Virkelig lækker kvalitet til meget favorabel pris og yderst kundeservice minded, 5 stjerner all around her fra og den varmeste anbefaling, køb køb køb
Lees wat reviewers zeggen
God pasform, dejlig blødt stof og meget behagelig at have på 😍 har både jeres shorts og flere forskellige modeller sports bh’er
Bedrijf heeft geantwoord
Jentle has great products for a wide variety of customers. In our family alone we were able to gift all genders from age 10 to 61 this Christmas with comfy Jentle apparel. I look forward to shopping f... Toon meer
Bestilte to sports-bh'er og et par shorts på Black Friday. Desværre var de to bh'er for små, og jeg skrev derfor til kundeservice ang. muligheden for at bestille dem igen i den korrekte størrelse men... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi har skabt vores helt eget unikke sortiment af træningstøj med ønsket om at give dig det bedste og mest behagelige træningstøj til din træning. Vores eksklusive udvalg af feminint træningstøj er lavet af det mest fantastiske, bløde og strækbare materiale, som sikrer en god pasform, støtte og åndbarhed. Vi mener, at det er essentielt for motivation og præstation, at tøjet sidder godt og føles behageligt, og det er derfor tænkt ind i alle vores styles. Vores tøj er designet til at få dig til at føle dig godt og se godt ud, uanset om du løfter vægte, løber, går til yoga eller spinner. Vi tilbyder tights og shorts samt toppe og sports-bh'er, der passer til forskellige kropstyper. Vi har mange forskellige styles og sæt i forskellige farver, så du kan mikse og matche efter humør og smag.
Contactgegevens
Hvilehøjvej 25, 5220, Odense SØ, Denemarken
- info@jentle.dk
- jentle.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Service var rigtig god
Service var rigtig god, men produkterne levede dsv ikke op til mine forventninger. Heldigvis var det også nemt at sende produkterne retur.
Jeg har bestilt to forskellige par træningstights med scrunch. De var meget stramme (og gav ikke god bevægelse til træning) og scrunchen gav ikke den ønskede effekt.
Kender dog andre der er super glade for deres produkter.
God levering og altid god service!
Super fin og nem hjemmeside, gode produkter
Super fin og nem hjemmeside. Fik min pakke meget hurtigere end forventet :)
Jentle er mit nye favoritbrand!
Leveret på under 24t og kvaliteten er fantastisk! Elsker deres udvalg og hvor fedt træningstøjet er. Mit absolut favorit brand!
Hurtig levering, samt god kvalitet
Hurtig levering. Produkterne passer til størrelserne. Godt og blødt materiale, og god kvalitet. Alt i alt, en tilfreds kunde
God kundeservice og god kvalitet
Sindsyg god kundeservice fra Jennifer. Jeg har købt mine første leggings og shorts. Virkelig lækker kvalitet, blødt og tykt stof. Fine str guides under hvert enkelt produkt.
Hurtig levering og god service!
Hurtig levering og lækre leggings
Efter at have hørt så meget godt om det fik jeg endelig taget skridtet og købt et par leggings. Bedste beslutning nogensinde, fik pakken allerede dagen efter. Har fundet mine nye yndlings leggings!
Kæmpe ros til kundeservice!
Nu fik jeg endelig bestilt tøj efter og ha hørt virkelig meget godt om det og det skuffer bestemt ikke!
Jeg var desværre så uheldig at der var en fejl i stoffet
Jeg skynde mig og sende en mail til kundeservice og nu har jeg bestilt et nyt par hjem på deres regning
Hurtig, effektiv og personlig hjælp - JA TAK!
Jeg handler helt sikkert hos dem igen
Bedste trænings tøj EVER!
Ikke nok med den ekstrem hurtigt levering jeg fik, så wauw bare WAUW for den kvalitet de trænings bukser fra jentle har! Jeg er virkelig overrasket, har endelig fundet de bedste og fedeste trænings produkter! Jeg havde nogle spørgsmål før mit køb og den service og hjælp jeg modtog var helt suverænt. Kæmpe ros herfra! Mig skal i nok tjene mange penge på😍
Bestilte en sports bh og et par…
Bestilte en sports bh og et par leggings, og er meget tilfreds med mit køb! Det blev også leveret hurtigt.
Lees meer over geverifieerde reviews.