla räddade filer än, men det verkar bra!!! Det jag gått igenom är i alla fall kanon. Överlycklig att denna disk troligen gick att rädda helt och hållet. Mycket proffsig se... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt å sende inn harddisk som var ødelagt. Fikk raskt tilbakemelding om hvor stor sansynliget på hvor mye data de kunne få ut. Fikk avtalt kostnader og ca tid det ville ta. I mitt tilfelle fikk jeg... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skuffande og absolutt ikkje verdt pengane så sant ikkje det er statshemmeligheter du må få tak i på disken din. Venta i 4 mnd og betalte 10 000 for å få igjen nesten ubrukelige filer og eit lass med s... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Zakelijke diensten

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

We also recover your data in Sweden, Norway, Finland and Denmark.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Jeg er veldig fornøyd

Jeg er veldig fornøyd. Litt dyrt ble det jo, men resultatet er veldig bra. Det eneste jeg kan si er at det ikke var mulig å legge dataene fra harddisken jeg fikk fra dere over på PC`n min uten hjelp fra eksperter. Noe som kosta meg ytterligere 5500 kroner. Så det ble dyrt, men bra resultat til slutt.

1 oktober 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Recovery og Cloning av harddisk med robot styresystem

Vi har en gammel sveiserobot hvor IDE disken som inneholdt styresystemet
sluttet og virke. Vi sendte den inn og de klarte og hente ut en perfekt clone av disken som vi kunne sette rett inn og starte opp maskinen igjen. dette sparte oss for store summer ved og slippe og måtte kjøpe ny robot.

24 september 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fått en helt utmerket service

Jeg har fått en helt utmerket service.
Jeg har blitt tatt i mot på en helt enestående måte og fått god oppfølging på det jeg har lurt på.
Resultatet er og helt topp. Jeg har fått igjen uerstattelige bilder. Tusen, tusen takk.
Vennlig hilsen Wenche Senstad

23 september 2020

Restore av defekt harddisk

Restore av defekt harddisk
Hadde grei dialog med Ibas Ontrack under hele prosessen, fikk rekonstruert data fra harddisk med platefeil. Fikk tilbake 97% av dataene som jeg fryktet å hadde miste.

22 september 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Profesjonalitet og service i særklasse

Så godt som alle filene - og det var en uhorvelig mengde - på min eksterne harddisk ble rekonstruert. Utrolig bra jobbet, verdt hver eneste krone! Profesjonell kundebehandling og service fra start til mål. Ærlige om hva som kunne forventes. Tett og god oppfølging med jevnlige oppdateringer ift status og videre framdrift. En svært positiv opplevelse!

18 september 2020
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Väldigt bra service och bemötande från…

Väldigt bra service och bemötande från början till slut. Min enda anmärkning gäller det använda systemet för att registrera betalkort som inte tycks vara anpassat till moderna bankrekommendationer. Det fanns ju andra betalningsmöjligheter så det var inget stort problem.

8 september 2020

Dyktige

Dyktige folk, 100% av dataene ble gjenopprettet og alt kom tilbake i original forfatning.

3 september 2020

Nästan perfekt

Det enda som man kan säga som var negativt om allt det här var möjligen priset. Allt annat var perfekt. Dock kan jag inte bedöma om det ändå var ett relevant högt pris under omständigheterna.

27 augustus 2020

Hipp hurra

Hipp hurra, nesten alle filene på min harddisc ble reddet. Ryddig, informativt og god oppfølging hele veien.

27 augustus 2020

Räddade 99% av datat

Räddade 99% av datat. Bra att ha att göra med, proffsiga. Tog lite längre tid än vad som sagts/betalats för men blev kompenserad för det, inga problem.

24 augustus 2020

God Service

God Service, hjælpsom til ny ankommer data rasturering. kan varmt anbefales. Pricen er fair til hvad priblemet er.

20 augustus 2020
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Veldig bra

Veldig bra
Kjapp respons og tydelig på hva man kunne forvente. Veldig god informasjon om kostnader og forventet tidsbruk

14 augustus 2020

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.