Nadat ik wat problemen had met verzilveren van een code van een cadeaubon heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Aanvankelijk heb ik getracht om telefonisch in contact te treden maar dat gi... Toon meer
Wij hadden per ongeluk de verkeerde kaart ingewisseld, maar door de goede service hebben wij nu de kaart kunnen wisselen. De service was heel vriendelijk en behulpzaam, dus een dikke 10.
Ik heb nou al verschillende Giffy cadeaukaarten gekregen maar elke keer weer slaak ik een diepe zucht. Wie heeft in vredesnaam bedacht hoe je zo moeilijk mogelijk een cadeaukaart kunt verzilveren zoda... Toon meer
Nadat ik wat problemen had met verzilveren van een code van een cadeaubon contact opgenomen met de klantenservice. Deze heeft direct de op dezelfde dag nog de klacht afgehandeld en mij een nieuwe ca... Toon meer
Met een Giffy Keuze Cadeaukaart kies je moeiteloos jouw perfecte cadeau. We bieden een uitgebreid assortiment aan cadeaukaarten en ervaringen zodat er altijd iets passends te vinden is voor iedereen.
Koningin Wilhelminaplein 1, 1062HG, Amsterdam, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Had een giftcard gekregen via werk. Eerst snapte ik niet hoe het precies werkte, maar klantenservice stond goed te woord. Nu wel iets leuks van kunnen doen!

Antwoord van ilovegiffy
Giftcard gekregen via werk, erg makkelijk te gebruiken!

Antwoord van ilovegiffy
Wij maken als organisatie gebruik van I Love Giffy en zijn hier erg tevreden over. Onze medewerkers zijn altijd blij met de Giffy die zij ontvangen voor hun verjaardag. Het persoonlijke filmpje dat onze directie heeft opgenomen en dat aan de Giffy is gekoppeld, wordt ieder jaar opnieuw enorm gewaardeerd.
De ruime keuze aan cadeaukaarten zorgt ervoor dat iedereen iets kan kiezen wat echt bij hem of haar past. Vooral rond de feestdagen, zoals met kerst, wordt dit door onze medewerkers als bijzonder prettig ervaren.
Daarnaast is het platform zeer gebruiksvriendelijk. Mocht er onverhoopt iets niet helemaal goed gaan, dan worden we altijd snel en prettig geholpen door de klantenservice.
Mijn collega's en ikzelf vinden Giffy een fijne, persoonlijke en betrouwbare oplossing voor medewerkerswaardering.

Antwoord van ilovegiffy
Kreeg de kaart keurig op tijd bezorgd. Bedankt voor de nette en goede service Giffy 👍🏼

Antwoord van ilovegiffy
Giffy keuzecadeau bon gekregen van mijn werk voor kerst en verzilverd voor een dinerbon. Gezellig hapje eten met het gezin. Had nog een vraag en goed geholpen door meid van support.

Antwoord van ilovegiffy
Zowel mijn vriend als ik hebben van 50+ een Unieke Giffy Code ontvangen.
Vandaag beide codes verzilverd maar géén cadeaukaarten ontvangen.
Telefonisch is Giffy niet bereikbaar.
Een mail heb ik al gestuurd, maar ook daarop wordt niet gereageerd

Antwoord van ilovegiffy
Ik heb mijn giftcards niet intvangen in de mail na een hele dag niemand reageert ook

Antwoord van ilovegiffy
Waardeloos op kerstavond je kado uit kiezen daar uren mee bezig zijn en dan je kaart verzilveren krijg je de melding dat je contact op moet nemen met support team die er natuurlijk niet zijn op dat moment.
Ook geen herstel optie zoals bv een betaling die niet is gelukt en je daarna verder kunt. Diep teleurgesteld in deze dienst.

Antwoord van ilovegiffy
Gamma medewerker kan de bon niet in de winkel innemen omdat het een code is en geen streepjescode. We hebben de klant via de webshop gamma laten bestellen dit ging wel.
Hopelijk pakken ze dit op dat het klantvriendelijker wordt en goed ingezet kan worden bij de winkelvloer

Antwoord van ilovegiffy
Na al dat gedoe met die kaart omzetten naar iets wat hoort te werken krijg ik een mail met geen kaart code of pin. Serieus? Waarom zo moeilijk allemaal?

Antwoord van ilovegiffy
Kadobon gekregen via kaartje 2go van Giffy. Moeten het alleen zelf activeren wat een gedoe is dat. Al 4 keer een bericht gestuurd dat we geen kadokaart ontvangen hebben na het ontgrendelen, wordt gezegd het wordt opnieuw verzonden. Nou niet dus. Dan maar even bellen nou wat denk jezelf antwoordapparaat en na 10 minuten wordt je er gewoon uit gegooid. Nou wat een kado je krijgt er grijze haren van. Ik zou zeggen nooit doen of weg geven.

Antwoord van ilovegiffy
We hebben een Bol.com cadeaukaart gekregen via kaartje2go, en het verzilveren is super omslachtig. Wie dit heeft bedacht snapt niks van gebruiksgemak.
Eerst moet je handmatig een lange URL invoeren in je browser, dan moet je een Bol.com cadeaukaart "kopen". Of toch niet? Bij het afrekenen moet je dan de Giffy-code en bijbehorende pincode invoeren, waarbij (gelukkig) wel heel duidelijk staat aangegeven dat je het door jou ingevulde e-mailadres goed moet controleren. En dan zie je ineens twee Bol.com cadeaukaarten staan. Hadden we die toch niet in het winkelmandje hoeven stoppen?
Tot zover is het wat onhandig, maar niet onoverkomelijk. Een verkorte URL zou handig zijn, en het proces kan ook logischer, want waarom lijkt het alsof je een Bol.com moet "kopen" en blijkt later dat dit niet zo is?
Maar dan komt het: je krijgt daarna niet je Bol.com cadeaukaart in de mail, maar een mail waarmee je nog eens naar de Giffy website moet, en pas nadat je daar je aanvraag afrondt, krijg je de code in je mailbox.
Die laatste stap lijkt me totaal overbodig, zo ongelofelijk omslachtig en tijdrovend.

Antwoord van ilovegiffy
Paar keer een cadeaukaart via Giffy ontvangen. Verliep soepel. Prima aanbod. Ik zie een paar vreemde comments hier staan van mensen waarvan ik mij afvraag of ze het niet verwarren met een ander bedrijf. Zo kun je de cadeaubonnen juist wel online besteden. En customer support reageerde bij mij best snel.
Ben erg tevreden met ze.

Antwoord van ilovegiffy
In 2 jaar tijd 3 keer een cadeaukaart ontvangen en deze alle keren niet online kunnen gebruiken. Zeer slechte cadeaukaart en onbegrijpelijk dat bedrijven met deze firma in zee gaan.
Jammer!

Antwoord van ilovegiffy
Ten eerste kunnen ze reageren op vragen die gesteld zijn via de mail
Ik heb een bloemencadeau kaart gekregen van een kennis,haar werd verteld dat het heel gemakkelijk was om hem te besteden. Wat niet waar is dat ik hem niet in mijn buurt kan inleven,niemand wil deze bon. Nu moet ik de bloemen bestellen wat ook niet echt gemakkelijk gaat.

Antwoord van ilovegiffy
Bon gekregen van de werkgever, proberen te verzilveren, helaas , na een uur nog geen bol code ontvangen, de chat zegt we beantwoorden de volgende werkdag, telefonisch niet bereikbaar , voelt als oplichters.

Antwoord van ilovegiffy
Super omslachtig. Niet echt vriendelijk cadeau ze hebben er alles aan gedaan om het verzilveren zo lastig mogelijk te maken. via kaartje2go gekregen.

Antwoord van ilovegiffy
Cadeaubon gehad via kaartje2go. Mooie bon besteld bij bol. Niets ontvangen. Direct gebeld en het zou worden opgelost. Niets ontvangen. Gemaild… niets ontvangen. Wederom gebeld. Geen gehoor. Wel het verzoek om te mailen. Erg onprofessioneel als je zo met een verjaardagscadeau om gaat.

Antwoord van ilovegiffy
Cadeau kaart werkte niet. Netjes een mailtje gestuurd en nog binnen een uur reactie ontvangen met een werkende cadeaubon! Dankjewel Fabienne!