Flight got cancelled night before with no explanation. Rebooked me for an 8 hours longer flight. I found a better solution through my travel agent. No apologies from the company. After I arri... Toon meer
Selskabet holder sig ikke opdateret med indrejse regler PGA corona Skulle sende svigermor hjem til Chile fra CPH efter julebesøg blev afvist i check-in PGA manglende indrejse bevis til Chile som ikk... Toon meer
C16101-3577754662 Har krav paa 600eur pr.person i erstatning for forsinkelse. Klagede 6okt. 3gange har de bedt om kopi af vores pas, derefter 2 gange om mit konto nr. Og til sidst foedselsattest... Toon meer
Vi skulle flyve med Iberia hjem fra Gran Canaria med et stop i Madrid og herefter videre mod Hamborg. De valgte at lade os vente i flyet i mere end en time, fordi der kom 20 passagerer for sent med et... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Rejsen bliver langt dyrere end du tror
Man bestiller billetter til en god pris. Kort før afgang skriver de så at man ikke kan forvente at få sin håndbagage med ombord medmindre man laver alle mulige tilkøb.
Så blev flyrejsen lige 700kr. dyrere.
Det minder om fusk og svindel.
Flight got cancelled night before with…
Flight got cancelled night before with no explanation.
Rebooked me for an 8 hours longer flight.
I found a better solution through my travel agent.
No apologies from the company.
After I arrived home I got an email telling me how I arrived on time and how punctual Iberia Air is.
I most certainly did not.
Pessima compagnia
Jeg forsøgte at købe billetter på deres…
Jeg forsøgte at købe billetter på deres hjemmeside, men oplevede at købet aldrig blev gennemført. Fik aldrig bekræftelse eller billetter på mail. 5 dage senere trak de det fulde beløb, og nægter nu at betale pengene retur, for en service/produkt de aldrig har leveret. Jeg håber alle går udenom dette svindlerfirma.
Vacational mess
Flight from Oviedo, Spain, to Paris. They left our luggage in Madrid during stopover. Two pieces were delivered to our hotel in Paris. Third piece was delivered two days after our arrival to the US. We were told to purchase all we needed, that we would be reimbursed. We had to buy from tooth brushes to coats. Total of €3200 euros. Got $650 back. Now who can buy coats, shoes and clothing for 6 day for two adults for
$650 usd in Paris Champs Elise
Manglende tilbagebetaling af flyrejse
Jeg har booket en flybillet fra Santiago de compostela til KBH. Igennem Booking Com med bla andet flyselskabet Iberia Med mellemlanding i Madrid. D 13/5.
For så afvide d 28/2 2025 at flyet ikke afgår fra Madrid til kbh pga vanskeligheder med flyet. De henviser til en tidligere afgang kl 7:00 om morgenen der er jeg endnu ikke ankommet med det første fly. Derfor beder jeg om at annullere min rejse. Og få refunderet mine penge så jeg kan bestille en anden flybillet.
Der er nu gået næsten 1 mdr og jeg har endnu ikke fået mine penge. På trods af utallige henvendelser. Så jeg skal ikke købe billet hos hverken IBERIA eller igennem Booking. Com
Snyder med deres "Avios" point
Snyder med deres "Avios" point.
Vi tilmeldte os Iberia Plus men fik ikke Avios point. Jeg har skrevet til dem, registreret de manglende point på deres hjemmeside 8-10 gange, ringet 4-5 gange (men bliver henvist til hjemmesiden for det kan kundeservice ikke hjælpe med). Men ingen point, og heller ikke engang et svar!!
De får 2 stjerner fordi flyrejsen forløb fint.
Men tarveligt at have et point-program og så ikke have det i virkeligheden.
NUNCA MAS
La incompetencia, falta de empatía y mala educación del empleado de atención al cliente en el aeropuerto de Barajas, que llega incluso a llamar mentirosos a sus compañeros de facturación, incapaz de hacer un checkin de un vuelo de conexión que vende iberia ignorando que de no hacerlo deja a once personas, entre ellas cinco niños, tiradas en Barcelona por no poder facturar el vuelo de conexión.
No volveré a viajar con esta "bandera española".
DONT fly with Iberia!
I had a terrible experience flying with Iberia. Their planes were so delayed that I missed the transit to my next plane, which is what can happen. But I was not even offered an appologize but just told that it was my fault that I missed the plane. They couldnt even offer me a ticket for a new flight and I was told that I had to come to the airport rhe next day at 6 in the morning to secure my ticket so I could go home to my family. A truely awful experience.
Flyv med andet selskab.
Flyv med andet selskab.
Har netop købt top billetter til Madrid fra København og finder ud af at jeg har gennemført med forkert dato. Det er så min fejl og kan selv rette dette mod et gebyr på 60Euro pr. billet, meeeen så viser det sig at billetten dagen før på mystisk vis er 400 euro dyrere end hvad man selv kan se på hjemmesiden. Ringer der for for at få den gode kundeservice,man regner med et flyselskab har og møder derfra den værste kundeservice til dato og ender med de smækker på, da jeg beder om at tale med en manager. Lorteselskab skal man lede længe efter
Iberia – tjener tykt på downgrades
Nu har jeg da fundet ud af, hvorfor det spanske luftfartsselskab Iberia downgrader så mange passagerer. Det gør de, fordi de tjener ret mange penge på det. Årsagen er, at Iberia ikke følger EU-reglerne, der siger, at en downgraded skal have en kompensation på 75 pct. af billetprisen – som normale flyselskaber. Faktisk vil Iberia ikke engang refundere den fulde forskel på prisen på det sæde, du har købt, og det nedgraderede sæde, du ender med. Så hvis Iberia kan sælge et sæde til en højere pris tæt på afgang, vil det bare downgrade passagerer, der købte billet, da de var billigere. Meget godt for Iberias kasse? Men kun på kort sigt. Det er meget skidt med sådan en forretningsmoral på lang sigt. Jeg vil i hvert fald hellere køre med trillebør end flyve med Iberia.
Iberia håndterer strejke på meget utilfredsstillende måde
Jeg har booket billet direkte hos Iberia, fra Porto, over Madrid til København - afgang fredag den 5. januar 2024. Har den 29. december 2023 fået information om at flyene er aflyst på grund af strejke i Spanien fra den 5.-8. januar. Jeg kan kun få en voucher, da det fly de vil ombooke til først flyver den 9. januar, hvilket jeg ikke kan vente på. Det vil sige at jeg selv må have pengene op af lommen og købe en billet hos et andet flyselskab. For det får jeg en voucher til en anden tur en gang......
Horrible and inefficient costumer service…
I booked a flight with this company that did a stop in between, then because of delays, we couldn't get the second flight and had to stay over night in another city. I tried to get a compensation and they made a mistake twice so I still haven't got my money. I can't say they have a good costumer service since I can't even talk with the people in charge of my case and so, responsible for the mistakes. I have been waiting for my money almost 2 months now and no news.
En god oplevelse
Vi fløj Hamburg-Madrid-Gran Canaria.
Alt vores bagage kom frem, trods korte transfertider. Flyene var punktlige. Personalet var søde.
Eneste minus er at deres app ikke fungerer, så man kan ikke bruge den til noget som helst.
Mistet handbagage og generelt dårlig oplevelse.
Vi skal fra Kbh-Miami med en mellemlanding i Madrid.
Og 24. timer før afrejse, så kan vi ikke tjekkes ind og i telefonen fortæller de os, at selve flyafgangen er aflyst. Lang historie kort, så er den afgang alligevel ikke aflyst, blot fået nyt fly nummer (hvilket skabte panik hos os). Vi kunne derfor først tjekkes ind i kbh lufthavn, her skal begge vores håndbagage kufferter tjekkes ind sammen med vores store. Derudover havde vi hjemmefra betalt for at få den store tjekket ind, men da det heller ikke gik igennem (selvom pengene blev trukket), så skulle vi alligevel på ny betale i lufthavnen hos Ibieria.
Da vi mange timer efter lander i Miami står vi kun med én håndbagage og den store kuffert, hermed mangler vi en. De to medarbejder i den lufthavn, som arbejder for Ibiera har svært ved at hjælpe os og hjælper udelukkende kun nogle som taler spansk. Vi fortæller dem pænt, at vi faktisk har en manglede kuffert og har brug for hjælp videre her fra. Forinden har vi efter landingen ventet 45 min i flyet, da de ikke kunne få plads til at få os af flyet. Derudover skal man igennem pas kontrol m.m., så efter 2 timer kommer vi først frem til vores kufferter som bare står sammen med en masse andre fly afgange.
Men efter 1 times forvirringen hos de medarbejdere, tager de sig endelig sammen, men er meget tvivlsom over for om vi overhovedet har en kuffert der er væk og om vi har ledt nok. Til sidst (ca. 2 timer oveni) får vi en seddel over at min kuffert er meldt savnet og hvor jeg skal finde links til m.m., vi er løbende i dialog med Ibiera, dog med meget langsomme svar. Imens vi er to uger afsted er jeg nødsaget til at handle for det jeg har mistet, de informere langsomt om, at de selvfølgelig vil betale det og jeg skal bare sende kvitteringer til dem, samt mange andre beviser i forbindelse med min kuffert. Men der går længe med svar. Lang historie kort, så er vi landet hjemme igen (heldigvis med andet flyselskab hjem), og min kuffert er endnu væk og ikke fundet. De er virkelig langsomme i hele processen og vi står med en følelse af, at der ikke sker nok, samt at de er ligeglade og der går lang tid før at jeg ser nogen former for erstatning både for indkøb på selve ferien, men også for erstatning af min mistede handbagage. Jeg vil ikke anbefale at flyve med dette selskab.
Mangler bagage fra København - kundeservice inkompetent
Mangler bagage fra København. Vi var 8-10 personer som ankom til Madrid uden bagage. Fik en fin seddel; ring her og hør om bagagen, ingen taler andet end spansk - ingen kan hjælpe, og ingen forsøger at hjælpe. Alle sender mig videre til andre som heller ikke kan hjælpe. Jeg har aldrig oplevet så ringe kundeservice. Gå udenom Iberia og vælg et andet selskab.
Jeg har bestilt fly og hotel gennem…Expedia
Jeg har bestilt fly og hotel gennem Expedia. Iberia reserverer så beløbet på min konto og selvom de så efterfølgende hæver beløbet, har de ikke fjernet det reserverede beløb, altså spærrer de beløbet 2 gange. Der kan så gå op til en måned før pengene bliver frigivet. Det er dårlig stil, Godt at rejsen ikke kostede kr. 100.000. Expedia kan / vil ikke gøre noget, de siger bare have tålmodighed.
Disgrace
Disgrace
My suitcase never arrived in CPH after i arrived from Madrid. Cant reach Iberia and dont know where my suitcase is. Terrible.
Booking no MHK28
Selskabet holder sig ikke opdateret med…
Selskabet holder sig ikke opdateret med indrejse regler PGA corona
Skulle sende svigermor hjem til Chile fra CPH efter julebesøg blev afvist i check-in PGA manglende indrejse bevis til Chile som ikke var nødvendigt d 5/1 2022 for landets statsborger. Medarbejderen i check-in gør kun hvad han skal. respekt til ham. I skrivende stund hører jeg også at svigermors kufferter ikke er ankommet. Havde overvejet om jeg skulle være fast kunde her men det er nu sat på pause
Altid gerne Iberia
Professionelt personale, ingen problemer. Flyet var lettere forsinket og piloten gav en detaljeret forklaring samt forventet ankomsttid. Jeg havde en yderst behagelig tur både ud og hjem :)