I gjorde vores fest ekstra fed Vi brugte Idisko til en konfirmation. VI bestilte torsdag aften kl 22:00. Jeg fik en mail 22:20 at ordren var godkendt og jeg hentede det fredag. Jeg manglede en... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har brugt iDisko igennem de sidste fire år og er ekstremt glad for vores samarbejde. Man kan altid regne med dem og deres service og priser er bare helt tip top, de er de sødeste mennesker oveni... Toon meer
Jeg fik rigtig god hjælp af Simon. Han fangede mit behov og fik sat lydanlæg op som fungerede upåklageligt til afviklingen af Danmarks Mesterskaberne i bueskydning Jeg bruger helt sikkert Idisko ige... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi er et lyd- og lysudlejningsfirma med base i Herlev. Vi tilbyder et bredt udvalg af udstyr til alle dine eventbehov, lige fra små fester til store events. Vi har et team af erfarne folk, som brænder for deres arbejde, og altid sidder klar til at hjælpe dig med at vælge det rigtige udstyr til dit arrangement. Du kan selv afhente det lejede udstyr eller vi kan opsætte det hele for dig. Vi har lyd- og lysudstyr til alle lejligheder.
Marielundvej 28, 2730, Herlev, Denemarken
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Udstyret var høj kvalitet, super let at installere. Fik også en gennemgang ved afhentning.
Høj kvalitet i både service og produkt og til en virkelig god pris. Kan varmt anbefale.

Antwoord van iDisko.dk
Jeg har brugt iDisko igennem mange år, og oplever hver gang jeg handler med dem, den samme gode service og fleksibilitet.
De har et fint sortiment, og deres gear fremstår pænt (præsentabelt) – og er i god kvalitet.
Det er nemt at parkere, når anlæg skal hentes og bringes.

Verdensklasse service!
Jeg kan kun på det varmeste anbefale at leje udstyr hos iDisko.dk. Alt var pakket og klar, med nemme instruktioner, så det var bare “plug-and-play” derudover reddede iDisko min fest, da kabel til musik var for kort - helt uden beregning, smed den søde unge mand bag kassen et ekstra kabel med i kassen, og sagde det var uden beregning. Så kan kun sende den varmeste anbefaling herfra!

Antwoord van iDisko.dk
Udstyret var professionelt og det virkede som det skulle. Idisko var hjælpsomme med håndteringen af udstyret og da jeg havde et spørgsmål blev det besvaret hurtigt. Jeg kan klart anbefale iDisko.

Antwoord van iDisko.dk
Jeg har kun de bedste ting at sige om iDisko. De har virkelig givet mig den bedste service, man overhovedet kunne ønske sig. Jeg stod en sen aften og manglede et vitalt stik til mit keyboard – og tro det eller ej, jeg kunne komme og hente det klokken 23! Det er langt ud over, hvad man normalt kan forvente.
Derudover har de altid været super hjælpsomme og kompetente, når jeg har ringet med spørgsmål. Jeg har fået kyndig vejledning hver gang, og man mærker virkelig, at de brænder for det, de laver.
Sidst men ikke mindst var de utroligt tålmodige og forstående, da jeg havde glemt at aflevere en mikrofon til tiden. Jeg fik lov til at aflevere den ugen efter – uden ekstra omkostninger og uden sure miner. Den slags fleksibilitet og tillid gør en kæmpe forskel.

Altid en fornøjelse hos Christian og Simon 🙋🏼♂️
Top profesionelle og engagerede gutter der står bag IDISKO.
Kan kun varmt anbefale at bruge dem, om du så er prof dj, eller skal bruge udstyr til din næste fest 🥳

Antwoord van iDisko.dk
Altid god service, til tiden og det spiller max. Kan kun anbefales til alle, der gerne vil slippe for hovedpine i forbindelse med lyd/lys.

Antwoord van iDisko.dk
Idisko er en af de bedste samarbejdspartnere jeg har haft i over 15 år, altid god service og udstyr som spiller hvert evigt eneste gang. - Hvad angår bookinger som DJ til deres egne kunder, har alt fra start til slut også bare været on point hele vejen igennem.
Mvh. Mathias ☀️

Antwoord van iDisko.dk
Super professionelle mennesker, fik en stor hjælp da jeg havde lidt tekniske udfordringer. Udstyr i tip top stand. Kan varmt anbefales !

Antwoord van iDisko.dk
Super nem bestilling, afhentning og tilbagelevering. Venligt personale og udstyret helt i top. Vil helt sikkert bruge iDisko igen en anden gang.

Udstyret er i orden!
Fra første bestilling til aflevering har det været en god oplevelse at handle hos iDisko.
Selv da vi fandt ud af vores venue ikke tillod røgmaskine, fandt vi hurtigt en god løsning for begge parter.
Udstyret blev nemt afhentet og instruktionerne var gode, så festen blev et hit.
Afleveringen foregik nemt og lige til, så helt klart en bestilling værd!

Antwoord van iDisko.dk
Jeg brugte IDisko til en julefrokost, hvor de udviste glimerende service. Bøvlet med transport, installation og afhentning blev taget i fast hånd og forløb smertefrit og nemt. Absolut ingenting at klage over.

Altid god service og vejledning hos Simon og Christian💪🏻🤌🏻

Antwoord van iDisko.dk
Kan kun anbefale Idisco. Har foreløbig brugt dem to gange og begge gange har været en fornøjelse. Udstyret har været præcis som det skulle være og servicen har været outstanding. God kommunikation og meget behagelige mennesker.

Antwoord van iDisko.dk
Det er nu anden gang vi bruger iDisko til vores årlige børnefest med ca. 250-300 deltagere og som altid, så er hjælp og sparring bare en del pakken, ligesom velfungerende udstyr, som ydre mere er nemt at arbejde med.
Jeg kan ikke anbefale iDisko nok, da du her får det hele, kompetent service, fleksibilitet, gode vilkår og gode pris.
Vh. Fritidshjemmenes Andelsforening

Antwoord van iDisko.dk
Har kun brugt iDisko alle de gange jeg har haft brug for udstyr. Alt omkring bestilling, afhentning, selve udstyret og aflevering kører bare perfekt hver gang! Har lige afleveret efter en konfirmation og havde lejet en Lightbooth/selfiedims for 1. gang. Den bliver en fast del, uanset hvilken fest, hver gang fremover. Varmeste anbefalinger herfra!!

Antwoord van iDisko.dk
Super professionel service. Udstyret var sat virkeligt pænt op og det hele “spillede” bare

Antwoord van iDisko.dk
Fuldstændig fremragende service og udstyr. Lejede både lys og lyd til mit bryllup på 85 personer, og iDisko leverede en udførlig instruktion og var meget fleksible og serviceorienteret hele vejen igennem. Meget imponeret og stor anbefaling herfra!
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.