Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Minus 5 hvis muligt.. Købte for flere måneder siden forskelligt. Har kontaktet JepJep flere gange, skrevet og ringet, har én eneste gang fået respons, som på ingen måde kunne bruges som svar ifht.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min ordre kom hurtigt, der var dog en manglende, og en defekt vare iblandt. Jeg skrev en mail og forklarede problemet, dagen efter fik jeg besked om, den defekte vare ville blive erstattet med en ny... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Idet jeg blot skulle købe en simpel vare for en måneds tid siden er jeg åbenbart blevet tilmeldt et medlemskab som jeg ikke selv har bedt om. Dette medlemskab har jeg nu betalt for og efterfølgen... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

JepJep.com gør online shopping nem og billig 🛍️ Bliv medlem og få adgang til over 1.000 produkter til indkøbspris med gratis fragt!

3,1

2 sterren
1 ster

Heeft 73% van zijn negatieve reviews beantwoord

Pakken kom 2 dage før forventet

Pakken kom 2 dage før forventet, og jeg er meget glad for den lille symaskine. Det bliver nok ikke siste gang jeg handler hos jepjep. :)

19 mei 2025

Hej Connie

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at pakken ankom før tid, og at du er glad for din nye symaskine. Vi sætter stor pris på din tillid – og vi håber bestemt heller ikke, det bliver sidste gang, du handler hos os.

De bedste hilsner

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg havde lidt udfordringer med…

Jeg havde lidt udfordringer med leveringen af 3-i-1 Foldbar havearbejdsstol med værktøjstaske som jeg synes gik lidt langsomt - leveringen var sat til at skulle komme fra GLS - jeg skrev til JepJep support og de kunne fortælle at der var sket en misforståelse og leveringen nu vill komme fra DAO - min varer blev så endelig leveret fra DAO - men til min overraskelse så fik jeg kun leveret den ene stol - jeg har så skrevet til deres support og får nu ingen svar

19 mei 2025

Hej Karsten

Vi er kede af at høre om forløbet med din ordre. Jeg har tjekket sagen, og det ser ud til, at vi har besvaret din henvendelse, men desværre ikke fået information om, at der manglede en stol i leveringen.

Det retter vi naturligvis op på med det samme – den manglende stol bliver sendt til dig snarest.

Tak fordi du gjorde os opmærksom på det, så vi kan få det løst.
Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis der skulle være andet, vi kan hjælpe med.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Umiddelbart et godt og prisstærkt…

Umiddelbart et godt og prisstærkt produk. Var dog lidt tilbageholdende da jeg opdagede at det var en medlemsbutik med abonnement. Jeg oprettede mig dog alligevel og bestilte 3 varer. Men her over en uge efter er de ikke dukket op. Det er ret ærgerligt da den ene vare var en mors dags gave! øv.

11 mei 2025

Hej Carsten

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er glade for at høre, at du fandt vores produkter prisstærke og attraktive – det betyder meget for os. Vi forstår dog fuldt ud din frustration over den forsinkede levering, særligt når det drejer sig om en gave til en særlig anledning som mors dag. Det beklager vi virkelig.

Vi ønsker naturligvis, at alle ordrer leveres hurtigt og problemfrit. Noget tyder på, at der er sket en uheldig forsinkelse med din forsendelse, og det vil vi meget gerne undersøge nærmere. Hvis du har mulighed for det, så kontakt vores kundeservice på support@jepjep.com med dit ordrenummer, så vi kan finde en løsning med det samme.

Det var hurtigt og nemt og overskueligt

Det var hurtigt og nemt og overskueligt

5 mei 2025

Hej Else

Vi er glade for at høre, at du oplevede forløbet som hurtigt, nemt og overskueligt – præcis som det bør være. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig respons på E-Mail.

Hurtig respons på E-Mail.
Go service.
Mvh. Mick A. Jensen

5 mei 2025

Hej Mick

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har oplevet hurtig respons og god service. Vi sætter stor pris på din feedback – den motiverer os til at fortsætte det gode arbejde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Særdeles hurtig levering og absolut…

Særdeles hurtig levering og absolut ikke høje priser.

1 mei 2025

Hej Freddy

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både leveringshastigheden og vores priser. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse

Hurtig levering….

Hurtig levering, god service ✔️

5 april 2025

Hej Grete

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for, at du er tilfreds med både den hurtige levering og vores service. Det sætter vi stor pris på!

Mere end tilfreds kunde

Jeg kan klart anbefale JepJep. Varen er i god stand og den estimeret tid for levering holder hundrede procent.

27 maart 2025

Hej Mathilde

Tusind tak for din fine anmeldelse og de pæne ord!
Vi er super glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos JepJep – både med varens stand og leveringstiden. Det betyder meget for os, at alt lever op til dine forventninger.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tro ikke det er et Dandk firma

Tro ikke det er et Dandk firma, for det er det ikke.det tager næsten 3 uger at modtage de bestilte varer , tænker det er kins varer bare til dyrere penge. Så gerne NUL stjerne herfra

10 maart 2025

Hej Tove

Vi beklager, hvis din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger. Vi bestræber os på at levere varer hurtigst muligt, men leveringstiden kan variere afhængigt af produkt og lagerstatus. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, god vare og pris.

30 maart 2025

Hej Bodil

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både service, vare og pris.

Svindel

Bonde fangeri købte en vare og blev trukket 99kr pr mdr for medlemskab som jeg ikke har bedt om

20 januari 2025

Hej Jørgen

Vi beklager, hvis det ikke har været tydeligt nok ved dit køb. Når en vare købes til medlemspris, oprettes der automatisk et medlemskab, hvilket fremgår af købsprocessen. Der er dog ingen binding, og vi hjælper gerne med at finde en løsning. Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan assistere dig.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Købte en billig vare men opdagede 6…

Købte en billig vare men opdagede 6 måneder senere at jeg betalte 99kr i abonnement om måneden. Det havde jeg ikke set da jeg købte og ville aldrig optage sådan et abonnement. Men nok en strategi fra dette firma.

27 maart 2025

Hej Carsten

Tak for din feedback. Det er beklageligt, hvis det ikke har været tydeligt nok ved købet. Når man køber en vare til medlemspris, oprettes et medlemskab, hvilket fremgår af købsprocessen. Der er dog ingen binding, og vi hjælper gerne med at finde en løsning. Kontakt os endelig, så vi kan assistere dig.

Nem og i orden

Nem og i orden

25 maart 2025

Hej Anders

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en nem og god oplevelse.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Pakken var hel og fin

Pakken var hel og fin. Hurtig levering. Tak.

21 maart 2025

Hej Gitte

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både levering og pakning.

Vi sætter stor pris på din feedback.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har bestilt en damprenser med…

Jeg har bestilt en damprenser med tilbehør, forsøgte at bruge det forskellige dele og det var forgæves. Jeg har fulgt brugsanvisningen, men det virker ikke. Låget til damprenseren ( hvor man fylder vand ) kan ikke åbnes og drejes hele tiden. Selve varen er ubrugbar og ligesom et legetøj. Det kostede mig 215kr og vidste ikke , at jeg skulle betale returnerings fragten, og det kommer til at koste dyrt. Derfor vil jeg ikke anbefale det her vare bliver købt og fungerer ikke . Siden varen er dårligt og defekt, vil jeg have, at fragten bliver betalt fra JepJep”s side. Jeg vil ikke beholde en vare der er dårligt, og fejler en del og dårlig kvalitet.
Anbefales ikke. :-(

13 maart 2025

Hej AyT

Tak for din besked. Vi er kede af at høre, at din oplevelse med damprenseren ikke har levet op til dine forventninger. Det er naturligvis ikke meningen, at produktet skal være defekt eller vanskeligt at bruge, og vi beklager ulejligheden.

Vi ønsker at finde en løsning hurtigst muligt. Da du har modtaget en vare, der ikke fungerer som den skal, vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig videre. Vi vil gerne tilbyde at oprette en reklamation.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En skam man skal give en stjerne de…

En skam man skal give en stjerne de skulle havde minus 5 i skriver det er en dansk virksomhed hvorfor for vi en vare fra Spanien af. Ì skriver 3 til 6 dage levering nu er vi oppe på 10 det var så første og sidste gang jeg handlede der

11 maart 2025

Hej Leo

Vi er kede af at høre om din oplevelse, og vi forstår din frustration. Vi beklager forsinkelsen på din ordre og eventuel forvirring omkring vores virksomhed og leveringsforhold.

Selvom vi er en dansk virksomhed, samarbejder vi med leverandører i udlandet for at tilbyde et bredere udvalg af varer. Desværre kan dette nogle gange påvirke leveringstiden, hvilket vi beklager dybt.

Vi arbejder altid på at forbedre vores service, og vi sætter stor pris på din feedback.

Godt sauna tæppe

Kom fra Spanien med gls, kunne følge pakken på vej til mig. Hurtig levering.
Er meget glad for min sauna tæppe

5 maart 2025

Hej Kirsten

Tusind tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at din pakke hurtigt nåede frem fra Spanien, og at du er tilfreds med dit saunatæppe. Vi håber, du får stor glæde af det!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Problemer blev løst på en meget god måde i forbindelse med et køb på nettet…

I forbindelse med et køb på nettet opstod der nogle misforståelser og deraf følgende problemer. Men i løbet af en venlig og positiv e-mail-udveksling blev problemerne klaret på bedste måde. Tak for god og kundevenlig behandling.
Mvh Knud Grøndahl

3 maart 2025

Hej Knud

Tak for din tilbagemelding. Vi beklager de misforståelser, der opstod i forbindelse med dit køb, men vi er glade for, at vi sammen fandt en god løsning gennem vores dialog. Vi sætter stor pris på din tålmodighed og dine venlige ord.

Tak for at anerkende vores indsats for at levere en kundevenlig behandling – det betyder meget for os.

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv

7 maart 2025

Hej Jane

Mange tak for din positive feedback! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse. Vi værdsætter din tilbagemelding.

Maria fra JepJep

Lees meer over geverifieerde reviews.