Jack's Casino Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,2

Oude meuk naast elkaar gezet je zit hutthe muttje terwijl er ruimte zat is. Oud vloerbedekking ruziënde personeel. kapotte kasten geen nieuwe kasten munten die er niet uit kwamen. Onvriendelijk perso... Toon meer

Net als hun zogenaamde fysieke casino's wat gewoon ordinaire stinkende gokhallen zijn waar je ook nooit wat wint, win je online ook helemaal niks. Alleen maar mensen lokken en leegtrekken. En ze zijn... Toon meer

Online wel ongeveer het slechtste uitbetaling percentage wat er is, speel bij diverse zoals Unibet en Holland Casino waar ik ook leuk prijzen win, maar werkelijk bij Jacks online 0,0 te winnen. Ko... Toon meer

Ik speelde tijdens de nacht/ochtend, wanneer de sfeer soms wat wisselend kan zijn. Bij aankomst aan de blackjacktafel trof ik Kevin als dealer. Hij wist direct een fijne sfeer neer te zetten. Later... Toon meer

1. Casino
  2. Amusementscentrum
  3. Kansspelaanbieder

Bij Jack's Casino altijd gratis entree en gratis hapjes & drankjes. Geniet van spel en entertainment in onze casino's.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft 42% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

74 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Waardeloze site

Waardeloze site, heb er €500 op weg gespeeld en geen kl*ten gewonnen niet eens een kleine prijs. Begin nooit aan deze site is echt oplichting.

26 maart 2023

Beste Stephan,

Het spijt ons te horen dat je een mindere ervaring hebt gehad. Het lijkt er echter op dat je momenteel een recensie plaatst voor JACKS.NL (het online casino). We willen je vriendelijk vragen om je recensie te verwijderen en deze op de juiste pagina te plaatsen. Alvast bedankt!

Irritante site

Best wel redelijke site. Als je wint win je goed maar heel soms schrijft hij geld af dat niet word bij geschreven maar wel van je bank verdwijnt. Het staat er pas na een minuut of 10 op. Al om al kan ik je deze site wel aan bevelen.

5 februari 2023

Tweemaal mijn review verwijderen

Tweemaal mijn review verwijderen, slechte klantenservice en een waardeloze site. Unibet/toto met mijlen afstand beter

24 januari 2023

Beste Eric,

In 1 ochtend 500 in totaal gestort

In 1 ochtend 500 in totaal gestort, geen bet boven de 1 euro gehad en geen reële winkans gehad...

Nog niet eerder bij een casino gehad. Daarnaast om een tegemoetkoming gevraagd... niet mogelijk.

9 december 2022

Beste,

Ga alsjeblieft nooit daar werken…

Ga alsjeblieft nooit daar werken incompetent bedrijf , maar echt als je daar werk , je heb een physoloog nodig om al het negatieve wat je daar meemaak van je af te praten totaal niet gezond en een hoge werk druk , je word daar afgestompt totaal geen positiviteit dus denk er maar dubbel over na om daar te werken

1 september 2022

Ik heb best wel wat gewonnen bij Jacks

Ik heb best wel wat gewonnen bij Jacks, maar na een tijdje win je weinig tot niets meer met dezelfde slot machines waarmee je voorheen wel vaak won, beetje verdacht... Maar goed, bij opnames wordt t geld wel snel gestort.

22 juli 2022

Houden zich niet aan eigen voorwaarden

Mijn saldo zou opneembaar worden als bedrag onder 1 euro komt, maar mijn account zit nog steeds muurvast (ik moet nog meer storten), ondanks dat ik mij helemaal aan de voorwaarden heb gehouden (waar ze keihard op hameren), maar zelf doen ze het niet...

8 juni 2022

Beste,

Eerlijk Casino, de moeite waard.

Goed werkende site en eerlijke verdien mogelijkheid. Snelle uitbetaling van winsten. Natuurlijk kun je hier ook je geld verliezen dus let op hoe je speelt. Maar over het algemeen win je vaker dan bij menig ander Casino.

14 april 2022
Reviews in alle talen tonen. (194 reviews)