Minus 5 hvis muligt.. Købte for flere måneder siden forskelligt. Har kontaktet JepJep flere gange, skrevet og ringet, har én eneste gang fået respons, som på ingen måde kunne bruges som svar ifht.... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Min ordre kom hurtigt, der var dog en manglende, og en defekt vare iblandt. Jeg skrev en mail og forklarede problemet, dagen efter fik jeg besked om, den defekte vare ville blive erstattet med en ny... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Idet jeg blot skulle købe en simpel vare for en måneds tid siden er jeg åbenbart blevet tilmeldt et medlemskab som jeg ikke selv har bedt om. Dette medlemskab har jeg nu betalt for og efterfølgen... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
JepJep.com gør online shopping nem og billig 🛍️ Bliv medlem og få adgang til over 1.000 produkter til indkøbspris med gratis fragt!
Contactgegevens
Banegårdsgade 37,2, 8000, Aarhus, Denemarken
- +45 30 20 45 97
- support@jepjep.com
- jepjep.com
Heeft 73% van zijn negatieve reviews beantwoord
Pakken kom 2 dage før forventet
Pakken kom 2 dage før forventet, og jeg er meget glad for den lille symaskine. Det bliver nok ikke siste gang jeg handler hos jepjep. :)

Antwoord van JepJep.com
Jeg havde lidt udfordringer med…
Jeg havde lidt udfordringer med leveringen af 3-i-1 Foldbar havearbejdsstol med værktøjstaske som jeg synes gik lidt langsomt - leveringen var sat til at skulle komme fra GLS - jeg skrev til JepJep support og de kunne fortælle at der var sket en misforståelse og leveringen nu vill komme fra DAO - min varer blev så endelig leveret fra DAO - men til min overraskelse så fik jeg kun leveret den ene stol - jeg har så skrevet til deres support og får nu ingen svar

Antwoord van JepJep.com
Umiddelbart et godt og prisstærkt…
Umiddelbart et godt og prisstærkt produk. Var dog lidt tilbageholdende da jeg opdagede at det var en medlemsbutik med abonnement. Jeg oprettede mig dog alligevel og bestilte 3 varer. Men her over en uge efter er de ikke dukket op. Det er ret ærgerligt da den ene vare var en mors dags gave! øv.

Det var hurtigt og nemt og overskueligt
Det var hurtigt og nemt og overskueligt

Antwoord van JepJep.com
Hurtig respons på E-Mail.
Hurtig respons på E-Mail.
Go service.
Mvh. Mick A. Jensen

Antwoord van JepJep.com
Særdeles hurtig levering og absolut…
Særdeles hurtig levering og absolut ikke høje priser.

Mere end tilfreds kunde
Jeg kan klart anbefale JepJep. Varen er i god stand og den estimeret tid for levering holder hundrede procent.

Antwoord van JepJep.com
Tro ikke det er et Dandk firma
Tro ikke det er et Dandk firma, for det er det ikke.det tager næsten 3 uger at modtage de bestilte varer , tænker det er kins varer bare til dyrere penge. Så gerne NUL stjerne herfra

Svindel
Bonde fangeri købte en vare og blev trukket 99kr pr mdr for medlemskab som jeg ikke har bedt om

Antwoord van JepJep.com
Købte en billig vare men opdagede 6…
Købte en billig vare men opdagede 6 måneder senere at jeg betalte 99kr i abonnement om måneden. Det havde jeg ikke set da jeg købte og ville aldrig optage sådan et abonnement. Men nok en strategi fra dette firma.

Pakken var hel og fin
Pakken var hel og fin. Hurtig levering. Tak.

Antwoord van JepJep.com
Jeg har bestilt en damprenser med…
Jeg har bestilt en damprenser med tilbehør, forsøgte at bruge det forskellige dele og det var forgæves. Jeg har fulgt brugsanvisningen, men det virker ikke. Låget til damprenseren ( hvor man fylder vand ) kan ikke åbnes og drejes hele tiden. Selve varen er ubrugbar og ligesom et legetøj. Det kostede mig 215kr og vidste ikke , at jeg skulle betale returnerings fragten, og det kommer til at koste dyrt. Derfor vil jeg ikke anbefale det her vare bliver købt og fungerer ikke . Siden varen er dårligt og defekt, vil jeg have, at fragten bliver betalt fra JepJep”s side. Jeg vil ikke beholde en vare der er dårligt, og fejler en del og dårlig kvalitet.
Anbefales ikke. :-(

Antwoord van JepJep.com
En skam man skal give en stjerne de…
En skam man skal give en stjerne de skulle havde minus 5 i skriver det er en dansk virksomhed hvorfor for vi en vare fra Spanien af. Ì skriver 3 til 6 dage levering nu er vi oppe på 10 det var så første og sidste gang jeg handlede der

Godt sauna tæppe
Kom fra Spanien med gls, kunne følge pakken på vej til mig. Hurtig levering.
Er meget glad for min sauna tæppe

Antwoord van JepJep.com
Problemer blev løst på en meget god måde i forbindelse med et køb på nettet…
I forbindelse med et køb på nettet opstod der nogle misforståelser og deraf følgende problemer. Men i løbet af en venlig og positiv e-mail-udveksling blev problemerne klaret på bedste måde. Tak for god og kundevenlig behandling.
Mvh Knud Grøndahl

Antwoord van JepJep.com
Lees meer over geverifieerde reviews.