Ik heb twee paar schoenen besteld op 16 maart, direct betaald maar tot op heden niet geleverd. Klantenservice gebeld maar dit nr is buiten bereik. Gemaild maar ook hier krijg ik geen respons. Ik zou g... Toon meer
2x bestelling gedaan. Zelfs met de bestelling op zondagavond, ontvingen wij op maandag de goederen al. Super ! Ook de financiën zijn super geregeld. Bij de 1e bestelling kreeg ik korting. Echter... Toon meer
Mensen keken ook naar
Leuke schoenen, snelle levering
Nike sportschoenen besteld bij Intreza. Kreeg netjes de schoenen in originele schoenendoos met daaromheen een plastic verpakking. Maat was helemaal goed. Had de schoenen binnen 2 dagen in huis. Na bestelling kreeg ik een e-mail met bevestiging een daarna een mail met daarin het track en trace nummer van dhl.
Licht beschadigde doos
Via Intreza bestelling laten afleveren in een winkel. Ik vond het jammer dat de verpakkingsdoos van deze Havaianas slippers een beetje gebutst was door de verzending in een plastic envelop (geen stevig karton oid). Een verjaardagskadootje, dan is het natuurlijk fijner als de verpakking er goed uitziet!
Prima
Snelle levering en fijn dat je ook achteraf kunt betalen
prima!
snelle levering, nl 1dag na bestelling al bezorgd. Mijn man heeft een hekel aan winkelen daarom schoenen online besteld. Samen gekeken naar zijn wensen. Hij wilde nette iets hogere leren schoenen voor naar het werk. Met Piure een goede koop gedaan. Schoenen zitten lekker en het leer is fijn. Hij wilde eerst geen schoenen online bestellen maar is er nu super blij mee en zal in het vervolg zeker vaker schoenen online bestellen.
Goed product, slechte levering door DHL
Ik heb 2 paar schoenen besteld voor een heel goede prijs. Wel jammer dat DHL een niet werkende track&trace had. Er werd niet bijgehouden waar mijn bestelling was. Uiteindelijk zijn ze niet 1, maar 2 dagen na mijn bestelling geleverd. Ik ben zeer tevreden met de winkel, maar weet niet of ik nog iets laat leveren door DHL.

Zer goed
Heel snel geleverd en mooie producten. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop.
Super snel en netjes geleverd.
Super en netjes afgeleverd. Goed te volgen via track and trace.
prima en goedkoop
mijn sportschoenen waren via intreza maar liefst 35 euro goedkoper dan in de winkel. eerst zaten ze wat krap omdat ze aan de kleine kant vielen en ik moeilijke voeten heb, maar die kon ik zo terugbrengen naar een scapino winkel en mijn geld terug krijgen. toen gelijk een maat groter besteld, en deze zitten prima!
Uitstekende service!
Ik had twee paar schoenen besteld, en deze laten leveren bij het lokale Manfield filiaal. Bij het ophalen heb ik beide gepast en kwam erachter dat ze beide veels te groot uitvielen. Toen bleek ook dat het ene paar uit de collectie van Dolcis kwam terwijl het andere paar in de collectie van Invito zat. Met de schoenen naar beide winkels geweest, daar keurig geholpen ondanks deze complicatie en op dezelfde dag naar huis gegaan met de bestelde twee paar schoenen in de juiste maat.
Topservice!
De schoenen waren ruim op tijd binnen. Netjes verpakt en heel handig met de afterpay. Perfect!
Bezorging
Schoenen worden snel geleverd en de afterpay service is ideaal. Het zou handig zijn als het aantal afhaalpunten wordt uitgebreid en/of dat er meer vrijheid komt in het bepalen van het tijdstip van bezorgen.
Snelle levering, alleen jammer dat ze met DHL bezorgen
Pakket werd direct de volgende dag aangeboden alleen was helaas niet thuis. Omdat met DHL wordt verzonden is het ophaalpunt een stuk verder weg dan dat van PostNL omdat er minder locaties beschikbaar zijn. Verder tevreden.
Snelle levering, breed assortiment, leuke acties!
De schoenen waren snel geleverd. In de winkel werd ik goed geholpen met passen. De maat was goed, dus geen ervaring met retourneren. Maar de winkel wilde zonder problemen de schoenen innemen, alleen je geld wordt teruggestort, ook al verkoopt de winkel de schoenen, dat is jammer.
Uitstekende service
Snel geleverd, eenmaal retour uitgevonden hoe het werkt is ideaal!
Ook mooi dat als je de goede maat niet hebt in een winkel kunt omruilen als die wel de goede maat heeft!
Dik tevreden tot nu toe!
Verkeerd artikel
Op de site staat dat het Nike Roshe Runs zijn in de kleur zwart met een witte zool en swoosh. Toch krijg ik de roshe runs met een metallic swoosh.

Antwoord van Intreza
tevreden met service en collectie
Goede service. Leuke acties. Snelle levering. Ik ben tevreden
Schoenen en klantenservice zijn goed, rest kan beter!
De schoenen worden snel bezorgd maar in ern plastic zak.. er straat op de retourbon; retourneren in dezelfde verpakking.. das niet helemaal handig, plastic gaat niet meer goed dicht. Daarnaast leuke actie 2e paar 50% korting, maar met twee dozen op de fiets naar de stad fietsen omdat er maar 1 schoenpunt in Leiden zit is ook niet echt praktisch..