JJ's House Reviews

11.463
TrustScore 4 uit 5

4,0

Sneller geproduceerd omdat ik haast had. Deze jumpsuit zit wel krapper dan het proefmodel dat ik eerder had besteld.

Uiteindelijk Prachtige jurk, voor feest en bruiloft. Ik had een jurk maar die was niet mooi qua stof en maat en daarna een super mooie jurk. Het enige nadeel is dat het soms onduidelijk is of iets ger... Toon meer

Je kan niet cancelen, verzenden duurt letterlijk een maand en op mailtjes en contact verzoeken reageren ze niet. Ik waarschuw iedereen bestel hier niet!!! Ze betalen maar 3/4e van je bestel bedrag ter... Toon meer

Ik bestelde 3 jurken en heb er ondertussen 2 teruggestuurd. Alles ging vlot en het geld van de geretourneerde jurken werd netjes teruggestort. De jurk zit prachtig en is mooi afgewerkt! Het is een... Toon meer

1. Jurkenboetiek
  2. Kledingwinkel
  3. Trouwwinkel

Over JJ's House

Founded in 2010, JJ's House is a leading global online retailer for wedding-related, prom, party, and occasion wear dresses. With over 2,000 different types of dresses in regular, petite, and plus sizes, we’ve got you wrapped up in silhouettes and styles to make you feel beautiful and make your big moments lasting memories. We offer various services to make your dress search easy: Color & Fabric Swatch for a small fee, Try-Before-You-Buy service, Custom Size option and Global Shipping services. In addition, JJ's House has been selected as the winner of 2021, 2024 and 2025 The Knot Best of Weddings, 2022, 2023, 2024 and 2025 Wedding Wire Couples' Choice Awards !

• 50 Raffles Place, #30-00 Singapore Land Tower, Singapore, Singapore

• jjshouse.com

Goed

TrustScore 4 uit 5

11K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(11.463)

1.020 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Op 16 Maart hier wat besteld

Op 16 Maart hier wat besteld. Tot op heden 8 April nog niets ontvangen. Contact geprobeerd op te nemen maar hij blijft zeggen verificatie code onjuist. Ik heb de spullen Vandaag binnen gekregen. Vandaar de aanpassingen.

8 april 2025

Antwoord van JJ's House

Bedankt voor je feedback.

We zijn blij te horen dat je de bestelling hebt ontvangen. Hoewel we je bestelgegevens niet hebben, hopen we toch dat je tevreden bent met de ontvangen producten.

Nogmaals bedankt voor je tijd.

Ik had laatst al een review gestuurd

Ik had laatst al een review gestuurd
zelfs nog een mail gestuurd maar ik wil een oplossing zsm ik had schoenen besteld paste voor geen meter krijg ik een rekening van €19,95 voor iets wat ik DIRECT heb geretourneerd

Ik wil en verwacht zsm antwoord op de mail wordt ook niet gereageerd

31 januari 2025

Beste klant,

Ik hoop dat u een fijne dag heeft. We hebben uw klacht ontvangen en het spijt ons dat we u deze vervelende ervaring moeten bezorgen.

We stellen uw feedback op prijs en het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met uw terugbetaling. Begrijp alstublieft dat de verzendkosten die u aan het verzendbedrijf hebt betaald, niet zijn inbegrepen in de terugbetaling, conform ons beleid.

Uw begrip wordt op prijs gesteld. Fijne dag!

Klantenservice sucks!

Ik heb een bestelling geplaatst en vergeten om mijn huisnummer te noteren. Het eerste pakket komt en de leverancier belt me om te vragen waar hij het moest leveren. Ik was me nog van geen kwaad bewust. Het 2de pakket van dezelfde order is van Duitsland gekomen, naar België en terug naar Duitsland gegaan.
JJ’s House zegt nu dat het gesigneerd en ontvangen is. Als je op de tracking ziet ligt het dus in Duitsland.
Ik geef ze een 1 omdat ze niet reageren op mijn klacht. Ik, ik weet dat ik een huisnummer ben vergeten te melden maar waarom zeggen zij dat niet bij de bestelling en waarom heeft de leverancier van het eerste pakketje dit niet gezegd maar wel gebeld?
Ik probeer hier hun aandacht te zoeken want het feest is volgende week en ik heb geen kleed!
Ik vraag me dan ook af of ik mijn geld nog terug gaan zien en of ze iets gaan ondernemen…. Maar vrees ervoor!
Ik vind het eigenlijk not done dat je geen reactie krijgt op een vraag/opmerking etc. Je kan ze ook niet bellen.
Ik heb al een gevoel dat het eerder fraude is.. zoals vele online winkels. Want het is getekend maar dan in Duitsland en niet onder mijn naam!
Raar want dat zouden ze moeten zien!
😔

25 maart 2025

Beste klant,

Ik hoop dat u een fijne dag heeft. We hebben uw klacht ontvangen en het spijt ons dat we u deze vervelende ervaring bezorgen. U kunt er zeker van zijn dat we het probleem op de juiste manier zullen oplossen. We hebben de oplossingen naar uw e-mail gestuurd. Controleer uw e-mail en als u nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Alvast bedankt voor uw medewerking. Hopelijk horen we snel van u.

quality 0

quality 0. item send defect, and i most to pay also return payment 10 euro.

27 maart 2025

Dear customer,

Hope you have a nice day. We received your complaint and we are sorry to bring you all the unhappy experience. We noticed that you have returned the order with a free return label. Please be assured that we would solve the issue properly. We have sent the solutions to your email. Please check your email and if you have any further questions, please feel free to contact us again.

Thank you for your cooperation in advance. Hope to hear from you soon.

Perfect

Niet de eerste keer dat ik bestel op jj's house. Dit keer een Communiekleed op maat laten maken.
Kwaliteit is top en past perfect.
Op 8 maart besteld en 20 maart geleverd.

21 maart 2025

Antwoord van JJ's House

Bedankt voor uw beoordeling.

We zijn vereerd om uw compliment over onze jurken te horen. Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang en dit is absoluut onze werkkracht. We waarderen ook uw eerlijke feedback over uw ervaring. Hopelijk kunnen we u in de toekomst weer van dienst zijn en u een blijere klant maken.

Fijne dag~

Hoe retourneren??

De jurken zijn wel oké maar iets te groot helaas. Ik wens te retourneren maar weet niet hoe.. Op mijn account staat er niets bij mijn producten, ik begrijp het niet want alles gisteren ontvangen.

14 maart 2025

Antwoord van JJ's House

Het spijt ons te horen dat de jurken te groot zijn. Je kunt eenvoudig een retouraanvraag indienen via ons zelfbedieningsportaal op de website. Als je je bestelling niet kunt vinden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice en verstrek de benodigde informatie (zoals naam, bestellingsmail, en ordernummer). Wij helpen je graag verder met het retourproces.

Klantenservice is goed

Ze hebben mij gecompenseerd dus vandaar mijn herbeoordeling. Heel netjes! Hier een paar jurken besteld in de hoop dat ze allemaal paste. Helaas een paar jurken met een hele rare pasvorm en niet zo’n goede kwaliteit. Deze teruggestuurd en hopen dat ik mijn geld terug krijg. Veel minder want ik moet 10% terugvorderingskosten betalen plus nog retour kosten van het pakket en als je korting heb gehad dan moet je die ook terugbetalen. Ze doen zich “groen” voor maar dit is gewoon geldklopperij. Ik ga hier niet meer kopen. Voor andere mensen, wees gewaarschuwd. Als het niet past betaal je veel extra kosten. Ze kunnen beter andere manieren bedenken om “groen” te zijn want zonder paskamer en dit soort rare pasvormen (sommige jurken kloppen gewoon niet qua vorm) gaan veel mensen dingen retour moeten sturen.

12 maart 2025

Aktualisierte Antwort:

Wir möchten auf Ihr bisheriges Feedback eingehen und Sie über ein wichtiges Update informieren. Nach sorgfältiger Überprüfung unserer Richtlinien haben wir eine wesentliche Verbesserung vorgenommen: Wir haben die Wiedereinlagerungsgebühr zum 15. März 2025 vollständig aus unseren Dienstleistungen entfernt. Diese Änderung spiegelt unser Engagement wider, das Kundenerlebnis kontinuierlich zu verbessern und sicherzustellen, dass unsere Richtlinien so fair und transparent wie möglich sind. Wir legen großen Wert auf Ihr Feedback und möchten sicherstellen, dass Ihre zukünftigen Erfahrungen mit uns positiv und problemlos sind.

Vorherige Antwort:

Beste klant,

Wij verontschuldigen ons oprecht voor het ongemak dat u hebt ervaren en we stellen uw feedback zeer op prijs. Om milieuverspilling te minimaliseren en onze prijzen betaalbaar te houden, hanteren we een herstockagevergoeding voor geselecteerde artikelen voor een retourzending volgens ons beleid zoals vermeld op onze website.

Wij willen u ervan verzekeren dat we uw zorgen hebben doorgestuurd naar de juiste afdeling en dat zij actief werken aan het oplossen van de problemen die u hebt aangekaart.

Nogmaals bedankt dat u dit onder onze aandacht hebt gebracht. We hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Ik wens u een fijne dag!

De jurk was mooi maar niet voor mij..

De jurk was mooi maar niet voor mij..
Retour gezonden maar dat kostte me ongeveer 25%
Dat vind ik niet zo netjes

6 maart 2025

Bijgewerkt antwoord:

Wij willen graag voortbouwen op uw eerdere feedback en u informeren over een belangrijke update. Nadat we ons beleid zorgvuldig hebben herzien, hebben we een aanzienlijke verbetering doorgevoerd: we hebben de herbevoorradingskosten nu volledig uit onze services verwijderd op 15 maart 2025. Deze wijziging weerspiegelt onze toewijding om de klantervaring voortdurend te verbeteren en ervoor te zorgen dat ons beleid zo eerlijk en transparant mogelijk is. Wij stellen uw feedback zeer op prijs en willen ervoor zorgen dat uw toekomstige ervaringen met ons positief en probleemloos zijn.

Vorige reactie:

Beste Annelies,

Bij JJ's House geven we prioriteit aan ecologische duurzaamheid en streven we ernaar om afval te minimaliseren door aangepaste producten aan te bieden. Als onderdeel van onze inspanningen om concurrerende prijzen te handhaven en tegelijkertijd milieubewuste praktijken te ondersteunen, hebben we een beleid voor herbevoorradingskosten geïmplementeerd.

Voordat ze hun bestelling afronden, krijgen klanten duidelijke informatie over ons retourbeleid om transparantie en geïnformeerde besluitvorming te garanderen. Voor meer informatie raden we u aan om ons uitgebreide retourbeleid te bekijken dat beschikbaar is via de volgende link:

Retourneren.

Ik probeer iets terug te sturen dat te klein is, Alles ingevuld , krijg ik een ticket om terug te sturen, maar daar kan DHL niets mee doen, dat is voor in de doos te doen, ik moet een verzendticket hebben. Bij tientallen bedrijven bestellen we regelmatig online, binnen 5 minuten is alles geregeld om iets te retourneren. Hier al twee dagen bezig, en het lukt niet, telefoonnummers zijn nergens te vinden, dit was de eerste en de laatste keer. Of stuur nu een etiket waarmee ik het gewoon af kan geven bij DHL.

4 maart 2025

Beste Giel,

We hebben uw vorige retourmethode: zelf verzenden geannuleerd en een nieuwe retourmethode aangevraagd: Retourneren met het label. Neem het label mee naar de lokale postnl. U kunt het product snel en eenvoudig retourneren.

Niks kopen, is de moeite niet waard

Ik had een jurk besteld en het duurde bijzonder lang voor deze geleverd werd. De track en trace link deed ook helemaal niks. Toen de jurk eenmaal geleverd was, zag ik dat ie ontzettend slecht afgewerkt was. Dus ik heb de jurk retour gestuurd, maar dat koste me uiteindelijk €14. De bezorgkosten en BTW kreeg ik al niet terug en er kwamen vervolgens nog eens €7 retourkosten bij. Heb dus geen jurk en krijg mijn geld niet eens in z’n geheel terug.

Bijzonder vreemde gang van zaken en vreemde manier om je algemene voorwaarden op te stellen. Koop hier maar niks, is het niet waard.

4 maart 2025

Beste Elke,

U hebt de self-return op onze website aangevraagd zonder specifieke reden en ons systeem verwerkt uw zaak als een normaal after-sales probleem. Als er kledingproblemen zijn, raden we u aan contact op te nemen met ons after-sales serviceteam met foto's om dit probleem dat u noemde te verifiëren. Als het waar is, nemen we de verantwoordelijkheid en bieden we u de volledige terugbetaling aan.

algemene tevredenheid

kleur, model zoals op de fotos.
tevreden over mijn aankoop! schoenen zitten confortabel en zeer geschikt voor feest!

28 februari 2025

Antwoord van JJ's House

Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de kleur, het model en het comfort van de schoenen!

Kwaliteit van de door mij gekochte…

Kwaliteit van de door mij gekochte artikelen kwam overeen met de website. Duidelijke voorwaarden en snelle levering.

25 februari 2025

Antwoord van JJ's House

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u een geweldige winkelervaring bij ons hebt gehad.

Bedankt dat u voor JJ's hebt gekozen – het is een genoegen om u als gewaardeerde klant te hebben!

2 mooie broekpakken besteld met 29 euro…

2 mooie broekpakken besteld met 29 euro verzendkosten. Ze blijken totaal niet geschikt dus ik wilde ze terugsturen. 7 euro verzendkosten en.... 10 euro per pak herbevoorradingskosten. Met andere woorden, 55 euro lichter en met lege handen staan. Bestel hier dus niet!!!!!

22 januari 2025

Bijgewerkt antwoord:

We willen graag uw eerdere feedback opvolgen en u informeren over een belangrijke update. Na zorgvuldige beoordeling van ons beleid hebben we een aanzienlijke verbetering doorgevoerd: we hebben de herstockingskosten nu volledig verwijderd uit onze services op 15 maart 2025. Deze wijziging weerspiegelt onze toewijding om de klantervaring voortdurend te verbeteren en ervoor te zorgen dat ons beleid zo eerlijk en transparant mogelijk is. We stellen uw feedback zeer op prijs en willen ervoor zorgen dat uw toekomstige ervaringen met ons positief en probleemloos zijn.

Vorig antwoord:

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te geven.

Bij JJ's House geven we prioriteit aan ecologische duurzaamheid en streven we ernaar om afval te minimaliseren door producten op maat aan te bieden. Als onderdeel van onze inspanningen om concurrerende prijzen te handhaven en tegelijkertijd milieubewuste praktijken te ondersteunen, hebben we een herbevoorradingskostenbeleid geïmplementeerd.

Snel geleverd

Snel geleverd, goede kwaliteit en de juiste maten (ik heb het op maat laten maken)!

6 januari 2025

Antwoord van JJ's House

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je een geweldige winkelervaring bij ons hebt gehad.

Bedankt dat je voor JJ's hebt gekozen – het is een genoegen om je als gewaardeerde klant te hebben!

Hele slechte service/klantenservice

Hele slechte service/klantenservice!
Na tienduizend mailtjes te hebben gestuurd, zonder ook maar een enkele reactie heb ik uiteindelijk de jurk retour gestuurd, hebben ze ontvangen, maar tot op heden nog steeds geen contact of geld terug!!
Ik hoop dat ze deze review lezen en dan netjes het geld nog terugstorten!!

5 november 2024

Antwoord van JJ's House

Bedankt voor je recensie. Na beoordeling hebben we je aanvraag niet op de website gezien en hebben we nog geen van je retourzendingen ontvangen. Zorg er alstublieft voor dat de pakketten naar het juiste magazijn worden omgeleid.

Retouradres: Naam: JJ's House Return Center Adres: Alte Zollstraße 50 (Lager 4) Niederkrüchten land: Duitsland Postcode: Retouradres 41372
Houd er rekening mee dat de terugbetaling pas kan worden verwerkt nadat we de geretourneerde artikelen hebben ontvangen.

We stellen je geduld en begrip op prijs.

Bizar hoge retourkosten

Een jurk besteld. Bizar hoge retourkosten. Ze rekenen herbevoorradingskosten(?) (nooit eerder van gehoord!)! En een couponkorting die ik blijkbaar eerder zou hebben gehad van 31 € werd ook zomaar uit de hoge hoed getoverd. Die trokken ze gemakshalve ook nog van het aankoopbedrag af. Ik had een jurk van 233€ gekocht en kreeg uiteindelijk 182,90& terug. Dit gaat toch nergens over? En veel te veel tekst op die website .. je ziet door de bomen het bos niet meer. Ik koop hier niet meer.

28 november 2024

Antwoord van JJ's House

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback te geven.

Bij JJ's House geven we prioriteit aan ecologische duurzaamheid en streven we ernaar om afval te minimaliseren door producten op maat aan te bieden. Als onderdeel van onze inspanningen om concurrerende prijzen te handhaven en tegelijkertijd milieubewuste praktijken te ondersteunen, hebben we een herstockagekostenbeleid geïmplementeerd.

Voordat ze hun bestellingen afronden, krijgen klanten duidelijke informatie over ons retourbeleid om transparantie en geïnformeerde besluitvorming te garanderen. Voor meer informatie raden wij u aan om ons uitgebreide retourbeleid te bekijken dat beschikbaar is via de volgende link:

Kleedjes van mooie kwaliteit

Kleedjes van mooie kwaliteit, perfecte pasvorm. Ik ben een tevreden klant.

11 december 2024

Antwoord van JJ's House

Een mooi staaltje van klantenservice!

Normaal schrijf ik nooit reviews, maar van dit kostuum ben ik zeer tevreden
Het kostuum zag eruit als op de foto.
De maattabel en de schatting die per klant wordt gemaakt op basis van ingevulde gegevens; klopte precies.
De levertermijn was mooi binnen de opgegeven termijn.

Dankjewel JJ's House

11 december 2024

Antwoord van JJ's House

Bedankt dat u voor JJ's hebt gekozen - het is een genoegen om u als gewaardeerde klant te hebben!

heel klantvriendelijk maar slechte…

heel klantvriendelijk maar slechte ervaring met de gekozen postbezorger. mijn pakje werd geleverd met 'colis privé' slechte ervaring mee! zou hier nooit meer bestellen omdat ze hun pakketjes toevertrouwen aan hun en ze dan uiteindelijk niet leveren maar het bedrijf zelf heeft gewoon alles netjes afgerond en me goed geholpen om het bedrag gewoon te schrappen en aan de klant zijn zijde te staan!

25 november 2024

Antwoord van JJ's House

Beste klant, we kunnen niet dankbaarder zijn dat u de tijd heeft genomen om hier zo'n gedetailleerde recensie te schrijven. Als professionele online winkel sparen we altijd geen moeite om onze klanten tevreden te stellen. Ondersteuning van klanten zoals u helpt ons bedrijf groeien en evolueren. Heel erg bedankt voor uw bestelling.

Te duur

Hoge verzendkosten, retourneren gaat moeizaam (+hoge kosten retourneren) en dan nog herbevoorradingskosten moeten betalen

19 november 2024

Antwoord van JJ's House

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback te geven.

Bij JJ's House geven we prioriteit aan ecologische duurzaamheid en streven we ernaar om afval te minimaliseren door producten op bestelling aan te bieden. Als onderdeel van onze inspanningen om concurrerende prijzen te handhaven en tegelijkertijd eco-bewuste praktijken te ondersteunen, hebben we een herstockagekostenbeleid geïmplementeerd.

Voordat ze hun bestellingen afronden, krijgen klanten duidelijke informatie over ons retourbeleid om transparantie en geïnformeerde besluitvorming te garanderen. Voor meer informatie raden we je aan om ons uitgebreide retourbeleid te bekijken dat beschikbaar is via de volgende link:

Bedankt voor je tijd.