iServices Reviews

93.102
TrustScore 5 uit 5

4,8

Ik was al bij meerdere winkels schandalig geholpen en werd weggestuurd uiteindelijk met ik kan u niet helpen en ik weet ook niet waar wel, koop de nieuwste iPad en je hebt wat je zoekt kort sameng... Toon meer

Het scherm van mijn iWatch liet los doordat de lijm als gevolg van de hitte vloeibaar was geworden. De Apple store in Amsterdam kon niets en verwees met naar Apple retailer Amac, waar mijn Watch was g... Toon meer

Le service était génial . Les employés étaient très gentils . Franchement rien à dire . Je recommande à 100 %

iPad batterij laten vervangen, nadien was een deel van mijn scherm defect. Ik wacht al een maand op een beloofde gratis vervanging van mijn scherm. Nog steeds geen teken van leven bij Iservice Ro... Toon meer

1. Mobiele telefoon reparatiewinkel
  2. Mobiele telefoonaccessoire winkel
  3. Mobiele telefoon winkel
  4. Computerreparatie
  5. Telefoonreparatieservice

iServices was founded in 2011 and is a leading company in the repair of technological devices, including smartphones, tablets, computers and smartwatches. Every month, iServices carries out more than 30,000 repairs on devices from leading brands such as Apple, Samsung and Xiaomi, providing solutions for a wide range of technical issues. Before any repair, customers benefit from a free, no-obligation diagnosis, and all repairs are backed by up to a 3-year warranty. With specialised technicians in every store, iServices provides fast and efficient service, with many repairs completed on the same day. For added convenience, a collection and delivery service is also available. In addition to repairs, iServices offers a wide range of accessories, gadgets, tech products and Apple refurbished devices, all rigorously tested to ensure quality and reliability. iServices is also the official DJI representative in Portugal. The quality of its service has been recognised with several prestigious awards, including Five Stars Award, Consumer Choice, Sustainable Choice, Marca Recomendada and A Melhor Loja, reflecting the brand's commitment to excellence, innovation and customer satisfaction.

iServices - Multi Brand Repairs

Multi-brand Smartphone, Tablet and MacBook Repairs
iServices offers same-day repairs, with a free diagnosis and up to a 3 year warranty
Accessories & Gadgets
Discover a wide range of accessories, gadgets and tech products for every need
Apple Refurbished Devices
From the iPhone SE to the iPhone 17 Pro Max, all our devices are 100% functional, rigorously tested and come with a 3 year warranty
DJI
Take your creativity to new heights with the world's leading drone brand
iServices Stores
iServices has stores across Portugal, including the Azores and Madeira, and in Spain, the Canary Islands, France, Belgium and the Netherlands, so there's always an iServices store near you. Discover all our stores: 🇵🇹 Portugal: iservices.pt/lojas 🇪🇸 Spain: iservices.es/tiendas 🇮🇨 Canary Islands: canarias.iservices.es/tiendas 🇫🇷 France: iservices.fr/magasins 🇧🇪 Belgium: iservices.be/magasins 🇳🇱 Netherlands: iservices.nl/winkels

• Check the location of our stores at: https://iservices.pt/lojas; https://canarias.iservices.es/tiendas; https://iservices.fr/magasins; https://iservices.be/magasins; https://iservices.nl/winkels, Portugal

• geral@iservices.pt
  • iservices.pt

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

93K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(93.102)

27.552 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snel en niet duur.

28 januari 2026

Dear Customer,
Your feedback has received our utmost attention, and we would like to thank you in advance for the time and availability you have shown.
Your satisfaction is our top priority.
We hope to have the pleasure of welcoming you again soon! :)
Thank you once again for choosing us.
Kind regards,
The iServices Team

Verkeerde stuk besteld

Verkeerde stuk besteld. 2 x gekomen en niet kunnen herstellen

28 januari 2026

Geachte klant,

Uw klacht heeft onze volle aandacht gekregen en wij betreuren de situatie die zich heeft voorgedaan. U heeft echter geen gegevens verstrekt waarmee wij u als klant van iServices kunnen identificeren.

Uit respect voor de vertrouwelijkheid van de informatie van onze klanten, voor een persoonlijke benadering en om u zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen helpen bij het oplossen van uw probleem, verzoeken wij u vriendelijk om rechtstreeks contact met ons op te nemen via onze klantenservicekanalen:

E-mail: wijnegem@iservices.be

Telefoon: 03 45 70 84 8

Zodra wij de informatie ontvangen waarmee wij u als klant van iServices kunnen identificeren, zullen wij rechtstreeks contact met u opnemen. Hartelijk dank bij voorbaat voor uw medewerking.

Goede service nette prijs

Prijsopgave gevraagd en toestel gebracht voor een nee batterij. Zeer klantvriendelijk, nette prijs en heel snel klaar. Ben zeer tevreden dus heeft ook even de laadpoort schoongemaakt, De concurrent probeerde mij een neiiwe laadpoort a 65.00 te verkopen deze nette heer vertelde dat door eenvoudigweg de poort even schoon te maken het probleem al was opgelost, eerlijk en open fantastisch! Rob V

25 januari 2026

Geachte klant,
Uw beoordeling heeft onze volle aandacht gekregen en wij danken u alvast voor de getoonde bereidwilligheid.
Het iServices-team

Hele goede en vriendelijke hulp gehad…

Hele goede en vriendelijke hulp gehad met mijn telefoon in Haarlem!

24 januari 2026

Snel en professioneel

De persoon aan het kassa was zeer vriendelijk en behulpzaam.
Na dat mijn batterij voor mijn telefoon gearriveerd was kreeg ik een berichtje dat het klaar voor mij stond en mocht langs komen wanneer het paste voor mij.
Na dat ik mijn telefoon in gaf was het klaar om op the halen in een uurtje.

20 januari 2026

GSM STUK GEMAAKT TIJDENS REPARATIE

Gsm afgegeven ter reparatie van de camera midden december. Tijdens de reparatie melding dat de gsm kapot was gegaan tijdens het repareren van de camera. Achterkant volledig gebarsten. Dus moest men een nieuwe achterkant bestellen. Men zou mij opbellen als dit binnen was. Zou 2 dagen duren. Na 4 dagen zelf contact opgenomen. Nog niet binnen. Na 6 dagen opnieuw zelf contact opgenomen, enz. Na 2 weken wat het door hen kapot gemaakte onderdeel binnen. Een compensatie gevraagd en compensatie was 10% op het herstellen van de camera. Zeer zwakke compensatie! Gevraagd om de manager te contacteren hieromtrent en van de manager toestemming gekregen om korting (10%) te geven als er een screensaver (betalend) werd opgezet. Is dit de compensatie van een winkel die het toestel kapot maakt en pas na 3 weken kan repareren!!! Totaal onaanvaardbaar maar ik had geen keuze want hij zag er niet uit. Achterkant volledig gebarsten door de reparatie. En dit terwijl ik zelf zoveel zorg draag van mijn gsm! Ik begrijp dat er iets mis kan gaan (1. gsm stuk gemaakt en 2. lang moeten wachten op nieuw onderdeel) maar bezorg je klant dan op zijn minst een deftige compensatie!

22 januari 2026

E-mail: wijnegem@iservices.be

Telefoon: 03 45 70 84 8

Het iServices-team

Helaas was mijn ervaring met Helan zeer…

Helaas was mijn ervaring met Helan zeer onaangenaam.
De communicatie is moeilijk en mijn probleem werd niet binnen een redelijke termijn opgelost. Ik kreeg onduidelijke informatie en de aangeboden oplossingen waren niet effectief.

Het is inmiddels al meer dan 3 maanden dat ik niet word uitbetaald. Telkens moet ik extra documenten aanleveren en wanneer ik dat doe, krijg ik te horen dat ze niet correct zijn en dat er opnieuw andere documenten nodig zijn. Dit proces blijft zich herhalen zonder concreet resultaat.

Ik had meer professionaliteit verwacht van een ziekenfonds.
Ik raad de diensten van Helan niet a

24 september 2025

E-mail: roeselare@iservices.be

Telefoon: 05 15 46 99 6

Het iServices-team

Een welgemeende dank voor het…

Een welgemeende dank voor het schitterend personeel 10/10.

15 januari 2026

Het iServices-team

zonder afspraak is mijn laptop gemaakt…

zonder afspraak is mijn laptop nagekeken en de ventilator maakt geen gek geluid meer.
TOP.

17 januari 2026

Het iServices-team

Vriendelijk personeel en snelle…

Vriendelijk personeel en snelle service. Goede prijs-kwaliteit en garantie. Vervangen van batterij voor Google Pixel 6a. Wel was er een klein probleempje met een sensor na het vervangen, maar dat hebben ze meteen in orde gebracht toen ik terugkwam met het toestel.

14 januari 2026

Heel vriendelijk vlotte bediening

Heel vriendelijk vlotte bediening. Prijzen zijn heel correct !

10 januari 2026

Geachte klant,

Uw beoordeling heeft onze volle aandacht gekregen en wij danken u hartelijk voor de getoonde bereidwilligheid.

Content!

Le tout service attitude experience!

10 januari 2026

Cher client,
Votre évaluation mérite toute notre attention et nous vous remercions d'avance pour votre disponibilité.
Votre satisfaction est notre priorité.

Nous espérons pouvoir compter sur votre visite prochainement ! :)

Nous vous remercions encore une fois pour votre préférence.
Nous vous prions d'agréer l'expression de nos salutations distinguées,
L'équipe iServices

Al gezegd ervoor.

16 september 2025

Uw tevredenheid is onze prioriteit!

Wij hopen uw ervaring met iServices bij een volgende gelegenheid nog verder te kunnen verbeteren.

Het iServices-team

Het duurde enkel een beetje lang maar super bediening!

Het duurde enkel een beetje lang maar zeer vriendelijke mensen en correct gerepareerd aan een zeer schappelijke prijs!

8 januari 2026

Het iServices-team

Mijn telefoon werkt weer, dankjewel!

Mijn telefoon werkt weer, dankjewel!

5 januari 2026

Vriendelijk

Vriendelijk, helder en een snelle service

4 januari 2026

Verschrikkelijke kwaliteit en service

Service is ondermaats to say the least. Ipad moest hersteld worden. Werd eerst niet goed hersteld (rode en groene strepen te zien op het scherm). Teruggebracht en onder garantie werd een nieuw scherm erop geplaatst. 7 (!!) weken op moeten wachten om nadien een scherm te krijgen waar nog licht doorkomt langs de zijkanten en dat allemaal voor een toch wel zeer hoge prijs. Geen aanrader. (IService Sint-Niklaas)

1 september 2025

Antwoord van iServices

Het spijt ons oprecht dat uw ervaring niet aan de verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen uw frustratie over de herstelling, de lange wachttijd en het eindresultaat, zeker gezien de prijs.

Dit is niet het serviceniveau dat wij nastreven. We nemen uw feedback intern mee en nodigen u uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen via reclamacoes@iservices.pt
, zodat we samen kunnen bekijken of er alsnog een passende oplossing mogelijk is.

Onze excuses voor het ongemak.

Tres bon service

4 januari 2026

Chère cliente, cher client,
Votre satisfaction est notre priorité.
Nous espérons pouvoir améliorer encore votre expérience avec iServices à la prochaine occasion.

Nous vous remercions d'avance pour votre préférence.
Nous vous prions d'agréer, Madame, Monsieur, l'expression de nos salutations distinguées,
L'équipe iServices

Aankoop in de winkel.

Alles ging vlot

27 december 2025

Geachte klant,
Uw beoordeling heeft onze beste aandacht gekregen en wij danken u bij voorbaat voor uw getoonde bereidheid.
Uw tevredenheid is onze prioriteit.

We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen! :)

Hartelijk dank, nogmaals, voor uw voorkeur.
Het iServices-team

Vriendelijke bediening en correct…

Vriendelijke bediening en correct geholpen , prijs correct.

24 december 2025

Uw tevredenheid is onze prioriteit.

We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen! :)

Hartelijk dank, nogmaals, voor uw voorkeur.