Ik gebruik nu al een tijdje de producten van Ihair, en ik ben ontzettend tevreden over de kwaliteit en het resultaat. Mijn haar heeft nog nooit zo gezond en glanzend gevoeld. Ik merk dat mijn haar s... Toon meer
Stap binnen in de wereld van perfect haar met I Hair Professional, jouw ultieme bestemming voor hoogwaardige haarproducten en tools. Van professionele haar tools en kammen tot haarvitaminen, shampoo's, conditioners, leave-in conditioners, haarmaskers en haarserums, wij bieden alles wat je nodig hebt om je haar te verzorgen en te stylen als een professional. Ontdek ons assortiment van kwalitatieve producten en geef je haar de liefde en verzorging die het verdient, alleen bij I Hair Professional. www.ihairprofessional.com
België
- ihairprofessional.com
Super leuke en kwalitatieve producten!
Kwaliteit!
Kwaliteit!! Zalige producten! Professionele jongedame die weet wat ze doet, verkoopt... zalig! Zo blij dat ik een vast klantje ben geworden!
De beste !!!
Super tevreden
Super tevreden van de haarproducten. Ik heb al veel andere (dure) merken uitgeprobeerd, zoals CHI, Kerastase en Kevin Murphy. Maar nog nooit zo’n resultaat gehad en zo’n glad en gezond haar als met de producten van Ihair. Prijs-kwaliteit kan je zeker niks beter krijgen. Ik raad het iedereen aan om te proberen.
Kapsalonervaring thuis
Mag ik even eerlijk zijn? Die shampoo van jullie is echt fantastisch! Zodra ik het aanbreng of uitspoel, voel ik me al bijna in de kapsalon. De structuur is heerlijk zacht! En die detangle-borstel? Echt geweldig! Op de foto lijkt hij wat stijf, maar in werkelijkheid is hij superzacht. De meisjes vechten niet langer om de prinsessenkam, maar om de detangle-borstel. Ze klagen ook niet meer dat het pijn doet, want het is zo zacht dat ze het nauwelijks merken. 🤭 En de Leave-in Conditioner! Zelfs met mijn beschadigde haar, gebruik ik hem stiekem vooral voor die heerlijke geur. Wat een luxe om zo uit de badkamer te stappen! 🥰💆🏻♀️
Snelle levering , zalige stijltang! Top top top
Fan van de behandeling en producten Ihair
Altijd blij om bij I Hair te komen. Een warm ontvangst en de beste behandelingen zonder dat mijn haar beschadigd wordt. Wetende dat ik altijd lichtere Mèches trek. Desondanks deze behandeling blijft mijn haar gezond! Nu ook de shampoo, conditioner en masker aan het gebruiken en supertevreden. Ik had veel last van een gevoelige hoofdhuid met roos, maar de producten van Ihair houden mijn hoofdhuid en haar nu gezond :)
Perfecte producten voor mijn haar
Perfecte producten voor mijn haar dat ik heel af en toe met keratine laat behandelen. Ik hou van stijl haar dat uit zichzelf soepel valt. Lees: waar ik zelf niet te veel tijd en werk in moet stoppen. Spijtig genoeg kiest mijn haar daar anders over, zeker na een regenbui 😩 Met o.a. de shampo, conditionor en serum van Ihair hou ik mijn haar - en dus ook mijn tijd dat ik eraan moet besteden 😉 - onder controle! Zeer tevreden !!!
Sinds ik de producten van…
Sinds ik de producten van ihairprofessionals gebruik merk ik dat mijn haar echt een boost heeft gekregen. Mijn haar is op een korte tijd veel langer geworden en dubbel zo gezond. Niet alleen vind ik de producten goed werken, ook de aangename geur zorgt ervoor dat mijn haar heel de dag fris ruikt. Zeker een aanrader! Ik wil geen andere haarproducten meer.
Mijn eerlijke ervaring
Mijn eerlijke ervaring ! Waauw wat heb jij top top producten ! Ik heb ze uitgetest en nog nooit zooooo goede stijltang gezien ! Het doet inderdaad zijn werk en nog beter dan ik had verwacht ! Ik wil er echt paar op voorraad aanschaffen uit schrik dat ze uitverkocht geraken. Ik ben een hele kritische maar dit heeft mij verbaast.
Super tevreden!!!
Ik heb onlangs de shampoo, conditioner, masker, haarkam, haarolie en leave-in conditioner van dit merk geprobeerd, en ik ben ontzettend tevreden met de resultaten. Mijn haar voelt nu ongelooflijk zacht en gezond aan.
Daarnaast heb ik ook de stijltang gebruikt, en ik ben super tevreden over hoe snel en gemakkelijk ik mijn haar kon stijlen. Het resultaat was perfect glad haar in een mum van tijd!
Geweldig resultaat met deze haarlijn…
Geweldig resultaat met deze haarlijn producten!
Ik ben ontzettend tevreden over de haarlijn die ik de laatste tijd gebruik. Mijn haar voelt niet alleen gezonder aan, maar het ziet er ook voller en glanzender uit. De producten zijn makkelijk in gebruik en ruiken heerlijk. Vooral de shampoo en de conditioner hebben mijn haar veel zachter gemaakt, zonder dat het zwaar aanvoelt. Wat ik ook fijn vind, is dat de producten mijn hoofdhuid niet irriteren, wat ik bij andere merken wel soms heb. Ik merk echt verschil in de textuur van mijn haar, en het blijft de hele dag fris en verzorgd. De masker vind ik ook echt geweldig.
Absoluut een aanrader!