Injectable Kliniek Amsterdam Reviews 106

4,4

Harstikke blij met dr. Denis Alekseev, werkzaam bij ATS-kliniek in Vlijmen. Klein prikje Botox in voorhoofd heeft wonderen verricht. Zie er meteen frisser uit. Zeer kundig en eerlijke arts. Kom zeker... Toon meer

Ik kom inmiddels een paar jaar bij Injectable kliniek Herenstraat 27 te Amsterdam. Ben niet van plan dit te veranderen, omdat het een relaxte omgeving is, centraal gelegen en bovenal heb ik de ervar... Toon meer

Sinds twee jaar laat ik mij met botox behandelen tegen een fronsrimpel. Naast een mooi glad voorhoofd helpt deze behandeling ook tegen stresshoofdpijn! Ik kan het iedereen die nog twijfelt aanraden! B... Toon meer

Ik ben bij de Injectable Kliniek op Blaak geweest en werd geholpen door Drs. Shirin Rostainejad‏. Ik had een afspraak voor fillers in mijn traangoten en voor de afspraak kreeg ik een hele duidel... Toon meer

1. Wellnesscentrum

Onze kliniek staat bekend om het leveren van hoogwaardige injectable behandelingen, met een focus op Botox, Hyaluronzuur Fillers en Skin Boosters zoals Profhilo. Bij Injectable Kliniek Amsterdam streven we ernaar om natuurlijke schoonheid te accentueren en zelfvertrouwen te vergroten.

4,4

Uitstekend

ATS in Vlijmen, Dr. Alekseev

Harstikke blij met dr. Denis Alekseev, werkzaam bij ATS-kliniek in Vlijmen. Klein prikje Botox in voorhoofd heeft wonderen verricht. Zie er meteen frisser uit. Zeer kundig en eerlijke arts. Kom zeker terug.

16 februari 2023

2 zones botox (frons en voorhoofd)…

2 zones botox (frons en voorhoofd) moest 2 weken wachten op het resultaat. Frons ging goed maar voorhoofd niet. Ik ging kort daarna op vakantie en was niet echt bezig met randzaken voor thuis. Ik d8 ik meld het wel als ik terug ben. Na een maand op vakantie had ik ook de tijd niet om zo snel te reageren maar ik d8 ze gaan daar niet moeilijk over doen omdat ze mij met zoveel reclame over hun product heel stellig waren dat het 8 tot 12 maanden duurt voordat het uitgewerkt zou zijn dus ik d8 als het binnen 2 maanden al niet meer goed is dat ze snappen dat ze hun werk niet goed hebben gedaan of hun product is niet goed. Maar helaas omdat ik te laat heb gereageerd valt het niet binnen de garantie ik had gelijk binnen 2 weken moeten reageren (mijn fout) maar een product inspuiten die niet na behoren werkt is natuurlijk not done. Ze hadden uit coulance omdat ik een nieuwe klant was en nooit eerder botox heb gebruikt (ik was van plan was om daar te blijven als klant) mij toch nog kunnen helpen? Maar ze moesten een lijn trekken... Ok prima dan ga ik niet meer terug.. Het gaat niet alleen maar om het resultaat maar ook om de service. Het draait allemaal om geld want wat kost nou nog 2 prikjes botox om je werk alsnog goed te corrigeren volgens mij niet eens 2 tientjes.

20 augustus 2021

Top kliniek!

Ik ben al een geruime periode klant bij Injectable Kliniek te Amsterdam. Drs. Aletta heeft mijn uiterlijk zo subtiel en natuurlijk verbeterd waardoor ik elke dag met een glimlach in de spiegel kijk! Drs. Aletta luistert heel goed naar wat je wensen zijn, echter is zij de specialist en kijkt zij wat volgend haar visie reëel haalbaar is en wat esthetisch gezien mooi is. Ik heb mijn strakke kaaklijn en fronsloze voorhoofd helemaal aan haar te danken! De receptie is heel vriendelijk! Goede zorgen en goede kwaliteiten. Ik raad deze kliniek aan iedereen aan die natuurlijk en gracieus ouder wil worden!

5 oktober 2017

Injectables

wat een fijne kliniek, het sfeer is lekker ontspannend, er wordt goed geluistered naar wat je wel of niet wilt, een arts die niet alleen kundig is maar een arts die vertrouw en rust uitstraalt , absoluut aanrader

27 februari 2017

Zeer professionele arts drs. A.A. de Wit, super resultaat.

Deze kliniek is echt een aanrader!
Drs. A.A. de Wit is een zeer deskundige en professionele arts. Zij legt alles goed uit, is vriendelijk, stelt je op je gemak en neemt de tijd. Ook het resultaat is echt heel mooi en natuurlijk. Na 2 weken een gratis controle afspraak gehad met een kleine touch up.
Mooie, hygiënische en klantvriendelijke kliniek.
Ik zou geen andere kliniek meer willen.

Mvg Naomi

19 februari 2017

Fillers en botox

Heel goed, frons met botox en mondhoeken en wangen met Radiesse. ben zeer tevreden. Mooi natuurlijk resultaat. Aletta luistert goed naar je wensen. Aletta werkt heel precies. geeft een vertrouwd gevoel.Gastvrij ontvangst en goede service. Ik ga volgende keer zeker weer naar Alleta bij IK kliniek in Amsterdam

18 april 2016

Uiterst klantgerichte benadering

Inmiddels ben ik al meerdere malen door drs. A. de Wit behandeld bij Injectable Kliniek Amsterdam en dit is telkens weer een prettige ervaring. Drs. A. de Wit neemt uitgebreid de tijd voor je en dit maakt elk bezoek gezellig en ontspannen.
Deze klantvriendelijke benadering in combinatie met de resultaten maken dat ik terug blijf keren voor mijn botoxbehandelingen bij deze kliniek.

11 april 2016

Al ruim een jaar zeer tevreden.

Ik kom al ruim een jaar af en toe bij dr. Aletta de Wit. Ik ben zeer tevreden. Ik heb Botox (3 zones), mijn lippen een keer iets laten vullen en lijntjes) zit nog steeds prima) en de laatste keer heeft ze een kleine hoeveelheid filler ter hoogte van mijn jukbeenderen geïnjecteerd. Zij adviseerde dit nadat ik nog een lijntje wilde laten vullen.
Het resultaat is altijd subtiel, heel natuurlijk en blijft bij mij goed zitten.
Daarnaast is zij altijd correct en vriendelijk.
Behoudens 1 x blauwe plekjes bij het opvullen van mijn lip, heb ik geen bijwerkingen ondervonden.
De kliniek is altijd schoon, netjes en ontvangst keurig verzorgt.
Ik ben erg tevreden over haar en de kliniek.
Daphne

31 maart 2016

Prima natuurlijk resultaat en fijne behandelaar

Drs Altta de Wit is vriendelijk, heel nauwkeurig en zorgvuldig, neemt altijd ruim de tijd voor uitleg van en de eigenlijke behandeling. Bij mijn eerste bezoeken deed ze liever iets te weinig dan te veel, en als ik dan na twee weken terugkwam voor nacontrole kreeg ik nog een touch-up. Zo ben ik van het wegwerken van een fronsrimpel tot de fillers overgegaan en heb ik stapje voor stapje een vrolijker, frisser en minder bozig gezicht gekregen- precies waar ik voor kwam. De sfeer bij de kliniek in de Herenstraat vind ik ook fijn. Een aanrader!

23 maart 2016

zeer tevreden.

Sinds 2014 kom ik bij Drs A.A. de Wit IKliniek te Amsterdam, voor mijn botox behandeling, en ben altijd zeer blij met het resultaat.
Marieke te bennebroek

21 maart 2016

Verwachting overtreft

Ik kwam voor een evt. oplossing voor het vel boven mijn ogen, dat hangt erg en aangezien ik erg operatiemoe ben, vroeg ik mij af of het ook verholpen kon worden met botox. drs. de Wit heeft mij kundig de mogelijkheden uitgelegd en mij behandeld. Het was de gok zeer zeker waard, ik kijk opener en zie er frisser uit. Ook geen last meer van hoofpijn of vermoeide ogen. Dank jullie wel!

21 maart 2016

Geweldig resultaat

Sinds enige tijd ben ik onder behandeling bij mevrouw Hirano. Ze denkt perfect mee en is zeer professioneel. In korte tijd heb ik het gewenste resultaat bereikt en met name over de nieuwe filler ben ik bijzonder tevreden.

10 maart 2016

Fijn ervaring

Ik vind de injectable klinieken rotterdam een goede fijne behandeling geven. Dokter Shirin Rostainejad is een fijne dokter, die goed luistert en meedenkt. Ik ben erg tevreden!

9 maart 2016

Zeer tevreden over Drs. de Wit!

Ik ben de laatste keren altijd bij Drs. de Wit geweest voor mijn botox behandeling en ben zeer tevreden over haar. Ik zal dan ook zeker in de toekomst het liefst alleen door haar worden geprikt! Verder is ze altijd zeer vriendelijk, neemt ze de tijd en is ze zeer professioneel.

9 maart 2016

Zeer tevreden met de Kayo Hirano

Ik heb onlangs een skinbooster behandeling gehad , ik ben zeer tevreden over de behandeling. Mede door de goede adviezen van dr Kayo Hirano en een uitstekende na controle. Voor verdere behandelingen zal ik zeker bij haar blijven.

Ellen Kleine

27 februari 2016

Hele fijne behandeling

Ik had een afspraak voor fillers in mijn traangoten en voor de afspraak kreeg ik een hele duidelijke uitleg en foto's van wat voor resultaat ik kan verwachten. Injectable Kliniek is een van de weinige klinieken waarbij je goed en eerlijk behandeld wordt. Bij andere klinieken heb je vaak wel eens het gevoel alsof je er niet bij hoort door hoe koel de doktoren met hun clienten omgaan. Drs. Rostainejad heeft ons warm ontvangen en geholpen!

24 februari 2016

Professioneel!

Ik ben erg blij met deze kliniek, ik ben geholpen door dokter Shirin Rostainejad die mij erg goed uitleg heeft gegeven en al mijn vragen kon beantwoorden over mijn behandeling. Ik ben hiervoor bij meerdere klinieken geweest en tot nu toe vind ik de injectables kliniek de beste. Erg professioneel, hygienisch en klantvriendelijk! Zeker een aanrader.

6 februari 2016

Professionele klantvriendelijke kliniek

Voor een behandeling liquid facelift met Radiesse (opvullen wangen), ben ik bij arts Kayo Hirano geweest. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en deze arts!! Kayo is een professionele arts die een duidelijke uitleg geeft, een goede kijk heeft op resultaat en verwachtingen en neemt echt de tijd voor je!! In goed overleg worden de mogelijkheden en resultaten besproken. Ik kom bij deze arts een volgende keer zeker terug!

29 januari 2016

Combinatie-behandeling Botox en Filler bij IK, drs. A.de Wit.

De behandeling door drs. Aletta de Wit van IK is me bijzonder goed bevallen. Met behulp van fillers werd mijn neus-lippenplooi verzacht en met botox werd de voorhoofd-frons weggepoetst.
Bij de intake werd me duidelijk gemaakt wat ik kon verwachten en hoe de behandeling zou verlopen. Het resulaat was boven verwachting goed en de behandeling nagenoeg pijnloos. En bovenal, het ziet er geheel natuurlijk uit!
Ik kan met volle overtuiging een ieder die een behandeling bij haar overweegt, deze dan ook van harte aanbevelen.

22 januari 2016