Harstikke blij met dr. Denis Alekseev, werkzaam bij ATS-kliniek in Vlijmen. Klein prikje Botox in voorhoofd heeft wonderen verricht. Zie er meteen frisser uit. Zeer kundig en eerlijke arts. Kom zeker... Toon meer
Ik ben bij de Injectable Kliniek op Blaak geweest en werd geholpen door Drs. Shirin Rostainejad. Ik had een afspraak voor fillers in mijn traangoten en voor de afspraak kreeg ik een hele duidel... Toon meer
Onze kliniek staat bekend om het leveren van hoogwaardige injectable behandelingen, met een focus op Botox, Hyaluronzuur Fillers en Skin Boosters zoals Profhilo. Bij Injectable Kliniek Amsterdam streven we ernaar om natuurlijke schoonheid te accentueren en zelfvertrouwen te vergroten.
Herenstraat 27, 1015BZ, Amsterdam, Nederland
- 0204220015
- info@injectablekliniekamsterdam.nl
- injectableklinieken.nl
empathisch & professioneel
Vandaag ben ik weer bij dr. Kayo Hirano geweest. Twee weken geleden had ik een behandeling gehad met fillers, om de zachtheid en symmetrie terug te brengen in mijn gezicht. Ik vond het een hele spannende ingreep!
Kayo nam mij mee in haar professionele esthetische blik op mijn eigen gezicht. En ze luisterde aandachtig naar wat mij dwars zat. Samen hebben we gekeken wat mijn gezicht meer in balans zou brengen, en daar heeft ze de behandeling stapje voor stapje op ingezet. Ook tijdens de behandeling was er ruimte om mee te kijken, -denken en -beslissen.
Vandaag hebben we de puntjes op de i gezet. Wederom was er een luisterend oor, een professioneel-kritische blik en een prettige behandeling. En ik ben heel blij met het resultaat. Dank je wel daarvoor.
Erg blij met het resultaat!
In februari al eerder bij deze kliniek geweest toen door Lida behandeld. IKA is prima te bereiken vanaf het station Amsterdam CS 10 minuten lopen. Nu voor vaderdag weer een behandeling gehad. Ik werd vriendelijk verwelkomt door de andere arts Aletta. De behandeling was zeer professioneel ben er erg blij mee. Ik zal zeker nog eens een behandeling medio november ondergaan.
Vriendelijk groet, Erwin
Zeer tevreden
Zeer goede service en vriendelijke sfeer. Ik zal absoluut terugkomen naar Injectables Rotterdam, en hopelijk bij Drs Kayo H. Haar advies en uitstraling waardeer ik heel erg.
Botox behandeling door drs. A.A. de Wit
Sinds twee jaar laat ik mij met botox behandelen tegen een fronsrimpel. Naast een mooi glad voorhoofd helpt deze behandeling ook tegen stresshoofdpijn! Ik kan het iedereen die nog twijfelt aanraden! Ben nog steeds super tevreden! Wel laat ik de behandeling zoveel mogelijk door dezelfde arts doen. Pijnloos, goede uitleg, vertrouwensband, en de rust in de behandelkamer zorgen voor optimaal resultaat!
Goed resultaat
Tevreden over de kliniek, drs. Kayo Hirano en het resultaat.
voor mij geen andere kliniek..
Sinds een tijdje kom ik voor mijn botox behandeling bij de Injectable kliniek Amsterdam. Meestal bij Drs Lida Bos maar nu zij met verlof is bij Drs Aletta de Wit. Beide dames zijn uiterst professioneel maar ook zeer toegankelijk. Er hangt een aangename sfeer in de kliniek, dankzij het team. De resultaten zijn altijd naar wens. Mocht na twee weken blijken dat de werking niet optimaal is dat is een nabehandeling standaard service. Heel fijn!
Met eventuele vragen en of twijfels staat het vrij om te bellen en word je altijd te woord gestaan of terug gebeld, totdat de vraag naar tevredenheid beantwoord is. Kortom, ik ben absoluut tevreden over deze kliniek, beide artsen en hun professionaliteit. Na eerdere behandelingen bij andere klinieken steekt deze kliniek er met kop en schouders bovenuit.
Blij mee!
Ben nu al 2 jaar klant bij IK Amsterdam
De locatie is heel makkelijk te bereiken met het O.V en zelfs te lopen van af het centraal station
Heb nu botox en de fillers gedaan en ben heel blij met het resultaat
Het is netjes en schoon en er word de tijd genomen voor de behandeling !
Ben heel blij met Lida en Alette !!
Relaxt op de behandelstoel.
Ik kom inmiddels een paar jaar bij Injectable kliniek Herenstraat 27 te Amsterdam. Ben niet van plan dit te veranderen, omdat het een relaxte omgeving is, centraal gelegen en bovenal heb ik de ervaring kundig geadviseerd en geholpen te worden, zoals de laatste paar keer door drs. Aletta de Wit, ze luistert, geeft advies en verteld wat zij van plan is te gaan doen en voert dit vakkundig uit, altijd na 2 weken een controle afspraak en indien nodig word er een nabehandeling gedaan.
Ik geef 4 sterren, ik ben zeer tevreden.
Jacques
Drs. Aletta de Wit is zeer bekwaam en heel voorzichtig voor,tijdens en na de behandeling(en)
Drs. Aletta de Wit luistert eerst naar uw wensen, geeft daarop haar mening,en zo zorgt zij ervoor dat u de juiste keuze maakt voor de diverse behandelingen die mogelijk zijn. Prettige ontspannen sfeer!
100% tevreden klant - Drs Kayo Hirano
Drs Kayo Hirano is een zeer kundige vriendelijke arts, die met je meedenkt en goed adviseert. Ik ben erg blij met het eindresultaat (fillers en botox) en krijg complimenten, dat ik er uitgerust uitzie. Wat mij ook aanspreekt is de warme en informele sfeer. Een buitengewoon goede kliniek en supervriendelijke ontvangst. Ik kom zeker weer terug voor een nieuwe behandeling! Een aanrader voor iedereen(vooral als je voor de eerste keer een behandeling ondergaat).
Prijs kwaliteit verhouding zeer goed
Het was een duidelijk consult en goede informatie. Advies was op maat gemaakt ivm eigen wens alleen mijn natuurlijke lippen terug. Ook het advies van locatie botox gaf alleen een rustige jeugdiger oogopslag.
Deskundigheid van Drs Kayo Hirano is een pluspunt.
Vakwerk met goede uitleg
Nu 2x en botox behandeling gehad. Er wordt de tijd voor je genomen. 2 weken na de behandeling mag je terug komen voor een check. Ze bekijkt dan of het hedendaags resultaat er is.
Deskundige hulp en resultaat boven verwachting.
Al jaren klem ik 's nachts erg veel met mijn kaken, met hoofdpijn klachten tot gevolg. Op aanraden van Dr. de Wit heb ik mijn kaken laten behandelen. Als nel hielden het klemmen en de hoofdpijn op. Daarbij werd mijn kaaklijk smaller er zachter, erg mooi!
Behandeling op maat bij IK Klinieken!
De behandelingen bij Aletta de Wit zijn professioneel en persoonlijk! Je wordt hartelijk en gastvrij ontvangen!Er wordt altijd goed geluisterd naar mijn wensen en er wordt altijd goed meegedacht!
Ik ga er altijd stralend de deur uit!
Uitstekende service & behandeling
De service van Drs. De Wit is uitstekend! Goede begeleiding en nazorg zorgen ervoor dat ik weer terug kom.
Zeer goed
Duidelijke uitleg gekregen bij Drs. A de Wit
Ik ging voor meer volume in mijn gezicht/wangen.
Drs Aletta de Wit neemt de tijd, luistert naar mijn wensen en bespreekt wat voor mij de beste behandeling is.
Ben ook zéér blij met het resultaat dank zij Drs. Aletta de Wit.
Zorgvuldig en persoonlijk advies
Ik heb zeer zorgvuldig en persoonlijk advies gekregen van Dokter A. De Wit in I.K. Amsterdam.
Zij heeft de tijd genomen om advies op maat te geven en heeft goed geluisterd naar mijn wensen.
Een gastvrij en vriendelijk ontvangst in een sfeervolle kliniek.
Ik ben zeer tevreden over de begeleiding die Aletta de Wit voor, tijdens en na de behandeling heeft gegeven.
Dank u wel.
Mevrouw van Mosel
Zeer te vreden wordt perfect geholpen altijd
Ik raad iedereen om daar heen te gaan want ze nemen de tijd voor je zeer veel ervaring daar en vriendelijk
professionele behandeling
Ik ben zeer tevreden over de Injectable kliniek. Je wordt er zeer vriendelijk en proffessioneel geholpen.
Skin Booster
Zeer tevreden over mijn Skin Booster ervaringen bij I.K. In het begin een beetje nerveus over alle kleine prikjes en roodheid, maar Dr. de Wit heeft vanaf het begin zeer goed geluisterd naar mijn onzekerheden, stelde mij op mijn gemak en ging super zorgvuldig met mijn gezicht om. Naar mijn idee al resultaat na de eerste behandeling!
Kan beide de behandeling en Dr. Aletta de Wit aanraden voor een mooi resultaat.