I recently purchased the Relatively Universal ROM Programmer from iMania.dk, and I couldn’t be happier with my experience. First off, the delivery was impressively fast, arriving much sooner than... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
I was having trouble getting an older revision of the EPROM programmer working, and Anders was very patient and kind with me while we got to the bottom of it. I have now ordered the latest revision of... Toon meer
First of all, it's always a pleasure to find people promoting open-source projects the way iMania.dk does. The shop provides unbeatable prices for already assembled items of their open-sourc... Toon meer
Jeg har gentagende gange handlet på iMania.dk og har hver gang fået nogle udmærkede produkter til billige priser. Levering foregår fra dag-til-dag, og jeg har altid fået mine produkter dagen efter -... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Elektronicawinkel
- Mobiele telefoonaccessoire winkel
- Electronica reparatieservice
- Elektronisch ingenieur
- Elektronische onderdelenwinkel
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
iMania.dk sælger billigt iPhone og iPad tilbehør samt udfører professionelle reparationer på iPhone og iPad.
Contactgegevens
Algade 35B, 2., 9000, Aalborg
- kontakt@iMania.dk
- imania.dk
iMania - Netbutikken med det personlige touch :-)
Det var betydningfuldt for min tryghed som kunde i iMania, at jeg kunne få personlig betjening pr. mail.
Prof og god service
Mega prof. Og god service. Hurtigst i Aalborg!
Perfekt
Hurtig levering og billige priser. Varerne stemte overens med forventet
Pålidelig og god service
Har handlet flere gange hos iMania nu. Sender altid til tiden og yder reklamation, hvis noget går i stykker. Kan bestemt anbefales!
Godt arbejde og god service, det var den lange vej op advtrappen værd.
Jeg fik homeknappen udskiftet. Alt fungerede som det skulle - ingen forbehold, jeg kan varmt anbefale iMania.dk til andre, som skal have iPhone repareret.
Super hurtig ekspedition
Vores IPad skulle have ny skærm. Vi sendte den afsted med posten til iMania.dk onsdag, og fik den retur fredag i fin stand.
hurtig ekspedition, venlig betjening,
jeg vil til enhver tid anbefale iMania til andre der har for det.
Lynhurtig service!
Bestilte mit cover hos iMania fredag eftermiddag, fik en time senere mail om, at min bestilling var afsendt og dagen efter lå den i postkassen. Fantastisk service og et super godt produkt!
Hurtig svar og super god service.
De svarer hurtig tilbage på spørgsmål og giver en rigtig god service.
I restordre og alligevel hurtigt leveret.
Jeg bestilte et kabel hvor der var 5-10 dages leveringstid på. Butikken ringede til mig og sagde at han måske ikke ville kunne overholde den lovede tidsfrist så jeg kunne vælge et andet kabel hvis jeg ville.
Jeg fastholdt ordren og han lovede at kontakte mig ugen efter hvis kablet ville blive yderligere forsinket.
I stedet fandt jeg nogle dage efter en pakke i min postkasse med de bestilte varer.
Det er altid god kundeservice at have en proaktiv dialog med kunden.
Fik hvad jeg bestilte, dog passede beskrivelse ikke 100%
Jeg købte en skruetrækker til en Macbook Air. Da jeg fik den viste det sig at den kun passede til de indvendige skruer og IKKE de udvendige. Men mailede et spørgsmål ang. beskrivelsen og fik hurtig svar. Han tilbød jeg kunne returnere den uden omkostninger, så fin service.
Et godt sted at handle
Cover til IPad, er i god kvalitet og lever op til forventningerne - iforhold til foto fra hjemmesiden.
Og fin information vedr. levering!
iMania er et sted jeg godt vil handle igen!
God vare, hurtig levering, god retur service
Købte 2 ens varer.
Super kvalitet, den til min kæreste syntes hun ikke om. Jeg returnerede og fik pengene hurtigt tilbage uden vrøvl.
Kanon service
Fra jeg ringede til jeg havde ny skærm på min søn's iPad gik der kun 1 1/2 time og der i er der 3 kvarters kørsel. Så man kan kun sige at det er hurtig service ;-0) hvis jeg skulle få brug for en ny skærm igen er jeg slet ikke i tvivl om at jeg vil bruge iMania igen. Kæmpe ros ;-0)
Fremragende
God pris, super service og meget hurtig ekspedition.
Vil til enhver tid anbefale iMania.
Hurtig ekspedition og tilfredsstillende kvalitet
Vi fik hurtigt de varer (covers), vi havde bestilt og kvaliteten var rimelig god. Fotoet på coveret kunne dog have haft klarere farver, men barnet, der skulle have det, var tilfreds :-)
God og hurtig service ved udskiftning af Ipad skærm. Hurtigt svar pr. mail.
Har fået udskiftet glasset på ny Ipad med retinaskærm fra april 2013.
Kontaktede iMania pr. mail (da vi stod og skulle på ferie). Fik hurtigt svar. Kunne indlevere Ipad næste dag og fik Ipad skærm udskiftet imens vi gik en tur i Aalborg (kunne også være sendt hjem til os gratis). God service.
super service
købte en rep. i skærm til ipad2 , det var helt klart det billigste at finde på nettet.
valgte at aflevere ipad personligt, og den var lavet efter 30 minutter, til UG.
super service, godt arbejde
Nyt glas til iPad
Fin service. Kan anbefales hvis man er uheldig med sin iPad.
Super!
Super god service, og kvaliteten af arbejdet er i top! God behandling og billigt tilmed, det er ikke sidste gang at jeg vælger iMania.dk!
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.