Ik was al bij meerdere winkels schandalig geholpen en werd weggestuurd uiteindelijk met ik kan u niet helpen en ik weet ook niet waar wel, koop de nieuwste iPad en je hebt wat je zoekt kort sameng... Toon meer
Het scherm van mijn iWatch liet los doordat de lijm als gevolg van de hitte vloeibaar was geworden. De Apple store in Amsterdam kon niets en verwees met naar Apple retailer Amac, waar mijn Watch was g... Toon meer
Le service était génial . Les employés étaient très gentils . Franchement rien à dire . Je recommande à 100 %
iPad batterij laten vervangen, nadien was een deel van mijn scherm defect. Ik wacht al een maand op een beloofde gratis vervanging van mijn scherm. Nog steeds geen teken van leven bij Iservice Ro... Toon meer
iServices was founded in 2011 and is a leading company in the repair of technological devices, including smartphones, tablets, computers and smartwatches. Every month, iServices carries out more than 30,000 repairs on devices from leading brands such as Apple, Samsung and Xiaomi, providing solutions for a wide range of technical issues. Before any repair, customers benefit from a free, no-obligation diagnosis, and all repairs are backed by up to a 3-year warranty. With specialised technicians in every store, iServices provides fast and efficient service, with many repairs completed on the same day. For added convenience, a collection and delivery service is also available. In addition to repairs, iServices offers a wide range of accessories, gadgets, tech products and Apple refurbished devices, all rigorously tested to ensure quality and reliability. iServices is also the official DJI representative in Portugal. The quality of its service has been recognised with several prestigious awards, including Five Stars Award, Consumer Choice, Sustainable Choice, Marca Recomendada and A Melhor Loja, reflecting the brand's commitment to excellence, innovation and customer satisfaction.

Check the location of our stores at: https://iservices.pt/lojas; https://canarias.iservices.es/tiendas; https://iservices.fr/magasins; https://iservices.be/magasins; https://iservices.nl/winkels, Portugal
Vraagt klanten om een review
Goed geholpen, maar de accu van mijn “nieuwe” iPhone 16 is wel erg snel
Leeg t.o.v. mijn vorige iphone’s 8 en 15
😒

Antwoord van iServices
Heel vriendelijke en snelle service wel even moeten wachten maar t was tip top in orde

Antwoord van iServices
Zeer kundig, aardig en supersnel. Elke keer weer erg blij met hun supergoede service!

Antwoord van iServices
Super goed in het repareren van apparaten communiceren ook heel goed over de prijzen zelfs als ze stukken moeten bestellen contacteren ze je voor ze het repareren zodat je optijd weet wat de kosten zijn ze zijn echt top en professioneel weten met wat ze bezig !

Antwoord van iServices
Vanmorgen onmiddellijk geholpen met mijn iPhone, die niet meer oplaadde. Dit gebeurde tegen een correcte prijs. De bezielde verkoper gaf bovendien nog interessante info. Een aanrader!

Antwoord van iServices
Het duurde 3 werkdagen voor de telefoon verzonden werd en toen ontving ik een defecte telefoon. Hopelijk wordt het opgelost.

Antwoord van iServices
Ik was erg tevreden over de uitstekende service; ze waren erg vriendelijk, een fantastisch team. Gefeliciteerd 🌷

Antwoord van iServices
Reparatie goed en netjes uitgevoerd voor een nette prijs. Ben zeer tevreden.

Antwoord van iServices
Die jongens in Brugge kennen hun vak en zijn heel vriendelijk en gedienstig.
Mijn grootste dank

Antwoord van iServices
Snelle en keurige hulp bij vervangen van mijn scherm

Antwoord van iServices
Ik heb een zeer onaangename ervaring gehad bij iServices Roeselare.
Ik ging naar de winkel voor een batterijvervanging, het reinigen van mijn telefoon en het aanbrengen van een beschermfolie. Nadat alle werkzaamheden waren uitgevoerd, betaalde ik en vertrok ik. Toen ik bij mijn auto aankwam, merkte ik dat het geluid van mijn telefoon extreem zwak was, terwijl het vóór de interventie perfect werkte.
Ik ging onmiddellijk terug naar de winkel om het probleem te melden. Op dat moment stelde ik vast dat de medewerkster die aan mijn telefoon had gewerkt mij letterlijk niet liet praten. Ze bleef voortdurend door mij heen praten, herhaalde steeds dat het niet haar schuld was en gaf mij niet de kans om zelfs maar één zin af te maken. Ik had het gevoel dat zij het hele gesprek domineerde en dat elke poging van mijn kant om het probleem uit te leggen onmiddellijk werd onderbroken.
Bovendien herhaalde zij meerdere keren dat zij “niet aanwezig was om de voeten van klanten te kussen”. Dit leek haar manier te zijn om haar vijandige houding en gebrek aan respect tegenover een klant te rechtvaardigen die enkel een probleem kwam melden. Ik vond deze opmerking bijzonder ongepast en onprofessioneel.
Ik kwam naar de winkel met een telefoon waarvan het geluid normaal werkte, maar na de interventie vertrok ik met een nieuwe batterij en vrijwel geen geluid meer. In plaats van rustig te onderzoeken wat er was gebeurd, werd ik geconfronteerd met een defensieve en vijandige houding. Ik kreeg het gevoel dat ik behandeld werd alsof ik het probleem verzon of misbruik probeerde te maken van de situatie, terwijl ik enkel een defect meldde dat onmiddellijk na de reparatie was opgetreden.
Wat mij het meest stoorde, was niet het technische probleem zelf, maar de manier waarop ik behandeld werd. In plaats van een normaal gesprek gericht op het vinden van een oplossing, werd ik voortdurend onderbroken, terechtgewezen en kreeg ik het gevoel dat ik iets verkeerd had gedaan door terug te komen met een klacht. Op een bepaald moment werd zelfs gedreigd om op de paniekknop te drukken.Deze ervaring heeft bij mij een zeer negatieve indruk achtergelaten van de klantenservice. Technische problemen kunnen overal voorkomen, maar klanten met respect behandelen zou vanzelfsprekend moeten zijn. Op basis van mijn ervaring kan ik deze winkel helaas niet aanbevelen.