Iets bestellen,nooit iets aangekomen, mailen,gaan ze nazien en vinden zogezegd niets en dan hoor je niets meer ,onbetrouwbaar
Op 12 november 2022 drie houten spaarpotten met opdruk besteld om aan mijn drie jonge dochters te geven voor Sinterklaas. Ruim op tijd zou men zeggen. Na 2 weken nog niets ontvangen. Vervolgens geen r... Toon meer
Afgelopen zaterdag 2 stoeltjes besteld met opdruk, woensdag al in huis! Ze zijn mooi geworden. 1 stoeltje heeft een hele kleine beschadiging hier meteen een melding van gemaak en Ivige biedt mij een c... Toon meer
6feb 2 setjes besteld, verkeerd gelabeld en dus aangekomen op een ander adres. Tel contact gehad, daar moest ik maar allemaal begrip voor hebben...terwijl ik in tijdnood zat om de bestelling als n... Toon meer
Dit bedrijf is permanent gesloten
Nederland
- Info@ivige.nl
- ivige.nl
Mensen keken ook naar
mijn ervaring
ik las hier slechte reviews, toch besteld. graag deel ik mijn ervaring. Juist een tevreden service, mooi product en twee dagen later geleverd.
Slechte levering
In september een bestelling gedaan van 19 bedrukte handdoeken. Deze werden 2 weken later bezorgd. Het resultaat was heel mooi echter bij 2 handdoeken was er een fout gebeurd.
Na te mailen werd ons beloofd deze opnieuw te maken en terug op te sturen. Dit was echter zonder track and trace code waardoor we niet konden volgen waar de bestelling was. Transporteur had ook geen briefje in de bus gestoken bij het aanbieden. Na verschillend mail verkeer is er ons beloofd dat deze opnieuw opgestuurd gingen worden, want waren ondertussen bij ivige terug aangeboden, maar nu wel met track and trace. ondertussernweer 2 weken later hebben we nog steeds geen mail met een track & trace ontvangen. Zijn eind novembver en is al van eind september bezig. Krijgen maar heel af en toe respons op mails.
Goede Ervaring!
Ik heb een Kimono en keukenschort besteld bij Ivige. Deze waren echt van een top kwaliteit! Toen ik nog een vraag had, kon ik hun makkelijk bereiken en ik heb een goede ervaring gehad met de klantenservice! Ik zal zeker weer iets bestellen!
Top ervaring
Ik had laatst een kinderkoffer besteld met naam en het was top kwaliteit! Ook is het super snel binnengekomen! Ik vind het een mooie overzichtelijke website en zou het iedereen aanraden om hier een keertje een kijkje te nemen
DOE.HET.NIET.
DOE.HET.NIET.
Reactie op Ivige: Dit is mijn eerste review dus trap niet in het antwoord wat hieronder gegeven wordt. Ik heb meerdere malen gemaild zonder reactie toen we het over terugbetalen hadden.
Origineel bericht: Product niet ontvangen vanwege leveringsproblemen. Na mail contact te hebben gehad, zou het later komen vanwege ziekte. Ook toen niets gehad. Toen wilde ik annuleren en zou ik mijn geld terugkrijgen binnen 3 werkdagen. 2 weken verder en nog steeds niets gehad. Dat je achter je eigen shit aan moet is waardeloos en dat er geld wordt achtergehouden op een dienst die niet geleverd is, is nog erger. Het is zo jammer dat de schaamte bij het bedrijf mist. Bestel niets, scheelt je hoofdpijn.

9 oktober bestelling gedaan
9 oktober bestelling gedaan
Tot heden niets ontvangen…
Er wordt gewoon niet meer geantwoord
Erg jammer gaat om glazen buisjes voor een overleden huisdier.
Vandaag alsnog de buisjes ontvangen
Erg blij mee
Goeie ervaring gehad
Gebeld door een lieve sociale meid, geen levering van voorraad zorgde voor onzekerheid maar goed opgelost en toch een mooie vlaggenlijn en compensatie gekregen. Super 👍😃
Ik heb op 8 november een bestelling…
Ik heb op 8 november een bestelling geplaatst en tot op heden niks ontvangen..
Zal ook wel niet gebeuren denk ik als ik zi de reviews lees..
Ondanks een beloofde service,met gevolg…
Ondanks een beloofde service,met gevolg verkeerde levering sleutelhanger. Daarna verschillende keren mail gekregen dat nieuwe wordt opgestuurd zsm.Deze nooit binnengekomen.
Geen vertrouwen in Ivige.

Antwoord van Ivige
€30 kwijt, geen producten ontvangen.
Eind september bestelling gedaan van €30,- nooit producten of terugbetaling gekregen. Meerdere keren mailcontact gehad maar blijf met lege handen zitten. WAARDELOOS BEDRIJF!

Kinderkoffertje met naam
Ik had een kinderkoffertje met naam besteld. Levering was zeer snel. De opdruk was helaas niet zoals ik had verwacht.
Geen probleem. Ik kreeg een nieuwe gestuurd die precies was zoals ik bedoelde. En wederom snel geleverd👍
Zo vriendelijk, behulpzaam en snel. Top gedaan. Ik ben heel tevreden en blij met het resultaat.
Zeer tevreden en blij met de kwaliteit…
Zeer tevreden en blij met de kwaliteit en snelheid van de levering.
Een vlaggenlijn met naam besteld…
Een vlaggenlijn met naam besteld eergister om 10 uur savonds en vandaag al binnen! Super snel en een mooie kwaliteit.
Service is om verdrietig van te worden
Service is om verdrietig van te worden! Bestel beter ergens anders.

Antwoord van Ivige
Zeer tevreden met dit bedrijf
Van topkwaliteit was beter dan verwacht super snelle service kan niet anders zeggen als zeer tevreden
Alle producten netjes binnen gekomen…
Alle producten netjes binnen gekomen top service!!
Mooie producten
Snelle levering. En super mooie producten. Goed klant contact ! Fijn bedrijf
UPDATE: Als het aan mij lag zou ik 0 sterren…
Als het aan mij lag zou ik 0 sterren geven. Ik had iets besteld als cadeau en dit is niet op tijd binnen gekomen. Dus stuur ik een mail hoe dat zit. Ze schreven dat de "Machine stuk was". Er werd mij gevraagd of ik de bestelling nog wilde of annuleren. Ik vertelde ze graag dat ik de producten vooralsnog wou ontvangen. Helaas zijn we 2 weken verder, heb ik GEEN producten ontvangen; GEEN GELD TERUG en geen antwoord terug. Bestel je producten liever ergens anders, het zal je veel onzekerheid besparen en een nare ervaring voorkomen.
UPDATE:
Dat heeft u inderdaad aangeboden. Maar in de mail vertelde u dat de machine zojuist weer gemaakt was en daarom de producten alsnog zou kunnen opsturen. Een reactie met waarheid is wel zo fijn voor andere consumenten. Er gingen weken aan geen gehoor EN geen producten overheen. Tot ik mijn laatste mail stuurde over de stappen te ondernemen als er geen geld teruggestort zou worden. Dus ik heb wel degelijk onzekerheid van u gekregen! Uiteindelijk heb ik mijn geld teruggestort gekregen 07-10-2022

Ontevreden!
Ik probeer al 3 weken contact te krijgen vanwege een fout in de bestelling van een houten aftel toren.
Schijnbaar werkt de mail niet goed, dat heb ik nu al 2x te horen gekregen...los het op!!!!!!
En tot die tijd: bel je klanten. Kleine moeite, groot plezier.
Ik ga voor een oplossing, maar zal hier nooit meer bestellen.
Aanvulling n.a.v. onderstaande reactie:
Ik heb aangegeven nieuwe blokken te willen ontvangen, maar heb nog steeds niets ontvangen.
En ik heb alle begrip voor dat het handwerk is (heb ik ook aangegeven in de mail).

Snelle leverin goeie kwaliteit