Injectable Kliniek Amsterdam Reviews 106

4,4

Harstikke blij met dr. Denis Alekseev, werkzaam bij ATS-kliniek in Vlijmen. Klein prikje Botox in voorhoofd heeft wonderen verricht. Zie er meteen frisser uit. Zeer kundig en eerlijke arts. Kom zeker... Toon meer

Ik kom inmiddels een paar jaar bij Injectable kliniek Herenstraat 27 te Amsterdam. Ben niet van plan dit te veranderen, omdat het een relaxte omgeving is, centraal gelegen en bovenal heb ik de ervar... Toon meer

Sinds twee jaar laat ik mij met botox behandelen tegen een fronsrimpel. Naast een mooi glad voorhoofd helpt deze behandeling ook tegen stresshoofdpijn! Ik kan het iedereen die nog twijfelt aanraden! B... Toon meer

Ik ben bij de Injectable Kliniek op Blaak geweest en werd geholpen door Drs. Shirin Rostainejad‏. Ik had een afspraak voor fillers in mijn traangoten en voor de afspraak kreeg ik een hele duidel... Toon meer

1. Wellnesscentrum

Onze kliniek staat bekend om het leveren van hoogwaardige injectable behandelingen, met een focus op Botox, Hyaluronzuur Fillers en Skin Boosters zoals Profhilo. Bij Injectable Kliniek Amsterdam streven we ernaar om natuurlijke schoonheid te accentueren en zelfvertrouwen te vergroten.

4,4

Uitstekend

geweldige betrouwbare arts, goede begeleiding

geweldige behandeling ,erg goede informatie gehad van drs.kayo hirano,heel natuurlijk resultaat ,en vooral heel eerlijk over wat wel mogelijk en natuurlijk is ,dus zeker voor herhaling vatbaar!ook de afhandeling is perfect, sindsdien ben vaste klant ,en het is een aanrader voor iedereen die twijfelt, volledig pijnloze behandeling

20 januari 2016

Nauwkeurig en attent

Dr. A.A.de Wit is heel attent en gaat zorgvuldig te werk, ze is ook heel klantvriendelijk. Ze heeft naast haar kennis over de werking van de producten ook een zeer goed oog voor het accentueren van schoonheid. Ik ben zeer tevreden en zou iedereen deze praktijk aanraden!

14 januari 2016

Fillers, lippen, botox

Zeer tevreden over de resultaten!
Professioneel, heel klantvriendelijk en duidelijk onderbouwde informatie. De herinnerings mail ivm de tijd van afspraak de dag voor aanvang is ook een leuke en handig accent. Kortom, een aanrader!

9 januari 2016

klantvriendelijk en deskundig drs. A.A de Wit

Ik heb me al een paar keer laten behandelen bij Injectable Kliniek Amsterdam door drs. Aletta de Wit.
Tijdens de behandelingen werd er altijd goed mij geluisterd en advies gegeven.
Aletta de Wit heeft veel deskundige ervaring. Dit merkte ik tijdens het voorbereidende gesprek waarin zij advies geeft, maar ook aan de mooie resultaten van de behandelingen.
Ik laat me bij Injectable kliniek Amsterdam met een gerust gevoel behandelen.

7 december 2015

Professionele en mooie behandeling - een aanrader !

Ik bezoek nu al een tijdje de Injectable Kliniek in Amsterdam, en word behandeld door dr. De Wit. De kliniek en arts zijn een absolute aanrader. Je kunt er altijd binnen korte tijd terecht, er wordt goed naar je geluisterd, met je meegedacht en ik heb het gevoel dat ik iedere keer een professioneel en eerlijk advies krijg én een mooie behandeling. Ben zeer blij met het resultaat tot nu toe !

30 november 2015

Super!

Dr. Shirin is professioneel en geeft oprecht advies. Hele fijne dame!

25 november 2015

Resultaat is verbluffend

Heb een maand geleden mijn bovenlip laten opvullen door dokter Shirin Rostainejad bij Injectables Kliniek. Voor mij was het een nieuwe beleving om iets aan me gezicht te laten veranderen. Dr. Shirin heeft een goede uitleg gegeven. Met vertrouwd gevoel heb ik op de behandelstoel gezeten. Het resultaat is prachtig, heel natuurlijk heel mooi!!

22 november 2015

Beoordeling IK

Er wordt erg goed naar je geluisterd, je krijgt opties, wat allemaal de mogelijkheden zijn. Soms wordt ook iets afgeraden. Er is controle na 2 weken om te kijken of alles goed verloopt. En alles is vrijblijvend. Ik krijg er een goed gevoel bij en raad mensen het daardoor ook wel sneller aan. Ik ga graag naar Drs. Aletta de Wit.

26 oktober 2015

Gewoon heel tevreden

Inmiddels ben ik een aantal keren geweest bij Drs Aletta de Wit voor fillers en een chemische peeling. Ze is zeer vriendelijk en deskundig en luistert goed naar wat je wil. Ik was alle keren zeer tevreden over het resultaat en kom zeker weer terug.

17 oktober 2015

Top kliniek en top arts ! Absolute aanrader.

Injectable Klinieken
Arts: mw. drs. A.A. de Wit.

Ik kom nu al ruim twee jaar zeer regelmatig bij deze kliniek en ben zeer tevreden over dokter drs A.A. De Wit, en word altijd zeer deskundig en professioneel behandeld.
Ik heb meerdere (veel minder goede) ervaringen met cosmetisch artsen, al geruim 6 jaar, en ik heb nog geen betere ervaring gehad dan hier. Ook dokter L. Bos is overigens een absolute aanrader!
Artsen hier zijn per definitie goed opgeleid en ervaren, ik vraag daar ook wel eens naar.
Dokter de Wit voorziet ruim van uitleg en informatie en is perfectionistisch en precies in plaatsen van injectables. Ze kijkt altijd goed naar m'n gezicht en geeft nooit een standaard behandeling.
Ik vind het positief dat wanneer ik soms iets too much of te vaak wil, zij regelmatig eerlijk zegt dat dit echt nog niet nodig of effectief is. De professionaliteit, client en veiligheid staat altijd voorop, en absoluut niet het verdienen van geld (terwijl dat gemakkelijk zou kunnen bij mij want ik wil altijd van alles).
De service is super, wanneer er iets wat bijgewerkt moet worden binnen twee weken bijv, stelt ze dat gewoon zelf voor ipv dat je erom moet discussieren (eerder meegemaakt bij andere klinieken).
En voor deze kwaliteit is de prijs echt zeer goed in vergelijking met andere klinieken.
Daarbij ook nog persoonlijk en heel prettige sfeer.
Ik heb echt geen verbeterpunten.
Absolute aanbeveling!

Vol van mijn lippen!

Bij Ik kliniek in Amsterdam mijn lippen laten doen door Drs A.de Wit.
Goed uitgelegd wat ik wilde, want wilde absoluut geen ploflippen en Wauw wat is het mooi geworden!! Het resultaat was / is geweldig en tegelijk subtiel! Hier blijf ik komen!

30 september 2015

Een plezier om naar Injectable Clinics te gaan!

Ik ben hier nu een paar keer geweest en ik kan niet anders zeggen dat 1. de resultaten mij tot grote tevredenheid stemmen; 2. de behandeling door de charmante arts Mevr. Arlette de Witte buitengewoon plezierig, deskundig en attent is. Adviezen zijn realistisch en opbouwend.
Warm aanbevolen!

30 september 2015

Erg tevreden over Dr. Rostainejad, blijf terugkomen bij haar!

In juni voor het eerst mijn fronsrimpels laten behandelen met Botox, na een vervelende ervaring bij de Parkkliniek. Was erg nerveus, maar Dr. Rostainejad heeft mij erg fijn behandeld, en ik merkte al na een paar dagen resultaat. Bij de controle na 2 weken direct mijn voorhoofdrimpels laten behandelen en dit gaf echt een verbazingwekkend resultaat voor mij, heerlijk om niet meer te hoeven fronzen en met een gerimpeld voorhoofd rond te lopen. Ondertussen alles nog een keer laten behandelen.
Bij de IK in Rotterdam word je professioneel geholpen!
Ik hoop dan ook dat zij hier nog lang blijft werken.

21 september 2015

Zeer tevreden over het resultaat botox en fillers

Een tijd geleden heb ik voor de eerste keer botox laten inspuiten zones kraaienpootjes, kin en bovenlip (gummy smile) en een filler laten spuiten in de bovenlip.
Ik was erg zenuwachtig en vond het spannend hoe het eruit zou komen te zien.
Na een week begon de botox te werken en de lachrimpels en putjes in de kin verdwenen.
Ook mijn tandvlees werd minder zichtbaar.
Na 2 weken had ik een afspraak voor controle/touch up en heb ik meteen mijn slapen laten "fillen" om mijn gezicht wat minder smal te laten lijken en een zachtere uitstraling te geven. Dit vond ik ook weer erg spannend en was dan ook flink zenuwachtig maar ik was zo tevreden over het resultaat van mijn lippen en ook de botox dat ik Drs. Kayo Hirano haar mening en vakkundigheid wel vertrouwde. Gelukkig heb ik het toen meteen gedaan want ook de zwelling (die er nauwelijks was) viel reuze mee.
Ook heeft Drs. Kayo Hirano nog een beetje botox bijgespoten in de kin.
Ik waardeer haar voorzichtigheid. Teveel botox willen we uiteraard allemaal niet!
Het resultaat is nu echt super! Ik ben helemaal tevreden en ik kom zeker over een paar maandjes weer terug bij drs. Kayo Hirano.

19 augustus 2015

Fijne mooi uitziende winkel en ontvangst met heel goede behandeling

De beste tot nu toe. Met Kayo Hirano kun je goed overleggen wat je precies wilt en zij geeft professionele antwoorden en uitleg. Ook weet zei precies op de goede plekken te prikken waar het bij velen nogal aan schoort. Kijkt ook goed naar bloedvaatjes dus geen blauwe plekken!! Prijs is kwalitatief een koopje vooral als je een vip-kaart neemt die ook weinig kost.

19 augustus 2015

Professioneel eerlijk advies

Meerdere malen behandelt door Drs Kayo Hirano. Ze neemt de tijd voor je, luistert en denkt met je mee. Probeert je geen onnodige behandelingen aan te smeren. Ga altijd tevreden de deur uit! Ook niet onbelangrijk.... Afspraak is afspraak. Hoef nooit te wachten!

10 augustus 2015

Zeer tevreden, absolute aanrader!

Ik kom nu zo'n anderhalf jaar bij Injectable Kliniek te Rotterdam en ik ben zeer tevreden over de resultaten. Drs Kayo Hirano is heel vriendelijk en bovendien erg kundig. Dankzij haar ga ik altijd naar buiten met prachtige resultaten. Ik heb al een aantal vriendinnen fan gemaakt. Als je mooie, natuurlijke resultaten wilt dan moet je absoluut hier zijn!

3 augustus 2015