Harstikke blij met dr. Denis Alekseev, werkzaam bij ATS-kliniek in Vlijmen. Klein prikje Botox in voorhoofd heeft wonderen verricht. Zie er meteen frisser uit. Zeer kundig en eerlijke arts. Kom zeker... Toon meer
Ik kom inmiddels een paar jaar bij Injectable kliniek Herenstraat 27 te Amsterdam. Ben niet van plan dit te veranderen, omdat het een relaxte omgeving is, centraal gelegen en bovenal heb ik de ervar... Toon meer
Sinds twee jaar laat ik mij met botox behandelen tegen een fronsrimpel. Naast een mooi glad voorhoofd helpt deze behandeling ook tegen stresshoofdpijn! Ik kan het iedereen die nog twijfelt aanraden! B... Toon meer
Ik ben bij de Injectable Kliniek op Blaak geweest en werd geholpen door Drs. Shirin Rostainejad. Ik had een afspraak voor fillers in mijn traangoten en voor de afspraak kreeg ik een hele duidel... Toon meer
Onze kliniek staat bekend om het leveren van hoogwaardige injectable behandelingen, met een focus op Botox, Hyaluronzuur Fillers en Skin Boosters zoals Profhilo. Bij Injectable Kliniek Amsterdam streven we ernaar om natuurlijke schoonheid te accentueren en zelfvertrouwen te vergroten.
Herenstraat 27, 1015BZ, Amsterdam, Nederland
- 0204220015
- info@injectablekliniekamsterdam.nl
- injectableklinieken.nl
Eerlijkheid en vertrouwen
Afgelopen dinsdag heb ik een Restylane behandeling laten doen bij de Injectable kliniek in Rotterdam.
Hierbij zijn zowel mijn neuslippen plooien als mijn afhangende mondhoeken behandeld.
Ik ben geholpen door Drs. Kirsten Schlink.
Omdat ik de prikken best eng vindt heb ik dit direct tegen haar gezegd.
Daarnaast heb ik gevraagd om haar mening omtrent eventuele vervolg behandelingen.
Door haar eerlijkheid, spontaniteit en openheid heb ik met vertrouwen de behandeling door haar laten uitvoeren.
Kirsten liet me tijdens de behandeling tussentijds meekijken naar het steeds zichtbaar wordende resultaat.
Het eindresultaat mag er zijn! Wat is het prachtig geworden!
Uiterst tevreden en met een positief gevoel heb ik de kliniek verlaten. Over twee weken staat de vervolg afspraak al ingepland.
strak in mijn vel
Kirsten heeft me geweldig geprikt, pijnloos en met super resultaat! Ze had (nadat ik daar zelf om had gevraagd) ook goede tips voor eventuele andere behandelingen. Voorgaande keren had ik een aantal dagen last van een pijnlijk voorhoofd, maar deze keer bij Kirsten heb ik daar helemaal geen last van gehad. Thanks Kirs!
Injectables is een betrouwbare en professionele kliniek!
Voor behandeling met injectables vind ik twee dingen erg belangrijk. Dat is ten eerste dat er verantwoord met mijn lichaam wordt omgegaan en ten tweede dat er gekeken wordt naar hetgeen goed bij mijn gezicht past.
Drs. Kirsten Schlink houdt beiden in ogenschouw. Bovendien wordt er goed naar de wensen van de cliënt geluisterd, en wordt daarbij objectief advies gegeven door haar.