Ikwilzitzakken Reviews

4,4

Je hebt service en service Ik had voor de eerste keer een bestelling gedaan Zit kussen en helaas de rits was kapot kan gebeuren Het kussen zit zak zat lag heerlijk dus was beetje teleurgestel... Toon meer

Onze zitzak kwam iets later aan dan gepland, maar we werden hierover prettig per e-mail geïnformeerd. Het bedrijf is erg vriendelijk en behulpzaam in de communicatie! De zitzak zelf werd keurig... Toon meer

Als kerstcadeau een zitbal cadeau gedaan, veel reviews over gelezen. (Zou veel opgepompt moeten worden om mooie vorm te behouden). Ik denk dat we hem op 5maanden ongeveer 3x lucht bij dienden te geven... Toon meer

We hebben een zitzak met poef besteld via de website. Deze werd erg snel geleverd. Helaas stond de rits van de zitzak open en was er vulling uit gevallen waardoor de zitzak wat slapjes was. Contact op... Toon meer

1. Meubelwinkel

Alle reviews

19 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

uitstekende service!

Het kostte mij wat moeite om te achterhalen hoe ik mijn grote pakket kon retourneren. Toen ik aangaf dat dit niet goed ging, is mijn verzoek/klacht uitstekend opgepakt. Snelle reactie op mijn emails en goede terugkoppeling. Dank aan Vanessa! Dus ik ben hier heel tevreden over en zou een volgende keer weer graag bij zitzakken.nl terugkomen.

7 oktober 2022

Hallo Jacky,

Dankje voor de aardige woorden! Het is fijn te lezen dat onze aandacht voor klanten gewaardeerd wordt. We steken er veel tijd in en het is goed te lezen dat dit opgemerkt wordt.
Nog een fijne dag voor nu en tot de volgende bestelling🌺 🤗 💖

Team Ikwilzitzakken

Van ellende naar eind goed al goed

Laatste update: ik zou liegen als ik zou schrijven dat het geweldig goed verlopen is allemaal. Maar na 17 dagen is de zitzak aangekomen. Allereerst: prima produkt, mijn zoon is er hartstikke blij mee. De levering was een ander paar mouwen maar nadat ik flink aan de bel heb getrokken is alles wel naar behoren rechtgezet en hebben wij zelfs een korting ontvangen op de zitzak vanwege alle ellende (waar uiteindelijk het transportbedrijf verantwoordelijk voor was). Ik kreeg nu regelmatig een update van Vanessa van de klantenservice en zij heeft veroorzaakt dat ik mijn review bijstel van 1 naar 4 sterren, heel vriendelijk, geduldig en uiteindelijk ook doeltreffend.

14 september 2022

Hallo Brigitte,

Bedankt voor de recensie!💐 Blij te horen dat je tevreden bent, volgende keer hopelijk 100% tevreden! Tot gauw in onze webshop!

Snel en goed!

Voor het eerst op deze site besteld, een mooie grote zitzak voor buiten. Snelle levering en goed product! Heel tevreden, ik raad het aan!

1 september 2022

Hallo Limore,

Bedankt voor de supergoede beoordeling! 😁 Dat maakt ons erg blij. Veel plezier met je zitzak! 😎

Hele nette service

Hele nette service! De bestelde zitzak voor onze dochter had helaas een beschadiging, maar we zijn supernetjes geholpen door de klantenservice. We kregen snel een nieuwe toegestuurd. Onze dochter is er superblij mee!
Nogmaals bedankt
Eva uit Utrecht

7 september 2022

Beste Eva,

Wij willen je nog even bedankt voor je review, dit waarderen wij enorm.

Team Ikwilzitzakken.nl

Twee fantastisch mooie zitzakken…

Twee fantastisch mooie zitzakken ontvangen, ruim binnen de levertijd. Tussentijds contact gehad met klantenservice want ik had er maar 1 binnen, dag daarna had ik gelijk antwoord en de andere zitzak is ook op deze dag binnengekomen.

22 augustus 2022

Hallo Angelique,

Snelle levering!

Snelle levering!

Gisteren iets voor 15u 2 zitzakken besteld. Nu al in huis. Top

12 augustus 2022

Hallo Dennis,

Wat een mooie en aardige woorden😇😍 Dat maakt ons echt blij.

Team Ikwilzitzakken

Super blij met de outdoor duo zitzakken

Super goed en snel geholpen door de klantenservice. Je kunt thuis proefzitten en binnen 30 dagen retourneren/terugbrengen maar na 1 minuut zitten was ik al verkocht. We hebben de outdoor duo zitzakken die je ook kunt “uitklappen” als ligbed. Voor mij het beste plekje, wat ligt dat heerlijk! Ik vind de kleur in werkelijkheid niet helemaal overeen komen met de foto’s.. jammer, maar dat is maar even niet anders. Wij gaan hopelijk lang hiervan genieten :)

20 juli 2022

Hoi,

Wat leuk dat je een positieve review hebt geschreven. Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent. Dit maakt ons erg blij. Mocht je nog vragen hebben of een extra product willen aanschaffen, voel je vooral zo vrij om ons te contacten: klantenservice@ikwilzitzakken.nl

Team ikwilzitzakken.nl

Zitzak Extreme Lounging

Ik heb een zitzak besteld van Extreme Lounging. Ik twijfelde een beetje over de kleur. Maar de kleur die geleverd was, is precies zoals op de foto's. Hij zit heerlijk. Service is goed. Snelle levering en geleverd conform afspraak.

30 juni 2022

Hallo Tamara,

Nog een fijne dag voor nu en tot de volgende bestelling🌺 🤗 💖

Heeft wat langer geduurd

Heeft wat langer geduurd, maar goede communicatie met het bedrijf 👍🏻

28 juni 2022

Beste Lina,

Wat fijn dat je ons deze review hebt gegeven.
Fijne dag toegewenst!

Top product

Top product!
Kwalitatief heel goede en mooie zitzakken. ik ben er echt blij mee!

22 juni 2022

Hallo Inge,

Bedankt voor de supergoede beoordeling! 😁 Dat maakt ons erg blij.

Zitzak besteld op dinsdagmiddag

Zitzak besteld op dinsdagmiddag. Woensdagochtend werd deze al bezorgd!
Erg mooie zitzak. Ik ben er blij mee!

Hallo,

Bedankt Dave! Blij dat je tevreden bent, we doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden🌺

Goeie service

Goeie service
Goeie producten 👍

Hallo Mario,

Team Ikwilzitzakken

Zalig loungen op kwaliteitsvol kussen

Ik kocht de zitzak voor in het zwembad, en was verbaasd van het aangename materiaal waaruit deze gemaakt is.
Topproduct van prima kwaliteit. Heerlijk dobberen op dit kussen.
Verzending gebeurde meteen, enkel Bpost heeft enkele steekjes laten vallen waardoor mijn pakket wat langer onderweg geweest is.

Hallo Priscilla,

Team Ikwilzitzakken

Prima zitzak voor onze puber

Prima zitzak voor onze puber. Stevig genoeg, niet zo eentje waar je helemaal in wegzakt maar hij geeft echt wat steun. Snelle levering, betrouwbare club!

4 juni 2022

Mooi product

Zeer mooie zitzak, kwaliteitsvol en zeker waar voor je geld!
Het was snel verzonden en geleverd.

3 juni 2022

Hallo Robin,

Wat leuk! Dat maakt ons erg blij. Wij wensen jouw plezier met de de zitzak!!! 😇😍

Team Ikwilzitzakken

Zeer tevreden van onze zitzakken.

Zeer tevreden van onze zitzakken.
Leuke kleuren en zitten heel confortabel!

18 mei 2022

Hoi Mieke,

Veel dank voor het positieve bericht! We wensen je dan ook veel relax plezier toe.

Goede afhandeling klacht

Bestelling zondag 15-5 gedaan. Zou volgende dag geleverd worden. Ben uit gegaan van dinsdag ivm weekend. Dinsdag geen track and trace, geen levering. Telefoondienst belooft dat er iemand contact opneemt. Woensdag zelfde verhaal, wacht nu nog op reactie. Bedrijf zelf niet bereikbaar, telefoondienst kan niets voor je betekenen.
Na een paar mailtjes werd er uiteindelijk gereageerd, en is het uiteindelijk naar behoren opgelost. Door de correcte klachtafhandeling heb ik een hogere beoordeling geplaatst.

18 mei 2022

Hallo,

Hartelijk dank voor jouw beoordeling! Allereerst verontschuldigen we ons voor het ongemak. We zouden het graag goed met je maken. We gaan je hierover mailen!

Medium vetzakken

Ik had 3 medium vetzakken besteld.
Het duurde even voor ze er waren, ik werd goed op de hoogte gehouden en geholpen in tussentijd. Verder zitten ze geweldig. Geeft een relax uitstraling en zitten zalig.

17 mei 2022

Hi E. van den Goor,
Dank voor je mooie beoordeling! Fijn dat de zitzakken naar smaak zijn en dat onze service gewaardeerd wordt 😍

Super tevreden over mijn aankoop

Super tevreden over mijn aankoop! De levering kwam een dag later dan aangegeven in de track and trace. De klantenservice is zeer vlot bereikbaar en zeer behulpzaam

11 mei 2022

Dankje Sofie, goed om te lezen! We doen ons best 😍