Joom Reviews 15.755

2,7

Ik kan niet spreken voor ervaringen van anderen, echter heb ik zelf al 2x een bestelling bij Joom gedaan, en 2x is het super afgehandeld. Ja, je moet er rekening mee houden dat je bestelling uit Chin... Toon meer

Meestal de juiste producten geleverd van een redelijke tot zeer goede kwaliteit. Ik heb betere ervaringen met Joom dan met AlieX. Inmiddels 14 leveringen van Joom ontvangen. Jammer dat ze tegenwoordig... Toon meer

Ik heb matras hoezen besteld 2, verkeerde maat gekregen en kwaliteit is bar slecht !! ik wist niet dat die zooi allemaal weer uit China komt en inderdaad je kan niks terug sturen en met een app kan je... Toon meer

Ze hebben mij een nep parfum verkocht. Duidelijke namaak met slechte kwaliteit en een compleet andere geur dan in de winkel. Update, ik krijg mijn aankoopbedrag terug zonder al teveel gedoe. Dus h... Toon meer

1. Zakelijke diensten

Easy-to-use app with quality goods and low prices!

2,7

Slecht

16K reviews

Heeft 21% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alles gaat mis hier

Alles gaat mis hier , sport schoenen voor mijn kleinzoon besteld de levering wordt elke week bijgesteld. Nu naar 6 weken en dan maar afwachten of het nog komt. NOOIT MEER

14 april 2026

Order geannuleerd zodat ze de prijs kunnen verhogen

Schoenen besteld bij Joom. De order bevestigd: levering na 6 tot 9 dagen. Na 6 dagen als de order bijna verstuurd gaat worden krijg ik een melding dat de verkoop is geannuleerd door de verkoper zonder verdere opgave van reden. Vervolgens zie ik dat deze schoenen met maat 44 opeens voor 187 euro te koop staan i.p.v. de 110 euro van mijn bevestigde orde. Erg rare en op z'n minst niet nette werkwijze. Ik ga hier nooit meer iets bestellen.

14 april 2026

Te vermijden !

Niet bestellen tenzij je 100% zeker weet dat het product is wat je zoekt. Retourneren is op eigen kosten en het retouradres is in China ! Met foto's en de juiste argumenten, krijg je hoogstens de helft van je bedrag terug , zonder te moeten terugsturen. Had ik dat geweten, zou ik nooit besteld hebben. Achteraf zag ik dat dezelfde broek beschikbaar was bij Shein en Temu waar gratis retourneren/terugbetaling nooit een probleem is ! Kijk eerst of je product daar te koop is!

13 april 2026

Ik heb eind Februari mijn bestelling…

Ik heb eind Februari mijn bestelling ontvangen.
Uiteindelijk besloten om deze terug te sturen.
Inmiddels zijn we bijna al 6 weken verder,en heb meerdere malen aangegeven mijn bestelling teruggestuurd te willen sturen.

Op een of andere manier kunt het denk ik niet aan bij Joom.
Er staat steeds in de app van Joom,dat het in behandeling is.
Ook al via de mail geprobeerd,maar ook dat lukt niet.
Ik zit dus nog steeds met een paar schoenen van 80 euro,opgedragen.
Weet ff niet meer wat te doen.

28 februari 2026

Super slecht

Je besteld wat, ten eerste duurt bezorging lang en als je het dan wil terug sturen moet je alles zelf betalen richting Hongkong. Echt nooit bestel ik daar meer

niets bestellen via joom/china

ik dacht in Portugal te bestellen..komt uit China.
doos kapot en Engelse stop contact..
terug sturen eigen rekening..3 weken wachten..geen communicatie mogelijk..
conclusie 36 euros naar de kliko

11 april 2026

Joom is een dropshippingwinkel van het…

Joom is een dropshippingwinkel van het laagste soort.
Het ziet er allemaal zo mooi uit maar, maatje xl is maatje dikke chinees.
Als dit spul (in dit geval 2 overhemden) ergens in een winkel lag, zoals Zeeman??? Dan had `t blijven liggen tot en met sint juttemis. En de prijs is ook zeer boeiend....15 euro voor wat ik dacht dat het katoen was, een overhemd. 1 euro 50 is al teveel.
Geloof mij op mijn woord...KOOP ECHT NIKS BIJ JOOM!!!!
Zonde van al je verdiende geld!!

Oplichting

Er is een email bericht gekomen dat mijn pakketje is afgeleverd maar er niks geleverd dus pure oplichting!!!
Niks bestellen hier!

Fishy

Pakket is ongelofelijk in vertraging en NIEMAND te bereiken voor uitleg. Géén contactpersoon, géén emailadres. Volgens de website is er op de app een live chat maar dit is gewoon een bot.

Nep parfum

Update, ik krijg mijn aankoopbedrag terug zonder al teveel gedoe. Dus hoewel het niet een goede ervaring is geweest, hebben ze het wel goed opgelost.
Dus ik verander mijn beoordeling van 1/5 naar 3/5.

7 april 2026

Na het lezen van veel slechte…

Na het lezen van veel slechte ervaringen had ik wat twijfels echter de slechte leveringen hebben vaak te maken met een bepaald product zoals kleding?
Ik heb een aansluitkabel besteld en de hele levering verliep perfect. Goede communicatie en prijs. Binnen 1 week geleverd. Perfect!

Prima ervaring

De schoenen zagen er precies zo uit als op de foto. Een goede levering het duurde 10 dagen maar dat weet je van te voren. Kortom prima bedrijf.

4 april 2026

Eertse keer in december 2025 wat…

Eertse keer in december 2025 wat besteld (gelukkig maar voor een euro of 12 maar tot op heden (April 2026 NIETS ontvangen!! Laats per ongeluk (mijn eigen schuld)
wederom wat besteld ( t Shirt) van Joom maar geen verzendbevestiging, geen mail kortom totaal geen communicatie en ook nu GEEN t Shirt!! KORTOM JOOM IS EEN VAN DE SLECHTSTE SITES OM IETS TE BESTELLEN!! Waardeloos en misschien wel oplichters

7 april 2026

Opgelicht voor een paar euro. Helden zijn het

Simpel stickervel voor motor is na een maand nog steeds niet geleverd. Opvallend is dat bij Aliexpress exact dezelfde stickers worden geleverd voor een paar Euro minder. Dropshipping ? Ook Joom bestook je met mailtjes om toch vooral hun app te downloaden zodat je de status van je bestelling kan volgen. De app vraagt alleen om toestemming te geven om behoorlijk veel persoonlijke en zeker niet verkoop gerelateerde informatie te delen. Beetje Temu xxl praktijken

2 april 2026

Let op !!!

Aandacht !! Na weken wachten kreeg ik eindelijk antwoord Volkomen arrogant, ja, want na een klacht en een slechte recensie helpen ze de klant niet, maar gebruiken ze zakelijke en politieke methoden om je te vertellen wat er aan de hand is ;als je wilt We zullen 29% van de betaalde prijs aan u terugbetalen en u hoeft het product niet terug te sturen.Conclusie? Je bent gedwongen het product van slechte kwaliteit te accepteren en te behouden.Ik koop nooit meer iets via deze website. Jullie producten zijn van lage kwaliteit.

10 februari 2026

Dikke brol

Dikke brol, had een sweater en jogging besteld voor de kleinzoon. Super slecht materiaal, stinkt, maat klopt niet en je kan het niet terug sturen. Absoluut van deze website wegblijven. Niks kopen! Te mooi om waar te zijn.

Waardeloze service

Waardeloze service – Bestelling na 5 weken nog niet binnen
Ik raad iedereen ten zeerste af om bij Joom te bestellen. Ik heb ruim vijf weken geleden Darlie-tandpasta besteld, maar tot op de dag van vandaag heb ik nog helemaal niets ontvangen.
Het pakketje is na 5 weken nog steeds spoorloos. Bovenop de prijs van het product rekenen ze ook nog €5,00 verzendkosten, wat belachelijk is voor een levering die niet aankomt. Ik had de tandpasta beter zelf kunnen maken; dat had me een hoop frustratie en geld bespaard. Mijn advies: BESTEL HIER NOOIT IETS

4 april 2026