I recently purchased the Relatively Universal ROM Programmer from iMania.dk, and I couldn’t be happier with my experience. First off, the delivery was impressively fast, arriving much sooner than... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
I was having trouble getting an older revision of the EPROM programmer working, and Anders was very patient and kind with me while we got to the bottom of it. I have now ordered the latest revision of... Toon meer
First of all, it's always a pleasure to find people promoting open-source projects the way iMania.dk does. The shop provides unbeatable prices for already assembled items of their open-sourc... Toon meer
Jeg har gentagende gange handlet på iMania.dk og har hver gang fået nogle udmærkede produkter til billige priser. Levering foregår fra dag-til-dag, og jeg har altid fået mine produkter dagen efter -... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Elektronicawinkel
- Mobiele telefoonaccessoire winkel
- Electronica reparatieservice
- Elektronisch ingenieur
- Elektronische onderdelenwinkel
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
iMania.dk sælger billigt iPhone og iPad tilbehør samt udfører professionelle reparationer på iPhone og iPad.
Contactgegevens
Algade 35B, 2., 9000, Aalborg
- kontakt@iMania.dk
- imania.dk
Super sted og handle
Bestilte varen sent på eftermiddagen. Leveret næste dag med posten. Så kan det vist ikke gøres hurtigere.
Hurtig og fin levering.
Bestilte bagside, skærm til iphone 4 + værktøjssæt. Værktøjssættet var elendigt. Philips skruetrækkeren passede ikke til skruerne, og pincetten bøjede for ingenting.
Hurtigt og nemt
Levering af special-trykt cover på under 24 timer :-) det dur
Super service !!!
Bestilte varen den ene dag og modtog den næste dag. Ella
Det var bare helt perfekt !
jeg søgte og fandt - og bare 2 dage efter lå min forsendelse klar i min postkasse - det ku´ ikke være bedre
Troværdig og reel
Leveringen skete dagen efter bestilling. Super service
Gode priser..
Jeg bestilte nogle covers til Iphone 3 og der var et stort udvalg til rigtig gode priser.
De fremgik af siden at de ville blive sendt samme dag, da jeg bestilte fra morgenstunden men de ankom først 2 dage senere. Det var på et hængende hår, men jeg nåede at få dem trods alt.
Jeg havde valgt denne butik fordi de ville sende samme dag - da jeg var lidt sent ude, så spændingen var lige høj nok, da de ikke dukkede op som forventet.
5 stjerner er inden for rækkevidde, det var kun den ekstra ventetid der trak ned!
Supergo´ service. Varen leveret i postkassen allerede næste dag.
God service og kvalitet
Oprettelse af iPhone cover var ikke bruger venligt, men dog til at finde ud af. Til gengæld var bestilling og levering i top og produktets kvalitet var super
god service,
jeg fik en god service, lidt lang leveringstid, men hurtig besked om forsinkelse, så detvar i orden. en fejl på en vare blev prompte ombyttet uden problemer eller omkostninger.
God service og hurtig ekspedition
Skulle have skiftet glasset på min Ipad og sendte den op mandag formiddag. Modtog min pakke igen torsdag formiddag. Dejlig at I var så hurtige til at reparere den :-) og tak for god service. Kan kun anbefales, hvis man som mig har en lille søn, der havde et lille uheld :-)
Hurtig forsendelse, toplækkert produkt
Ingen slinger i valsen.
nem bestilling, overskuelig hjemmeside, hurtig forsendelse og varer som lever 100% op til forventningen ud fra billede og beskrivelse (har købt screensaver og læderetuier til i-phone).
Kort sagt: jeg er supertilfreds og anbefaler klart iMania.
Rigtig god service
Jeg havde tabt min iPhone på fliserne på vores terrasse, hvorved frontglasset havde fået mange revner. Jeg fandt iMania på nettet og ringede til deres kundeservice for at høre, om de hurtigt kunne udskifte frontglasset for mig. De sagde, at jeg blot skulle bestille et frontglas på deres hjemmeside og sende min iPhone som pakkepost til deres adresse i Aalborg, og de ville hurtigt reparere den og sende den tilbage til mig meget hurtigt. Jeg sendte iPhonen af sted om mandagen, og to dage senere (onsdag) fik jeg den reparerede iPhone leveret retur med Post Danmark. Det kalder jeg god service og også til en rimelig pris.
Mange hilsner
Kirsten Konge
Super service - anbefales til alle!
Kundeservice ud over det forventelige - her kan du trygt handle!
Hurtigt og effekttiv
Da jeg pludselig havde brug for en laserpen, søgte jeg på nettet og fandt flere muligheder. Priserne var lige fra over 600,- kr. til næsten ingenting. Hos iMania.dk fandt jeg den simple laserpen, jeg havde brug for, til kun 35,- kr. (dog plus 29.- kr. i forsendelse). Bestilte den omgående og havde den med posten næste dag, og den virkede perfekt til mit formål. Dog havde måske været på sin plads, at der havde medfulgt en information (er vel egentlig et lovkrav), men intet hverken på engelsk eller scandinavisk.
Perfekt
Imania var hurtig og alt til aftalt pris, rigtig dejligt.
Kvaliteten af billedet var lidt dårligere end forventet. Ellers super !
Hurtig levering og portofrit!! Billedet var dig i lidt dårligere kvalitet end forventet. Det var sendt i en høj pixel, men var alligevel en smule grynet og farverne var forvrænget.
Super handel og hurtig levring
Super handel og hurtig levering og fin vare chokolade cover til iPhone
Lees meer over geverifieerde reviews.