Joom Reviews 15.755

2,7

Ik kan niet spreken voor ervaringen van anderen, echter heb ik zelf al 2x een bestelling bij Joom gedaan, en 2x is het super afgehandeld. Ja, je moet er rekening mee houden dat je bestelling uit Chin... Toon meer

Meestal de juiste producten geleverd van een redelijke tot zeer goede kwaliteit. Ik heb betere ervaringen met Joom dan met AlieX. Inmiddels 14 leveringen van Joom ontvangen. Jammer dat ze tegenwoordig... Toon meer

Ik heb matras hoezen besteld 2, verkeerde maat gekregen en kwaliteit is bar slecht !! ik wist niet dat die zooi allemaal weer uit China komt en inderdaad je kan niks terug sturen en met een app kan je... Toon meer

Ze hebben mij een nep parfum verkocht. Duidelijke namaak met slechte kwaliteit en een compleet andere geur dan in de winkel. Update, ik krijg mijn aankoopbedrag terug zonder al teveel gedoe. Dus h... Toon meer

1. Zakelijke diensten

Easy-to-use app with quality goods and low prices!

2,7

Slecht

16K reviews

Heeft 21% van zijn negatieve reviews beantwoord

Onmogelijk gebleken om te retourneren

Ik heb via hun eigen app meerdere keren een retourmelding gedaan, waarbij ik de melding kreeg dat ze contact op zouden nemen. Dit is nooit gebeurd.
Het is bijna onmogelijk om contact op te nemen en vervolgens krijg ik van de chatbot te horen dat ze tijd van retourneren verstreken is.
Ik zit nu met een product dat niet past.
Wat een onmogelijke klantenservice.

Ik zal hier nooit mee een bestelling doen.

13 februari 2026

Oplichting

Pakje staat bij DHL als 'geleverd'. Maar ik heb niets ontvangen. Geld terugvragen lukt niet. Klantenservice niet gevonden op de website.

Eens maar nooit weer.

Eens, maar nooit weer.
Wat een ervaring, zucht en steun in het kwadraat.
Eerst melding dat de zending komt, in Nederland is aangekomen, wat vertraagd is etc etc.
Na een paar maanden dat je bij onbestelbaarheid mag herroepen, en vervolgens dat je daar nog mee moet opschieten ook.
Het enige dat lukte was de terugbetaling, dat was dus de enige meevaller.
Ik ga niet meer naar Joom.

22 maart 2026

Ik voel me helemaal in de steek gelaten…

Ik voel me helemaal in de steek gelaten door Joom! Het lijkt wel of ze van de aardbodem verdwenen zijn, ze zijn gewoon onbereikbaar enkel hun reclame komt hier toe.
Ik heb inmiddels dezelfde producten elders besteld omdat ik ze nodig had en ze zijn reeds toegekomen. Terwijl dat ik van joom nog niks gehoord heb.
Dit is niet wat je verwacht van een webshop die zichzelf respecteert, ik bestel er nooit nog iets!

Niet bestellen

Advies: niet bestellen!! Retour maken ze zo goed als onmogelijk dus voor de aanschaf van een product dat een paar euro goedkoper is, is het het echt niet waard! Retour wordt erg moeilijk gemaakt als bv product niet naar wens is, bv te klein zoals in mijn geval. Als je het dan wilt retourneren moet je verzendkosten naar China zelf bekostigen (rond €22,-) en is het überhaupt vraag of je geld terug ontvangt dus vooral NIET DOEN!

21 maart 2026

Bedrijf verkoopt producten die afwijken…

Bedrijf verkoopt producten die afwijken van verkoopfoto's, maar geven niet thuis als je een klacht indient. Op eigen kosten moeten retourneren naar Duitsland.

20 maart 2026
Logo Joom

Antwoord van Joom

Hallo!

We zien dat u succesvol contact heeft opgenomen met onze klantenservice en het artikel heeft teruggestuurd.

Volgens onze servicevoorwaarden zijn de retourkosten voor kwalitatief defecte artikelen voor rekening van de koper. We hebben de verzendkosten echter vergoed met Joom-punten, die u kunt gebruiken voor toekomstige aankopen op ons platform.

4 weken geleden bestelling gedaan

4 weken geleden bestelling gedaan, nog niet ontvangen! Duurt allemaal wel erg lang hoor. Ik ga er nog wel van uit dan het uit eindelijk bezorgd wordt( vanuit China) Was eenmalig.
Vorige week na een maand wachten de bestelling ontvangen. De theeblikjes zijn alle vier gedeukt, dus van goede ontvangst is wat mij betreft geen sprake!

18 maart 2026
Logo Joom

Antwoord van Joom

Hallo!

We zien dat uw bestelling al succesvol is afgeleverd. Houd er rekening mee dat uw artikelen onderweg naar u mogelijk door douaneterminals en sorteercentra gaan. Dit is meestal een vrij snel proces, maar verschillende omstandigheden kunnen de verwerking van uw pakketten vertragen. Zo kan een vlucht bijvoorbeeld vertraagd zijn of kan er een grote achterstand zijn bij de verwerking van pakketten. Helaas hebben we hier weinig controle over.

We hopen dat u tevreden bent met de ontvangen artikelen. We hopen u snel weer te zien op Joom!

Een skischoen hanger besteld voor armband

Een skischoen hanger besteld voor armband. Na 3 w ken ontvangen. Werd keurig op de hoogte gehouden. Maar het is de verkeerde hanger. Ik had model ski schoen besteld, maar heb een hanger van een baby schoen ontvangen. Dus dat is wel jammer.

16 maart 2026

Tot 2x n bestelling door joom zelf…

Tot 2x n bestelling door joom zelf geannuleerd wegens niet voorradig zijn.
Maar wèl met deze artikelen adverteren.
Krijg je je geld NIET terug. Maar in een tegoed dat na 180 dagen vervalt.
Wat een slecht website beleid. Ik wil mijn geld terug.

Eens maar nooit weer

Sweater besteld, zeer lange levertijd, veel smoesjes en excuses, beroerde kwaliteit van de sweater zelf. Maat M is kindermaat.
Retourproces frustrerend en loopt dood in de app. Enorme spijt van bestelling. Eens maar nooit weer

NIETS BESTELLEN!

Zo dom, de recensies waren al niet best... maar ondanks de waarschuwingen heb ik er toch besteld... leveringstijden kloppen totaal niet; een dag, een week te laat kan... maar weeeeken te laat, dat klopt gewoon niet.
Ze sturen constant mails met excuses en codes, maar alles is reclame en niks van gemeend.
Wees alert, en koop bij dit bedrijf niks, want het is niet te vertrouwen.
Mijn pakketje is na een maand nog steeds niet binnen, en de laatste mail van Joom geeft aan: voor 1 mei(!) is het binnen, nou ik heb er geen vertrouwen meer in.
wees gewaarschuwd!

Na het plaatsen van deze recensie heeft Joom actief ook nog geprobeerd de recensie te verwijderen, dit door aan te geven dat het nep is... dus ze proberen ook nog te verdoezelen wat voor een oplichters het zijn.

Super slechte site

Super slechte site! Bezorgmoment wordt iedere keer uitgesteld. Krijg het gevoel dat ik niets ga ontvangen. Gelukkig geen duur produkt besteld. Stik er maar in. Bestel nooit meer wat bij Joom.

23 februari 2026

Beschadigd product en zeer slechte klantenservice

Het lijkt dat je van een Nederlande site besteld maar het komt gewoon uit China. Vervolgens loopt het veel vertraging op en dan krijg ik het spul ook nog beschadigd binnen. Wil je vervolgens contact op nemen dan is dit niet te doen.. je bestelling kan niet gevonden worden vervolgens kan je je account niet meer terug halen want er is (heel bijzonder) een totaal verkeerd telefoonnummer gekoppeld, je kan geen email sturen en cotact via de chat gaat met een beperkte chatbot waar je niet doorheen komt als je bestelling niet gevonden kan worden! Het zijn een stelletje oplichter die totaal geen service verlenen als je niet eens een klantenservice kan bereiken! Zulke bedrijven mogen van mij kapot vallen! Ik hoop dat dit bericht gelezen wordt en dat ze een contact nummer of e-mail adres achter laten maar dat zal wel weer niet gezien hoe ze zich verschuilen. Nooit meer koop ik hier wat!!

14 maart 2026

3 maanden levertermijn 🙄

Een bestelling geplaatst op 13 feb, geschatte levering op 10 maart… dat is bijna een maand, best lang maar ik ben een geduldige mens… op 10 maart krijg ik een bericht dat het geleverd wordt op 9 mei… nog eens 2 maanden, zo geduldig ben ik ook weer niet. Wanneer ik meer info wil vragen bots ik telkens op een muur van chatbots… geen antwoord dus… goede les alweer, geen Joom meer voor mij

13 februari 2026