Iets bestellen,nooit iets aangekomen, mailen,gaan ze nazien en vinden zogezegd niets en dan hoor je niets meer ,onbetrouwbaar

Afgelopen zaterdag 2 stoeltjes besteld met opdruk, woensdag al in huis! Ze zijn mooi geworden. 1 stoeltje heeft een hele kleine beschadiging hier meteen een melding van gemaak en Ivige biedt mij een c... Toon meer

6feb 2 setjes besteld, verkeerd gelabeld en dus aangekomen op een ander adres. Tel contact gehad, daar moest ik maar allemaal begrip voor hebben...terwijl ik in tijdnood zat om de bestelling als n... Toon meer

1. Elektronica en technologie

Dit bedrijf is permanent gesloten

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

25 november een bestelling geplaatst…

25 november een bestelling geplaatst die, volgens de track en trace, op 29 november bezorgd zou worden. Echter is het pakket nog altijd niet aangekomen bij postnl. Al 2 berichten hierover verstuurd naar Ivige, één via het contact formulier via de site en een email gestuurd. Op beide geen reactie ontvangen.

17 december 2022

Beste Kelly,

Ik adviseer u om contact via instagram,facebook of info@ivige.nl op te nemen.

wegens drukte lukt het ons helaas niet om op alle mailtjes te reageren, wij doen ons uiterste best om alle bestellingen voor kerst bezorgd te hebben!

Ivige

24 nov kerstballen besteld met opdruk…

24 nov kerstballen besteld met opdruk voor mijn kinderen .
Verschillende mailtjes gestuurd
Iedere keer als antwoord ze zijn verstuurd .
Tot heden nog niks ontvangen .
Is ook nog niet aangemeld bij post.nl.
Maak me grote zorgen .
Ben ik nu mijn 53 euro kwijt ?
Ook al bij contact mail gestuurd stort anders mijn geld maar terug .daar helaas geen reactie op gekregen .

17 december 2022

Beste Lisette,

Wij hadden contact met u genomen over de aantal karakters op uw kerstballen, deze zijn inderdaad verzonden. Mocht u vragen hebben of een passende oplossing willen. Dan adviseer ik u om contact via instagram,facebook of info@ivige.nl op te nemen.

Wegens drukte lukt het ons helaas niet om tijdig op alle mailtjes te reageren!

Ivige

Een kimono met leuke tekst voor mijn…

Een kimono met leuke tekst voor mijn aanstaande schoondochter besteld maar deze nooit ontvangen.
Pure oplichterij, deze firma bied zich aan onder diverse namen!!
Zij beantwoorden in eerste instantie nog je mails…… maar je geld ben je kwijt!!!!! Deze firma belde mij dat ik door deze revieuw nu mijn rechten op geld terug verspeeld heb……dus gaat dit naar de geschillencommissie!!!

14 november 2022

Beste Jacqueline,

Wij belden u om onderling een oplossing te zoeken, maar een gesprek met u was niet mogelijk. U had volgens u het een en ander uitgezocht en volgens u zouden wij ons onder diverse namen aanbieden, dit is absoluut niet het geval op onze socials kan men zien dat wij producten aanleveren maar door de drukte duurt dit helaas momenteel langer dan gewend. Voor ons is het erg vreemd dat u dit beweerd.

Dat u uw recht op terugbetaling verspeeld heeft is ook niet het geval, u schreeuwde en ik heb de verbinding inderdaad verbroken.

Koop/bestel hier niets

Wat een bedrijf zeg, koop hier alsjeblieft niets! 16 november bedrukte kerstballen besteld en na diverse mailtjes nog steeds niets ontvangen. Wel zeggen dat ze verstuurd zijn en te volgen zijn via track&trace , alleen aangemeld meer niet. Boeven streken zijn dit. Geld is ook nog steeds niet teruggestort.

14 december 2022

Bestelling nooit ontvangen

Ruim 2 weken geleden een kimono set besteld voor een aanstaande bruid en tot op heden niks ontvangen. Via de mail is aangegeven dat ze contact zouden opnemen met PostNL maar niets meer van ze vernomen. Zeer slechte service.

3 december 2022

Na contact prima opgelost

In de eerste instantie wat minder tevreden. Echter na contact alles prima opgelost!

7 december 2022

Beste Martijn,

U heeft mij om 12:49 gemaild en om 13:06 heb ik gereageerd. Daarnaast heeft u ook niet gevraagd om telefonisch contact.

U heeft een bestelling een week geleden geplaatst voor julianadorp met meerdere kerstballen deze worden handgemaakt en bij een grotere bestelling hebben wij hier inderdaad langer de tijd voor nodig, al helemaal tijdens de drukke periode.

Bestel hier niet!

Bestelling 14.november! Meerdere berichten verstuurd maar tot heden geen contact

02/12/2022 update: Onder review een bericht met u hebt mail van het bedrijf. Geen mail ontvangen ook niet in spam of dergelijke.

09/12/2022 update: Eindelijkontact met het bedrijf via Instagram.
De bestelling Keuken kinder schort met zilveren naam tekst. Ten eerste pas na ruim 3 weken een antwoord. Het zilverenbedrukkings papier was op. Oke dan in het goud. Vervolgens in het roze schort niet beschikbaar en moet ik maar een andere kleur kiezen wat wel beschikbaar was.
Geld terug gevraagd ik het bedrijf. bedrijf gaf aan hiermee akkoord te zijn.

11/12/2022 update: Weer contact gehad geld niet op de rekening.
Het terug krijgen van het geld duurt 14 dagen.
Wel bijzonder in zo een moderne tijd met internet bankieren en bijna een maand na de bestelling. Ronduit schandalig.

13 november 2022

Beste Francis de Kruijf,

Jammer dat u nogmaals een review schrijft.
U had een review geplaatst dat u geen contact met ons kon krijgen. Ik heb u inderdaad gemaild en onder uw review aangegeven dat ik u een mailtje verstuurd heb.

Vervolgens gaf u aan geen mail ontvangen te hebben, en hebben we via instagram contact gekregen. Fijn!
Momenteel is het een drukke periode ook bij leveranciers de keukenschort met opdruk waren niet op voorraad maar andere kleuren wel. dus heb ik u aangeboden dat als u een andere kleur koos ik deze op het zelfde moment zou maken.
9 december (vrijdag) gaf u aan dat u dit niet wou maar liever het geld terug, akkoord, geen probleem!
11 december (zondag, wij zijn het weekend gesloten) bent u boos omdat u het geld nog niet ontvangen heeft. Ik heb u aangegeven dat dit extern geregeld wordt en 14 dagen (meestal eerder) kan duren tot u uw geld terug gestort heeft dit staat ook duidelijk aangegeven op onze website.

Ivige

Verkeerde en late levering, communicatie onmogelijk

Op 12 november 2022 drie houten spaarpotten met opdruk besteld om aan mijn drie jonge dochters te geven voor Sinterklaas. Ruim op tijd zou men zeggen. Na 2 weken nog niets ontvangen. Vervolgens geen reactie op e-mails. Uiteindelijk bezorgd op 3 december, maar met verkeerde opdruk. Ik raad iedereen af hier te bestellen.

2 december 2022

Beste Nicolaas,

Momenteel hebben pakketjes inderdaad vertraging. Vooral rond de periode dat uw pakketje geleverd werd was het extreem druk.

Zojuist zocht ik uw mailtje op maar helaas heb ik geen mail van u ontvangen, zou u mij kunnen mailen ? Wellicht kunnen we wat aan de opdruk doen.

Info@ivige.nl

Geen betrouwbare website

Ik heb op 26-11 een bestelling gedaan die nog steeds niet binnen is gekomen. Wel een mail gekregen met “uw bestelling wordt 29 november bezorgd”. Nou het is al december. Mail gestuurd hierover, geen reactie. Aub niet op deze website bestellen!!

25 november 2022

Super Ervaring

Wat een top Service! Ik heb al eerder een aantal bestellingen gedaan bij Ivige en nooit hebben deze teleurgesteld! De klantenservice is ook super! Mijn mails werden ontzettend snel beantwoord! Bij levering ook geen problemen!

1 december 2022

Bestelling niet ontvangen, geen service

24 november een gepersonaliseerd cadeau besteld, nog steeds niet binnen. Op mails word niet gereageerd en bellen kost 55 cent per minuut, waarna je na een kwartier wachten nog niet geholpen bent. NIET BESTELLEN HIER

7 december 2022

Beste ,

Ik weet niet waar u heen belt maar wij hebben geen nummer waar u voor moet betalen, wij hebben gewoon een 06 nummer..?
info@ivige.nl

Top bedrijf!

Ik heb aantal reviews gelezen, maar heb besloten om toch om te bestellen. Het heeft niet teleurgesteld! Ik had een Kinder pyjama besteld en het was super snel binnen zonder enkele problemen! Ik zal zeker weer iets bestellen!

29 november 2022

Bestel hier niet!

Super slechte service, op mails word niet meer gereageerd en heb na bijna 3 weken mijn bestelling nog niet binnen.
Ik zou hier niet bestellen grote kans dat het scam is.
Ga er niet vanuit dat mijn pakketje ooit nog aan komt.

De positieve reviews zullen ze zelf wel geschreven hebben.

29 november 2022