Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
Super godt kursus, hvor jeg fik en masse viden og færdigheder med hjem, tilat bage pizza , Napoli-style. Den store overraskelse (positivt) var at både Jon og hjælpere var meget tilgængelige og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vraagt klanten om een review
Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Kursuset der har ændret mit syn på…
Kursuset der har ændret mit syn på hvor meget dårlig pizza jeg har indtaget i min levetid. Og at mit lokale pizzaria nu har mistet en kunde. Et helt ud fantastisk kursus af Jon og hans team. Prisen er godt givet ud. Eneste kritik (som intet har med Jon at gøre) er at jeg efterfølgende har skulle bruge lidt mange penge på udstyr, som man også lærte var nødvendigt, for at få det til slut fantastiske resultat.
Tak Jon !
Gavekort - meget dårlig oplevelse
Gavekort – meget dårlig oplevelse
Det var overraskende besværligt at købe et gavekort. Jeg henvendte mig flere gange pr. mail, før jeg endelig fik svar. Jeg købte gavekortet og betalte med MobilePay, men efterfølgende var der åbenbart rod i betalingen fra virksomhedens side.
De mails, jeg modtog bagefter, troede jeg var spam, da jeg aldrig tidligere har oplevet, at en MobilePay-betaling ikke går korrekt igennem. Til sidst blev jeg truet med inkasso, hvilket fik mig til at gennemgå mine betalinger grundigt. Herefter tog jeg kontakt til Jonsmadklub.
Alt i alt en meget dårlig oplevelse, og jeg kommer ikke til at handle der igen.

Antwoord van Jonsmadklub
Tip top kundeservice og produkter
Tip top kundeservice og produkter.
Har handlet en del gange. Jons videoer om pizza er både hyggelige og instruktive - og shoppen har en super kundeservice.
Mvh Jacob

Super hurtig levering.
Super hurtig levering.
Jons pizza kit er rigtig god.især pizza spaden

Antwoord van Jonsmadklub
Utrolig dårlig kvalitet og ingen kundeservice
Jeg har købt en oliekande. Kvaliteten er utrolig ringe, ved ankomst flager "kobberet" 2 steder så, man kan se det sølvfarvede indenunder (tydeligvis en dårlig legering) Jeg har prøvet at skrive til Jons Madklub og reklamere, men der kommer intet svar. Det er utrolig dårligt og uprofessionelt. Jeg kan ikke anbefale af købe varer dette sted.

Antwoord van Jonsmadklub
Normalt skriver jeg sjældent en…
Normalt skriver jeg sjældent en anmeldelse, MEN, besøget hos Jons “pizza skole” fortjener 100% en anmeldelse, En super aften i hyggelig omgivelser, framragende vejledning fra Jon og personalet, og top lækre pizzaer. Helt sikkert et besøg værd!!
Kæmpe “High five” herfra

Antwoord van Jonsmadklub
Utroligt gennemført og spændende…
Utroligt gennemført og spændende pizzakursus, som Jon leverer!
En enormt lærerig, sjov og inspirerende aften. Jon og hans medarbejdere er virkelig dygtige, rare og underholdende mennesker, som formår at skabe en fantastisk stemning hele vejen igennem. Og ikke mindst ender det hele ud i nogle vanvittigt lækre pizzaer.
Kan klart anbefale alle at prøve det – en aften man sent glemmer.

Antwoord van Jonsmadklub
Super hurtig og fin service.
Super hurtig og fin service.. også da vi modtog en pizzasten der var knækket under fragt. Vi fik hurtigt en ny sten.

Hyggelig aften
Hyggelig aften, hvor Jon delte ud af masser af viden, glæder mig til at komme i gang hjemme. Også 5 stjerner til de 2 dygtige og hjælpsomme medarbejdere.

Antwoord van Jonsmadklub
Virkelig god oplevelse til hans…
Virkelig god oplevelse til hans pizzakursus. Fik meget god læring med omkring dejprocessen og behandling af dejen. Derudover super hyggelige omgivelser med kvalitetsråvarer og drikkevarer. Kan klart anbefales, hvis man går op i pizzalavning, og ønsker at blive bedre

Antwoord van Jonsmadklub
Rigtig godt pizzakursus med en stærk…
Rigtig godt pizzakursus med en stærk gennemgang af dejteori, værktøjer og råvarer. Jeg gik derfra med en langt bedre forståelse af, hvad der gør forskellen, når man selv bager derhjemme. Den praktiske del gav værdifuld hands-on erfaring med både formning og bagning. Klart anbefalelsesværdigt for alle med interesse for pizza.

Super godt kursus!
Super godt kursus hvor man kommer hele vejen rundt, og som giver et godt fundament for at komme hjem og lave virkelig gode pizzaer. Meget anbefalelsesværdigt!

Antwoord van Jonsmadklub
Lees meer over geverifieerde reviews.