Je hebt service en service Ik had voor de eerste keer een bestelling gedaan Zit kussen en helaas de rits was kapot kan gebeuren Het kussen zit zak zat lag heerlijk dus was beetje teleurgestel... Toon meer
Onze zitzak kwam iets later aan dan gepland, maar we werden hierover prettig per e-mail geïnformeerd. Het bedrijf is erg vriendelijk en behulpzaam in de communicatie! De zitzak zelf werd keurig... Toon meer
Als kerstcadeau een zitbal cadeau gedaan, veel reviews over gelezen. (Zou veel opgepompt moeten worden om mooie vorm te behouden). Ik denk dat we hem op 5maanden ongeveer 3x lucht bij dienden te geven... Toon meer
We hebben een zitzak met poef besteld via de website. Deze werd erg snel geleverd. Helaas stond de rits van de zitzak open en was er vulling uit gevallen waardoor de zitzak wat slapjes was. Contact op... Toon meer
Dé zitzakken specialist van Nederland en België
Duifpolder 92, 3825 JE, Amersfoort, Nederland
- 085-3030828
- klantenservice@ikwilzitzakken.nl
- ikwilzitzakken.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Levering blijft uit
Ik heb een poef besteld met 1-2 dagen levertijd, zo staat op de website. Inmiddels is een week verstreken. Klantenservice gebeld en gemaild. Aan de telefoon kunnen ze mij niet helpen en op de mail wordt niet gereageerd. 'Een collega' zal contact opnemen, maar dat blijft uit. Enorm teleurstellende service. Daarnaast misleidend om een snelle levertijd te vermelden en die vervolgens niet na te (kunnen?) komen, waarbij de klant in het ongewisse wordt gelaten. Wees pro-actief: laat aan de klant weten wat er misgaat en wees transparant! Of stort gewoon het geld terug als het artikel niet (tijdig) leverbaar is.
Update: Na deze post is de poef verzonden.

Antwoord van Ikwilzitzakken
Klantenservice is zeer vriendelijk, kwaliteit valt tegen
Klantenservice is zeer vriendelijk en behulpzaam. Echter de kwaliteit en stevigheid en geur vallen in onze ogen tegen qua prijs en kwaliteit.
De stof is slap, waardoor het meer een vormloze zak is dan een zitzak en de rits is zeer eenvoudig te openen, waardoor mijn zoontje van 2 zojuist de halve zitzak heeft leeg laten lopen en er nu overal piepschuimballetjes liggen :-0

Antwoord van Ikwilzitzakken
Zitzak besteld en betaald niks…
Zitzak besteld en betaald niks intvangen,geen reacties op enail. Is geen service ronduit schandalig,graag leveren of geld terug storten!!!!

Prima opgelost
Ik schrijf zelden een review maar in het geval van ikwilzitzakken.nl maak ik een uitzondering. Ik had zelf een fout gemaakt bij de bestelling maar dat is door het bedrijf op een buitengewoon nette manier opgelost. Vriendelijk, communicatief en klantgericht. Mijn complimenten, en niet onbelangrijk, ze leveren een goed product.

Hele fijne service
Hele fijne service. Meerdere zitzakken besteld voor onze kdv en bso. Snelle levering en mooie stof / kwaliteit. Bij eentje ging een naadje los en dit is direct opgepakt door de medewerker, die met een fijne oplossing kwam. Ik zou voor nieuwe locaties wederom hier bestellen

Antwoord van Ikwilzitzakken
5 weken geleden besteld en nog niet…
5 weken geleden besteld en nog niet binnen. Lijkt wel een gevalletje 'dropshipping.
Ze geven zelf aan dat dit niet zo is. De gevraagde kleur is voorlopig niet leverbaar dus geld teruggevraagd. Zal hier laten weten wanneer we dit hebben ontvangen.

Niet tevreden
Wij hebben op 12 februari een zitzak besteld voor onze zoon. Dit is nog altijd niet aangekomen. Wij hebben gemaild en geen antwoord gekregen. Daarna hebben we gebeld en normaal zouden we teruggebeld worden. Dit is tot op de dag van vandaag nog altijd niet gebeurd. Wij zijn absoluut niet tevreden over deze service en zouden het fijn vinden als onze zitzak snel arriveert.
Na deze review werd er meteen contact met mij opgenomen. Blijkbaar was de kleur van de zitzak uitverkocht. Vorige donderdag zou hij opnieuw binnenkomen. Hij zal nu normaal gezien snel geleverd worden en ik krijg 20% korting op onze zitzak.
Totaal andere kleur
We bestelden een roze fluffy zitzak.
We kregen inderdaad een roze fluffy zitzak maar dan wel een totaal andere kleur roze. Het komt niet eens in de buurt van de kleur die op de foto stond.

Antwoord van Ikwilzitzakken
Kwalitatieve materialen en zeer…
Kwalitatieve materialen en zeer comfortabel in gebruik.
PAS op voor de levering - grote volume levering, kan soms langer duren dan verwacht

Zitzak L
Zitzak L gekocht voor de verjaardag van ons zoontje.. helemaal blij!!

Antwoord van Ikwilzitzakken
Ik wacht al bijna 3 weken op de zitzak…
Ik wacht al bijna 3 weken op de zitzak die ik als cadeau voor mijn dochter had gekocht. Vorige week contact opgenomen telefonisch en ik zou terug gebeld worden... Niks gehoord.
** Na over en weer contact is er vandaag (13/11) een grotere zitzak geleverd dan we besteld hadden. Mijn dochter was super blij! Het was het wachten waard, dankjewel voor de fijne oplossing.

Antwoord van Ikwilzitzakken
Prima zitzakken maar dure grap als je wilt retourneren
Prima zitzakken, maar bedenk wel goed van tevoren of je deze zitzak echt wilt, vanwege het retourbeleid. Ik had bij nader inzien helaas de verkeerde kleur besteld, en heb, zoals op de site staat, een retouraanvraag gedaan.
De kosten van ophalen (zulke grote dozen kun je bij afgiftepunt namelijk niet kwijt) gingen van 18 euro, naar 20 euro, naar 70 euro. Uitleg: omdat het meerdere dozen waren, waarbij een berekening werd gestuurd voor 3 dozen van 10 kg. Op mijn aangeven dat 3 x 20 dan 60 euro was, en deze dozen zeker geen 10 kg per stuk wogen, zeker een van de dozen
niet omdat daar een poefje in zat, werd aangegeven dat ik nu die 70 euro moest betalen en als het dan minder zou zijn, dat dat in mindering zou worden gebracht. Je raadt al dat dat natuurlijk niet is gebeurd dus ik heb 70 euro afgetikt voor retourneren van 2 zitzakken en 1 poefje. Ik wilde eerst via deze site een andere kleur bestellen maar heb daar, naar aanleiding van bovenstaande, maar vanaf gezien.

Antwoord van Ikwilzitzakken
Super snelle reactie en fantastische after sales
Na aanschaf van een prima zitzak voor onze dochter bleek een klein defect. Dit gemeld via email. De reactie was super snel en het probleem fantastisch opgelost. Kortom heel tevreden.

Antwoord van Ikwilzitzakken
Snelle levering en echt mooie poefjes
Snelle levering en echt mooie poefjes! Ze staan erg mooi op onze grasmat in onze leesklas. De kinderen genieten ervan!

Fantastisch Service!!
Fantastisch Service!!
Mensen reageren snel, vriendelijk en goed op alles, heel blij met deze mensen die hier dus nog een extra meerwaarde geven aan wat er geleverd wordt.
Thanks.

Antwoord van Ikwilzitzakken
Super bedrijf en een fantastisch hondenkussen. 🥰
Super. We hebben hier voor onze Bodger een L hondenkussen besteld en zijn zeer tevreden.

Perfect opgelost
In eerste instantie werden de afgesproken levertijden niet gehaald maar uiteindelijk in contact gekomen met het bedrijf. Kan niet anders zeggen dat ze met een mooie tegemoetkoming alles perfect hebben opgelost.
Kwaliteit & topservice
Supermooie, zachte en kwalitatieve zitzakken. Contact met de klantenservice is top verlopen, snelle reactie en ze denken mee met de klant! Blije meiden hier in huis met ieder n heerlijke zitzak.

heel erg goede service!
snelle en prima levering. Enkele weken later doken er problemen op met de poef. ik werd heel erg goed geholpen en kreeg een nieuwe poef opgestuurd. heel tevreden over de service na verkoop. top!

Goede communicatie en contact
Had 2 zitzakken besteld op 27 december met 4cdage kevertijd. Helaas geen zitzakken. Het bedrijf heeft moeite gedaan om het uit te zoeken hoe het zat. Goed mailcontact. Vandaag zijn ze gearriveerd. Bedankt voor de service vanesa