Jonsmadklub Reviews 75

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kursuset der har ændret mit syn på hvor meget dårlig pizza jeg har indtaget i min levetid. Og at mit lokale pizzaria nu har mistet en kunde. Et helt ud fantastisk kursus af Jon og hans team. Prisen e... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig godt pizzakursus med en stærk gennemgang af dejteori, værktøjer og råvarer. Jeg gik derfra med en langt bedre forståelse af, hvad der gør forskellen, når man selv bager derhjemme. Den praktiske... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Normalt skriver jeg sjældent en anmeldelse, MEN, besøget hos Jons “pizza skole” fortjener 100% en anmeldelse, En super aften i hyggelig omgivelser, framragende vejledning fra Jon og personalet, og t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super godt kursus, hvor jeg fik en masse viden og færdigheder med hjem, tilat bage pizza , Napoli-style. Den store overraskelse (positivt) var at både Jon og hjælpere var meget tilgængelige og... Toon meer

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

62 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

1000 tak

Hej Jon og Team

1000 tak for et fantastisk godt kursus, jeg fik så meget med hjem som skal øves og trænes.
Jeg fik mere styr på tingene syndes jeg.

Det eneste lille minus efter min mening er at vi lige var et på stykker for mange, så der var lidt presset på pladsen.

Men jeg vil helt klart anbefale andre dette kursus det er meget givende

John

30 augustus 2025

Hej John

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder rigtig meget for os! 🙏
Hvor er det fedt at høre, at du fik en masse med hjem, der nu skal øves og nørdes videre med 🍕
Og tak for din ærlige feedback omkring pladsen – det tager vi med os, så vi kan blive endnu bedre fremover.

Tak fordi du var med – og for at anbefale os videre!

Michel fra Jons Madklub

Alt godt.

Alt godt.
Handler gerne en anden gsng

15 augustus 2025

Hej Lene

Tusind tak for din anmeldelse – dejligt at høre, at alt var godt! 😊
Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang 🍕

Michel fra Jons Madklub

Købte “Jons pizzaria”

Købte “Jons pizzaria”. Lever fuldt op til mine forventninger og god kvaliteter. Hurtig levering.

20 augustus 2025

Hej Mette

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det fedt at høre, at alt lever op til forventningerne! 🙌

Vi håber, du får masser af gode pizzaoplevelser med sættet 🍕🔥

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik leveret en oliekande i kobber

Fik leveret en Napolitansk oliekande i kobber, som ikke levede op til mine forventninger.
Jeg reklamerede derfor over produktet, og fik kort tid efter tilbudt returlabel og penge retur eller kompensation.
Fin service, og tak for at følge op på min henvendelse.

26 juni 2025

Hej Anders,

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Vores oliekander er håndlavede i Italien, som vi også beskriver på produktsiden. Derfor kan der være variationer i både finish og placering af logoet – netop fordi de ikke er masseproducerede. Det er en del af charmen og det unikke ved håndlavede produkter.

Vi har svaret på dine henvendelser og sendt dig en returlabel som ønsket, så du naturligvis kan returnere kanden, hvis du ikke ønsker at beholde den. Så snart vi har modtaget den retur, refunderer vi pengene.

Du har som kunde altid ret til at returnere et produkt, hvis det ikke lever op til dine forventninger – og det respekterer vi fuldt ud. Hvis du derfor føler, at sagen er løst tilfredsstillende, vil vi sætte stor pris på, hvis du vil overveje at opdatere eller fjerne anmeldelsen, da den kan have stor betydning for en lille forretning som vores.

Ikke så meget pjat

Ikke så meget pjat, det kom tre dage efter bestillingen og er bare super fede.

3 juni 2025

Hej Martin,

Tak for den fine anmeldelse - og hvor er det fedt at høre, at du er glad for det hele. 🙌

Super fedt gear

Super fedt gear, som Jon sælger i hans webshop. Derudover er der hurtig levering, når man går og venter i spænding på sin nye pizzaspade. 👍🍕

31 mei 2025

Hej Martin,

Hvor er det fedt at høre – tak for de pæne ord! Vi ved godt, hvor utålmodig man kan blive, når der er en pizzaspade på vej 😄🍕

God fornøjelse med det hele – og tak fordi du handler hos os.

Super

Super, jeg fik Jamie Oliver vibes (hans første bøger) med denne bog.

30 mei 2025

Hej Christoffer,

Jamie Oliver vibes? Det tager vi som et kæmpe kompliment – tusind tak! 🙌

Rigtig god fornøjelse med bogen og pizzarejsen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der var bare mere af det hele

Der var bare mere af det hele - pizza, viden, stemning, øl og selskab og kun egne begrænsninger som bremse.
Hele holdet bag leverer med et kæmpe smil. Tak, bare tak 🙌

9 mei 2025

Hej Jesper

Tusind tak – den anmeldelse rammer os lige i hjertet 🙌

Vi brænder for at skabe netop den stemning, du beskriver, så det betyder virkelig meget at høre, at det er lykkedes.

Tak fordi du var med – og for dine fine ord.

Jon & team

Hurtig og nemt

26 mei 2025

Hej Frederik

Tak for din feedback - det sætter vi pris på! 😊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

De produkter jeg har købt fungere…

De produkter jeg har købt fungere rigtig godt. Jeg syntes dog jeg har lidt problemer med at min hævekasse ikke lukke helt “lufttæt” har haft dej der fik tør skorpe. Håber bare det er en lille fejl. Ellers er jeg meget tilfreds.

20 mei 2025

Hej Jens,

Tusind tak for din anmeldelse – og dejligt at høre, at du overordnet er tilfreds med produkterne! 😊

Med hensyn til hævekassen: Nej, den er ikke hermetisk lukket, men den er præcis lufttæt nok til det formål, den er designet til – nemlig at hæve og opbevare pizzadej under optimale forhold.

Hvis du oplever, at dejen får en tør skorpe, kan det skyldes én af to ting:

1. Der er for lidt dej i kassen, og så udtørrer overfladen lettere.
2. Temperaturforskellen mellem varm dej og kold luft kan få væsken til at trække ud af dejen pga. osmose. Det løses bedst ved enten at lave en større portion dej, eller ved at lade dejen køle ned ved 6–7 grader i stedet for helt nede ved 4–5 grader.

Hvis du alligevel ikke er tilfreds med hævekassen, skal du naturligvis bare skrive til os – så finder vi en løsning.

Tak igen for din feedback!

God oplevelse

Jeg har handlet her et par gange og været fuld tilfreds hver gang
Jeg har også været på et pizzakursus og det var fantastisk

7 maart 2025

Hej Martin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget!

Fedt at høre, at både dine køb og kurset har været en god oplevelse. 🍕

Fantastisk kursus

Der er hurtig levering og varene er godt emballeret
Men mest af alt har jeg haft kæmpe glæde af dit pizzakursus (og din bog)

24 oktober 2024

Hej Anne,

Tusind tak for de pæne ord – det gør os virkelig glade at høre! 🙌

Det betyder meget, at både kurset og bogen har givet dig værdi – og dejligt at høre, at leveringen også spiller. Vi håber, du får mange gode pizzaoplevelser fremover!

Jon & team

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid en fed oplevelse ved Jon

Altid en fed oplevelse ved Jon. Hans produkter er i topklasser og leveret med passion og en god mængde humor.

1 augustus 2024

Hej Mikkel,

Topklasse, passion og humor – det lyder som lige præcis den oplevelse, vi håber at give! Tak fordi du ser det og tager dig tid til at skrive. Vi sætter stor pris på det 🙏

Kæmpe skud ud til Jon

Kæmpe skud ud til Jon. Underholdningen på hans YouTube er top klasse, samtidigt med man lærer en masse nye ting, fordi han simpelthen går så meget op i det han laver. Hvis jeg skulle bestille en pizzaovn, eller sågar en hævekasse, skulle det udentvivl være på Jonsmadklub.dk

26 juni 2024

Hej Jonas,

Kæmpe skud ud til dig for den her anmeldelse! 🙌

Det gør os virkelig glade at høre, at både YouTube og webshoppen rammer plet. Vi brænder for det – og det betyder alt, når det bliver lagt mærke til..

Tak for opbakningen!

Jons Madklub

Lees meer over geverifieerde reviews.