Iets bestellen,nooit iets aangekomen, mailen,gaan ze nazien en vinden zogezegd niets en dan hoor je niets meer ,onbetrouwbaar

Op 12 november 2022 drie houten spaarpotten met opdruk besteld om aan mijn drie jonge dochters te geven voor Sinterklaas. Ruim op tijd zou men zeggen. Na 2 weken nog niets ontvangen. Vervolgens geen r... Toon meer

6feb 2 setjes besteld, verkeerd gelabeld en dus aangekomen op een ander adres. Tel contact gehad, daar moest ik maar allemaal begrip voor hebben...terwijl ik in tijdnood zat om de bestelling als n... Toon meer

1. Elektronica en technologie

Dit bedrijf is permanent gesloten

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Ongelooflijk teleurgesteld in jullie…

Ongelooflijk teleurgesteld in jullie service. Na vele mailtjes (Heb 1x antwoord gehad), heb ik mn bestellingen nooit mogen ontvangen. Eigenlijk ben ik meer boos, wel mail ontvangen uw bestelling onderweg....
Geen vriendelijke groet,

T. de Rochemont

25 december 2022

Beste Tina,

U bent gemaild maar we hebben geen antwoord van u mogen ontvangen. Wellicht kunt u hier op antwoorden. Alvast bedankt.

Leugenachtig en onprofessioneel

Zeer onprofessioneel bedrijf die continu liegt!

September jl. een badjasje voor een kinderverjaardag besteld die na 2 maanden nog steeds niet werd geleverd. In de tussentijd steeds contact waarbij beloofd werd dat hij zsm wordt verzonden, maar helaas….
Na nogmaals mailcontact heeft Ivige de order op eigen initiatief geannuleerd maar geld teruggeven homaar! Meerdere malen gemaild met de vraag om mijn geld terug te storten maar nu wordt er helemaal niet meer gereageerd 😡
Op de website gekeken bij klachten waarbij wordt verwezen naar de geschillencommissie van webwinkelkeur, maar daar zijn ze helemaal niet bij aangesloten!

Nooit hier iets bestellen tenzij je graag van je geld af wilt.

Ordernummer: 17248

Super service!

Afgelopen zaterdag 2 stoeltjes besteld met opdruk, woensdag al in huis! Ze zijn mooi geworden. 1 stoeltje heeft een hele kleine beschadiging hier meteen een melding van gemaak en Ivige biedt mij een compensatie op mijn volgende bestelling! Super, ga zo door!

Niets geleverd

Artikel ruim op tijd voor kerst besteld. Tot op heden niets ontvangen. Ze antwoorden niet eens op hun eigen contactformulier!!! Zeer teleurgesteld 😞.

30/12 Nog steeds niets gehoord nog geleverd😡😡

Ze zeggen geen bestelling op mijn naam te hebben, maar het geld is wel afgeschreven met dezelfde naam!!!!

Beste,

Ik heb u een bericht verstuurd om meer informatie over uw bestelling, ik heb helaas geen bestelling op naam van kan.

Teleurgesteld 🫤

Op 7 december bestelling gedaan voor kerstkadootjes , een week later krijg ik te horen na een beoordelingsmail via mail terug dat 13 of 14 december mijn bestelling word verzonden , daarna niets meer gehoord er word ook niet gereageerd op mijn mails .
Helaas tel niet bereikbaar, ik snap best dat het nu druk is maar de beloofde 5 extra werkdagen is inmiddels allang verstreken.
Erg teleurgesteld zeker ook omdat de kerstkadootjes nu niet onder de boom liggen.

Update ik heb inmiddels mijn geld terug gehad afhandeling ging soepel

Beste Marina,

Ik heb u gister gemaild, helaas nog geen respons. Ik hoor graag van u.

IVIGE

Teleurstelling

Na 6 weken, vele mails en appjes verder is product eindelijk geleverd. Product ziet er netjes uit maar ik zou deze site NIET aanbevelen bij anderen.

Beste Lian,

Fijn dat u de pyjama’s mooi vind. Helaas door de drukte duurde het langer tijdens ons app contact gaf u aan het pakketje voor zaterdag in huis te willen en dat is gelukkig gelukt!

Product niet geleverd

Product niet geleverd. Geen reactie op mail en je kan telefonisch nergens terecht.
Slechte zaak. De leverdatum die je word gegeven bij het bestellen klopt dus ook niet.
Ik zal hier nooit meer bestellen.
De reactie die je op hun site wilt plaatsten word niet geplaatst. Ze laten alleen de goede reviews staan.

Hi Misha,

Inmiddels hebben wij contact gehad, hopelijk is het goed opgelost zo

Slecht bedrijf

2 december al 2 sleutelhangers besteld. Ordernummer 17865. Nog steeds niets ontvangen. Lukt me ook niet om contact met Ivigne te krijgen dus voel me opgelicht!!!

20 december 2022

Niks ontvangen.

Mijn schoonbroer heeft een kerstbal met opdruk besteld maar deze tot op de dag van vandaag niet ontvangen. Dit is inmiddels een week geleden en hebben nogsteeds geen mail ontvangen met een track&trace of verdere informatie. Gaan hier zeker niet meer bestellen.

19 december 2022

Goede service!

Op 11 december jl. een bestelling geplaatst. Omdat er op de website staat dat deze de volgende dag verzonden werd, had ik er alle vertrouwen in dat mijn bestelling ruim voor kerst geleverd zou worden. Inmiddels, 8 dagen verder, nog geen bestelling. Wel ontving ik een e-mail met de vraag of ik tevreden was met mijn bestelling en het verzoek om mijn ervaring te delen! In de algemene voorwaarden op de website staat een telefoonnummer. Helaas blijkt dit telefoonnummer niet te bestaan. Toen ik ging Google kwam ik deze review tegen. Daar ben ik nogal van geschrokken. Ik heb nu via e-mail en via het contactformulier geprobeerd om contact te krijgen. Ik wacht even af of ik een reactie ontvang. Wellicht moet ik mijn review dan aanpassen. Ik hoop het in ieder geval!

Update: Inmiddels via Whattsapp contact gekregen en mijn bestelling alsnog ontvangen. Ik had een handdoek met geborduurde naam besteld. Ik kreeg een handdoek met opgeplakte letters. Na 1 x wassen staat er denk ik niets meer op. Nogmaals contact gezocht via Whattsapp. Als het al opgelost wordt, zal het niet meer bij de kerstcadeautjes kunnen... Wordt vervolgd!

Update: dezelfde dag via Whattsapp en telefonisch een reactie gekregen. Alsnog een geborduurde handdoek gekregen. Ook een maat groter. Voor de kerst nog binnen. Goede service! Bedankt!

18 december 2022

Beste,

Ik heb geen bestelling op de naam mo ki croky, misschien kunt u via social media contact opnemen als u niet onder uw eigen naam een review wil schrijven.

Ivige

Nooit geleverd gekregen, oplichters!!

30 november 2 paspoort hoesjes besteld.Vandaag 18 dec nog niets geleverd.
Pakje aangemeld bij postnl. Maar nooit bij postnl aangekomen. Reactie van Ivige?? We hebben het geleverd aan postnl.
Maar zie dat ik hier niet de enige ben met dit zelfde verhaal..
Koop dus nooit iets bij deze site.
Oplichters!!

17 december 2022

Baby shower

Heb hier baby shower cadeautjes gehaald een en een groot pakket van gemaakt. Cadeau was prachtig en echt mooi gedrukt ontzettend blij mee en raad ze zeker aan!!!

2 december 2022