Jonsmadklub Reviews 75

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kursuset der har ændret mit syn på hvor meget dårlig pizza jeg har indtaget i min levetid. Og at mit lokale pizzaria nu har mistet en kunde. Et helt ud fantastisk kursus af Jon og hans team. Prisen e... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig godt pizzakursus med en stærk gennemgang af dejteori, værktøjer og råvarer. Jeg gik derfra med en langt bedre forståelse af, hvad der gør forskellen, når man selv bager derhjemme. Den praktiske... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Normalt skriver jeg sjældent en anmeldelse, MEN, besøget hos Jons “pizza skole” fortjener 100% en anmeldelse, En super aften i hyggelig omgivelser, framragende vejledning fra Jon og personalet, og t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super godt kursus, hvor jeg fik en masse viden og færdigheder med hjem, tilat bage pizza , Napoli-style. Den store overraskelse (positivt) var at både Jon og hjælpere var meget tilgængelige og... Toon meer

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

62 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækker gave og lækre dele jeg fik hjem

Lækker gave og lækre dele jeg fik hjem.
Allerede brugt op til flere gange :)

24 november 2025

Hej Martin,

Hvor er det fedt at høre – tusind tak for din anmeldelse! 🙌
Dejligt at gaven allerede er i brug flere gange 🍕

Alle pengene værd!

For det først er Jon er dygtig formidler der med lethed, passion og godt humør guider sine kursister godt igennem aftenen. For det andet er rammen sat for en virkelig hyggelig aften med fri bar af både sodavand og helt vildt god øl.
De dygtige hjælpere var kæmpe dygtige, flinke og gode til tålmodigt at lære fra sig.
Virkelig en god oplevelse.

Hej,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 🙏
Hvor er det dejligt at høre, at både stemning, undervisning og øl ramte plet 🍕🍻

Vi sætter stor pris på dine ord!

Super godt kursus

Den store overraskelse (positivt) var at både Jon og hjælpere var meget tilgængelige og hvis du har set hans YouTube videoer, så er det, det samme menneske man møder.

Kurset favner bredt, så både nybegyndere og øvede kan tage noget med fra en fed aften i det Århusianske.

Well done, Sir 👏👏

Hej Sune,

Tusind tak for den superfine anmeldelse! 🙌
Vi er virkelig glade for at høre, at både indhold og stemning ramte plet – og fedt at du kunne mærke den samme energi som på YouTube 🍕

Tak fordi du var med!

Rigtig godt pizzakursus

Rigtig godt pizzakursus. Man får rigtig meget viden og mange tricks med hjem. Jon er virkelig rar og flink og meget personlig når han går rundt og hjælper.

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Hvor er det dejligt at høre, at du fik masser af viden og tricks med hjem – og at stemningen var god hele vejen rundt 🍕

Tak fordi du var med!

Den fedeste oplevelse længe

Den fedeste oplevelse længe. Inspirerende, morsomt , højt niveau. Hyggelige og hjælpsomme hjælpere. Endelig blev pizzaen rund !
Af hjertet tak. 🍕🍷🤗🇮🇹

Hej Lars

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😊
Mega fedt at høre, at du havde en god oplevelse, og at pizzaen endelig blev rund 🍕

Af hjertet tak!

Team Jons Madklub

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og overskuelig…

Hurtig levering og overskuelig hjemmeside.

24 november 2025

Hej Mie,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Vi er glade for at høre, at både levering og webshop fungerede, som de skulle – det betyder meget for os. 🍕

Hej Lars,

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏

Skønt at høre, at leveringen var helt i top – det er lige sådan, vi gerne vil have det 👍🏻

27 oktober 2025

Hej Anni,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Dejligt at høre, at leveringen var hurtig – sådan skal det være!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fed bagestål plade til pizza eller…

Fed bagestål plade til pizza eller andet brød bageværk

6 oktober 2025

Hej Nicholas,

Tusind tak for din anmeldelse! 🙌
Dejligt at høre, at du er glad for bagestålet – det er virkelig en gamechanger til både pizza og brød i almindelig ovn 🍕

Rigtig god bagelyst!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fuld dedikation til at gøre kurset enestående

Jon og hans team viste fuld dedikation til alle facetter af pizza kurset. At være til stede, vise at de brænder for at være der, nørde og fortælle og vise os kursister på rette vej med tips og tricks, hints med meget mere.

9 oktober 2025

Hej Michael

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏
Det glæder os virkelig at høre, at vores dedikation kunne mærkes – vi elsker at nørde, dele ud af vores erfaringer og hjælpe alle godt på vej i pizzakunsten 🍕

Tak fordi du var med – og for de pæne ord!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale Jons…

Jeg kan varmt anbefale Jons pizzakursus! Det var helt fantastisk, og nu sidder mine napolitanske pizzaer lige i skabet. Hver eneste krone var alle pengene værd. Jon og teamet var virkelig dygtige og sørgede for, at man fik styr på hele processen – fra dej og hævning til bagning og topping. Super god stemning, masser af læring og et resultat, man kan tage med hjem og imponere med.

10 oktober 2025

Hej Søren,

Wow – tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 🙌

Det betyder virkelig meget at høre, at du har fået så meget ud af kurset – og at dine napolitanske pizzaer nu sidder lige i skabet 🍕
Vi elsker at nørde hele processen sammen med jer, og det er fedt at høre, at både stemningen og indholdet ramte plet. Tak fordi du var med!

Nem og hurtig bestilling

Nem og hurtig bestilling. Produkterne virker til at være af god kvalitet.

2 oktober 2025

Hej Kim,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Dejligt at høre, at bestillingen var nem og hurtig – og at produkterne lever op til forventningerne.

Rigtig god fornøjelse med det hele!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ikke 2 dage.

Selve produktet er super og fejler intet. Mine 3 stjerne er givet ud fra ekspetionstiden. Der står at hvis man bestilte før kl. 14 ville det blive sendt samme dag. Der gik 2 dage før ordren blev ekspederet. Hvis det ikke havde stået det, havde forventningen heller ikke været derefter.

2 oktober 2025

Hej Thomas,

Tusind tak for din ærlige anmeldelse – det sætter vi pris på.
Vi beklager meget den forsinkede afsendelse, det lever slet ikke op til vores normale standard. Vi håber, vi får lov at byde dig velkommen igen en anden gang, så vi kan bevise, at vi faktisk kan gøre det bedre 😊

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Lang forsendelse.

Der stod på hjemmesiden at hvis man bestilte før kl. 14.00 ville det blive sendt med det samme. Det var i Onsdags. Nu er det fredag og jeg kan se på min gls app. Det stadig ikke er afsendt ??? Jeg håber varen kan redegøre for forsendelsen.

3 oktober 2025

Hej Thomas

Tak for din ærlige anmeldelse! 😊

Beklager meget den forsinkede levering – det er selvfølgelig ikke godt nok, og vi vil meget gerne finde en løsning.
Jeg har desværre ikke dine kontaktoplysninger herfra, så send meget gerne en mail til support@jonsmadklub.dk, så undersøger vi sagen med det samme og finder en løsning. 💪

Hej Susanne!

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Dejligt at høre, at du er glad for både produkter og pris – det betyder meget for os.

Rigtig god fornøjelse!

Kan klart anbefales

Hele handelsoplevelsen var super fin.
Har klart oplevelsen af at Jon brænder for det han laver. Det jeg købte skulle bruges til en gave. Blev dog lidt overrasket over at lågene til hævekasserne ikke slutter til. Nu må vi se hvad modtageeren af gaven siger til det.

1 september 2025

Hej Jesper,

Tusind tak for din fine anmeldelse – og dejligt at høre, at du har haft en god handelsoplevelse hos os😊

Håber modtageren bliver glad for gaven! 🎁

Det var ingen problemer

Det var ingen problemer, alt var i orden

5 september 2025

Hej Heide,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Dejligt at høre, at alt var i orden og uden problemer – sådan skal det være!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

De er ikke super hurtigt til at få…

De er ikke super hurtigt til at få sendt det køb man har lavet afsted.

3 september 2025

Hej Frank,

Tak for din anmeldelse – og for din ærlighed.
Vi beklager, hvis der har været ventetid på din ordre. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi arbejder hele tiden på at blive hurtigere og mere effektive.

Vi håber, vi får mulighed for at gøre det bedre næste gang. 🍕

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg satte pris på den hurtige betjening.

Jeg satte pris på den hurtige betjening.
P

25 augustus 2025

Hej Kirsten

Tusind tak for din anmeldelse – super dejligt at høre, at du satte pris på den hurtige betjening 😊

Vi håber, du blev glad for det, du bestilte!

Team Jons Madklub

Lees meer over geverifieerde reviews.